תיקונים
דיוקים
הרחבות
סימוכין
פירות
הצעות
הצעות מפוקפקות
פרטים טכניים יבשים
פירות יבשים
תודה מראש לכולם!

זה עוד נכון? אצלי לא מוחשך היום.החשכה - בימי השנה לציון משחק השרוכים (2 במאי)
אשמח אם תוכל להרחיב את מה שאתה זוכר בנושאים האלה.
1) נמתין לתגובת המנהלים. אני על סקין כהה כל השנה...יורם כתב: ↑02 מאי 2025, 19:54 1)זה עוד נכון? אצלי לא מוחשך היום.החשכה - בימי השנה לציון משחק השרוכים (2 במאי)
2) תרבות פורום, ענישת משתמשים - לא רואה טעם לשים כאלה כותרות בלי פירוט.
3) הקישור החיצוני למאמר של נדב לפיד (הבמאי?) ב'הארץ' לא עובד לי, ואני עוד מנוי של העיתון. אפשר לתקן/להוריד?
4) הייתי אולי מזכיר פלטפורמות אחרות כמו X, Tapatalk, Bluesky.
לפה? למה? זה לא שאנחנו סובלים מאובר טראפיק..
זה כמעט הרג את הפורום עד שבוטל
אני די בטוח שהקטע שהאשכולות בקנסו נעלמים אחרי זמן מה היה גם בגרסה הקודמת של הפורום
אני חושב שזו היתה אחת הסיבות להקמת ה'פורמאלין', כדי לחסוך את הנוהג המתיש הזה.
תאריך מדויק קשה לתת כי אני לא זוכר בדיוק, ולפני שהוא נפתח רשמית היה מין פיילוט\בטא של שבועיים שלושה.רועי גווארה כתב: ↑08 מאי 2025, 19:58 טקנו - יכול לתת תאריך מדויק מתי הפורום החדש נפתח? כמה נרשמו ביום הראשון?
מאי 24 - כנראה סביב הירידה?רועי גווארה כתב: ↑08 מאי 2025, 21:28 תודה רבה על המידע!
יש הסבר לקפיצה הגדולה במאי(?) 2024?
אפשר להשתמש בתמונה?
mirc עוד אולי יש אנונימיות, אבל דיברת בעיקר עם אנשים שהכרת
אבל זה כבר כתוב:
ואני לא חושב שדגמי האמיתי כתב כאן - זה היה שם המשתמש של רון עמיקם.בין המשתמשים בעבר בפורום ניתן למנות את: האוהדים גל סוקולובסקי, עומר חרמש, אמיר גרוס כבירי (שגם שימש כבעלים של קבוצת הכדורגל) ועיתונאי הספורט רון עמיקם.
חיים שלי על מה אתה מדבר איזה מטרילים ואיזה קבוצות אחרות? פעם... פעם היה פה טראפיק. הצעת עכשיו להחזיר את הסינון הרשמה עם נימוק על מה היה פעם?לירון האדום כתב: ↑11 מאי 2025, 22:39ככה כל מיני מטרילים אוהדי קבוצות אחרחת לא יהיו פה ואם יש משתמש שעושה בעיות אז יודעים גם מי הביא אותו.
פעם היו פה יותר מסתננים של קבוצות אחרות.
אני לא אוהב הטרלות, בניגוד לפייסבוק ובטוויטר שיש כל מיני מטרילים, זה היופי בפורום.תתאבד כבר כתב: ↑13 מאי 2025, 06:42חיים שלי על מה אתה מדבר איזה מטרילים ואיזה קבוצות אחרות? פעם... פעם היה פה טראפיק. הצעת עכשיו להחזיר את הסינון הרשמה עם נימוק על מה היה פעם?לירון האדום כתב: ↑11 מאי 2025, 22:39ככה כל מיני מטרילים אוהדי קבוצות אחרחת לא יהיו פה ואם יש משתמש שעושה בעיות אז יודעים גם מי הביא אותו.
כותבת פה קבוצה של 20-30 אנשים שמתקיימים בשניים שלושה מעגלים שכולם מכירים אחד את השני, הרוב במציאות וחלק רק בפורום.
אמן ויצטרפו לפה כמה חדשים, גם אם יטרילו קצת.
And how you suffered for your sanityלירון האדום כתב: ↑13 מאי 2025, 11:19אני לא אוהב הטרלות, בניגוד לפייסבוק ובטוויטר שיש כל מיני מטרילים, זה היופי בפורום.תתאבד כבר כתב: ↑13 מאי 2025, 06:42חיים שלי על מה אתה מדבר איזה מטרילים ואיזה קבוצות אחרות? פעם... פעם היה פה טראפיק. הצעת עכשיו להחזיר את הסינון הרשמה עם נימוק על מה היה פעם?לירון האדום כתב: ↑11 מאי 2025, 22:39
ככה כל מיני מטרילים אוהדי קבוצות אחרחת לא יהיו פה ואם יש משתמש שעושה בעיות אז יודעים גם מי הביא אותו.
כותבת פה קבוצה של 20-30 אנשים שמתקיימים בשניים שלושה מעגלים שכולם מכירים אחד את השני, הרוב במציאות וחלק רק בפורום.
אמן ויצטרפו לפה כמה חדשים, גם אם יטרילו קצת.
לגבי הטראפיק זה כבר סיפור אחר, לא מובן לי למה אבל הרשתות כנראה גרמו לאנשים לעזוב לשם.
דרך אגב, מישהו מכיר את המשתמש וינסנט? הבן אדם לא מפסיק לקטול שחקנים של הפועל באופן מחשיד..
צודק פספסתי