יואב תומר
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
בעבר הייתה התענייננות ודרשו 200 אלף יורו מקווה שלא זה המקרה
בן 23 היה שייך לנבחרת הצעירה אני זוכר
-
- קיבל.ה 949 לייקים
אני חייב להגיד שיש כמה מהלכים מאוד מביכים בסרטון ביצועים הזה
ובכללי הסרטון הזה מאוד מביך ברמת העריכה וכו׳
על תקן מה הוא מגיע? שחקן רוטציה?
בכל מקרה, שחקנים בקליבר הזה אף פעם לא יבואו עם קבלות רציניות אחרת לא היו מגיעים אלינו, אני מקווה שעשו עבודת סקאוט רצינית סביבו ובגלל זה הוא הוחתם
ובכללי הסרטון הזה מאוד מביך ברמת העריכה וכו׳
על תקן מה הוא מגיע? שחקן רוטציה?
בכל מקרה, שחקנים בקליבר הזה אף פעם לא יבואו עם קבלות רציניות אחרת לא היו מגיעים אלינו, אני מקווה שעשו עבודת סקאוט רצינית סביבו ובגלל זה הוא הוחתם
long live the zapta
-
- קיבל.ה 573 לייקים
הוא כבש לפי ויקיפדיה 12 שערים ב4 שנים ב67 משחקים. זה 0.17 שערים למשחק. והוא קשר התקפי. לדעתי לאוראל דגני יש יחס שערים טוב משלו. כבלם בליגת העל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
הוא חלוץ. ממעט לכבוש, העונה 3 בלאומית ובעונה שעברה 5 בליגת העל. חזק פיזית, שחקן הנבחרת הצעירה בעברו.
חבל על הכסף כי הוא בגג יכול להיות סותם חורים בהתקפה במידה ובן שהר/חלוץ זר יהיו פצועים.
חבל על הכסף כי הוא בגג יכול להיות סותם חורים בהתקפה במידה ובן שהר/חלוץ זר יהיו פצועים.
הוא טוב בפוטבול מנג'ר, אבל שם רז כהן הוא הקשר הטוב בליגה אז זה לא באמת מדד אמיתי...
הדבר היחיד שאני זוכר ממנו זה שלפני שתיים/שלוש עונות הוא כבש נגדנו מחוץ לרחבה וזהו
הדבר היחיד שאני זוכר ממנו זה שלפני שתיים/שלוש עונות הוא כבש נגדנו מחוץ לרחבה וזהו

-
- קיבל.ה 2452 לייקים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=345948
בעבר הלא רחוק מכמבי התעניינה, תג מחירו היה 200 אלף יורו
וגם אלטאך האוסטרית הביע עניין
הוא יותר פוטנציאל מטוויזר בוא נאמר כך
בעבר הלא רחוק מכמבי התעניינה, תג מחירו היה 200 אלף יורו
וגם אלטאך האוסטרית הביע עניין
הוא יותר פוטנציאל מטוויזר בוא נאמר כך
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
ואגב, זה שדמי ההשבחה לא סוכמו, כשלהפועל אין כסף ואשר אלון יודע עסקים, זה אומר שהעסק רחוק מאוד מלהיות גמור
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
״ חלוץ הפועל רעננה יואב תומר סיכם את תנאיו בהפועל תל אביב. תומר, שכבש שלושה שערים במדי רעננה מהליגה הלאומית רוצה להתקדם לליגת העל ומבחינתו הפועל תל אביב היא הקבוצה המתאימה ביותר וגם זאת שרוצה אותו הכי הרבה.
תומר סיכם את תנאי בהפועל תל אביב כבר לפני כשבועיים, אבל עד כה לא הושגה התקדמות משמעותית מול הפועל רעננה לגבי כרטיסו. נציגו של השחקן כבר שוחח עם בעלי הפועל רעננה, אשר אלון, כאשר לפי שעה ישנם פערים בין הצדדים. בהפועל תל אביב יצטרכו לשלם דמי השבחה על תומר ואם לא יגיעו לסיכום, הצדדים ילכו למוסד למעמד השחקן״
one
תומר סיכם את תנאי בהפועל תל אביב כבר לפני כשבועיים, אבל עד כה לא הושגה התקדמות משמעותית מול הפועל רעננה לגבי כרטיסו. נציגו של השחקן כבר שוחח עם בעלי הפועל רעננה, אשר אלון, כאשר לפי שעה ישנם פערים בין הצדדים. בהפועל תל אביב יצטרכו לשלם דמי השבחה על תומר ואם לא יגיעו לסיכום, הצדדים ילכו למוסד למעמד השחקן״
one
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
כשראיתי אותו בליגת העל לפני שנתיים התרשמתי. הוא היה בן 21, הבקיע 5 גולים ב-19 משחקים, נתונים פיזיים טובים. פוטנציאל להיות מחליף טוב.
העונה לא ראיתי אותו אבל על פניו נראה כמו עונה רעה מאוד.
העונה לא ראיתי אותו אבל על פניו נראה כמו עונה רעה מאוד.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
רכש לא ברור הפעם. מה הטעם להביא חלוץ בלי רקורד של שערים?
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
הו, הנה רכש שמזכיר קצת את הניסנובים. לרגע הסתנוורתי מכל השמות הנוצצים.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
לא מתחבר לתחושות לגבי השחקן
לטעמי יואב תומר הוא בדיוק מסוג השחקנים שכדאי להמר עליהם כשחקני ספסל אם הוא בא בכסף קטן יחסית.
עד לשנה האחרונה הוא היה אחד השחקנים הצעירים הכי מבוקשים בליגה וגם כבש כמה שערים חשובים מאוד לרעננה בעונת ירידה שלה בגיל די צעיר. בחצי השני של העונה אני גם זוכר שהיה לו איזה רצף של 3-4 משחקים שהוא כבר בכל משחק, ואז נפצע והשאיר את רעננה בלי חלוצים ולדעתי זו הסיבה העיקרית שהם ירדו.
בנוער הוא היה כוכב ואחד מהשניים שלושה חלוצים הכי טובים בליגת נוער.
בשנה האחרונה הוא עבר עונה שחורה (לפחות מהמספרים, פחות יצא לי לראות אותו שם), אבל אני מבין שגם עבר פציעה והחסיר לא מעט משחקים.
בכל מקרה, הוא שחקן שעתידו עוד לפניו, בנוי טוב מאוד וכישרוני מאוד. אני מאוד אשמח אם הוא יגיע. יש רצוי ויש מצוי, ובסדר גודל של התקציבים של הפועל, אלו שחקנים שצריכים לעבות את הסגל. לפחות על הנייר, הוא שחקן עם פוטנציאל די טוב
לטעמי יואב תומר הוא בדיוק מסוג השחקנים שכדאי להמר עליהם כשחקני ספסל אם הוא בא בכסף קטן יחסית.
עד לשנה האחרונה הוא היה אחד השחקנים הצעירים הכי מבוקשים בליגה וגם כבש כמה שערים חשובים מאוד לרעננה בעונת ירידה שלה בגיל די צעיר. בחצי השני של העונה אני גם זוכר שהיה לו איזה רצף של 3-4 משחקים שהוא כבר בכל משחק, ואז נפצע והשאיר את רעננה בלי חלוצים ולדעתי זו הסיבה העיקרית שהם ירדו.
בשנה האחרונה הוא עבר עונה שחורה (לפחות מהמספרים, פחות יצא לי לראות אותו שם), אבל אני מבין שגם עבר פציעה והחסיר לא מעט משחקים.
בכל מקרה, הוא שחקן שעתידו עוד לפניו, בנוי טוב מאוד וכישרוני מאוד. אני מאוד אשמח אם הוא יגיע. יש רצוי ויש מצוי, ובסדר גודל של התקציבים של הפועל, אלו שחקנים שצריכים לעבות את הסגל. לפחות על הנייר, הוא שחקן עם פוטנציאל די טוב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אחלה, יש מצב.oleg neduda כתב: ↑22 יוני 2021, 14:00 לא מתחבר לתחושות לגבי השחקן
למה להביא שחקנים לספסל לפני שיש לנו חלוץ אחד להרכב?
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
מה הקשר בין החצי הראשון של המשפט שלך לבין החצי השני? יש חוק שאוסר על החתמת שחקני ספסל לפני שחקני הרכב?רדפוקס כתב: ↑22 יוני 2021, 14:10אחלה, יש מצב.oleg neduda כתב: ↑22 יוני 2021, 14:00 לא מתחבר לתחושות לגבי השחקן
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
נראה כמו החתמה מיותרת מאד. בשביל מה זה טוב?
לא כדאי לשמור את התקציב הזה בשביל לשדרג את ההצעה לשהר / אלטמן / זר?
לא כדאי לשמור את התקציב הזה בשביל לשדרג את ההצעה לשהר / אלטמן / זר?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
זוכר שהתרשמתי ממנו כשהיה בליגת העל. לא יודע מה קרה לו העונה.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
לא רואה בו כלום. אין לו מהירות יוצאת דופן, לא טכני במיוחד, לא סקורר. ובנוסף נתן עונה מחרידה בלאומית של שלושה שערים. החתמת ניסנובים קלאסית, מחפשים להביא "כישרון" צעיר עם איזו פנטזיה שיצא ממנו כוכב והם יעשו עליו קופה, אבל בגלל שאין להם רצון או יכולת לשים כסף על שחקן מוכשר באמת, הם מביאים שחקן צעיר שהוא אפילו לא כישרון יוצא דופן ובסוף לא יוצא ממנו כלום.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
לוידע מה איתכם, אני מעודד.
כשיש סרטון תדמית מבטיח אני חושש.
כשסרטון התדמית נראה לא משהו אני יודע שזה בטוח לא חתול בשק.
כשיש סרטון תדמית מבטיח אני חושש.
כשסרטון התדמית נראה לא משהו אני יודע שזה בטוח לא חתול בשק.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2312 לייקים
הגיע כנראה על תקן גיל יצחק/זיקרי
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
#יותרטובמזיקרילירון האדום כתב: ↑22 יוני 2021, 15:25 הגיע כנראה על תקן גיל יצחק/זיקרי
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
נחייה ונראה. אני מהמר עליו כמי שיגרום פה לכולם (חוץ ממני כנראה) לאכול את הכובד, אם וכאשר יגיע.. אבל אני אופטימי מטבעי, מודה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
יש תקציב מוגבל, כרגע יש שיחות שלא צולחות עם בן שהר, מה הלחץ לשרוף חלק מהקציב על חלוץ שבמקרה הטוב יהיה מחליף שעוד צריך לשלם עליו דמי השבחה?oleg neduda כתב: ↑22 יוני 2021, 14:17מה הקשר בין החצי הראשון של המשפט שלך לבין החצי השני? יש חוק שאוסר על החתמת שחקני ספסל לפני שחקני הרכב?רדפוקס כתב: ↑22 יוני 2021, 14:10אחלה, יש מצב.oleg neduda כתב: ↑22 יוני 2021, 14:00 לא מתחבר לתחושות לגבי השחקן
הנה, עכשיו זה יותר ברור?
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אני גם חושב שזו יכולה להיות החתמה טובה.oleg neduda כתב: ↑22 יוני 2021, 17:32 נחייה ונראה. אני מהמר עליו כמי שיגרום פה לכולם (חוץ ממני כנראה) לאכול את הכובד, אם וכאשר יגיע.. אבל אני אופטימי מטבעי, מודה
חלוץ צעיר, נתונים פיזיים טובים, עשה דברים יפים לפני שנתיים.
הכל שאלה של מחיר.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
גם על חמד ... תומר טענו בתחילת הקריירה שהוא לא ממצה את הפוטנציאל...
הלוואי שהוא יהיה רבע ממנו
הלוואי שהוא יהיה רבע ממנו
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
הבנתי מה כתבת ולא אמרתי שאתה לא ברור. היית ברור מאוד. זה פשוט קשקוש ולא רלוונטי לכלום. מאיפה אתה יודע איך קילנגר רוצה לחלק או לא לחלק את התקציב? מי אמר שלא יחתום חלוץ בכיר מחר בבוקר או עוד שבוע? לא מבין את הלשחק בנדמה לי מהבוקר עד הלילה.רדפוקס כתב: ↑22 יוני 2021, 18:24יש תקציב מוגבל, כרגע יש שיחות שלא צולחות עם בן שהר, מה הלחץ לשרוף חלק מהקציב על חלוץ שבמקרה הטוב יהיה מחליף שעוד צריך לשלם עליו דמי השבחה?oleg neduda כתב: ↑22 יוני 2021, 14:17מה הקשר בין החצי הראשון של המשפט שלך לבין החצי השני? יש חוק שאוסר על החתמת שחקני ספסל לפני שחקני הרכב?
הנה, עכשיו זה יותר ברור?
* אתה יכול לחסוך לעצמך את התגובה לתגובה שלי..
-
- קיבל.ה 101 לייקים
מגיע בתור חלוץ מחליף. הייתי מקווה שמחליף שני אבל עם התקציב שלנו אולי לא. גיל יצחק כבר עזב.
מאמין שזה מסמן שכנראה שלומי אזולאי ואלטמן לא ישארו, ונחתים עוד חלוץ בכיר.
מאמין שזה מסמן שכנראה שלומי אזולאי ואלטמן לא ישארו, ונחתים עוד חלוץ בכיר.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
באמת דאגתי שלא יחתימו שחקן הזוי לא קשור הקיץ
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 949 לייקים
-
- קיבל.ה 237 לייקים
הלוואי שיחתום בסופו של דבר יכול להיות חלוץ מחליף מצוין.
כל החוששים, הוא לא במקום שהר.
אם שהר יחליט לא לחתום יביאו ככל הנראה את עטר(מקווה שלא) או זר.
אם באמת מחתימים אותו, את שהר ואלטמן בנוסף לורד, רוסה, דוידה ושטיין/אזולאי אפשר יהיה לומר כל הכבוד לניסנובס שבאמת העונה העמידו קבוצה לא רעה בכלל.
אם באמת מחתימים אותו, את שהר ואלטמן בנוסף לורד, רוסה, דוידה ושטיין/אזולאי אפשר יהיה לומר כל הכבוד לניסנובס שבאמת העונה העמידו קבוצה לא רעה בכלל.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אם יביאו גם אותו וגם את סהרהסבתא של הפועל כתב: ↑23 יוני 2021, 17:47 הלוואי שיחתום בסופו של דבר יכול להיות חלוץ מחליף מצוין.
בנוסף לרוסה והשארת שטין, אזולאי ואלטמן זה אומר שבינואר משחררים שחקן או 2 בשביל לפנות שכר לחיזוק.
במיוחד אם בנוסף להם יש את אזולאי, ורד ודוידה זה 9 שחקנים על 4 עמדות שגם אם לא כולם רואים את עצמם כשחקני הרכב בטוח שכולם רואים את עצמם ככאלו שצריכיםמלראטת דקות משחק
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
את שטיין אפשר להעיף אתמול.הסבתא של הפועל כתב: ↑23 יוני 2021, 17:47 הלוואי שיחתום בסופו של דבר יכול להיות חלוץ מחליף מצוין.
את מי שחשוב להשאיר זה שי אליאס שכרגע הוא נראה כמו הקשר היחיד בסגל שמסוגל לעשות הגנה.
-
- קיבל.ה 26 לייקים
שחקן צעיר עם פוטנציאל צריך גם החתמות כאלה!
מעבר לזה שהמשפחה שלו אוהדי הפועל.
מעבר לזה שהמשפחה שלו אוהדי הפועל.
יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים - عربا ويهودا يرفضون أن يكونوا أعداء
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
כבש מולינו שער יפה במשחק ההוא בנתניה שניצחנו בסוף 3-1 בעונה שעברה.
אולי סקאוטינג עצל. עשו את זה גם עם רז שטיין.
אולי סקאוטינג עצל. עשו את זה גם עם רז שטיין.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 237 לייקים
ברמת העיקרון את אזולאי ושטיין הייתי מעיף אתמול, סתם כסף מיותר שמתבזבז על עמדות שכן צריך.El dudernio כתב: ↑23 יוני 2021, 19:13אם יביאו גם אותו וגם את סהרהסבתא של הפועל כתב: ↑23 יוני 2021, 17:47 הלוואי שיחתום בסופו של דבר יכול להיות חלוץ מחליף מצוין.
בנוסף לרוסה והשארת שטין, אזולאי ואלטמן זה אומר שבינואר משחררים שחקן או 2 בשביל לפנות שכר לחיזוק.
במיוחד אם בנוסף להם יש את אזולאי, ורד ודוידה זה 9 שחקנים על 4 עמדות שגם אם לא כולם רואים את עצמם כשחקני הרכב בטוח שכולם רואים את עצמם ככאלו שצריכיםמלראטת דקות משחק
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מה הבעיה עם יואב תומר? שעם הגרוש וחצי שהוא הולך לגרד מאיתנו, היה אפשר להחתים כבר אתמול את בן שהר.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לפי ONE עבר רשמית.
כנראה שזה סוגר סופית את הסגל.
כנראה שזה סוגר סופית את הסגל.