יש מלחמה (ממשיכים עם מבצע גדעון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

לא כזה קשור, אבל וואי הקיום של הכתבה הזאת זה משהו https://www.scottishpsc.org.uk/football ... d-genocide
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
תא מרבוטא
קיבל.ה  608 לייקים

עמית כתב: 05 אפריל 2025, 13:16 לא כזה קשור, אבל וואי הקיום של הכתבה הזאת זה משהו https://www.scottishpsc.org.uk/football ... d-genocide
זה מ2010 לדעתי. או מ1999. לא זוכר ששיחקנו נגד סלטיק מעבר לזה
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

תא מרבוטא כתב: 05 אפריל 2025, 13:27
עמית כתב: 05 אפריל 2025, 13:16 לא כזה קשור, אבל וואי הקיום של הכתבה הזאת זה משהו https://www.scottishpsc.org.uk/football ... d-genocide
זה מ2010 לדעתי. או מ1999. לא זוכר ששיחקנו נגד סלטיק מעבר לזה
הא נכון, ראיתי בתגובות בטוויטר פשוט עקב ההצעה של ינאי ליורוליג
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  102 לייקים

למישהו יש את ההתרעות האלה מטלגרם של כמה דקות לפני האזעקה?
זה נותן גם התרעה קולית?
שווה משהו בכללי?
רינגו סטאר המלך
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

כמה כמה בנתיים בעזה, הלחץ משפיע?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1746 לייקים
יצירת קשר:

כתבנו על הקוים מוסר שאנחנו כפסע מהנצחון המוחלט
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

ועוברים למגרש האיראני, לקראת הסכם שלא ישאיר את איראן בלי גרעין.
אבל אמרו שזה קורש 2, לא?

מניח שמוכר הריהיטים לא יתן לזה לקרות. מה למוכר הרהיטים וסגירת דילים עם אוייבים.
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

יאמר לזכותי שהקטע עם חדירת כוחות רגליים למתקנים שם בפרס, זה רעיון שחשבתי עליו כדרך הכי יעיל או היחידה בעצם שיעילה, בטיפול באותם מתקנים.

הדרך הכי יעילה בכללי לטיפול בגרעין זה הפלת המשטר , כי הפצצות לבד, עם ארהב או בלי, לא יכולות לעשות משהו משמעותי לתהליך
הפלת המשטר כן, אבל את זה ישראל לא יכולה לעשות.

בכל מקרה, ההדלפה די מונעת פעולה כזו, ככה שזה מעניין מי המדליף.
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

החמאס מוכן כולם תמורת סיום המלחמה. מעניין, הרי אמרו לנו שהוא זה שמתעקש על עיסקאות חלקיות.
שהוא זה שישאיר לו חטופים ולכן אי אפשר להגיע איתו לעיסקה של סיום הלחימה.

מי עוד מאמין למוכר הרהיטים? חוץ מחצי עם פראייר
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

צריך להגיד את האמת - להחזיר את החטופים זו לא המטרה הכי חשובה" - כך הצהיר היום (שני) שר האוצר בצלאל סמוטריץ בראיון בגלי ישראל. "בואו נקבל החלטה לסיים עם עזה אחת ולתמיד, בואו ניצור אמון עם העם ונוכיח שאנחנו משיגים את המטרה ומשמידים את חמאס".

לפחות הוא חרא של בנאדם שלא מסתיר שהוא חרא של בנאדם, חלאת המין האנושי.
אין גם וגם וזה בולשיט כל מי שטוען אחרת(תיאוריית מוכר הרהיטים)
לפחות תגידו(הביביסטים) אנחנו מעדיפים את מטרת השמדת חמאס(נניח שזה בא לידי ביטוי בכיבוש מלא של עזה והמנהרות ושליטה צבאית ל10 שנים) על השבת החטופים. תהיו כנים עם עצמכם(או הפעלה יותר משומנת של גלגלי המוח..)
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1851 לייקים

מעניין, כי כשמשתמשים מסוימים פה כתבו שכל מה שאנחנו רואים בעיניים מרמז על זה שהחזרת החטופים היא לא בדיוק המטרה הכי חשובה של המלחמה אז היה פה עדר שלם שתקף את הכותבים והסביר שהם מנותקים מהמציאות, שונאי ישראל, הזויים, מזל שהם מיעוט מבוטל וכו' וכו'
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

בעקבות האימרה של ברקוביץ׳ כנגד ינון מגל-
״ינון מגל, בוא נעשה עסקה", פנה אליו ישירות. "אם אתה כזה גיבור והיית בסיירת מטכ"ל ואתה כזה אמיץ. קח את הילד או הילדה שלך, אני אזמין להם גט טקסי, ונשלח אותם לעזה במקום אחד החטופים."למה שנפסיק את המלחמה בשביל ילד של מישהו אחר? ואם אתה יותר אמיץ, תעמוד על הגבול, ייקחו אותך, יחזירו חטוף אחר. רק שלא ישכח את השופר איתו", הוסיף.

האם הייתם מוכנים לעשות ״החלפות״ ולהביא את עצמכם/משפחתכם, להקריב אותם למען ״ביטחון המדינה״ לשיטתכם?
הרי זה הכי פשוט להחליט שאפשר להשאיר אותם שם כשהם לא קשורים אליכם
(שאלה כמובן למתנגדי הפסקת הלחימה בתמורה לכל החטופים)
עובדיה
קיבל.ה  253 לייקים

dino כתב: 27 אפריל 2025, 08:23 בעקבות האימרה של ברקוביץ׳ כנגד ינון מגל-
״ינון מגל, בוא נעשה עסקה", פנה אליו ישירות. "אם אתה כזה גיבור והיית בסיירת מטכ"ל ואתה כזה אמיץ. קח את הילד או הילדה שלך, אני אזמין להם גט טקסי, ונשלח אותם לעזה במקום אחד החטופים."למה שנפסיק את המלחמה בשביל ילד של מישהו אחר? ואם אתה יותר אמיץ, תעמוד על הגבול, ייקחו אותך, יחזירו חטוף אחר. רק שלא ישכח את השופר איתו", הוסיף.

האם הייתם מוכנים לעשות ״החלפות״ ולהביא את עצמכם/משפחתכם, להקריב אותם למען ״ביטחון המדינה״ לשיטתכם?
הרי זה הכי פשוט להחליט שאפשר להשאיר אותם שם כשהם לא קשורים אליכם
(שאלה כמובן למתנגדי הפסקת הלחימה בתמורה לכל החטופים)
תפסיק להיות תמים
ברור שלא ישלח
ינון מגל ושאר חברי מפעל הג'ובים של הליכוד מתוגמלים היטב מהפה ג'ורה שלהם
הציונות הדתית מתוגמלת בהמשך מפעל ההתנחלויות המשיחי
על החרדים אין מה לדבר
ולכן כל הנ"ל ימשיכו לפמפם את המשך המלחמה לטובת שרידות הקואליציה, כל אחד מהמניעים שלו

צריך לשאול את מי שרק מפסיד
את הביביסטים מהפריפריות, הבייס המוכה והמובס שדורכים עליו יום יום מחדש
צריך לשאול אותם, כי הם פשוט לא מרוויחים כלום מטרפוד העסקאות או המשך שלטון הליכוד
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

מתקדמת מלחמת שרידות הממשלה?
תא מרבוטא
קיבל.ה  608 לייקים

dino כתב: 02 מאי 2025, 23:12 מתקדמת מלחמת שרידות הממשלה?
השבוע שולחים החל מהלילה עשרות אלפי צוי מילואים
הימור שלי- זה בלון ניסוי. אם הרוב יתייצבו, עסקים כרגיל. אם תהיה הענות נמוכה- ביבי ינסה לשנות מסלול במשהו.
תא מרבוטא
קיבל.ה  608 לייקים

היום בבוקר ברשת ב ראיינו את בן גביר שנאם על הרעבת עזה

נשים בצד את המשמעויות של זה

למה מראיינים את שר המשטרה והכבאות על עזה ולא על המחדלים שלו? נניח מסןקי כיבוי פחות משבוע אחרי שריפה בהרי יהודה?
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

תא מרבוטא כתב: 04 מאי 2025, 08:58 היום בבוקר ברשת ב ראיינו את בן גביר שנאם על הרעבת עזה

למה מראיינים את שר המשטרה והכבאות על עזה ולא על המחדלים שלו? נניח מסןקי כיבוי פחות משבוע אחרי שריפה בהרי יהודה?
בגדול כי הוא נותן לתקשורת את מה שהיא מחפשת.
משפטים קיצוניים ומעוררי מחלוקת.
אבל מה שכן הוא מנסה ללמוד מהבית ספר למכירת לוקשים של זיבי.
מדברים איתך על כישלון? תחליף נושא ל״הצלחת״ חלוקת הנשק
תא מרבוטא
קיבל.ה  608 לייקים

dino כתב: 04 מאי 2025, 12:58
תא מרבוטא כתב: 04 מאי 2025, 08:58 היום בבוקר ברשת ב ראיינו את בן גביר שנאם על הרעבת עזה

בגדול כי הוא נותן לתקשורת את מה שהיא מחפשת.
משפטים קיצוניים ומעוררי מחלוקת.
אבל מה שכן הוא מנסה ללמוד מהבית ספר למכירת לוקשים של זיבי.
מדברים איתך על כישלון? תחליף נושא ל״הצלחת״ חלוקת הנשק
אז זו תקשורת פח
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

בהצלחה לגייס את כל המילואים למבצע ״מרכבות גדעון״ השיקרי שבעצם שם המבצע האמיתי ״שמירת הממשלה עוז ורעם״

ואת זה אני כותב כאחד שגר 800 מטר מהגדר והכי אמור להפחיד ולהפריע לו שהחמאס ישאר שם.

רבע או קצת יותר מזה מהעם איבד כל צלם אנוש וכל חמלה וכל אנושיות. פשוט מפחיד שהרבע הזה שותף לחיים של הרוב השפוי יותר.
זאת אומרת, זה מתחלק בגוש הדרעק הזה, בין כאלו שהם לא מספיק חכמים כדי להבין את הסיטואציה ולהפריד בין חשוב לפחות חשוב, בין מה דחוף למה אפשר לטפל בצורה אחרת, לבין אלו שבאמת אנשים רעי לב, חסרי חמלה וטיפת אנושיות, שבאמת מפחיד לחיות איתם פה. שאני לא מוצא אבק של הבדל בינם לבין יוזף פריצל(תעשו גוגל).
מחלקים אלו בעצם מורכב הגוש דרעק שמתנגד לעיסקה וששולח עכשיו חיילים למות סתם כך, אם בשביל שרידות הממשלה, או למען חזון ההתיישבות ברצועת עזה. שום מחשבה על הביטחון של אזרחי ישראל לא עומדת פה על הפרק. את הלוקשים האלו יקנו רק החצי מהרבע גוש דרעק.
לוקשים שנועדו להסתיר את הכוונות האמיתיות.
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

מה שלום ״כורש 2״ הגירסה הג׳ינג׳ית - גדול אוהבי העם היהודי, תומך ישראל נלהב

יו דונט האב דה קארדס זיבי!
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  903 לייקים

איך הביביסטים מצדיקים את הזין הענק שטראמפ שם על ביבי בשחרור של החייל (!) עידן אלכסנדר (שלא ישמע חלילה שאני נגד, שמח מאוד על השחרור שלו)
ארז שדה
קיבל.ה  1066 לייקים

Red Wolf כתב: 12 מאי 2025, 09:44 איך הביביסטים מצדיקים את הזין הענק שטראמפ שם על ביבי בשחרור של החייל (!) עידן אלכסנדר (שלא ישמע חלילה שאני נגד, שמח מאוד על השחרור שלו)
הם עדיין מחכים לדף המסרים הרשמי של הביב
תא מרבוטא
קיבל.ה  608 לייקים

Red Wolf כתב: 12 מאי 2025, 09:44 איך הביביסטים מצדיקים את הזין הענק שטראמפ שם על ביבי בשחרור של החייל (!) עידן אלכסנדר (שלא ישמע חלילה שאני נגד, שמח מאוד על השחרור שלו)
מה זה משנה ההצדקה

ינון מגל התחיל את המלחמה עם כובעי נצחון מוחלט ועבר לסיכת שלום החטופים.
לביביסט רשמי אין שום לבטים לגבי ביבי- אם ביבי יגיד לו שעכשיו לילה, הוא יגיד שעכשיו לילה, גם אם אחת בצהריים.
השאלה היא מה אומרים ליכודניקים שאינם ביביסטים מושבעים
D&3
קיבל.ה  1018 לייקים

תהליך הנאציפאקציה ב"שמאל" העולמי נמשך, והפעם ארגון העובדים הגדול בנורווגיה מחליט שבתי המלון בנורווגיה צריכים להיות נקיים מישראלים.
נראה אם מערכת אכיפת החוק שם תעניש את העבריינים, כי לפחות בנתיים להיות נאצי בנןרגוויה זה לא חוקי, לפחות עד שהממשלה החלאתית שם תאפשר את זה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1851 לייקים

לפי מה שכתוב באינטרנט (אבל לא בעברית, באינטרנט העברי מדובר כמובן בסוף העולם ו"כולם פה נאצים חוץ ממני") מדובר במקרה מבודד של מלון קטן (12 חדרים) באיזה כפר, שפקיד הקבלה שם שלח איזה מייל\הודעה לתייר ישראלי, אבל כשכלי תקשורת ניסו לברר אז מי שענה להם התנער בשם המלון מאותה הודעה (לא הכחיש שהיא נשלחה, כן טען שאין שום חרם על ישראלים). לא בדיוק הודעה רשמית של מלונות נורווגיה או של ארגון העובדים הגדול שם לגבי חרם על תיירים ישראלים.
אגב, לא קל למצוא על זה משהו מחוץ לאינטרנט העברי, כי כאמור לא נראה שיש החלטה להחרים תיירים ישראלים, אלא אדם אקראי פרסם בקבוצת פייסבוק את ההודעה המדוברת. זה לא דבר שמדברים עליו בתקשורת הנורווגית (נכנסתי לכמה עיתונים גדולים וחיפשתי גם ישראל וגם את שם המלון והכפר). את תגובת המלון וכו' מצאתי באתר נורווגי אקראי למראה. על ההחלטה לנתק קשרים כלכליים עם ישראל דווקא אפשר למצוא דיווחים.

לא שאני מומחה למה שקורה בנורווגיה, אבל על פניו נראה שמישהו פשוט לקח קצת בצורה קצת יותר מדי פשטנית את ההחלטה של ארגון העובדים שם לנתק את הקשרים הכלכליים עם ישראל והחיל אותה על תייר אקראי.
ההחלטה של ארגון העובדים מתייחסת למסחר עם חברות ישראליות ולהשקעה בהן, לא לאנשים פרטיים ובטח שלא להחרמת תיירים.
למיטב הבנתי, החוק הנורווגי בכלל אוסר על חרם על אנשים בגלל מוצאם או אזרחותם.

אני אישית עוד לא הבנתי לגמרי אם זה סיפור אמיתי או סערה מדומיינת בכוסית קטנה של מים, אם כי על פניו הכול מצביע על האפשרות השנייה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

הצד הימני ברובו לא מצליח לקרוא את טראמפ נכון, הם נשענים הרבה יותר על מה שהם היו רוצים שהוא ממה שהוא באמת וזה חבל כי הם סתם יתאכזבו וירוצו להאשים את הסכם אוסלו, בגץ, יאיר לפיד וסבסטיאן סימרוטיץ׳.
הם לא על זה ומעולם לא היו על זה. הם לא באירוע כמו שאומרים.

לגבי זיבי, הוא כרגע הופתע ומנסה לעבוד על לשווק את המצב החדש לצרכיו והישרדותו, כמו מוכר רהיטים שהוא ושהיה.
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

מה שקורה עם סעודיה זה מאוד מראה את מה שאני טוען
שהימין ממש לא באירוע. הם לא מבינים את הסיטואציה ולא יודעים לקרוא את טראמפ. פשוט מאוד.
אל באנדי
קיבל.ה  509 לייקים

עודכנה הכותרת למבצע גדעון
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

איך זה החיים במדינה מבודדת שהיא קטנה מאוד בלי אפשרות להיות תלויה רק בעצמה? כי לשם זיביניהו לוקח אותנו. זיביניהו וממשלת החורבן שלו.
נילחם בציפורניים? שיקח את יאיר ממיאמי שיגדל ציפורניים ויועיל בטובו לבוא לפה להלחם. רק יודעים לדבר הרבה.
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

ח"כ צבי סוכות מהציונות הדתית התייחס בריאיון לאולפן ynet לדבריו של יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן, ואמר כי "זה ניסיון ציני מחריד לחזור לשלטון בזמן שחיילינו בחזית. הוא מספק חומר לכל אנטישמי בעולם". הוא התייחס גם לסיום המלחמה, ואמר כי "נילחם עד הניצחון, גם אם כל העולם יהיה נגדנו. גם אם נצטרך לאכול פיתה עם זעתר. לא נהיה אסקופה נדרסת בפני כל הטרוריסטים והעולם

מר חנוכה היקר- כאחד שגר 800 מטר מהחמאס ובהחלט מעדיף שהם לא יהיו שם, אך אני ממש לא מוכן לאכול פיתה עם זעתר ולחזור לעידן האבן, רק כדי שאתה וחבריך, תוכלו לשרוד פוליטית ושלמען חזון ההתיישבות שלכם.
לא מאמין לטריקים והשטיקים שלכם ויש דרכים אחרות ממה שאתה ומשוגעיך מציעים.
הבנת חנוכה?
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

צרפת המשיכה הבוקר (שלישי) למתוח ביקורת על היקף הסיוע הנכנס לרצועת עזה, ואמרה שההקלות שאישרה ישראל אינן מספיקות. בנוסף לכך, היא הביעה תמיכה בבחינה מחודשת של הסכם בין האיחוד האירופי לישראל.

תגידו להם שהכל בסדר, אנחנו נאכל פיתה עם זעתר ונעבוד בזנות
העיקר שהממשלה הנהדרת הזו תשרוד.
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

מישהו יכול למסור לבריטניה שאנחנו נאכל רק פיתה עם צבי סוכות וזה בסדר?
Gur
קיבל.ה  135 לייקים

טקנו,
אולי אני עדיין לא מסכים עם כל מה שכתבת פה בשנה וחצי האחרונות,
אבל חד וחלק יותר צדקת מאשר טעית. בטח יותר צדקת ממני.
@teknoboy
תא מרבוטא
קיבל.ה  608 לייקים

ארז שדה כתב: 20 מאי 2025, 20:31 תמונה
אביגדור ליברמן בינתיים רק על טיקט ימין אנטי הדתה.

רק שיזכור שבעניין ימין אנשים מעדיפים את המקור על החיקוי
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1851 לייקים

הבנתי שנתניהו אמר שהמלחמה לא תסתיים בלי טיהור אתני של הרצועה.
אם אני זוכר נכון, כשכתבתי (ממש מזמן) שכל מה שרואים בשטח מעיד שזה היעד של המלחמה כתבו לי שאני הוזה, חי בדמיונות, מנותק מהמציאות וכו', הסבירו לי שלא פורסמה החלטת ממשלה כזאת וכו' וכו'.
תראו מה זה...
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Gur
קיבל.ה  135 לייקים

teknoboy כתב: 21 מאי 2025, 23:48 הבנתי שנתניהו אמר שהמלחמה לא תסתיים בלי טיהור אתני של הרצועה.
אם אני זוכר נכון, כשכתבתי (ממש מזמן) שכל מה שרואים בשטח מעיד שזה היעד של המלחמה כתבו לי שאני הוזה, חי בדמיונות, מנותק מהמציאות וכו', הסבירו לי שלא פורסמה החלטת ממשלה כזאת וכו' וכו'.
תראו מה זה...
הוא עוד לא אמר את זה, בוודאי שפועל לזה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1851 לייקים

Gur כתב: 22 מאי 2025, 04:59
teknoboy כתב: 21 מאי 2025, 23:48 הבנתי שנתניהו אמר שהמלחמה לא תסתיים בלי טיהור אתני של הרצועה.
תראו מה זה...
הוא עוד לא אמר את זה, בוודאי שפועל לזה
בטח שאמר.
הוא הודיע שהוא מוכן להפסיק את המלחמה אם תתממש "תוכנית טראמפ", כלומר "הגירה מרצון", כלומר טרנספר וטיהור אתני של הרצועה.
(לא ראיתי את ההודעה שלו, אבל זה מה שכתוב ליטרלי בכל מקום ובכל דיווח)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
dino
קיבל.ה  2546 לייקים

יאללה טראמפ תציב עובדות וסגור את הברז.
תציל את ישראל מביבינוקיו סמוטריץ׳ ושמחה רוטמן.
ישראל בלי תחמושת זה כמו צמח בלי מים. למרות שגם אז, ספק אם זה יעצור את החבורה המשיחית שביבינוקיו רוכב עליה כדי להשאר בכיסא בכל מחיר.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1395 לייקים

חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
שליחת תגובה