250 אלף שקל בשביל לסיים דברים יפה, לא שקל מעל.
אני באמת לא רואה מה למכבי חיפה יש לעשות איתו.
גוני נאור
- Carajo
- קיבל.ה 340 לייקים
-
- קיבל.ה 999 לייקים
די מסויג לגבי גוני, היה לא רע רוב השנה אבל הוא נוטה להיעלם והוא וג'וקו נרמסו בחצי נגד ב"ש.
מה שכן, הדבר המעודד בעונת המלפפונים הזאת זה שחזרנו להיות פורום של רואי חשבון בנוגע לעלויות של שחקנים וזנחנו את הצד המשפטי ודיני הפירוק והקאס.
מה שכן, הדבר המעודד בעונת המלפפונים הזאת זה שחזרנו להיות פורום של רואי חשבון בנוגע לעלויות של שחקנים וזנחנו את הצד המשפטי ודיני הפירוק והקאס.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
אני לא נרגע עד שצנצי לא מפרסם "תיקון: גם בחינם גוני נאור לא ישחק בהפועל".
-
- קיבל.ה 193 לייקים
-
- קיבל.ה 5981 לייקים
הוא היה בסדר גמור נגד ב"ש, אחד היחידים שהיו קשורים לרמה.
אי אפשר לשים אותו ואת תצוגת הבלהות של ג'וקו באותו משפט.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
-
- קיבל.ה 5981 לייקים
-
- קיבל.ה 110 לייקים
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
לסגל אין לי בעיה שישאר. הרי זה ברור לכולם שיביאו קשר זר בלא מעט כסף לאמצע
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
ברור שהתצוגת בלהות של ג'וקו זה משהו בלבל אחר, אבל הוא היה חלש נגד ב"ש וסך הכל פרט לאיזה 2-3 משחקים לא הראה עליונות העונה גם ברמת הלאומית.
שחקן עם מעט מאוד איכויות שגם הן מוטלות בספק והמון מגרעות מהסוג שאנחנו רואים כבר עשר שנים בקישור, חלאס עם השחקנים האלה.
- סומך
- קיבל.ה 1348 לייקים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
-
- קיבל.ה 129 לייקים
אז חיפה האריכו את החוזה שלו אצלם בעוד שנתיים בצדק מבחינתם, אחרת היה עוזב בחינם בסוף העונה הבאה.
אני חושב שחשוב להגיע לסיכום עם חיפה ולרכוש אותו ולו רק בגלל שאנחנו רואים שאין המון ישראלים בתור.
היה בין היחידים בקבוצה שהוכיחו עליונות בלאומית. החזיק קישור לבד עונה שלמה. הרוויח מקום אצלנו ביושר, יהיה באמת חבל לאבד אותו.
אני חושב שחשוב להגיע לסיכום עם חיפה ולרכוש אותו ולו רק בגלל שאנחנו רואים שאין המון ישראלים בתור.
היה בין היחידים בקבוצה שהוכיחו עליונות בלאומית. החזיק קישור לבד עונה שלמה. הרוויח מקום אצלנו ביושר, יהיה באמת חבל לאבד אותו.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
אין כייסףקפבלנקה כתב: ↑14 מאי 2025, 09:22 אז חיפה האריכו את החוזה שלו אצלם בעוד שנתיים בצדק מבחינתם, אחרת היה עוזב בחינם בסוף העונה הבאה.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
@dino
אם זה ככה אז אפשר כבר מראש לעצור את ההתמכרות לוולקאם.. אם יביאו לפה שוב כל מני רז טוויזרים ובולבולוביצ'ים, הסרנדה של ניסנוב נמשכת.
אם זה ככה אז אפשר כבר מראש לעצור את ההתמכרות לוולקאם.. אם יביאו לפה שוב כל מני רז טוויזרים ובולבולוביצ'ים, הסרנדה של ניסנוב נמשכת.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
מהמר(אם כבר התמכרות) שזה יהיה באמצע.
בין ניסנוב לחלומות הגדולים
בין ניסנוב לחלומות הגדולים
- 7even
- קיבל.ה 2760 לייקים
ישראלים יש בעיקר 2-3 שיהיה נהדר אם יבואו.
החשוב זה לפגוע בזרים. זרים טובים מרימים את כל הקבוצה.
אפשר פשוט להסתכל על האחות מהכדורסל ולהבין כמה זה קריטי.
החשוב זה לפגוע בזרים. זרים טובים מרימים את כל הקבוצה.
אפשר פשוט להסתכל על האחות מהכדורסל ולהבין כמה זה קריטי.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1088 לייקים
אתר ערוץ הספורט נודע לראשונה כי הירוקים מימשו את האופציה על הקשר גוני נאור לעונה נוספת, אך הוא לא נמצא בתוכניות והמטרה היא למכור אותו. נאור נרכש מהפועל ירושלים תמורת 2.2 מיליון שקלים ובעונה שעברה הושאל להפועל ת"א.קפבלנקה כתב: ↑14 מאי 2025, 09:22 אז חיפה האריכו את החוזה שלו אצלם בעוד שנתיים בצדק מבחינתם, אחרת היה עוזב בחינם בסוף העונה הבאה.
הוא לא ישאר שם
הם האריכו ובצדק מבחינתם ועכשיו יהיה משא ומתן
2 מליון שח גם הם יודעים שלא יקבלו
זה שהם דרכו על קקה לא אומר שמי שיגיע אחריהם ידרוך גם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
שקל לא הייתי משלם עליו, שחיפה יבלו עם התכשיט לעוד שנתיים שבהם הוא בכלל יבלה כמושאל אצל זיו אריה במטרה לשקם את הקריירה וכדי שירושלים יפלו בחמין וירכשו אותו חזרה ב-400 אלף שקל.
-
- קיבל.ה 193 לייקים
יש לי תחושה שהוא כן יהיה איתנו עונה הבאה, זה עניין של מומ
-
- קיבל.ה 218 לייקים
תאכלס מהעיתונות כנראה שיש לו חוזה נמוך יחסית במכבי חיפה ( 110 אלף יורו לשנה )L.S כתב: ↑14 מאי 2025, 11:13אתר ערוץ הספורט נודע לראשונה כי הירוקים מימשו את האופציה על הקשר גוני נאור לעונה נוספת, אך הוא לא נמצא בתוכניות והמטרה היא למכור אותו. נאור נרכש מהפועל ירושלים תמורת 2.2 מיליון שקלים ובעונה שעברה הושאל להפועל ת"א.קפבלנקה כתב: ↑14 מאי 2025, 09:22 אז חיפה האריכו את החוזה שלו אצלם בעוד שנתיים בצדק מבחינתם, אחרת היה עוזב בחינם בסוף העונה הבאה.
הוא לא ישאר שם
הם האריכו ובצדק מבחינתם ועכשיו יהיה משא ומתן
2 מליון שח גם הם יודעים שלא יקבלו
זה שהם דרכו על קקה לא אומר שמי שיגיע אחריהם ידרוך גם
שהפועל מימשה את החוזה מול נאור לעונה הבאה
ושהפעל הסעיף מול חיפה תעלה לנו 1.4 מיליון שח
האמת שקשה מאוד לחבר את הנקודות האלה ( למשל ברור שלא נשלם 1.4 על הכרטיס אם החוזה מול השחקן הוא רק לעונה הקרובה)
אבל זה נראה נותן איזה מבט כללי על המצב. לא שזה שחקן שגורם לי לקסוס ציפורניים אם יש על הספסל אצלנו או בקבוצה אחרת
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב