אבל שני המקרים מוצדקים...טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 22:08שהורידו לבש 4 נקודות, בעוד שלטובת מכבי פסקו טכני בסמי עופר. אבל זה בקטנה מה זה משנה.
"בש יכולה לבוא בטענות רק לעצמה" וזה.
שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25
-
- קיבל.ה 1016 לייקים
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
בלאומית זה מכירות של בטים, הליגה העליונה מוטה ומכורה באופן ממסדי ע"י החבר'ה עם החליפות.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
ברור ברור.D&3 כתב: ↑19 מאי 2025, 22:19אבל שני המקרים מוצדקים...טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 22:08שהורידו לבש 4 נקודות, בעוד שלטובת מכבי פסקו טכני בסמי עופר. אבל זה בקטנה מה זה משנה.
"בש יכולה לבוא בטענות רק לעצמה" וזה.
אני בטוח שגם מכבי אוכלת מינוס 4 ככה על המקרה של בש-סכנין.
- SickleCell
- קיבל.ה 474 לייקים
בדיעבד זה קצת מצחיק שאנחנו מופתעים שבמדינה המושחתת שלנו כמעט שלא נשאר עוד מקום שלא מתנהל כאילו מאיימת עליו המאפיה.
-
- קיבל.ה 996 לייקים
המגן הימני של באר שבע אוטיסט? מי זה החריג הזה?
- DJSavta
- קיבל.ה 342 לייקים
הבלתי שבירים יצאו בלתי אלופים..
במחזור האחרון בבוניה מגישה לגרמניה צלחת אליפות עם עראק לצד קיאק עם פירות העונה.
במחזור האחרון בבוניה מגישה לגרמניה צלחת אליפות עם עראק לצד קיאק עם פירות העונה.
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
לגמרי.SickleCell כתב: ↑19 מאי 2025, 22:23 בדיעבד זה קצת מצחיק שאנחנו מופתעים שבמדינה המושחתת שלנו כמעט שלא נשאר עוד מקום שלא מתנהל כאילו מאיימת עליו המאפיה.
ישראל מדינה גמורה.
זה הגיוני שהכדורגל יהיה מושחת וגמור בהתאם, כמובן לטובת קבוצה שהיא בעצם הליכוד של הענף.
את האמת שעל הזין שלי מכבי, שיקחו אליפות באמת שלא מעניין אותי, כולי מתרגש לקראת העונה הבאה, ומתעסק רק בהפועל. מרגיש שדברים יהיו טובים בעתיד להפועל
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
גישה סבבה אבל כנראה שאתה תמים, כי גם אם יתחבר לך ו"דברים יהיו טובים" - יחפשו איך לזיין אותך. בית דין, שופטים, היעדר קהל חוץ ומה לא.
הענף הזה גמור. והאמת שאני לא מבין גם למה אנשים עוד משקיעים בו כסף.
-
- קיבל.ה 2489 לייקים
לא קשה לחיות עם גישה כזו? נהיה טובים ויהיה בסדר , שהחלאות ישרפוטכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 22:41גישה סבבה אבל כנראה שאתה תמים, כי גם אם יתחבר לך ו"דברים יהיו טובים" - יחפשו איך לזיין אותך. בית דין, שופטים, היעדר קהל חוץ ומה לא.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
איך ידעתי שאכנס לפה ואראה בכי על השופטים.
ב"ש הסריחה את הדשא כל הפלייאוף העליון הזה
+ הגיע לביתר פנדל ברור על עבירה של ויטור מחצית ראשונה.
שורה תחתונה הם לא הופיעו למאני טיים וזהו
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
בש עשתה עונה מצויינת בהתאם לתקציב שלה.
נזכיר שאף אחד לא ציפה שהיא תהיה קרובה בכלל לאיים על אליפות.
הם עשו מה שצריך מבחינתם.
פשוט שדדו להם אליפות.
נזכיר שאף אחד לא ציפה שהיא תהיה קרובה בכלל לאיים על אליפות.
הם עשו מה שצריך מבחינתם.
פשוט שדדו להם אליפות.
-
- קיבל.ה 453 לייקים
זה שב"ש הפסידו לנתניה ולא ניצחו את מכבי בבלומפילד למרות שהיו הרבה יותר טובים זה רק עליהם, הינואר העלוב שלהם גם גמר אותם לגמרי.אנחנו בתהליך כתב: ↑19 מאי 2025, 22:46 איך ידעתי שאכנס לפה ואראה בכי על השופטים.
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
גם מכבי הפסידה בטדי אחרי שהחמיצה פנדל, ושמטה יתרון ביתי מול חיפה. נו?
שורה תחתונה נשדדה לבש אליפות ב"בית הדין".
שורה תחתונה נשדדה לבש אליפות ב"בית הדין".
-
- קיבל.ה 2489 לייקים
לדעתי זו קריאה לנו כאוהדים של הקבוצה לשים בצד את כל המחלוקת של מחירי הכרטיסים בכדורסל ופשוט לתמוך בקבוצה בשביל לזיין את החלאות בכדורסל ולקחת להם אליפות על הראש , לא רוצה לראות אותם חוגגים גם שם
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
בהקשר של ינאי, כמה שיש לי עליו ביקורת, עם אחד כמוהו בש הייתה אלופה כבר לפני כמה שבועות.
הוא לא היה יושב בשקט כשכל העסק מוטה שחור על גבי לבן ככה מכל הכיוונים ואומר "איזה דרמה".
במצבים שענף מושחת ככ מהיסוד כמו הכדורגל והכדורסל פה (כמובן עבור אותה אגודה), לא צריך לשחק לפי הכללים ולהיות ילד טוב.
הוא לא היה יושב בשקט כשכל העסק מוטה שחור על גבי לבן ככה מכל הכיוונים ואומר "איזה דרמה".
במצבים שענף מושחת ככ מהיסוד כמו הכדורגל והכדורסל פה (כמובן עבור אותה אגודה), לא צריך לשחק לפי הכללים ולהיות ילד טוב.
-
- קיבל.ה 2489 לייקים
אבל השער שאישרו לביתר זה אחד ההזויים , זה בערך כמו שלא היו מאשרים את השער של יצחקי נגדנו במשחק האליפות , הכדור עבר את הקו בצורה מוגזמת
-
- קיבל.ה 208 לייקים
מתלבט בנוגע לסנריו הזה- מכבי שבוע הבא מדשדשים נגד בית"ר\מפסידים להם וב"ש מנצחים את הפועל חיפה בהפרש מתאים ומנצחים בדקות הסיום ואז זו אחת האליפויות הדרמטיות שקצת משכיחות את הדאבל שלנו, לבין שמכבי יקחו להם "עוד" אליפות שלא קשורה אלינו בכלל...
מרגיש לי לא טוב שיש בי חלק שמעדיף שיהיה "תסריט" שיעלה או אפילו ישתווה איכשהו על אותו היום הגדול בחיי רק כדי שמכבי יפסידו.
שיקרוס העולם קיצר.
מרגיש לי לא טוב שיש בי חלק שמעדיף שיהיה "תסריט" שיעלה או אפילו ישתווה איכשהו על אותו היום הגדול בחיי רק כדי שמכבי יפסידו.
שיקרוס העולם קיצר.
נערך לאחרונה על ידי ליאור א. ב 19 מאי 2025, 23:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.

מצטער, אבל אני ממש לא איתך, נהיה בפורום קטע שהכל מושחת בליגה, לא קונה את זה ולא מאמין לזה, והמחשבה הזאת לא בריאה בכלל.טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 22:41גישה סבבה אבל כנראה שאתה תמים, כי גם אם יתחבר לך ו"דברים יהיו טובים" - יחפשו איך לזיין אותך. בית דין, שופטים, היעדר קהל חוץ ומה לא.
-
- קיבל.ה 2489 לייקים
רציני ? קונה את התסריט הזה בקלות , מעבר לזה שזה לא יקרה ושישרפו עם האליפות המושחתת שלהםליאור א. כתב: ↑19 מאי 2025, 23:13 מתלבט בנוגע לסנריו הזה- מכבי שבוע הבא מדשדשים נגד בית"ר\מפסידים להם וב"ש מנצחים את הפועל חיפה בהפרש מתאים ומנצחים בדקות הסיום ואז זו אחת האליפויות הדרמטיות שקצת משכיחות את הדאבל שלנו, או שמכבי יקחו להם "עוד" אליפות שלא קשורה אלינו בכלל...
שיקרוס העולם קיצר.
-
- קיבל.ה 224 לייקים
ראיתי עכשיו את התקציר של ב"ש.
איו פנדל יותר מכור, מושחת ומופקר מזה.
איו פנדל יותר מכור, מושחת ומופקר מזה.
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
זכותך.tormenta כתב: ↑19 מאי 2025, 23:14
מצטער, אבל אני ממש לא איתך, נהיה בפורום קטע שהכל מושחת בליגה, לא קונה את זה ולא מאמין לזה, והמחשבה הזאת לא בריאה בכלל.טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 22:41גישה סבבה אבל כנראה שאתה תמים, כי גם אם יתחבר לך ו"דברים יהיו טובים" - יחפשו איך לזיין אותך. בית דין, שופטים, היעדר קהל חוץ ומה לא.
יש מציאות.
מה שהלך בליגה פה בשנתיים האחרונות מכל הכיוונים (שופטים, "בית דין", התאחדות) לא משאיר מקום למחשבות אפילו. חיפה אשתקד, באר שבע השנה.
הענף כולו מוטה עבור מועדון אחד.
-
- קיבל.ה 208 לייקים
מה זאת אומרת "רציני"? עזוב את זה שההודעות הקודמות שלך בנושא הזויות מבחינתי(ואולי מבחינת המציאות האובייקטיבית)-להחליף את ב"ש כבר בשנה הבאה, אליפות וכו'..רק הפועל כתב: ↑19 מאי 2025, 23:17רציני ? קונה את התסריט הראשון בקלות , מעבר לזה שזה לא יקרה ושישרפו עם האליפות המושחתת שלהםליאור א. כתב: ↑19 מאי 2025, 23:13 מתלבט בנוגע לסנריו הזה- מכבי שבוע הבא מדשדשים נגד בית"ר\מפסידים להם וב"ש מנצחים את הפועל חיפה בהפרש מתאים ומנצחים בדקות הסיום ואז זו אחת האליפויות הדרמטיות שקצת משכיחות את הדאבל שלנו, או שמכבי יקחו להם "עוד" אליפות שלא קשורה אלינו בכלל...
שיקרוס העולם קיצר.
למה לך לרצות כל כך שיגמדו מהישג האישי שלך רק כי אתה שונא מישהו אחר? בטח כשאתה לא היית אפילו חלק מהליגה הזאת ולא קשור...
הסיבה היחידה שעולה לי בראש, זה רק אם אני יודע בוודאות שיש מונופול כלשהו שאותו אני רוצה לפרק כי הוא פוגע בי בין היתר(נגיד החלטות שופטים מועטות מראש אבל במאת האחוזים ולא ספק פה ספק שם)
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
-
- קיבל.ה 409 לייקים
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
גם גבי קניקובסקי אף פעם לא משקר והייתה עבירה ברורה של שחקן סכנין עליו.
אין על הואר. עושה צדק.
אין על הואר. עושה צדק.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 19 מאי 2025, 23:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 583 לייקים
יש לך בעלים אחד שנתן לבכירי ההתאחדות רכבים מהסוכנות שלוtormenta כתב: ↑19 מאי 2025, 23:14
יש לך קבוצה שחבר הנהלה שלה ואוהד מושבע הוא סגן יושב ראש ההתאחדות
ןאתה חושב שהכדורגל שלנו נקי?
-
- קיבל.ה 224 לייקים
הלוטוס הלבן כתב: ↑19 מאי 2025, 23:30יד ברורה. לגבי כדור חוץ בתקציר אין זווית שממנה אפשר לקבוע בוודאות שכדור היה בחוץ.

-
- קיבל.ה 2489 לייקים
אני לא באמת מצפה שנזכה באליפות עונה הבאה אבל להחליף את באר שבע אפשר וצריך מהר , בסוף הם קבוצת צמרת אפורה בעונות האחרונות שעושה קולות ומתקרבת אבל לא באמת שם וגם התקציב שלהם מוגבל ביחס לחיפה ולחלאות אז עם ספרא בהחלט אפשר וצריך להחליף.אותם אם לא בעונה הבאה בזו שאחריהליאור א. כתב: ↑19 מאי 2025, 23:26מה זאת אומרת "רציני"? עזוב את זה שההודעות הקודמות שלך בנושא הזויות מבחינתי(ואולי מבחינת המציאות האובייקטיבית)-להחליף את ב"ש כבר בשנה הבאה, אליפות וכו'..רק הפועל כתב: ↑19 מאי 2025, 23:17רציני ? קונה את התסריט הראשון בקלות , מעבר לזה שזה לא יקרה ושישרפו עם האליפות המושחתת שלהםליאור א. כתב: ↑19 מאי 2025, 23:13 מתלבט בנוגע לסנריו הזה- מכבי שבוע הבא מדשדשים נגד בית"ר\מפסידים להם וב"ש מנצחים את הפועל חיפה בהפרש מתאים ומנצחים בדקות הסיום ואז זו אחת האליפויות הדרמטיות שקצת משכיחות את הדאבל שלנו, או שמכבי יקחו להם "עוד" אליפות שלא קשורה אלינו בכלל...
שיקרוס העולם קיצר.
למה לך לרצות כל כך שיגמדו מהישג האישי שלך רק כי אתה שונא מישהו אחר? בטח כשאתה לא היית אפילו חלק מהליגה הזאת ולא קשור...
הסיבה היחידה שעולה לי בראש, זה רק אם אני יודע בוודאות שיש מונופול כלשהו שאותו אני רוצה לפרק כי הוא פוגע בי בין היתר(נגיד החלטות שופטים מועטות מראש אבל במאת האחוזים ולא ספק פה ספק שם)
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1478 לייקים
טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 23:26זכותך.tormenta כתב: ↑19 מאי 2025, 23:14
מצטער, אבל אני ממש לא איתך, נהיה בפורום קטע שהכל מושחת בליגה, לא קונה את זה ולא מאמין לזה, והמחשבה הזאת לא בריאה בכלל.טכנית לארז כתב: ↑19 מאי 2025, 22:41
גישה סבבה אבל כנראה שאתה תמים, כי גם אם יתחבר לך ו"דברים יהיו טובים" - יחפשו איך לזיין אותך. בית דין, שופטים, היעדר קהל חוץ ומה לא.
יש מציאות.
מה שהלך בליגה פה בשנתיים האחרונות מכל הכיוונים (שופטים, "בית דין", התאחדות) לא משאיר מקום למחשבות אפילו. חיפה אשתקד, באר שבע השנה.
הענף כולו מוטה עבור מועדון אחד.
- בז'רנו
- קיבל.ה 718 לייקים
אם כבר הנבלות לקחו אליפות- אז לפחות קבלו טיפ שיעשה לכם כמה שקלים.
בשבוע הבא מכבי נגד בית"ר.
אני בטוח שחלק מהשחקנים שלהם יהיו " פצועים" לפני גמר הגביע, בנוסף שאני בספק שהם בכלל יתאמצו מול היזיזה התל אביבית שלהם.
3 שערים ומעלה לנבלות
בשבוע הבא מכבי נגד בית"ר.
אני בטוח שחלק מהשחקנים שלהם יהיו " פצועים" לפני גמר הגביע, בנוסף שאני בספק שהם בכלל יתאמצו מול היזיזה התל אביבית שלהם.
3 שערים ומעלה לנבלות
-
- קיבל.ה 765 לייקים
בדיוק!אנחנו בתהליך כתב: ↑19 מאי 2025, 22:46 איך ידעתי שאכנס לפה ואראה בכי על השופטים.
בעיקר המשפט בתגובתך שהדגשתי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
כן כן לא הופיעו למאני טיים.
כי מכבי לא הפסידה בטדי או השמיטה 1-0 בבית מול חיפה.
את אותו 3-0 שמכבי נתנה אתמול בחיפה גם בש נתנה לפני 3 שבועות.
שיפוט מוטה ובית דין שתפר לב"ש מינוס 4 הכריעו את זהות האלופה פה, שוב לטובת אגודת הרמאים.
תמשיכו לעצום עיניים.
כי מכבי לא הפסידה בטדי או השמיטה 1-0 בבית מול חיפה.
את אותו 3-0 שמכבי נתנה אתמול בחיפה גם בש נתנה לפני 3 שבועות.
שיפוט מוטה ובית דין שתפר לב"ש מינוס 4 הכריעו את זהות האלופה פה, שוב לטובת אגודת הרמאים.
תמשיכו לעצום עיניים.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
ערוץ הספורט ע"ש רקנאטי ממשיך להיות ההצגה הכי טובה בעיר, שמים כאייטם ראשי ציוץ של מילה אחת של מואיז וקוראים לזה "התגובה של ספרא לפנדל".
אין תחתית לבור הזה.
אין תחתית לבור הזה.