עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

לא הכחישו?
גם השחקן וגם הפועל הכחישו את זה...

מה שהיה עם ג'ייקובן בסופו של דבר, הפועל הציעו לעפולה 30 אלף, עפולה דרשו 100 , עופר אמר לא וזהו.
כל השאר זה ניפוח של התקשורת ו/או של הפועל חיפה שמנסה להסית אש מזה שהם לא משלמים משכורות לשחקנים שלהם.

לגבי המשואות, שזאת תהיה הבעיה שלנו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

דווקא כן הכחישו את הפניה לקולמן.
והבלאגן נעשה על ידי התקשורת. לא על ידי ינאי או הפועל לטעמי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

אם העניין עם הפועל חיפה היה מתברר כולו כנכון במהלך סופ"ש... היינו ממשיכים לראות את זה בכותרות.

הפועל חיפה עשו את ההצגה, קיבלו את רבע שעת התהילה שלהם מערץ רקנאטי.והעניין דעך...וגם התקשורת קלטה שכולם הבינו שהם מחרטטים.

להתראות פרשיה על כלום. עד הפעם הבאה.
יחד, רק יחד! :heart:
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

קבוצה שמלינה שכר לשחקנים שלה יותר מחודשיים מדברת על אתיקה, סדר, מקצועיות וספורטיביות.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

בני12 כתב: 27 אפריל 2025, 15:02 תמונה
חחחחחחחחח
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

זה כיף לראות את עופר עם הגביע , שכל הקנאים ימשיכו לקנות
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

רגע ומקל האפס לא אמור להיות אוהד הפועל בכלל ? לא שיחק בקבוצה אפילו לשנייה בזמנו בגלל כסף , חתיכת ליצו צבוע
Xavi
קיבל.ה  1080 לייקים

ככל שהיריבות שלנו יותר עצבניות, זה אומר שעופר בכיוון הנכון
Josh
קיבל.ה  51 לייקים

אחד הטובים שלו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

רק הפועל כתב: 27 אפריל 2025, 15:18 רגע ומקל האפס לא אמור להיות אוהד הפועל בכלל ? לא שיחק בקבוצה אפילו לשנייה בזמנו בגלל כסף , חתיכת ליצו צבוע
" אני הייתי בא למגרשים, קופץ בגולים מעודד ושר...כילד היו לנו מנויים לשערים 4-5, ואתה רואה תמיד את הקהל בטירוף והוא נכנס לך ללב. מי שלא באמת יושב בקהל ולא מבין את המשמעות של הקבוצה הזו, הפועל ת"א, לא יכול להבין את גודל ההרגשה והשמחה".

ע.ז
מאי 2010.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

גביזון כתב:
בני12 כתב: 27 אפריל 2025, 15:02 תמונה
חחחחחחחחח
פוסט אדיר.
בדיוק כמו ההחתמות שלו שהיו בקיץ, כל אחד שובר את קודמו
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

עוף מוזר עופר
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  350 לייקים

LOL
אני מת עליו.
האדום הצורר
קיבל.ה  674 לייקים

אני לא
אינתי עומרי, הפועל.
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

האדום הצורר כתב:אני לא
מפתיע
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

איך אפשר לא לאהוב מישהו שבזכותו יש לנו יורוקאפ?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  350 לייקים

כל המוזרים על הפועל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

Niro כתב:
עוף מוזר עופר
משחק מגניב ומעניין, אבל אחרי מיצי'ץ נשארים 2 מליוןתמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

רק הפועל כתב: 29 אפריל 2025, 00:39 איך אפשר לא לאהוב מישהו שבזכותו יש לנו יורוקאפ?
בקלות
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

זה ממש קל לא לאהוב אותו כפרסונה, אבל מי שלא אוהב אותו כבעלים של הפועל הוא די מפגר
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

D&3 כתב:זה ממש קל לא לאהוב אותו כפרסונה, אבל מי שלא אוהב אותו כבעלים של הפועל הוא די מפגר
אולי למי שלא מבין את הפרסונה.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

כמה פעמים ראינו פה אוהדים שאוהבים לשחק במנג'ר בכאילו ולהציע שחקנים בתקווה שהשחקנים שהם יציעו יילקחו על ידי הקבוצה (גם אני חוטא בזה).
עכשיו כשבא הבעלים ואומר: יאללה תציעו שחקנים מעניינים, אוהדי הפועל באים ואומרים שהוא יצור ומתעסק בשטויות.
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

יש עוד משהו שהרבה אוהדים שלנו לא רואים.
עופר = האולטראס אחרי הפוגרום של אוהדי בני-יהודה במשחק האליפות ב2000.
אחרי אותו משחק הם החליטו שלנו זה לא יקרה יותר.שום אוהד הפועל לא יותקף יותר.בעיקרון הם הפכו לבריון שמגן על החלשים.
עופר עושה בדיוק את אותו הדבר.הוא הפך לבריון שמגן עלינו ונלחם בשבילנו נגד כל הבריונים שעשרות שנים חגגו עלינו.
גילו
קיבל.ה  29 לייקים

Nati כתב: 29 אפריל 2025, 09:21 יש עוד משהו שהרבה אוהדים שלנו לא רואים.
אחרי אותו משחק הם החליטו שלנו זה לא יקרה יותר.שום אוהד הפועל לא יותקף יותר.בעיקרון הם הפכו לבריון שמגן על החלשים.
עופר עושה בדיוק את אותו הדבר.הוא הפך לבריון שמגן עלינו ונלחם בשבילנו נגד כל הבריונים שעשרות שנים חגגו עלינו.
היינו ילדי כאפות עוד שנים אחרי הפוגרום הזה.
למען האמת רק ב2002 אכלנו עוד פוגרום בדיוק באותו מקום...

https://wiki.red-fans.com/index.php?tit ... 95%D7%A8_5
אדום לבן
קיבל.ה  31 לייקים

גילו כתב: 29 אפריל 2025, 10:10
Nati כתב: 29 אפריל 2025, 09:21 יש עוד משהו שהרבה אוהדים שלנו לא רואים.
היינו ילדי כאפות עוד שנים אחרי הפוגרום הזה.
למען האמת רק ב2002 אכלנו עוד פוגרום בדיוק באותו מקום...

https://wiki.red-fans.com/index.php?tit ... 95%D7%A8_5
דווקא במשחק הזה בניגוד למשחק הקודם
אוהדים של הפועל הגיבו גם מתוך האצטדיון וגם בחוץ כי היה אולטראס
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

הייתי מתייג את יובל למשחק הזה אבל הוא כבר עובד במועדון
הוקיץ' תפציץ
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

אני לא מבין איך זה דולף פעם אחר פעם כל השיחות האלו
ולגופו של עניין, ההתנהגות קצת מזכירה לי ילד מתלהב והבעיה שלי עם ילד מתלהב היא שכמו שעולה לו ככה יורד לו
אני מאוד אוהב את עופר ואולי זה בכלל חרדת הבעלים שלי בתור אוהד הפועל, אבל ההתנהגות שלו לא משדרת יציבות

כל עוד הוא פה יהיה לנו טוב אין ספק, מקווה שהוא ישאר לכמה שיותר וישאיר אחריו מועדון ברמה טופ אירופה
long live the zapta
האדום הצורר
קיבל.ה  674 לייקים

D&3 כתב: 29 אפריל 2025, 09:11 זה ממש קל לא לאהוב אותו כפרסונה, אבל מי שלא אוהב אותו כבעלים של הפועל הוא די מפגר
גם אוהדי בית"ר היו צריכים לאהוב אוטומטית את גאידמק ומהלכיו בין 2006 ל-2008 אחרת היו מפגרים (לא טוען שהם זהים, אבל מקווה שהנקודה ברורה)? כאילו המדד היחיד לאהבה והערכה להנהלה זה כמות הכסף שהם שמים על המועדון?
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

קודם כל, ההשקעה של עופר במועדון לא מתבטאת רק בכסף.
דבר שני, הטיעון הסטנדרטי נגד בעלים (בכללי וגם בהפועל ספציפית) זה שהם לא משקיעים מספיק , אז כשסוף סוף בא אחד שכן משקיע מספיק, מוצאים דברים אחרים להתלונן עליהם.
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

האדום הצורר כתב: 29 אפריל 2025, 21:53
D&3 כתב: 29 אפריל 2025, 09:11 זה ממש קל לא לאהוב אותו כפרסונה, אבל מי שלא אוהב אותו כבעלים של הפועל הוא די מפגר
גם אוהדי בית"ר היו צריכים לאהוב אוטומטית את גאידמק ומהלכיו בין 2006 ל-2008 אחרת היו מפגרים (לא טוען שהם זהים, אבל מקווה שהנקודה ברורה)? כאילו המדד היחיד לאהבה והערכה להנהלה זה כמות הכסף שהם שמים על המועדון?
אוהד בית"ר שהיה בא אלי שבוע אחרי הדאבל ההיסטורי שלהם ומתלונן לי על גאידעק הייתי אומר לו שהוא מפגר ושיהיה מזה כל עוד זה נמשך.

התפקיד של בעלים זה לספק לאנשי המקצוע( ואת אנשי המקצוע עצמם) את המשאבים להצליח מקצועית. עופר ינאי הצליח בזה 10/10( וזה לא היה המצב שהוא אובר התערב מקצועית ).
כל עוד בעלים לא עושה צעדים קיצוניים שיוצאים נגד ה"מרקם הייחודי" של כל קבוצה, מבחן המשאבים הוא הדרך העיקרית להתייחס אליו.
חלוץ שנותן גולים ולא עושה הגנה זה לא נורא אם הוא הכובש הכי טוב בליגה, אם הוא כבר הורס את חדר ההלבשה זה סיפור אחר.

להביא את הצ'צ'נים אגב זה צעד קיצוני כזה, מה לעשות שהמרקם הייחודי של בית"ר זו גזענות.
לעבור לאצטדיון/אולם של היריבה היה יכול להיות צעד כזה, ברגע שהמעבר אפשר לאלפי אוהדים נוספים להגיע למשחקים של הקבוצה אני לא יכול לקבל את הטיעון הזה.
האדום הצורר
קיבל.ה  674 לייקים

אוקיי כפרה, אני לא חושב שמי שמפגר פה זה מי שאתה חושב שמפגר פה.
אינתי עומרי, הפועל.
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

מילפורד כתב: 29 אפריל 2025, 22:55 קודם כל, ההשקעה של עופר במועדון לא מתבטאת רק בכסף.
דבר שני, הטיעון הסטנדרטי נגד בעלים (בכללי וגם בהפועל ספציפית) זה שהם לא משקיעים מספיק , אז כשסוף סוף בא אחד שכן משקיע מספיק, מוצאים דברים אחרים להתלונן עליהם.
אוהדי ספורט הם חיה די מוזרה.
לעניין "האתגר" סתם שיחת פורום/טוויטר/ליגת החלומות סטייל. סתם משחק להעביר את הזמן, כאילו אין כאן דיונים שלמים על את מי להביא ואת מי לשחרר.
זה האיש על יתרונותיו וחסרונותיו. מספיק לראות את ההתנהלות של אדלסון בשבועות האחרונים בשביל להבין לקראת מה הכדורסל הישראלי הולך, סביר להניח שדברים ישתנו במכבי אחרי העונה הזאת וגם ירושלים יעלו הילוך בהשקעת הכספים. מי שרוצה אותו בחוץ ואת העמותה חזרה בפנים הוא סתם רוצה חוג במתנס ולא ספורט מקצועני.
אגב מכבי באדום, תזכורת קלילה למה זה מכבי תסתכלו מה הם עושים בכדורגל נשים עם אס"א. אם עופר עושה אותו דבר בכדורסל נשים אנשים פה חותכים ורידים.
Money
קיבל.ה  890 לייקים

חושב שהכי נכון לרשום את זה פה,
יש המון רעש תקשורתי בהפועל אבל אף אחד ממנו לא למקום הנכון.
איך זה הגיוני שהפועל מקבלת מנוחה של 72 שעות וירושלים חמישה ימים? שלא נדבר על מכבי שמקבלת בפער יותר משתינו.
בנוסף, הדבר הראשון שהייתי עושה היום זה מתלונן על הפאול שנשרק נגד נועם יעקב. להתלונן על דבר כזה היום, שאתה מנצח משחק ולא מפסיד, זה אחרת לגמרי. זה שריקה על גבול החקירה האזרחית. הוא אפילו לא היה קרוב לשחקן.
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

Money כתב:חושב שהכי נכון לרשום את זה פה,
יש המון רעש תקשורתי בהפועל אבל אף אחד ממנו לא למקום הנכון.
איך זה הגיוני שהפועל מקבלת מנוחה של 72 שעות וירושלים חמישה ימים? שלא נדבר על מכבי שמקבלת בפער יותר משתינו.
בנוסף, הדבר הראשון שהייתי עושה היום זה מתלונן על הפאול שנשרק נגד נועם יעקב. להתלונן על דבר כזה היום, שאתה מנצח משחק ולא מפסיד, זה אחרת לגמרי. זה שריקה על גבול החקירה האזרחית. הוא אפילו לא היה קרוב לשחקן.
גם אני חשבתי ככה כשראיתי את סידור המשחקים .
אבל אחרי המחשבה הבנתי שהסידור הזה ממש מתאים לנו.לנו יש סגל הרבה יותר גדול מלגלבוע,וגם סגל שרגיל לשחק כל שלושה ימים.
חוץ מזה שאם נעלה לחצי,לקבוצה שתעלה נגדנו,יהיה יום אחד פחות לנוח.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

המנוחה של מכבי נובעת מזה שהיריבה שלה היתה צריכה לשחק עוד משחק בפלייאין.
כנ״ל לגבינו ביחס לירושלים, היריבה של ירושלים לא שיחקה אפילו משחק אחד בפלייאין.
חוץ מזה, אנחנו קבוצה שנבנתה לאינטנסיביות של שני משחקים בשבוע ולדעתי ההורדת קצב רק פגעה בנו , הלו״ז שלנו טוב לנו לדעתי, לא מעניין אותי האחרות.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

לא רואה שום סיבה להתלונן על עומס.
שני משחקי הליגה האחרונים של הפועל ממילא היו לפרוטוקול, ותו לא.
אתמול ראינו מה קורה לקבוצה שנחה יותר מדי ושלושת הרבעים הראשונים.

לא נשארו הרבה משחקים לעונה. זמן לכדורסל, הסגל מספיק עמוק בשביל זה.
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

ינאי מסתכל קדימה ומכריז בוועידת דה-מרקר:

"האתגר בהפועל ת"א בשנה שעברה הוא לייצר את הקבוצה מאפס. יש לנו רק שני שחקנים שהמשיכו - בר טימור ותומר גינת. האתגר השנה מבחינתי הוא איך לבנות את הפועל ת"א כעסק, איך מגדילים את ההכנסות העצמיות.
הכניסה של גילי רענן היתה אירוע שהוא מאוד חיובי. אנחנו מתכננים להגדיל את התקציב בעונה הבאה. אנחנו רואים בהפועל ת"א כעסק, שיהיו בו הזדמנויות. הכדורסל האירופי עובר שינויים גדולים. השווי של קבוצות הכדורסל אמור להיות גדול משמעותית מהמצב היום, בטח אם ה-NBA ייכנס לאירופה ואז אנחנו מדברים על שוויים שהם בואכה כמה מיליארדים. אם השוק מוכן, ננסה לסחור את הפועל ת"א בבורסה".
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

Charlie כתב: 05 מאי 2025, 17:02 "הכדורסל האירופי עובר שינויים גדולים. השווי של קבוצות הכדורסל אמור להיות גדול משמעותית מהמצב היום, בטח אם ה-NBA ייכנס לאירופה ואז אנחנו מדברים על שוויים שהם בואכה כמה מיליארדים. אם השוק מוכן, ננסה לסחור את הפועל ת"א בבורסה".
זה היה צפוי מאיפשהו בתחילת העונה. תכלס הוא ממש לא ממציא את הגלגל העניין הוא שאני לא רואה איך חלקים בקהל שלנו מגיב בצורה טובה לעניין הזה.
בגלל זה הוא רוצה אולם של 20.
תכלס? אם זה יכול להיות שווה לא מעט כסף.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

מה חדש פה? טוב מאוד שהוא מסתכל על הכדורסל כעסק.
ואם חלק מהקהל לא מגיב בצורה טובה לזה אז יש לו בעיה בהבנת המציאות.
אם הכדורסל הוא נדבנות, הסיכוי שאדם ישקיע בו הון לטווח ארוך הוא נמוך משמעותית מאשר אם הקבוצה עובדת כעסק, כלומר מאוזנת כמה שיותר.
שליחת תגובה