מערך עידוד ביד אליהו
-
- קיבל.ה 158 לייקים
כשהגוש יעבור ל3 למעלה באמצע תהיה אווירה. עד אז
כוונות טובות לא יספיקו.
כוונות טובות לא יספיקו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1633 לייקים
בדיוקמילפורד כתב: ↑04 מאי 2025, 14:45 לדעתי יש גם בעיה עם הרבה מאוד מנויים למה שנקרה יציע זהב שהולך לעלות הרבה מאוד כסף שנה הבאה.
הייתי מחליף בין שני היציעים האלה , ככה שב1-4 החמש שורות התחתונות יהיו יותר זולות מתאימות לאנשים שרוצים לעודד ופחות אכפת להם גם לעמוד (אבל אני כן חושב שכיסאות מסומנים יהיו חשובים להם) ואת אלו שיושבים שם עכשיו בלי לעודד יעבירו ליציע הישיבה ב8/9 שיוכלו לשבת בשקט שלהם.
-
- קיבל.ה 533 לייקים
-
- קיבל.ה 158 לייקים
הטבעת התחתונה מסומנת אז גם כאלה שכן מעודדים
מעודדים מהמקום שלהם ולא מצטרפים לגוש שיושב
ביציע הכי גרוע עידוד באולם. שיעלו למעלה לאמצע וכל
הטבעת העליונה תחבור לגוש באופן אוטומטי +יעלו מנויים
מהלמטה לעודד. גוש של 200-300 לפחות כל משחק,
קרבה לגג שתיצור הד ותאפשר לתופים להשמע.
קיצור שיעברו לטבעת העליונה ולאמצע וזה יראה
כמו קהל ולא כמו קייטנה.
המעבר בין היציעים מצוין, הם התקרבו לשאר הקהל והגבירו את הסיכוי להצטרפות.
רק דבר אחד נותר - להשתדל לא להתחיל שירים בזמן שהמוזיקה החזקה והנוראית מתנגנת.
רק דבר אחד נותר - להשתדל לא להתחיל שירים בזמן שהמוזיקה החזקה והנוראית מתנגנת.
- סומך
- קיבל.ה 1349 לייקים
אתמול היה עידוד חלש מאוד. באופן מיוחד.
זה נכון שעלייה למעלה תשפר את העוצמה של התוף וגם העובדה שמדובר ביציעים זולים יותר, תאפשר לחבר'ה צעירים להצטרף, שיותר מעודדים מהמאסה של האוהדים בני החמישים פלוס שמאכלסת את הטבעת התחתונה.
אבל צריך להודות באמת, כל עוד ילדי האולטראס לא יבואו, יהיה חסר גורם משמעותי מאוד מאוד באינטנסיביות של העידוד.
ולגבי התזמון, הנוהל של שירת 'שימון מזרחי נא*י בן זו*ה' בין הרבע השלישי לרביעי אחלה.
אבל צריך לחכות לתחילת הרבע!
כשמתחילים אותו מיד בסיום הרבע השלישי, חצי מהשיר נבלע ברעש של המיקרופון של הקישקוש ה"בידורי" שיש על המגרש באותו זמן.
ודבר אחרון, מי שאחראי על העוצמה של המיקרופון צריך למות דחוף.
זה נכון שעלייה למעלה תשפר את העוצמה של התוף וגם העובדה שמדובר ביציעים זולים יותר, תאפשר לחבר'ה צעירים להצטרף, שיותר מעודדים מהמאסה של האוהדים בני החמישים פלוס שמאכלסת את הטבעת התחתונה.
אבל צריך להודות באמת, כל עוד ילדי האולטראס לא יבואו, יהיה חסר גורם משמעותי מאוד מאוד באינטנסיביות של העידוד.
ולגבי התזמון, הנוהל של שירת 'שימון מזרחי נא*י בן זו*ה' בין הרבע השלישי לרביעי אחלה.
כשמתחילים אותו מיד בסיום הרבע השלישי, חצי מהשיר נבלע ברעש של המיקרופון של הקישקוש ה"בידורי" שיש על המגרש באותו זמן.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רווי
- קיבל.ה 764 לייקים
וואו המיקרופון סיוט. מבהיל כל פעם מחדש. איך הם לא מבינים את זה, פשוט נוראסומך כתב: ↑10 מאי 2025, 15:04 אתמול היה עידוד חלש מאוד. באופן מיוחד.
-
- קיבל.ה 77 לייקים
אנשים שהיו מעודדים לפני המעבר התפזרו להם באולם כי יותר נוח להם או שהם חוששים שיראו אותם בטלוויזיה בגוש המעודד.
מי שנמצא באזור הגוש די סותם את הפה רוב הזמן.
יאללה, בואו נתקדם. האולטראס לא חוזר, אפשר לעודד גם בלעדיהם, כל מה שצריך זה להזיז את התחת, להצטרף לגוש ולפתוח את הפה.
מי שנמצא באזור הגוש די סותם את הפה רוב הזמן.
יאללה, בואו נתקדם. האולטראס לא חוזר, אפשר לעודד גם בלעדיהם, כל מה שצריך זה להזיז את התחת, להצטרף לגוש ולפתוח את הפה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1456 לייקים
ולא להגיע למשחקי חוץ כדי לא לחטוף מכות.
- רווי
- קיבל.ה 764 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2760 לייקים
נראה שגם לא לדרייב אין.
יחד, רק יחד! 

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1456 לייקים
-
- קיבל.ה 528 לייקים
ממוצע הקהל של הפועל ת"א כשאירחה בהיכל שלמה: 2,250, ממוצע הקהל בהיכל מנורה: 5,078
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
אז עם כל הבלאגן וחברי הלא באים יש יותר אנשים שרוצים לבוא משהדרייב אין וחולון יכולים להכיל? וואו מי היה מאמין? (כולם)אוהד כורסא כתב: ↑14 מאי 2025, 18:58ממוצע הקהל של הפועל ת"א כשאירחה בהיכל שלמה: 2,250, ממוצע הקהל בהיכל מנורה: 5,078
-
- קיבל.ה 528 לייקים
איך יותר? כי צריך לתת 10 אחוז ליריבה?Red_man כתב: ↑14 מאי 2025, 19:11אז עם כל הבלאגן וחברי הלא באים יש יותר אנשים שרוצים לבוא משהדרייב אין וחולון יכולים להכיל? וואו מי היה מאמין? (כולם)אוהד כורסא כתב: ↑14 מאי 2025, 18:58ממוצע הקהל של הפועל ת"א כשאירחה בהיכל שלמה: 2,250, ממוצע הקהל בהיכל מנורה: 5,078
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
נו? מה שאני אומר זה שאין אולם אחר במרכז הארץ שיכול להכיל את הביקוש של אוהדי הפועל להגיע למשחקים. ירושלים זאת לא אופציהאוהד כורסא כתב: ↑14 מאי 2025, 19:18איך יותר? כי צריך לתת 10 אחוז ליריבה?
-
- קיבל.ה 1658 לייקים
וזה עוד בלי המשחק בחצי הגמר ובתקווה גם הגמראוהד כורסא כתב: ↑14 מאי 2025, 18:58ממוצע הקהל של הפועל ת"א כשאירחה בהיכל שלמה: 2,250, ממוצע הקהל בהיכל מנורה: 5,078
שיעלה עוד את הממוצע
- רווי
- קיבל.ה 764 לייקים
ובלי 500 אנשי אולטראס ומושפעיהם. אין מעבר מוצדק מזה.בני12 כתב: ↑14 מאי 2025, 21:46וזה עוד בלי המשחק בחצי הגמר ובתקווה גם הגמראוהד כורסא כתב: ↑14 מאי 2025, 18:58ממוצע הקהל של הפועל ת"א כשאירחה בהיכל שלמה: 2,250, ממוצע הקהל בהיכל מנורה: 5,078
שיעלה עוד את הממוצע
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1658 לייקים
-
- קיבל.ה 969 לייקים
מצד שני זה כולל את המשחקים שיוצר מושכים קהל כמו דרבי, י"ם וחולון.בני12 כתב: ↑14 מאי 2025, 21:46וזה עוד בלי המשחק בחצי הגמר ובתקווה גם הגמראוהד כורסא כתב: ↑14 מאי 2025, 18:58ממוצע הקהל של הפועל ת"א כשאירחה בהיכל שלמה: 2,250, ממוצע הקהל בהיכל מנורה: 5,078
שיעלה עוד את הממוצע
יאללה הביתה!!!
- רדנקו
- קיבל.ה 1633 לייקים
זה ממוצע.יהלום14אדום כתב: ↑15 מאי 2025, 09:05מצד שני זה כולל את המשחקים שיוצר מושכים קהל כמו דרבי, י"ם וחולון.
יש יותר מנויים מהממוצע הזה, מה שאומר שזה מכניס למועדון לא מעט כסף מעבר למה שהיה מקבל בדרייב אין.
וחוץ מזה - זה מאפשר ל-10,000 אוהדים לראות את המשחקים הגדולים כמו חצי הגמר שיגיע והגמר בתקווה שנגיע אליו.
לא נראה שלמישהו מלבד האולטראס היה ספק שמבחינת כמות האוהדים שיראו את הקבוצה המעבר מוצדק.
מאמין שבשנה הבאה יגיעו אפילו יותר אוהדים למשחקים.
1. מהרגע שהדרייב אין הגיע לסולד אאוט מנויים היה ברור שצריך למצוא פתרון
2. לפי הנתונים יש בממוצע 3000 מנויים שלא מגיעים לכל משחק. זה נתון שצריך להטריד את ההנהלה מאוד
2. לפי הנתונים יש בממוצע 3000 מנויים שלא מגיעים לכל משחק. זה נתון שצריך להטריד את ההנהלה מאוד
- 7even
- קיבל.ה 2760 לייקים
הפספוס הגדול הוא שאין יורוליג בארץ. זה היה מעיף הכל למעלה.
שם זה 9-10 אלף אדומים בכל משחק. היה מעלה גם את הממוצע בליגה כי היה בקלות סולד אאוט מנויים.
יימח שמם הטורקים האלה.
שם זה 9-10 אלף אדומים בכל משחק. היה מעלה גם את הממוצע בליגה כי היה בקלות סולד אאוט מנויים.
יימח שמם הטורקים האלה.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 15 מאי 2025, 11:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1633 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
לפי אותם נתונים , היו גם 1,000 מנויים שלא היו מגיעים לכל משחק בדרייב אין.
כשמסתכלים על זה באחוזים , זה די דומה , כלומר בערך 33% מהמנויים לא מגיעים לכל משחק.
אני מעריך , שזה לא אותם 33% שלא מגיעים באופן עקבי , בטח יש משהו כמו 10-15% מהמנויים שמגיעים רק למשחקים גדולים עוד 20-30% שמפספסים כל משחק שני/שלישי (מהלא גדולים).
בגדול , לא הייתי מצפה שיהיה יותר מ50-60% מהמנויים שבאים לכל משחק בית, גם בדרייב אין לא היה את זה אז אי אפשר עכשיו לעשות מזה פתאום רעש גדול.
כל הניתוח הזה , בלי להתייחס לזה שקבוצה גדולה מאלו שהיו באים לכל משחק בדרייב אין לא מוכנים לבוא ליד אליהו.
המשחקים בדרייב אין היו תחת הגבלת קהל. אני די בטוח שהדרייב אין לא היה שליש ריק בשנתיים הקודמות ואם כן אז זה מציג באור די מצחיק את הטענה שהיה בלתי אפשרי להשיג כרטיס למשחק של הפועל לפני המעברמילפורד כתב: ↑15 מאי 2025, 12:10לפי אותם נתונים , היו גם 1,000 מנויים שלא היו מגיעים לכל משחק בדרייב אין.
כשמסתכלים על זה באחוזים , זה די דומה , כלומר בערך 33% מהמנויים לא מגיעים לכל משחק.
אני מעריך , שזה לא אותם 33% שלא מגיעים באופן עקבי , בטח יש משהו כמו 10-15% מהמנויים שמגיעים רק למשחקים גדולים עוד 20-30% שמפספסים כל משחק שני/שלישי (מהלא גדולים).
בגדול , לא הייתי מצפה שיהיה יותר מ50-60% מהמנויים שבאים לכל משחק בית, גם בדרייב אין לא היה את זה אז אי אפשר עכשיו לעשות מזה פתאום רעש גדול.
כל הניתוח הזה , בלי להתייחס לזה שקבוצה גדולה מאלו שהיו באים לכל משחק בדרייב אין לא מוכנים לבוא ליד אליהו.
ומעבר לדיון הכמה באים וכמה לא, השאלה החשובה יותר לנושא המעבר זה מה היה צפי ההכנסות לעומת ההכנסות בפועל
- הפועל
- קיבל.ה 1726 לייקים
- יצירת קשר:
ב22/23 אחוז התפוסה בדרייב אין היה 92%. ואני מניח שלפחות חלק מזה היה בגלל קבוצות חוץ והפרדות למיניהן
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
זה מצחיק להגיד שהטענה שאי אפשר היה להשיג כרטיס לדרייב אין באה מהמשחקים נגד הקבוצות הקטנות.
אם היתה בעיה כזאת , היא נבעה בעיקר מאי יעילות של מנגנון הריסייל , אני אישית הייתי משיג כרטיסים בקלות עם השכנים שלי ביציע או חברים מנויים , תמיד היו כרטיסים זמינים.
הבעיה היתה במשחקים הגדולים שכולם רצו לבוא.
אם היתה בעיה כזאת , היא נבעה בעיקר מאי יעילות של מנגנון הריסייל , אני אישית הייתי משיג כרטיסים בקלות עם השכנים שלי ביציע או חברים מנויים , תמיד היו כרטיסים זמינים.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 788 לייקים
שמע זה לא כזה נכוןמילפורד כתב: ↑15 מאי 2025, 12:51 זה מצחיק להגיד שהטענה שאי אפשר היה להשיג כרטיס לדרייב אין באה מהמשחקים נגד הקבוצות הקטנות.
לפני מנורה היה ל'חבורת יציע' שלי מנויי אחד בזמן שהיינו 5-6 שמשתדלים לבוא לכל משחק בתלות בצהל/לימודים/עבודה
היינו מצליחים לדאוג לעצמנו דרך קבוצות הוואטסאפ השונות כמעט כל משחק קטן נכון, אבל כמעט אף פעם לא היינו מצליחים לדאוג בלי המון כאב ראש גם לבנות זוג/חברים מזדמנים/אחיינים לכרטיס כי שוב - לך תנסה להשיג ניקובים ל7-8 איש כשיש חיים ועומס שאתה לא יכול לרפרש בצורה מטורפת את הוואטסאפ.. ואני לא מדבר בכלל על משחקים גדולים שבהם כמעט תמיד אחד או 2 היו נופלים בלי כרטיס
היום יש לנו 5 מנויים ולכל משחק מגיעים איתנו תמיד עוד 1-2 מזדמנים, לקחתי את אחיין שלי למשחק הראשון שלו בסל השנה, בת זוג של חבר התאהבה כל כך ב'אווירת יד אליהו' אחרי המשחק מול חולון ומאז הגיעה לעוד 3 משחקים ועשינו לה מנוי לפלייאוף
אנשים נוטים לזלזל ב'אוהדי הצלחות' או 'טרמפיסטים' אבל העובדות הן שרק ככה הקהילה של הפועל צומחת, רק ככה אנחנו מצליחים להביא עוד אוהדים ליציע ורק ככה נוצרים עוד מכורים שיבואו גם כשהכל חרא כי מהבית אתה לא יכול להתמכר עם כרטיס פעם באף פעם
הילדים הקטנים שהיו בני שנה שנהיה סולד אאוט מנויים בדרייב אין ורק עכשיו מצליחים להגיע למשחקים, יהיו מנויים בשנה-שנתיים הבאות עם ההורים שלהם, עוד 5-6 שנים כבר יבואו עם חברים שלהם לתיכון ליציע ובעזרת השם בעוד 20 שנה יבואו עם הילדים שלהם למשחקים של הפועל - ולא בטוח שזה היה קורה אם לאבא שלהם לא היה אפשרות לעשות להם מנוי
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
"הילדים הקטנים שהיו בני שנה שנהיה סולד אאוט מנויים בדרייב אין ורק עכשיו מצליחים להגיע למשחקים, יהיו מנויים בשנה-שנתיים הבאות עם ההורים שלהם, עוד 5-6 שנים כבר יבואו עם חברים שלהם לתיכון ליציע ובעזרת השם בעוד 20 שנה יבואו עם הילדים שלהם למשחקים של הפועל "
הילדים האלו הם היום בני שלוש . בעוד 5-6 שנים הם יהיו בכיתה ד
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
נו ברור זאת תמיד צריכה להיות המטרה. להשיג כרטיסים לדרבי או סדרות פלייאוף לא אמורה להיות משימה בלתי אפשרית בלי קשר לעופר כן או לא.אייבר דה-בונלס כתב: ↑15 מאי 2025, 13:18שמע זה לא כזה נכוןמילפורד כתב: ↑15 מאי 2025, 12:51 זה מצחיק להגיד שהטענה שאי אפשר היה להשיג כרטיס לדרייב אין באה מהמשחקים נגד הקבוצות הקטנות.
לפני מנורה היה ל'חבורת יציע' שלי מנויי אחד בזמן שהיינו 5-6 שמשתדלים לבוא לכל משחק בתלות בצהל/לימודים/עבודה
היינו מצליחים לדאוג לעצמנו דרך קבוצות הוואטסאפ השונות כמעט כל משחק קטן נכון, אבל כמעט אף פעם לא היינו מצליחים לדאוג בלי המון כאב ראש גם לבנות זוג/חברים מזדמנים/אחיינים לכרטיס כי שוב - לך תנסה להשיג ניקובים ל7-8 איש כשיש חיים ועומס שאתה לא יכול לרפרש בצורה מטורפת את הוואטסאפ.. ואני לא מדבר בכלל על משחקים גדולים שבהם כמעט תמיד אחד או 2 היו נופלים בלי כרטיס
היום יש לנו 5 מנויים ולכל משחק מגיעים איתנו תמיד עוד 1-2 מזדמנים, לקחתי את אחיין שלי למשחק הראשון שלו בסל השנה, בת זוג של חבר התאהבה כל כך ב'אווירת יד אליהו' אחרי המשחק מול חולון ומאז הגיעה לעוד 3 משחקים ועשינו לה מנוי לפלייאוף
אנשים נוטים לזלזל ב'אוהדי הצלחות' או 'טרמפיסטים' אבל העובדות הן שרק ככה הקהילה של הפועל צומחת, רק ככה אנחנו מצליחים להביא עוד אוהדים ליציע ורק ככה נוצרים עוד מכורים שיבואו גם כשהכל חרא כי מהבית אתה לא יכול להתמכר עם כרטיס פעם באף פעם
הילדים הקטנים שהיו בני שנה שנהיה סולד אאוט מנויים בדרייב אין ורק עכשיו מצליחים להגיע למשחקים, יהיו מנויים בשנה-שנתיים הבאות עם ההורים שלהם, עוד 5-6 שנים כבר יבואו עם חברים שלהם לתיכון ליציע ובעזרת השם בעוד 20 שנה יבואו עם הילדים שלהם למשחקים של הפועל - ולא בטוח שזה היה קורה אם לאבא שלהם לא היה אפשרות לעשות להם מנוי
מילפורד תמיד בכל מקום בעולם משחקי דרבי או מול יריבות גדולות ימשכו יותר קהל. אף אחד פה לא המציא את הגלגל. מי שציפה שבמשחקים מול ב״ש יהיו 10,000 אוהדים זה מוגזם ולא ממש ריאלי. ממוצעי הקהל מוכחים שהמעבר היה הכרחי ואם האולטראס לא היו כל כך עסוקים באגו המנופח שלהם אז גם היתה אוירה יותר נעימה סביב הקבוצה העונה וגם היו יותר אוהדים גם מול ב״ש.
-
- קיבל.ה 969 לייקים
התייחסתי נטו לממוצע הצופים.רדנקו כתב: ↑15 מאי 2025, 10:02זה ממוצע.יהלום14אדום כתב: ↑15 מאי 2025, 09:05מצד שני זה כולל את המשחקים שיוצר מושכים קהל כמו דרבי, י"ם וחולון.
יש יותר מנויים מהממוצע הזה, מה שאומר שזה מכניס למועדון לא מעט כסף מעבר למה שהיה מקבל בדרייב אין.
וחוץ מזה - זה מאפשר ל-10,000 אוהדים לראות את המשחקים הגדולים כמו חצי הגמר שיגיע והגמר בתקווה שנגיע אליו.
לא נראה שלמישהו מלבד האולטראס היה ספק שמבחינת כמות האוהדים שיראו את הקבוצה המעבר מוצדק.
מאמין שבשנה הבאה יגיעו אפילו יותר אוהדים למשחקים.
קבוצה אטרקטיבית, ואולם גדול יותר יביאו ליותר צופים, אין בזה ספק.
יאללה הביתה!!!
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 788 לייקים
כן כי זה הדבר הכי משמעותי שכתבתי..alma כתב: ↑15 מאי 2025, 13:27 "הילדים הקטנים שהיו בני שנה שנהיה סולד אאוט מנויים בדרייב אין ורק עכשיו מצליחים להגיע למשחקים, יהיו מנויים בשנה-שנתיים הבאות עם ההורים שלהם, עוד 5-6 שנים כבר יבואו עם חברים שלהם לתיכון ליציע ובעזרת השם בעוד 20 שנה יבואו עם הילדים שלהם למשחקים של הפועל "
אז הם היו בני 4 ועוד 3 שנים הם יהיו בני 19 ובצבא ישיגו ניקובים לחיילים
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל