יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2498 לייקים

הוא טוען שהאולם, לפחות יד אליהו, זה שווה ערך לשינוי צבע או שם הקבוצה.
זה לא יפריע לך אם ישנו את הצבע או שם הקבוצה (מעבר להכנסת ספונסר)?

(ושלא יתפרש מדברי שאני מסכים עם הטענה הזאת)
Nati
קיבל.ה  1891 לייקים

מילפורד כתב:הוא טוען שהאולם, לפחות יד אליהו, זה שווה ערך לשינוי צבע או שם הקבוצה.
זה לא יפריע לך אם ישנו את הצבע או שם הקבוצה (מעבר להכנסת ספונסר)?

(ושלא יתפרש מדברי שאני מסכים עם הטענה הזאת)
את מה שהוא כתב הבנתי
אז א-בחיים לא יקרה.וזה גם לא בר השוואה למעבר לאצטדיון חדש.
ב-אני בטח אתנגד.אבל אם זה כן יקרה.לא אפסיק לאוהד.או לא לצפות במשחקים.וכמובן ללכת למשחקים כשאני בארץ.
לדוגמא,בקיץ 82 מינו את רוזן למאמן.
למי שלא יודע צביקה רוזן היה הסמל של מכבי/מכביסט בכל אבריו.
עד אותו היום ממש שנאתי אותו(כמו רוב אוהדי הפועל).ביום שהכריזו על החתמתו(אם אני זוכר,זה היה מיד אחרי שהוא ניצח אותנו עם יהוד בגמר).אמרתי לעצמי,אני שונא אותו,אבל אוהב את הפועל הרבה יותר.לכן מעכשיו הצלחתו,זה את ההצלחה של הפועל.
את אותה ההרגשה הייתה לי כשהחתימו את לוזון.וכשטביב רכש את הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2498 לייקים

את החתמת רוזן אני לא זוכר בכל זאת הייתי רק בין שנתיים, אבל שהחתימו את רלף קליין אחרי ה״הפועל מסריח״ קשה לשכוח.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1680 לייקים

נכון. והוא האיש האחרון שהביא לנו תואר ולולא השריף עלה למשחק מסומם היה מביא לנו לדעתי גם דאבל.
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  71 לייקים

ranjef כתב: 20 אפריל 2025, 01:50
רק הפועל בלב כתב:
Red_man כתב: 18 אפריל 2025, 22:58

מת להבין את המשפט המטומטם הזה של החלפת קהל. הרי אם היינו מארחים בארנה אז הקומץ עמוס האידאה היה מגיע. אז לא כיסאות ריקים ולא כלום רק מאבק שליטה. הדבר היחיד שיגרום ״להחלפת הקהל״ זה האנשים ששמים זין על כולנו כי הם העיקר במופע של עצמם. היום מעל 6,000 אוהדי הפועל הגיעו ואין אולם אחר בגוש דן שיכול להכיל את הכמות הזאת. האנשים האלה הם ההוכחה הניצחת ללהקת המעודדות שאף אחד לא מגיע כי שרים בקצב או הלחן והחריזה ברמה גבוהה.
אין דרך להכריח אנשים שלא רוצים להגיע להגיע רק אל תזיינו תשכל ותבכו.
החלפת קהל כי אני לא חושב שרוב הגרעין שהגיע למשחקים בליגה הלאומית בהדר יוסף היה אתמול ביד אליהו. הגעתי והרגשתי, כמו כל מי שהיה שם, שהאווירה לא אותה אווירה והקהל לא אותו קהל. מאוד מזכיר את מכבי, רק באדום
עוד אינדיקציה לזה זה 3 חברים שלא עקבו בכלל אחרי הפועל (אחד אהד הפועל רגל פעם שבעשור האחרון מגיע למשחק בשנתיים והשני אהד חיפה כנער), מדברים על המנוי ליד אליהו שנה הבאה. עם כל האהבה הרבה אליהם והחשיבות והרצון לגדול, זאת לא הקהילה של הפועל. בחיבור הניתוק של הגרעין האידאולוגי ושל הארגון (בכוונה מפריד בניהם), למרות ההצלחה המקצועית חסרת התקדים, האווירה מתה ומנותקת ממה שאני זוכר כל החיים כ'הפועל תל אביב'.
יכול להיות שזה "מחיר" ההצלחה, שיהיה לבריאות ובאמת שמח שזה עושה טוב לכל כך הרבה אוהדים וותיקים כמו שנראה פה, לי זה לא עושה את זה לצערי
בהצלחה לנו בליגה והלוואי שזה ישתנה :hapoel:

*גם על האולטראס יש לי בטן מלאה, בטח ההתנהלות שלהם בכל הסיפור הזה וההיעדרות מחגיגת הזכייה ביורוקאפ
באולטראס שהם רוב המחרימים שהולכים לראות דרבי בית בפאב, הגיל הממוצע הוא סביב ה-20.
טכנית הם לא יכלו להיות בהדר יוסף ולא בבית מכבי. מאלו שעדיין המשיכו ללכת למשחקים במרוצת השנים הרוב המוחלט מגיע ליד אליהו.
לא לבלבל עם עובדות.
אדום-לבן. :heart:
פנאטי בלב
קיבל.ה  55 לייקים

לוד? נשמע הזוי משהו על פניו... https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=505139
ואן גוך
קיבל.ה  166 לייקים

לא הבנתי?! אין היתכנות להגדלת הדרייב-אין? לא היה קול קורא מטעם עיריית ת״א? עופר לא השקיע כבר מיליונים בתכנון?!
אני הייתי בעד המעבר, אבל מרגע לרגע נראה שבאמת הכל פה זה אחיזת עיניים ואין כלום כי לא היה כלום.
Red_man
קיבל.ה  1362 לייקים

ואן גוך כתב: 05 מאי 2025, 18:00 לא הבנתי?! אין היתכנות להגדלת הדרייב-אין? לא היה קול קורא מטעם עיריית ת״א? עופר לא השקיע כבר מיליונים בתכנון?!
אני הייתי בעד המעבר, אבל מרגע לרגע נראה שבאמת הכל פה זה אחיזת עיניים ואין כלום כי לא היה כלום.
איפה ראית שאין היתכנות? אמרו כבר בפעם הקודמת שאפשר להקים אולם של 10 במקום הדרייב אין או 20 לא רחוק משם.
ברמה האישית אני לא רואה איך עיריית ת"א תוכל להשלים עם דבר כזה שבלוד יהיה אולם כזה והם יתקעו עם יד אליהו כשכל ההופעות והקבוצות יהיו במקום אחר.
גם כשהם יהרסו את יד אליהו (והוא יהרס במוקדם או במאוחר) אם יהיה דבר כזה בלוד הם לא יוכלו להתחרות בזה.
ואן גוך
קיבל.ה  166 לייקים

Red_man כתב: 05 מאי 2025, 18:08
ואן גוך כתב: 05 מאי 2025, 18:00 לא הבנתי?! אין היתכנות להגדלת הדרייב-אין? לא היה קול קורא מטעם עיריית ת״א? עופר לא השקיע כבר מיליונים בתכנון?!
איפה ראית שאין היתכנות? אמרו כבר בפעם הקודמת שאפשר להקים אולם של 10 במקום הדרייב אין או 20 לא רחוק משם.
ברמה האישית אני לא רואה איך עיריית ת"א תוכל להשלים עם דבר כזה שבלוד יהיה אולם כזה והם יתקעו עם יד אליהו כשכל ההופעות והקבוצות יהיו במקום אחר.
גם כשהם יהרסו את יד אליהו (והוא יהרס במוקדם או במאוחר) אם יהיה דבר כזה בלוד הם לא יוכלו להתחרות בזה.
אני מניח שאם הייתה התקדמות כלשהי, עופר לא היה ניפגש עם ראש עיריית לוד על נושא של בניית אולם.
עופר אמור להיות עסוק בהרחבת הדרייב אין כפי שהבטיח לא? שוב אציין שאני בעד המעבר אבל הבטיחו לנו שזה לתקופה של 3-4 שנים עד להגדלת הדרייב אין ולא למעבר ללוד.
עופר ינאי היחיד שניגש לקול קורא של עיריית ת״א, אז זה מוזר.
Red_man
קיבל.ה  1362 לייקים

ואן גוך כתב: 05 מאי 2025, 18:11
אני מניח שאם הייתה התקדמות כלשהי, עופר לא היה ניפגש עם ראש עיריית לוד על נושא של בניית אולם.
עופר אמור להיות עסוק בהרחבת הדרייב אין כפי שהבטיח לא? שוב אציין שאני בעד המעבר אבל הבטיחו לנו שזה לתקופה של 3-4 שנים עד להגדלת הדרייב אין ולא למעבר ללוד.
מה מוזר?
ברמה האישית אמרתי את זה כבר כמה פעמים שזאת טעות לקשור את המעבר בשיפוץ, אמרתי בהתחלה עוד שגם אם הוא היה רוצה לעבור מבלי לשפץ את הדרייב אין עדיין היה רוב גדול בקהל בעד המעבר.
לדעתי אולם של 20 אלף מתקשר יופי יופי להצהרות שיצאו היום מוועידת דה מרקר על הנפקת הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2875 לייקים

טוב ממילא כשנוחתים עם המטוס בלוד רשום בכרטיס תל אביב.
סיים סיים.
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2600 לייקים

לדעתי לא צריך להיכנס לעניינים האלה בכלל , להישאר קבוע ביד אליהו וזהו מה קרה? בכל מקרה כל האולמות האלה הם של העירייה בפועל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2498 לייקים

לדעתי, זה הכל ענייני משא ומתן מול עיריית תל אביב להראות כאילו יש אופציות אחרות.
תל אביב לא יכולה להרשות לעצמה שיהיה אולם כזה בלוד ובתל אביב הכי הרבה יהיה אולם בן חמישים עם עשרת אלפים מקומות.
אוהד כורסא
קיבל.ה  539 לייקים

מילפורד כתב: 05 מאי 2025, 20:07 לדעתי, זה הכל ענייני משא ומתן מול עיריית תל אביב להראות כאילו יש אופציות אחרות.
תל אביב לא יכולה להרשות לעצמה שיהיה אולם כזה בלוד ובתל אביב הכי הרבה יהיה אולם בן חמישים עם עשרת אלפים מקומות.
לא חושב שזה מטריד את חולדאי.
Red_man
קיבל.ה  1362 לייקים

אוהד כורסא כתב: 05 מאי 2025, 20:18
מילפורד כתב: 05 מאי 2025, 20:07 לדעתי, זה הכל ענייני משא ומתן מול עיריית תל אביב להראות כאילו יש אופציות אחרות.
לא חושב שזה מטריד את חולדאי.
בטח שזה מטריד אותו. אם יהיה אולם של 20 אלף בלוד כל ההופעות יהיו שם. יד אליהו לא יהווה מקור הכנסה כמו שהוא היום וכשיהרסו אותו העירייה לא תוכל לבנות אולם שיתחרה באולם כזה גדול במרכז.
אני לא מאמין שיבנה אולם של 20 בלוד.
joshsoos
קיבל.ה  360 לייקים

חולדאי לא, אסף זמיר כן
בני12
קיבל.ה  1712 לייקים

ואן גוך כתב: 05 מאי 2025, 18:11
הדבר היחיד שמפתיע אותי זה שעופר לא עשה את התרגיל הזה לעיריית תל אביב כבר לפני חודשיים.
הם מורחים את הזמן? אז הוא מראה להם אלטרנטיבה
El dudernio
קיבל.ה  1612 לייקים

עיריית ראשון בונה אולם של 10+ שעופר יצטרף ויגדיל ל 15-16 יהיה אידיאלי
יהלום14אדום
קיבל.ה  989 לייקים

El dudernio כתב: 05 מאי 2025, 21:47 עיריית ראשון בונה אולם של 10+ שעופר יצטרף ויגדיל ל 15-16 יהיה אידיאלי
איּדיאלי לראשון, לא קשור אלינו בשום צורה (כמו גם אולם בלוד)
יאללה הביתה!!!
nirgo
קיבל.ה  393 לייקים

עיריית ת"א לא רוצה להרוס-לשפץ את האולם העירוני שלה - הדרייב אין
מבחינתה יש לבנות אולם עירוני חדש משותף (שימומן גם מכספי הריסת ובניית מגורים ביד אליהו).
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1464 לייקים

חייב להגיד שזה ממש לא הוגן כלפי האוהדים.
באופן אישי, לוד עדיף לי פי כמה מתל אביב, אבל מה עם אוהדים שמגיעים צפונית לתל אביב?
הפועל תל אביב צריכה לשחק בתל אביב.
רמה״ש זה עוד סביר כי זה מרחק יריקה מהדרייב אין, לוד, ראשון, חולון זה כבר לא נכון בעיני.
בני12
קיבל.ה  1712 לייקים

הלך המומנטום כתב: 05 מאי 2025, 23:38 חייב להגיד שזה ממש לא הוגן כלפי האוהדים.
באופן אישי, לוד עדיף לי פי כמה מתל אביב, אבל מה עם אוהדים שמגיעים צפונית לתל אביב?
הפועל תל אביב צריכה לשחק בתל אביב.
רמה״ש זה עוד סביר כי זה מרחק יריקה מהדרייב אין, לוד, ראשון, חולון זה כבר לא נכון בעיני.
לא יהיה שום לוד
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1680 לייקים

מילפורד כתב:לדעתי, זה הכל ענייני משא ומתן מול עיריית תל אביב להראות כאילו יש אופציות אחרות.
בדיוק.
לא רק זה - בלוד מדברים על אולם שיהיה בבעלות ולכן ההכנסות ממה שקורה בו יהיו של בעלי האולם.
בסופו של דבר עופר כבר אמר שהוא רוצה לשפר את תנאי ההסכם מול עתא וכרגע הוא מראה להם שיש לו אלטרנטיבה.
זה טכניקת מו"מ 101.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2875 לייקים

האולם שבונים יהיה עדיף על ידי אליהו בכלל מבחינה ביתית?
לטעמי הכשל המרכזי ביד אליהו הוא העובדה שהיציעים מאחרי הסל רחוקים מאד מהפרקט.
אם רק היה אפשר לקדם אותם קצת.

לגבי שאר היציעים - רק נגיד שאחרי העבירה המומצאת של נועם יעקב השבוע, הוא הרגיש הכי ביתי עד כה :)
אוהד כורסא
קיבל.ה  539 לייקים

7even כתב: 06 מאי 2025, 06:34 האולם שבונים יהיה עדיף על ידי אליהו בכלל מבחינה ביתית?
לטעמי הכשל המרכזי ביד אליהו הוא העובדה שהיציעים מאחרי הסל רחוקים מאד מהפרקט.
אם רק היה אפשר לקדם אותם קצת.

לגבי שאר היציעים - רק נגיד שאחרי העבירה המומצאת של נועם יעקב השבוע, הוא הרגיש הכי ביתי עד כה :)
צחוק צחוק לא זוכר שהרגשתי שינוי בשיפוט אחרי תגובה של הקהל כמו אחרי השריקה הזו. עד אז היה קטסטרופה ואחריה היה שיפור. גם העיתוי של ה'מה' אחרי השידור החוזר, ולא סתם באופן אימפולסיבי אחרי השריקה, אולי עזרה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2498 לייקים

מה שעזר זה שהשופטים בעצמם הבינו שזאת היתה טעות אבל שאין להם כבר איך לתקן.
בני12
קיבל.ה  1712 לייקים

מילפורד כתב: 06 מאי 2025, 09:49 מה שעזר זה שהשופטים בעצמם הבינו שזאת היתה טעות אבל שאין להם כבר איך לתקן.
תמיד מדהים שעל חוץ שופט יכול לתקן את עצמו (או בעזרת חבריו) אפילו בלי צ'לנג' אבל על עבירה כזאת אי אפשר
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  962 לייקים

אתם עדינים

אם הפגישה הזו היא לא יוזמה של עופר שתכליתה להפעיל לחץ על העירייה אז זו חרפה שאין כדוגמתה.

אני תמכתי במעבר, בגלל הרצון לאפשר לעוד אוהדים להגיע ובידיעה שבסופו של דבר (כפי שעופר התחייב) הפועל תחזור לאולם ביתי משלה, שאינו יד אליהו.
דובר על הדרייב אין לכל אורך הדרך כאולם העתידי.
10, 20 אלף, קול קורא.. משחקים עם הדמיות ומספרים.. הכל טוב, מבין את הרצון של עופר..

ופתאום אני מקבל פגישה עם ראש עיריית פאקינג לוד?
מה זה החרא הזה?

1. באופן ישיר: אני הפועל ת״א, ואני אשמח לשחק בת״א. הרכבות הקלות לא מעניינות אותי. זה עניין עקרוני והוא חלק מזהות של מועדון. האוהדים של הפועל ת״א לא חייבים להיות מת״א אבל מה שהופך הפועל להפועל ת״א, זו העיר ת״א. גם ברמה הפיזית וגם ברמת הערכים שלה. מה זה לא לשחק בעיר שלך? מה הופך מועדון למה שהוא? על מה נשענת ההיסטוריה של המועדון הזה? רק על צבע ולוגו?
2. ויש פה עניין עקיף: לקחת את המועדון, ולהעביר אותו לעיר שאמנם יש בה דו קיום. אבל היא עיר נחשלת. לכו תראו את התגובות של תושבי העיר לוד ליוזמה הזו. יש פה ראש עיר מגלומן בשם רביבו, שהוא המערכון של אדי קופל ביום העצמאות על סטוריאידים. למה שהעיר לוד תשקיע באולם שלנו ולא בתושבים שלה: בחינוך, ברווחה, בתחבורה.. הפועל ת״א זה מועדון שבחר לעלות ליגה על המגרש ולא לקנות את המקום ביורוליג אלא להרוויח אותו ביושר. הפועל ת״א זו קבוצה שמוחזקת גם על ידי קהל. גם אם אין אפשרות משפטית להתערבות, יש פה היבט מוסרי שעופר צריך לכבד.

ואני אומר שוב, תמכתי במעבר אבל:
במידה והפועל ת״א תעבור ללוד, עופר ינאי מבצע השתלטות עוינת. ואם הקהל כולו (ממש כולו) לא איתו. אני ארצה להתנתק מהקבוצה.
אותו כנ״ל לגבי מעבר קבוע ליד אליהו. אם נאמר נהיה במצב הזה תוך שנה. של דיבורים בעלמא, מבחינתי זה מעבר קבוע.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2498 לייקים

תנשום עמוק , עם כל הכבוד לפגישה הזאת , אנחנו לא נשחק בלוד.
לגבי ראש עיריית לוד , אני מניח שהכיוון שלו בדבר הזה היא לייצר הכנסות עתידיות לעשרות שנים קדימה ואולי גם ליצור איזה מיזם של תנופה ופיתוח לעיר שלו , אני לא מומחה ולא יודע מה הסיכוי של זה באמת לשפר את התנאי המחייה בלוד , אבל אני בטוח במיליון אחוז שראש עיריית לוד לא עושה את זה בשביל קבוצות הכדורסל מתל אביב.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2875 לייקים

בינתיים מהשניה שעופר דרך פה הוא...

התחייב להעמיד קבוצה תחרותית כל שנה ועומד בזה
התחייב להתחרות עם מכבי על שחקנים ועומד בזה
התחייב להביא תארים ועומד בזה
התחייב להביא יורוליג ועומד בזה
התחייב להפוך את הפועל לשם דבר בכדורסל האירופי הואו בהחלט בדרך לעמוד בזה
התחייב להיות שם עבור משפחות הפועל שנפגעו ועומד בזה (בענק!)
יש עוד דברים מן הסתם...

אמיתי שמה גורם לך לחשוב שהוא לא יעמוד בהתחייבות שלו לאולם זו כתבה בספורט רקנאטי?
joshsoos
קיבל.ה  360 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 06 מאי 2025, 10:19 אתם עדינים

אם הפגישה הזו היא לא יוזמה של עופר שתכליתה להפעיל לחץ על העירייה אז זו חרפה שאין כדוגמתה.

אני תמכתי במעבר, בגלל הרצון לאפשר לעוד אוהדים להגיע ובידיעה שבסופו של דבר (כפי שעופר התחייב) הפועל תחזור לאולם ביתי משלה, שאינו יד אליהו.
דובר על הדרייב אין לכל אורך הדרך כאולם העתידי.
10, 20 אלף, קול קורא.. משחקים עם הדמיות ומספרים.. הכל טוב, מבין את הרצון של עופר..

ופתאום אני מקבל פגישה עם ראש עיריית פאקינג לוד?
מה זה החרא הזה?

1. באופן ישיר: אני הפועל ת״א, ואני אשמח לשחק בת״א. הרכבות הקלות לא מעניינות אותי. זה עניין עקרוני והוא חלק מזהות של מועדון. האוהדים של הפועל ת״א לא חייבים להיות מת״א אבל מה שהופך הפועל להפועל ת״א, זו העיר ת״א. גם ברמה הפיזית וגם ברמת הערכים שלה. מה זה לא לשחק בעיר שלך? מה הופך מועדון למה שהוא? על מה נשענת ההיסטוריה של המועדון הזה? רק על צבע ולוגו?
2. ויש פה עניין עקיף: לקחת את המועדון, ולהעביר אותו לעיר שאמנם יש בה דו קיום. אבל היא עיר נחשלת. לכו תראו את התגובות של תושבי העיר לוד ליוזמה הזו. יש פה ראש עיר מגלומן בשם רביבו, שהוא המערכון של אדי קופל ביום העצמאות על סטוריאידים. למה שהעיר לוד תשקיע באולם שלנו ולא בתושבים שלה: בחינוך, ברווחה, בתחבורה.. הפועל ת״א זה מועדון שבחר לעלות ליגה על המגרש ולא לקנות את המקום ביורוליג אלא להרוויח אותו ביושר. הפועל ת״א זו קבוצה שמוחזקת גם על ידי קהל. גם אם אין אפשרות משפטית להתערבות, יש פה היבט מוסרי שעופר צריך לכבד.

ואני אומר שוב, תמכתי במעבר אבל:
במידה והפועל ת״א תעבור ללוד, עופר ינאי מבצע השתלטות עוינת. ואם הקהל כולו (ממש כולו) לא איתו. אני ארצה להתנתק מהקבוצה.
אותו כנ״ל לגבי מעבר קבוע ליד אליהו. אם נאמר נהיה במצב הזה תוך שנה. של דיבורים בעלמא, מבחינתי זה מעבר קבוע.
כבודו לאן עפת?
זה משרת את שני הצדדים. עופר שם לחץ על עירית חולדאי וראש עירית לוד מרוויח כותרות שלא יקבל במקום אחר.
אנחנו לא נשחק בלוד.
אבל אם כבר, נניח ועופר סוגר את עסקת מרכז הטניס ברמת השרון, זה כן בסדר בשבילך? הרי זה תכלס נגיעה מתל אביב. לשדה התעופה שקרוב ללוד קוראים בפועל תל אביב, ואף אחד בעולם שינחת שם ויסתכל מלמעלה לא יבין את ההבדל בין תל אביב גבעתיים, רמת גן חולון ראשון ושאר הרשויות שמרכיבות את הטמטום הישראלי ששמו גוש דן, הם יראו גוש בטון אחד גדול ומכוער.
nirgo
קיבל.ה  393 לייקים

לוד
ספין
נקסט
redead
קיבל.ה  544 לייקים

בלי קשר לספין הזה
כאשר איש הפסלים רצה לבנות איצטדיון בבת ים לכדורגל לא ראיתי שמישהו כולכך התלונן...
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2498 לייקים

alma כתב: 06 מאי 2025, 15:22 גם אולם עירוני משותף עם מכבי לא נחשב מבחינתי עמידה בהבטחה
כלומר , מבחינתך לחזור לשחק באולם של 3,400 מקומות עדיף רק שלא יהיה לנו אולם משותף עם מכבי?
לגבי לוד זה כבר מעייף להגיד , זה הרי ברור שזה לא יהיה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1680 לייקים

אז הבעיה היא בעיה אצלך בהבנת המציאות.
הדרייב אין הוא אולם עירוני בדיון כמו יד אליהו.
גם הדרייב אין המורחב או כל אולם אחר שיבנה במקומו אם יבנה בעיר יהיה אולם עירוני.
להפועל לא תהיה אפשרות למנוע מהעיריה לתת למכבי את הזכות להתאמן/לשחק שם אם תחליט להרוס את יד אליהו.
זה יהיה נכון לכל אולם שיבנה בתל אביב.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1464 לייקים

alma כתב: 06 מאי 2025, 15:22 עופר ינאי ולאחר מכן גם הפועל בסרטון רשמי הבטיחו שעוברים לזמן קצר וחוזרים לאחר מכן לדרייב אין משופץ
ראינו הדמיות, שמענו על האדריכל והקהל נתן בו אמון
הוא צריך לעמוד בהבטחה הזו.
אולם בלוד זה לא נקרא לעמוד בהבטחה וגם אולם עירוני משותף עם מכבי לא נחשב מבחינתי עמידה בהבטחה
השאלה איך את רואה מצב שבו משפצים את הדרייב אין ומכבי גם עוברים אליו?
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  913 לייקים

אולי אני טועה אבל אני זוכר את הסדר הכרונלוגי קצת אחר (למי שיש כח אפשר לעבור פה באשכול ולראות הכל)

דובר על מעבר ליד אליהו ובניית אולם ברמת השרון או שיפוץ הדרייב אין לא הובטח כלום
אחרי (!) שהאוטלראס הודיעו שהם מחרימים, התחילו הדיבורים על שיפוץ הדרייב אין והבטחה לחזור אליו בשביל ניסיון לפייס אותם
המעבר ליד אליהו הוא זמני עד שיהיה אולם אחר, לא התחייבו בתחלה על הדרייב אין, רק לאחר חרמות ואי הצבעה על המעבר
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1775 לייקים
יצירת קשר:

אחד מהעורכים בויקיפועל ניסה לתעד את השתלשלות העניינים מתישהו.
ב22 ביולי 24 עופר אמר שעוברים ליד אליהו עד שיסתיים שיפוץ בדרייב אין ל7000 מקומות. לאחר מכן היתה הודעת האולטראס "לא יקרה" ומשם הכל התגלגל, כולל מכרז לשיפוץ הדרייב אין של העיריה שאליו עופר היה היחיד שניגש.
https://wiki.red-fans.com/index.php?tit ... %95_(2025)
נערך לאחרונה על ידי הפועל ב 06 מאי 2025, 16:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  58 לייקים

Red Wolf כתב: 06 מאי 2025, 16:04 אולי אני טועה אבל אני זוכר את הסדר הכרונלוגי קצת אחר (למי שיש כח אפשר לעבור פה באשכול ולראות הכל)

אחרי (!) שהאוטלראס הודיעו שהם מחרימים, התחילו הדיבורים על שיפוץ הדרייב אין והבטחה לחזור אליו בשביל ניסיון לפייס אותם
המעבר ליד אליהו הוא זמני עד שיהיה אולם אחר, לא התחייבו בתחלה על הדרייב אין, רק לאחר חרמות ואי הצבעה על המעבר
לא נכון, החל מההודעה הראשונה של הקבוצה לגבי יד אליהו, דובר על מכירת זכאות למנוי אליהו במקביל לשיפוץ הדרייב אין. התגובה של האולטראס הייתה "לא יקרה".
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  58 לייקים

בונדר כתב: 06 מאי 2025, 16:29
Red Wolf כתב: 06 מאי 2025, 16:04 אולי אני טועה אבל אני זוכר את הסדר הכרונלוגי קצת אחר (למי שיש כח אפשר לעבור פה באשכול ולראות הכל)

לא נכון, החל מההודעה הראשונה של הקבוצה לגבי יד אליהו, דובר על מכירת זכאות למנויין ביד אליהו במקביל לשיפוץ הדרייב אין. התגובה של האולטראס הייתה "לא יקרה".
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
שליחת תגובה