לא מת עליו אבל לדעתי ראוי לסגל וצריך להישאר בתור מחליף.
גם ככה לא בריא להחליף כל עונה 80% מהסגל. קצת המשכיות ושלד של 7-8 שחקנים שיכול לרוץ כמה שנים יחד, זה חשוב ומועיל.
רוטמן
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 524 לייקים
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 279 לייקים
אני לא רואה שום סיטואציה שהפועל למשל בפיגור ומעלים אותו בספסל כדיי לשנות משהו.
אבל הלוואי ואתבדה.
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
לדעתי הוא יישאר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- 7even
- קיבל.ה 2759 לייקים
נשאל ככה:אנחנו בתהליך כתב: ↑20 מאי 2025, 14:25אני לא רואה שום סיטואציה שהפועל למשל בפיגור ומעלים אותו בספסל כדיי לשנות משהו.
אבל הלוואי ואתבדה.
כמה שחקני ספסל בליגת העל יותר טובים מלירן רוטמן בתפקיד שלו?
אני לא חושב שהרבה אבל אני גם לא כזה מתעניין בשחקני ספסל בקבוצות אחרות.
אני בספק אם תמצא מישהו שסוגר לך פינה ל-20-30 דקות ובנוסף(אני מקווה) מקבל את היותו שחקן ספסל באופן טבעי.
לגבי השנה - התחיל ברמת אחמד עאבד ומאז שברדה הגיע פשוט ראית שחקן שהתבגר בחשיבה שלו.
הוא בעצמו אמר - 'חשבתי שאני מעל הליגה וכך התנהלתי'. קיבל את הכאפה לפנים ומאז הוא מצויין.
אני פחות מתייחס למשחקים פחות טובים בגארבג' של העונה כשהקבוצה כבר למעשה הבטיחה את העליה שלה
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2344 לייקים
איזה שחקן ספסל אחר בעמדה שלו אתה רואה שנכנס ומביא שינוי? חטואל? בדש?אנחנו בתהליך כתב: ↑20 מאי 2025, 14:25אני לא רואה שום סיטואציה שהפועל למשל בפיגור ומעלים אותו בספסל כדיי לשנות משהו.
אבל הלוואי ואתבדה.
זאהי אחמד? לאיוס? אדו?
-
- קיבל.ה 371 לייקים
לדעתי הרוויח בכבוד מקום בסגל לעונה הבאה.
בכל מקרה אי אפשר להחליף את כל הסגל בקיץ, אז אני אחיה בסבבה אם רוטמן יהיה נפילה בעונה הבאה ואז ישחררו אותו באחד החלונות.
בכל מקרה אי אפשר להחליף את כל הסגל בקיץ, אז אני אחיה בסבבה אם רוטמן יהיה נפילה בעונה הבאה ואז ישחררו אותו באחד החלונות.
חושב שלחלוטין הוא ראוי כמחליף. רק שאלה - אם בוסקילה ודיארה סגרו לאגף השמאלי, איפה אמור להיות רוטמן?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
-
- קיבל.ה 308 לייקים
לא שרוטמן איזה סופרסטאר, אבל יש לו מקום בלא מעט קבוצות בליגת העל וכנראה ימצא קבוצה בלי בעיה אם נשחרר אותו.
אם הוא ישאר אצלנו כגיבוי, ככל הנראה סתם יהיה ממורמר. לא צריך את זה. לגיבוי של גיבוי מספיק איזה ארי כהן או ילד מהנוער
-
- קיבל.ה 18 לייקים
לא יהיה גיבוי של הגיבוי, ישחק ולא מעט. יש פציעות, יש הרחקות, דיארה יכול לשחק גם באמצע... לחלוטין יש לו מקום בסגל שלנו.