היו כמה שנים ספונסרים משניים
לא יודע עד כמה יש קשר עכשיו
היו כמה שנים ספונסרים משניים
הבן אדם בנה פה קבוצה של מאזן הכי טוב בליגה (סיימה מקום שני רק בזכות זריקת אבוקות מהיציע בגמר של שנה שעברה) ושעל הדרך לקחה יורוקאפ ומתכנן שנה הבאה קבוצה שאמורה להיכנס לפלייאוף ביורוליג.
כל מה שרשמת זה חשוב מאוד ואני לא מזלזל בזה
לא ברור, הורידו כל כמה ימים משחק אחר עד שנגמרו המשחקיםמילפורד כתב:ישראל היום הורידו את זה מהאפליקציה? למה?
איפה רואים את זה?
יורוליג טיוי.מילפורד כתב:אני עובד על חזרה לכושר משחק, רואה רבע רביעי של משחק 3 נגד ולנסיה (אחרי לפחות שבועיים שלא ראיתי אותו)…
אתה רציני שאתה שואל את זה ? רק לפניי חודש זכינו ביורוקאפ ...
ראיתי שיש אבא ובן ב-200 לשערים 5-6.
איפה עובר הגבול? לא יודע. לא חושב שיש גבול ולא בהכרח אמור להיות. אי אפשר לומר שאסור שהמחיר יעבור סכום מסויים. יש פה בסופו של דבר ענין של היצע וביקוש ואי אפשר לצפות שקבוצה שנניח תזכה מחר ביורוליג תמכור כרטיס באותו מחיר של קבוצה שבקושי נכנסת לפלייאוף. אני כמובן מקצין בכוונה.
גולדהר השקיע יותר הרבה פעמיםalma כתב: ↑20 מאי 2025, 17:52 עופר הוא כנראה הבעלים שהשקיע בעונה אחת יותר מכל אחד אחר בהיסטוריה של הספורט בארץ, אולי חוץ מגאידמק.
ההשקעה הזו הביאה פירות ותואר
יחד עם זאת ההתנהלות של עופר בערוצים הפרטים שלו ובקבוצות הווטסאפ יוצרות לאורך כל השנה רעש מיותר שלא מוסיף אבל אם זה מה שעושה לו טוב ובהתחשב בהשקעה האדירה שלו אפשר/ צריך לבלוע את זה לצד הקפדה על גבולות גזרה ברורים ( לא מדברים על אוהדים ספציפים למשל)
אחרי כל זה, אם בסוף עונה, למשחק חצי גמר פליאוף צריך להוציא כל יום מבצע חדש כתגובה לביקורת הוא צריך לבדוק מי הכוורת שלו ומה לא עובד שם
גם ההכנסות שם גדולות הרבה יותר.ההוא מפעם כתב: ↑21 מאי 2025, 18:58גולדהר השקיע יותר הרבה פעמיםalma כתב: ↑20 מאי 2025, 17:52 עופר הוא כנראה הבעלים שהשקיע בעונה אחת יותר מכל אחד אחר בהיסטוריה של הספורט בארץ, אולי חוץ מגאידמק.
ההשקעה הזו הביאה פירות ותואר
יחד עם זאת ההתנהלות של עופר בערוצים הפרטים שלו ובקבוצות הווטסאפ יוצרות לאורך כל השנה רעש מיותר שלא מוסיף אבל אם זה מה שעושה לו טוב ובהתחשב בהשקעה האדירה שלו אפשר/ צריך לבלוע את זה לצד הקפדה על גבולות גזרה ברורים ( לא מדברים על אוהדים ספציפים למשל)
אחרי כל זה, אם בסוף עונה, למשחק חצי גמר פליאוף צריך להוציא כל יום מבצע חדש כתגובה לביקורת הוא צריך לבדוק מי הכוורת שלו ומה לא עובד שם
אולי גם שחר
פשוט הם בכדורגל שם מראש הסכומים יותר גדולים בהרבה
מחזק!למה לא בעצם כתב: ↑21 מאי 2025, 20:11 אני זכאי לכרטיס בהצדעה שעולה 75 שקל. שילמתי על מנוי פלייאוף 304.
זה מאוד מאוד דפוק.
מתווסף לכל כך הרבה דברים מבאסים. הפועל תל אביב היא קבוצת כדורסל ששואפת להצליח, אבל היא גם קהילה. קהילה שהתפצלה ועכשיו מתייחסים אליה רע מאוד.
מתן נאור אמר בפרק האחרון של הפסנתר האדום ששני הדברים, קבוצה עשירה ומצליחה וקבילה ששומרת על אחדותה וערכיה יכולים להתקיים יחד. אני מסכים.
האולטראס וההנהלה בהחלטותיהם שלחו אותנו למחוזות רעים מאוד. באסה.
ועדיין יש לנו אחלה קבוצה ושחקנים מרגשים ואבוא לעודד אותם חזק![]()
שו לא יהיה יתרון ביתיות?הפועל כתב: ↑22 מאי 2025, 01:12 בשורה התחתונה עופר לא מעריך נכונה (בלשון המעטה) את הפוטנציאל הכלכלי של אוהדי הפועל. התוצאה בשישי שיתרון הביתיות שלנו כנראה לא ימומש עקב כך, ובאופן אבסורדי ההכנסות יהיו נמוכות משמעותית ממה שהיו אם מדיניות המחירים היתה הגיונית ועקבית מלכתחילה. גרוע מכך, ואם זה ימשיך ככה, אז גם שנה הבאה ההכנסות ממנויים וכרטיסים יהיו נמוכות משמעותית מהמקסימום הפוטנציאלי.
הכי קל להאשים את האוהדים בכפיות טובה. אבל זה די טיעון "הרצפה עקומה". מועדון צריך להכיר את הקהילה שלו ולהתאים את עצמו אליה. וזה פשוט לא המצב בהפועל היום.
זה גרוע לנו, זה גרוע לעופר, זה גרוע להפועל.
שכשמוכרים כרטיסים בהנחה לכל ועד עובדים מתחת לשמש, במקביל לריב מתוקשר עם אוהדים וחרם אולטראס, אני מעריך שהתוצאה תהיה שהרבה כרטיסים לא יגיעו לאוהדי הפועל, ונראה הרבה יותר אוהדי ירושלים ונייטרליים בשישי מאשר מה שאמור להיות (דהיינו 1500 אוהדי ירושלים ותו לא).הוקיץ' כתב: ↑22 מאי 2025, 01:23שו לא יהיה יתרון ביתיות?הפועל כתב: ↑22 מאי 2025, 01:12 בשורה התחתונה עופר לא מעריך נכונה (בלשון המעטה) את הפוטנציאל הכלכלי של אוהדי הפועל. התוצאה בשישי שיתרון הביתיות שלנו כנראה לא ימומש עקב כך, ובאופן אבסורדי ההכנסות יהיו נמוכות משמעותית ממה שהיו אם מדיניות המחירים היתה הגיונית ועקבית מלכתחילה. גרוע מכך, ואם זה ימשיך ככה, אז גם שנה הבאה ההכנסות ממנויים וכרטיסים יהיו נמוכות משמעותית מהמקסימום הפוטנציאלי.
הכי קל להאשים את האוהדים בכפיות טובה. אבל זה די טיעון "הרצפה עקומה". מועדון צריך להכיר את הקהילה שלו ולהתאים את עצמו אליה. וזה פשוט לא המצב בהפועל היום.
באתר של לאן נשארו פחות מ-350 כרטיסים.
זה כי שאר הכרטיסים פתוחים לבהצדעה ועדי עובדים וכאלה. אני מניח שנסיים את ה350 האלה יפתחו עוד גוש למכירההוקיץ' כתב:שו לא יהיה יתרון ביתיות?הפועל כתב: ↑22 מאי 2025, 01:12 בשורה התחתונה עופר לא מעריך נכונה (בלשון המעטה) את הפוטנציאל הכלכלי של אוהדי הפועל. התוצאה בשישי שיתרון הביתיות שלנו כנראה לא ימומש עקב כך, ובאופן אבסורדי ההכנסות יהיו נמוכות משמעותית ממה שהיו אם מדיניות המחירים היתה הגיונית ועקבית מלכתחילה. גרוע מכך, ואם זה ימשיך ככה, אז גם שנה הבאה ההכנסות ממנויים וכרטיסים יהיו נמוכות משמעותית מהמקסימום הפוטנציאלי.
באתר של לאן נשארו פחות מ-350 כרטיסים.
אהלן אהלן