עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
אוהד כורסא
קיבל.ה  527 לייקים

רדנקו כתב: 06 מאי 2025, 14:28 מה חדש פה? טוב מאוד שהוא מסתכל על הכדורסל כעסק.
ואם חלק מהקהל לא מגיב בצורה טובה לזה אז יש לו בעיה בהבנת המציאות.
אם הכדורסל הוא נדבנות, הסיכוי שאדם ישקיע בו הון לטווח ארוך הוא נמוך משמעותית מאשר אם הקבוצה עובדת כעסק, כלומר מאוזנת כמה שיותר.
מכבי תל אביב בכדורסל ומכבי חיפה בכדורגל מגייסות סכומי עתק מהקהל.
Red_man
קיבל.ה  1262 לייקים

אם הכדורסל הוא נדבנות, הסיכוי שאדם ישקיע בו הון לטווח ארוך הוא נמוך משמעותית מאשר אם הקבוצה עובדת כעסק, כלומר מאוזנת כמה שיותר.
אני בעד, הבעיה שחלקים בקהל שלנו אכן לוקים בצורה קשה בבית המציאות.
Charlie
קיבל.ה  819 לייקים

Red_man כתב:
אני בעד, הבעיה שחלקים בקהל שלנו אכן לוקים בצורה קשה בבית המציאות.
עסוקים ב"אידאות"

Sent from my iPhone using Tapatalk
רק הפועל
קיבל.ה  2483 לייקים

יאלה עוד מעט נשמע כמה אנחנו "לקוחות" מאנשים חכמים
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1724 לייקים
יצירת קשר:

גם עופר לא הכי מחובר למציאות. הקשבתי עכישו ל10 דק האחרונו פה בפודקסט שהוא מדבר על הפועל

שנה הבאה תקציב 160 מיליון שקל. מאיפה זה יגיע? הכנסות ממשקיעים, 300 אלף משתמשים באפליקציה. מנויים יקרים ליורוליג (שלא יהיה בארץ בכלל). המספרים פשוט לא מתחברים. אין אף מועדון בארץ, באירופה, שמגיע למספרים האלו. לא קרוב אפילו. אפילו מכבי לא.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Adam
קיבל.ה  43 לייקים

הפועל כתב: 08 מאי 2025, 11:06 גם עופר לא הכי מחובר למציאות. הקשבתי עכישו ל10 דק האחרונו פה בפודקסט שהוא מדבר על הפועל

שנה הבאה תקציב 160 מיליון שקל. מאיפה זה יגיע? הכנסות ממשקיעים, 300 אלף משתמשים באפליקציה. מנויים יקרים ליורוליג (שלא יהיה בארץ בכלל). המספרים פשוט לא מתחברים. אין אף מועדון בארץ, באירופה, שמגיע למספרים האלו. לא קרוב אפילו. אפילו מכבי לא.
ואני? פחות עניינו אותי המספרים, אלא שהוא מדבר כמי שנשאר ולא יעזוב בגלל המאורעות האחרונים. אולי אדם יותר עדין כמו ספרא היה כבר לוקח את רגליו למקום אחר.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1724 לייקים
יצירת קשר:

אם וכאשר הוא יבין שהוא צריך להמשיך לשים מאה מיליון כל שנה, המספרים יעניינו את כולנו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2420 לייקים

אבל זה תואם בינתיים את התוכניות שלו , הוא בשלב הבנייה וזה ברור שכרגע צריך להשקיע.
ההסתכלות שלו היא לעוד 3-5 שנים האם הפועל תוכל להחזיק את עצמה בלי השקעת בעלים?
אני לא יודע להגיד , נבחן את זה במבחן התוצאה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1724 לייקים
יצירת קשר:

אין שום סיכוי בעולם שהפועל, עזוב הפועל, קבוצה כלשהי באירופה תצליח להחזיק את עצמה בתקציב של 160 מיליון שקל מהכנסות עצמיות.
אין סרט כזה בעולם. אפילו מכבי שהיא אלופת אירופה בהכנסות עצמיות לא מתקרבת למספרים האלה, ויש להם פי 10 יותר אוהדים מהפועל וערימת בעלי הון שרוצים להיות חלק מהעסק.
זה פשוט לא קשור למציאות בשום צורה.

יהיה לעופר ריאליטי צ'ק בקרוב מאד (אם לא היה כבר). ואז השאלה מה יקרה.
bambo_leo
קיבל.ה  149 לייקים

Adam כתב: 08 מאי 2025, 11:14
הפועל כתב: 08 מאי 2025, 11:06 גם עופר לא הכי מחובר למציאות. הקשבתי עכישו ל10 דק האחרונו פה בפודקסט שהוא מדבר על הפועל

ואני? פחות עניינו אותי המספרים, אלא שהוא מדבר כמי שנשאר ולא יעזוב בגלל המאורעות האחרונים. אולי אדם יותר עדין כמו ספרא היה כבר לוקח את רגליו למקום אחר.
"עדין כמו ספרא" :rofl:
מה שאנשים פה מספרים לעצמם
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1625 לייקים

הפועל כתב: 08 מאי 2025, 12:22 אין שום סיכוי בעולם שהפועל, עזוב הפועל, קבוצה כלשהי באירופה תצליח להחזיק את עצמה בתקציב של 160 מיליון שקל מהכנסות עצמיות.
אין סרט כזה בעולם. אפילו מכבי שהיא אלופת אירופה בהכנסות עצמיות לא מתקרבת למספרים האלה, ויש להם פי 10 יותר אוהדים מהפועל וערימת בעלי הון שרוצים להיות חלק מהעסק.
זה פשוט לא קשור למציאות בשום צורה.

יהיה לעופר ריאליטי צ'ק בקרוב מאד (אם לא היה כבר). ואז השאלה מה יקרה.
אתה מעריך בהערכת חסר גדולה את הבנת המציאות של עופר.
הוא חושב קדימה הרבה יותר רחוק ממה שכל אחד פה מבין.
הוקיץ'
קיבל.ה  5975 לייקים

מסכים.
באופן קצת אירוני האיש הזה, שאין בו גרם צניעות, לימד את כולנו שיעור חשוב בצניעות. אני חשבתי שאני מבין גדול בכדורסל אירופי ומה אפשרי או לא אפשרי, אבל אז בא עופר והראה לי שבכל הנוגע לשבירת תקרות זכוכית וזיהוי הזדמנויות אני לא מבין כלום.
לפני פחות משנה האיש ישב בפיינל פור יורוליג, אמר שתוך חמש שנים אנחנו שם, וספג אינסוף לעג וזלזול, כולל מאיתנו. אף אחד כבר לא צוחק היום.
alma
קיבל.ה  15 לייקים

הוא בעצמו אומר בראיון הזה שעד ה7.10 הוא לא התכוון להשקיע סכומים כאלו
אז לא רק שהוא חושב קדימה הרבה יותר ממה שכל אחד פה מבין הוא כנראה גם חושב מהר מאוד...
עם כל הכבוד ליכולות שלו, ויש הרבה כבוד, הניתוח שלו שהפועל תהיה שווה מילארדים או תצליח לייצר הכנסות שיציבו אותה בין המועדונים העשירים באירופה
זו לא ראיה קדימה יותר ממה שאנחנו פה בפורום מבינים, הוא כנראה ראה אחרי ה7.10 משהו שאף אחד אחר בעולם לא ראה
Asafasraf
קיבל.ה  1433 לייקים

אני לעולם אגיד לו תודה על 3 החלטות מדהימות:

ההתעקשות מול מוטלי.
ההבאה של ים מדר.
ההבאה של איטודיס.

Sent from my iPhone using Tapatalk
alma
קיבל.ה  15 לייקים

הוא השקיע לדעתי העונה בהפועל יותר מכל בעלים אחר בהיסטוריה של הספורט בישראל. זה מדהים
ומגיע לו על זה כל הכבוד והערכה
אפשר באותה נשימה להגיד שאין שום נתון שמצביע על זה שהפועל תל אביב תוכל להכניס סכומים באזורים של 160 מיליון שקל בשנה
הוקיץ'
קיבל.ה  5975 לייקים

alma כתב: 08 מאי 2025, 13:54 הוא השקיע לדעתי העונה בהפועל יותר מכל בעלים אחר בהיסטוריה של הספורט בישראל. זה מדהים
ומגיע לו על זה כל הכבוד והערכה
אפשר באותה נשימה להגיד שאין שום נתון שמצביע על זה שהפועל תל אביב תוכל להכניס סכומים באזורים של 160 מיליון שקל בשנה
הוא לא אמר בשום מקום להבנתי שהפועל תכניס בעונה הבאה 160 מיליון שקל.
הוא אמר שזה התקציב שהוא מכוון אליו.
lior777
קיבל.ה  197 לייקים

בוואלה פורסם שינאי רוצה תקציב של 160 מיליון שח שזה כ 45 מיליון דולר.. לא יודע עד כמה זה ריאלי אבל זה מטורף, אם אני לא טועה זה בערך התקציב של קבוצות טופ 3 ביורוליג (היווניות, ריאל/פנר).
טכנית לארז
קיבל.ה  2009 לייקים

אבל יש פייר פליי ביורוליג.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Adom_Adom
קיבל.ה  283 לייקים

הוא מדבר על תקציב של איזה 40 מיליון יורו זה השני בגדולו באירופה אחרי ריאל מדריד
מטורף, הפועל תל אביב בדרך להיות הקבוצה השנייה באירופה בתקציב זה בכלל לא נתפס גם אם נקרא את זה 100 פעם

אבל בואו נדבר איך הוא כתב לאוהד "אני הבאתי".....
Adom_Adom
קיבל.ה  283 לייקים

טכנית לארז כתב: 08 מאי 2025, 16:18 אבל יש פייר פליי ביורוליג.
מתי תסתכל על הצד הטוב ולא רק על הרע? אתה אוהד הפועל בכלל? אוו סתם בא לפה לדבר על מכבי שימון והגלבסיה? לא ראיתי אותך בכלל מגיב שזכינו ביורוקאפ שזה הזוי שאוהד של קבוצה לא חוגג תואר
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1839 לייקים

Adom_Adom כתב: 08 מאי 2025, 16:36 הוא מדבר על תקציב של איזה 40 מיליון יורו זה השני בגדולו באירופה אחרי ריאל מדריד
מטורף, הפועל תל אביב בדרך להיות הקבוצה השנייה באירופה בתקציב זה בכלל לא נתפס גם אם נקרא את זה 100 פעם

נדמה לי שיש הבדל קטן בין "עופר מדבר" לבין "זה הולך לקרות", וההבדל הזה קיים גם אם עופר הוא האדם הכי אמין בעולם.
לגבי מה שכתבת לטכנית, הוא לא הסתכל על הטוב או על הרע, הוא בסך הכול התייחס למציאות.

נראה לי שכולנו רוצים שהפועל תשחק את המשחק של הספורט המקצועני המודרני בהצלחה כמה שיותר גדולה, וכולנו מבינים שזה יהיה הרבה יותר קל ומציאותי עם בעלים עשיר שמשקיע כסף (דרך אגב, אין לי כל כך בעיה עם "אני הבאתי", כי זה די נכון בדיוק מהסיבה של ההשקעה הכספית). זה לא אומר שצריך להפוך אותו למין אליל שבורא מציאות בדיבור, וגם לא צריך להתעלם מהמגרעות שלו ולא לצדק את הטעויות שלו (ובטח שלא לתרץ בדיעבד בתירוצים של "בכל מקרה זה יותר טוב ואני בעד").
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
רק הפועל
קיבל.ה  2483 לייקים

רציני שבתקציב כזה אפשר לזכות ביורוליג , פשוט וואו
Adom_Adom
קיבל.ה  283 לייקים

teknoboy כתב: 08 מאי 2025, 16:44
Adom_Adom כתב: 08 מאי 2025, 16:36 הוא מדבר על תקציב של איזה 40 מיליון יורו זה השני בגדולו באירופה אחרי ריאל מדריד

נדמה לי שיש הבדל קטן בין "עופר מדבר" לבין "זה הולך לקרות", וההבדל הזה קיים גם אם עופר הוא האדם הכי אמין בעולם.
לגבי מה שכתבת לטכנית, הוא לא הסתכל על הטוב או על הרע, הוא בסך הכול התייחס למציאות.

נראה לי שכולנו רוצים שהפועל תשחק את המשחק של הספורט המקצועני המודרני בהצלחה כמה שיותר גדולה, וכולנו מבינים שזה יהיה הרבה יותר קל ומציאותי עם בעלים עשיר שמשקיע כסף (דרך אגב, אין לי כל כך בעיה עם "אני הבאתי", כי זה די נכון בדיוק מהסיבה של ההשקעה הכספית). זה לא אומר שצריך להפוך אותו למין אליל שבורא מציאות בדיבור, וגם לא צריך להתעלם מהמגרעות שלו ולא לצדק את הטעויות שלו (ובטח שלא לתרץ בדיעבד בתירוצים של "בכל מקרה זה יותר טוב ואני בעד").
ואני צריך לחנך אותו? אתה צריך? אסתפק בלחנך את ילדיי
מסתכל על הקבוצה שאני אוהד וזה שבא משקיע שנותן ככה כסף מהכיס הפרטי שלו לקבוצה ואת השמות שהוא מביא זה הרבה מעל ומעבר למה שחלמתי
Adam
קיבל.ה  43 לייקים

bambo_leo כתב: 08 מאי 2025, 12:39
Adam כתב: 08 מאי 2025, 11:14

"עדין כמו ספרא" :rofl:
מה שאנשים פה מספרים לעצמם
אם אתה חושב שאני שוגה אשמח אם תתקן אותי בלי סמיילי מתגלגל מצחוק והודעה כללית שאמורה לצחוק עלי.
ספרא מן הסתם לא באמת עדין במובן הקלאסי של המילה כי קשה להיות איש עסקים ככה, אבל הוא מצטייר לי כמישהו שפחות יש לו כוח להתפלש בבוץ של צואה עם אלימות וכו'. מקוה שאני טועה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1839 לייקים

Adom_Adom כתב: 08 מאי 2025, 17:57
teknoboy כתב: 08 מאי 2025, 16:44

ואני צריך לחנך אותו? אתה צריך? אסתפק בלחנך את ילדיי
מסתכל על הקבוצה שאני אוהד וזה שבא משקיע שנותן ככה כסף מהכיס הפרטי שלו לקבוצה ואת השמות שהוא מביא זה הרבה מעל ומעבר למה שחלמתי
איפה ראית שהצעתי למישהו לחנך אותו?
אני בסך הכול אומר שלהתייחס אליו באופן שבו תיארתי זאת טעות. אין ממש הבדל עקרוני בין זה לבין לתרץ את הדברים שהאולטרס עושים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Red_man
קיבל.ה  1262 לייקים

עזבו רגע דיון האם הוא השחקן שאנחנו צריכים או לא. עצם זה ששחקן כמו מונקה אומר כשראיתי אותך (איטודיס) מגיע הבנתי שבונים שם משהו רציני.
לכל האנשים בעלי משאלות הלב שעופר יעזוב אף אחד לא משקיע כאלה סכומים בשביל להרוס מועדון ולחתוך מהר. אם הוא ילך זה עליכם ועליכם בלבד יש פה פוטנציאל להפוך למועדון מוביל באירופה על אמת ולשנות את עתיד המועדון. רוצים להצטרף? בכיף. לא רוצים? אין בעיה אל תחבלו ונתקו מגע אל הפועל אורי בארצית ותעשו חיים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2755 לייקים

שמעתי את ה-10 דקות האחרונות של הפודקאסט, וזה נורא מהשעשע שמה שהוא אמר בצחוק גמור - "איטודיס כבר שריין מלון לפיינל פור" אשכרה הפך בוואלה לכותרת ראשית.
אין נו לא היתה פה עיתונות ספורט ולא תהיה לעולם
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1625 לייקים

7even כתב:שמעתי את ה-10 דקות האחרונות של הפודקאסט, וזה נורא מהשעשע שמה שהוא אמר בצחוק גמור - "איטודיס כבר שריין מלון לפיינל פור" אשכרה הפך בוואלה לכותרת ראשית.
אין נו לא היתה פה עיתונות ספורט ולא תהיה לעולם
היתה ואיננה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

אדום ותיק
קיבל.ה  764 לייקים

אהבתי את העובדה שלקח את המיקרופון והתנצל בשידור חי לפני נועה פופלינגר על הזובור ש"אוהדינו המגניבים" העבירו אותה. :heart:
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  763 לייקים

אדום ותיק כתב: 10 מאי 2025, 09:00 אהבתי את העובדה שלקח את המיקרופון והתנצל בשידור חי לפני נועה פופלינגר על הזובור ש"אוהדינו המגניבים" העבירו אותה. :heart:
זה היה בהפסקת המחצית?
OMG עווופררר
אורי
קיבל.ה  117 לייקים

רווי כתב: 10 מאי 2025, 09:23
אדום ותיק כתב: 10 מאי 2025, 09:00 אהבתי את העובדה שלקח את המיקרופון והתנצל בשידור חי לפני נועה פופלינגר על הזובור ש"אוהדינו המגניבים" העבירו אותה. :heart:
זה היה בהפסקת המחצית?
בתחילת הראיון של איטודיס בסוף המשחק.
אדום ותיק
קיבל.ה  764 לייקים

אורי כתב: 10 מאי 2025, 09:26
רווי כתב: 10 מאי 2025, 09:23
זה היה בהפסקת המחצית?
בתחילת הראיון של איטודיס בסוף המשחק.
וכמובן, לא היה לזה איזכור בדווח על המשחק והראיון עם איטודיס. בניגוד להידהוד של מספר ימים שעיתונאית הותקפה במשחק הקודם...
לא לצפות לדבר מערוץ מכבי.
בכל מקרה טוב שעופר התנצל!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
nirgo
קיבל.ה  373 לייקים

אדריאטית?
מה עם הבלנקנית?
Nati
קיבל.ה  1797 לייקים

הביא 2 מיליון$ לשנה מIBI
Money
קיבל.ה  907 לייקים

Nati כתב: 12 מאי 2025, 10:17 הביא 2 מיליון$ לשנה מIBI
סתם לצורך השוואה- פלייטיקה משלמים למכבי מיליון דולר בעונה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2420 לייקים

מכבי עברו לספונסר אחר , לא? היה איזה קטע לאחרונה שהאוהדים התלוננו שהלוגו אדום , לא?
Nati
קיבל.ה  1797 לייקים

Money כתב:
סתם לצורך השוואה- פלייטיקה משלמים למכבי מיליון דולר בעונה
פעם היינו מקבלים 2 מיליון$ אולי לעשר שנים.
לפני שנתיים חגגנו כשקבלנו מליון שקל מ vegan friendly.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1625 לייקים

איפה ראית את זה?
hapoel15
קיבל.ה  39 לייקים

רדנקו כתב: 12 מאי 2025, 10:32
איפה ראית את זה?
One
Charlie
קיבל.ה  819 לייקים

Nati כתב:הביא 2 מיליון$ לשנה מIBI
נתי, ibi זו החברה של צביקה לובצקי שנפטר בחודש שעבר. מטבע הדברים , לחברה של קפטן הפועל לשעבר יהיה קשר חזק מהרגיל למועדון. אבל באמת סכום כזה לשנה - זה משהו שלא רואים בארץ , גם לא מעבר לכביש.

אני זוכר שלפני שנתיים בקיץ 2023 רמי הביא חסות "חסרת תקדים" של 1.2 מיליון שקל ל-5 שנים עם קבוצת שלמה. אנחנו עכשיו מקבלים בשנה יותר מאשר כל תקופת החסות האמורה עם שלמה....
שליחת תגובה