סגל 25/26
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
לא להאמין שאנשים אוכלים פרסומים של ילד כאפות בן 15 באינסטגרם
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
אפשר לחזור לדבר על דיארה שבינתיים עם צמד ובישול בדרבי של חיפה?
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
מישהו פה רשם שהסוכן שלו טען שריימס רוצים עליו 1.5-2 מיליון יורו וזה עוד לפני ההופעה היום, לא רואה מצב שהוא נרכש בסכומים כאלה ע״י מועדון שהוא לא מכבי, חיפה או ב״ש.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
דיארה זה חלום. לא ריאלי לדעתי.
מקווה שהסקאוט הבולגרי ימצא כאלה. הבאנו אותו כדי שלא נצטרך לגנוב מיואב כץ שחקנים.
בשביל זה לא צריך סקאוטינג.
מאמין שהזרים יהיה לא מפה אלא חדשים
מקווה שהסקאוט הבולגרי ימצא כאלה. הבאנו אותו כדי שלא נצטרך לגנוב מיואב כץ שחקנים.
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
להשאלה לעונה הבאה זה ריאלי מאוד. לדעתי אפילו עם אופציה זה ריאלי.אוגוסטוס היל כתב: ↑03 מאי 2025, 23:03 דיארה זה חלום. לא ריאלי לדעתי.
-
- קיבל.ה 391 לייקים
איך הפועל חיפה נתניה הפועל ירושלים אשדוד וכל הקבוצות בשקל האלה מוצאות זרים תותחים ורק אנחנו מביאים את מייקל אולהה כל עונה בתספורת שונה?
סיפורי, נאתכו וזהבי לא יגיעו, בין אם אתם בעדם ובין אם לא.
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
זה באמת קטע הזוי, אפילו עם הקמצנות וההתנהלות העלובה שהייתה בעשור האחרון היה אפשר לצפות שנפגע ממש לפחות בזר אחד. אפילו אי אפשר להאשים את הלחץ של מועדון גדול, כי זה לא שהיה איזה זר שאצלנו לא הרשים ואחרינו עשה קריירה מרשימה.
כל הזרים הנורמליים שהבאנו בשנים האחרונות אלה שחקנים שכבר שיחקו בליגה, כמו פארליי רוסה, אוז'בולט וחוסה רודריגז.
רמלינגהאום מסכנין 7 שערים העונה, מי שראה הוא נראה שחקן מצוין הייתי הולך עליו.
גם את ויטאלי דמאשקן ואת דין דוד ודוחב חזיזה הייתי מנסה להביא
גם את ויטאלי דמאשקן ואת דין דוד ודוחב חזיזה הייתי מנסה להביא
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
להמר על 6 זרים חדשים זה מסוכן.אוגוסטוס היל כתב: ↑03 מאי 2025, 23:03 דיארה זה חלום. לא ריאלי לדעתי.
מאמין שאם יש אפשרות להביא שני זרים שכבר מכירים את הליגה ילכו על זה כדי לצמצם סיכון, השאלה אם יש אפשרות.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
במה מדובר?
- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
בדיוק. הבעיה היא לא בהכרח לפגוע בזרים (והייתה בעיה, שלא יהיה ספק) - אלא ניהול הסגל לאחר הבאתם.Shacham כתב: ↑04 מאי 2025, 01:35זה באמת קטע הזוי, אפילו עם הקמצנות וההתנהלות העלובה שהייתה בעשור האחרון היה אפשר לצפות שנפגע ממש לפחות בזר אחד. אפילו אי אפשר להאשים את הלחץ של מועדון גדול, כי זה לא שהיה איזה זר שאצלנו לא הרשים ואחרינו עשה קריירה מרשימה.
כל הזרים הנורמליים שהבאנו בשנים האחרונות אלה שחקנים שכבר שיחקו בליגה, כמו פארליי רוסה, אוז'בולט וחוסה רודריגז.
רוסה, קולו, פלומה, אוזבולט, רודריגז וספירובסקי - כולם שוחררו בטרם עת בדרך מוזרה שלא הייתה מתרחשת באף קבוצה אחרת בישראל חוץ מהפועל.
בנוסף, מוסיף לרשימת הזרים ששיחקו בישראל ויחסית הצליחו במדי הפועל את קלאודמיר (בחצי שנה הראשונה), שטקוס וזובאס
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
-
- קיבל.ה 140 לייקים
אני כל הזמן אומר את אותו דבר - הזר הראוי האחרון שהבאנו בעצמנו בלי עבר בישראל היה כנראה נוסא איגיבור, אבל שמרנו על הסטטיסטיקה המצויינת בבחירת זרים כשהבאנו ממש במקביל את אפולה אדל ומריו פצ'אלקה. מה ההבדל המהותי ביניהם? את איגיבור הבאנו מקבוצת פאר בליגה הנורבגית, בעוד את אדל הבאנו מהליגה ההודית ואת פצ'אלקה מקבוצה קטנה מסלובקיה (שמאז הספיקה גם לפשוט רגל).Shacham כתב: ↑04 מאי 2025, 01:35זה באמת קטע הזוי, אפילו עם הקמצנות וההתנהלות העלובה שהייתה בעשור האחרון היה אפשר לצפות שנפגע ממש לפחות בזר אחד. אפילו אי אפשר להאשים את הלחץ של מועדון גדול, כי זה לא שהיה איזה זר שאצלנו לא הרשים ואחרינו עשה קריירה מרשימה.
לפני איגיבור הזר הראוי שהבאנו היה נמניה ווצ'יצ'ביץ', שהגיע אלינו מקלן (מהבונדסליגה השנייה), אמנם שיחק רק 9 משחקים, אבל היה זר אכזר עד שנפצע וסיים את העונה. באותה שנה הבאנו מחו"ל את "אגדות" הכדורגל בויאן ורוצ'ינה שהגיע מקרואטיה (מהמקבילה שלהם לעירוני אשדוד) וזוראב מנטשאשווילי שהגיע אלינו מלטביה.
המסקנה היחידה מכל זה היא שאם אין לך מערך סקאוטינג רציני שיכול לעזור לך להביא מציאות אמיתיות בגרוש וחצי, אתה לא יכול לנסות להביא לפה שחקנים בגרוש וחצי מליגות קטנות על סמך סרטון שערכה האמא של השחקן ולקוות לפגוע איתו. אם רוצים זרים טובים בקבוצה צריך להביא זרים עם רקורד בליגת העל שהוכיחו את עצמם, או זרים שמשחקים בליגות מובילות. הפועל חיפה הביאו את פרנאן מאיימבו מהליגה השנייה בצרפת (ועם שווי בטרנספרמרקט של 600-700K יורו) ואת טיימוקו דיארה מריימס מהליגה השניה בצרפת. סמבה דיאלו מהפועל ירושלים הושאל אליהם מדינמו קייב, והוא הספיק לפני זה עוד לככב במונדיאליטו במדים של נבחרת סנגל.
זה לא שאי אפשר לפגוע עם שחקן בלי רקורד, או שאי אפשר ליפול עם שחקן עם רקורד מוכח, אבל הסיכויים הרבה יותר גבוהים שתפגע בזרים שאתה מביא בכסף ממקום טוב ותיפול עם זרים שאתה מביא בחינם ממדינות נחשלות. הפועל תל אביב ניסתה להביא זרים בגרוש בעשרים שנים האחרונות, גם בשנים שהיה הרבה כסף (שכמובן נגנב, את זה כולנו יודעים), וזו התוצאה. לא יודע מה התוכניות של ספרא, אבל אם הוא ירצה הוא יכול לפגוע גם עם 6 זרים, הכל עניין של כסף. ואפשר להציץ באשכול על השחקנים שצריך להחתים לפני שמאוחר על דוגמה לשחקן כזה שהבאתי לשם (שבמקרה הוא שחקן חופשי), ויש עוד הרבה כאלו.
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
הבאנו את אורמוש שהיה זר בסדר וגם פצ׳אלקה ושולר שהחליף אותו היו בלמים לא רעים בכלל. הם עדיפים על כל הבלמים הזרים שעברו פה בשנים האחרונות
-
- קיבל.ה 140 לייקים
אורמוש הגיע אלינו בהשאלה מהיידוק ספליט, שהיא קבוצת צמרת קרואטית (בעיני הוא לא היה מציאה גדולה, אבל נניח). מרקו שולר הושאל אלינו מגנט. אם כבר זה מחזק את הטענה שלי.
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
מודה שלא זכרתי שהם היו מושאלים. בכל מקרה גם שולר וגם פצ׳אלקה היו בלמים בסדר גמור פלוס ואני אשמח מאוד לעונה הבאה לבלמים ברמתם. הם עדיפים מכל היצורים שאיישו את מרכז ההגנה שלנו בשנים האחרונות והם יותר טובים מרוב הבלמים שמסתובבים בליגה
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
אם כבר הולכים אחורה אז גם מרווין פירסמן היה מגן מצוין יחסית אלינו, שאסור היה לשחרר. קיבל ביקורת מוגזמת כי היה נגר ומגושם, אבל הוא היה סולידי בהגנה ופיזי מאוד.
גם ספירובסקי היה צריך להתאמץ יותר לשכנע אותו להישאר.
לא זרים גדולים אבל יחסית לזבל שעבר אצלנו הם היו מהיותר סולידיים.
גם ספירובסקי היה צריך להתאמץ יותר לשכנע אותו להישאר.
לא זרים גדולים אבל יחסית לזבל שעבר אצלנו הם היו מהיותר סולידיים.
-
- קיבל.ה 177 לייקים
מחזיר את ספורי בלי לחשוב פעמיים (אלא אם יש תכנון לזרתותח בעמדה הזאת)
כרגע אנחנו עם רן בנימין וארי כהן על העמדה הזאת
כרגע אנחנו עם רן בנימין וארי כהן על העמדה הזאת
-
- קיבל.ה 303 לייקים
כל שם של זר שזרקתם פה זה זר שהגיע עם רקורד מוכח. שחקן נבחרת או בליגה לגיטימית. ספירובסקי שחקן נבחרת, שולר פצ׳אלקה פירסמן ואורמוש הגיעו מקבוצות לא רעות. גם דיארה שהוא שיחוק, בסוף מגיע כמושאל מקבוצה בליגה הצרפתית.
כדי לפגוע בזר שמביאים מאיזה ליגה שכוחת אל, צריך המון מזל. אבל כדי לפגוע בזר טוב שאשכרה יעזור לנו - פשוט צריך לפתוח את הארנק ולחפש במקומות לגיטימיים, להפסיק עם המציאות בליגה האוזבקית או בולשיטים אחרים שמוכרים פה סוכני הזבל הישראלים. אם זה יקרה, כנראה רוב הזרים יהיו טובים.
כדי לפגוע בזר שמביאים מאיזה ליגה שכוחת אל, צריך המון מזל. אבל כדי לפגוע בזר טוב שאשכרה יעזור לנו - פשוט צריך לפתוח את הארנק ולחפש במקומות לגיטימיים, להפסיק עם המציאות בליגה האוזבקית או בולשיטים אחרים שמוכרים פה סוכני הזבל הישראלים. אם זה יקרה, כנראה רוב הזרים יהיו טובים.
-
- קיבל.ה 267 לייקים
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1540505/
בקצרה - איזי שרצקי הציע חוזה ל3 שנים לאסף צור כדיי לפתות אותו להישאר בק"ש
בכתבה רשום שאסף צור מעוניין להגיע להפועל והחתימה בקרוב
בקצרה - איזי שרצקי הציע חוזה ל3 שנים לאסף צור כדיי לפתות אותו להישאר בק"ש
בכתבה רשום שאסף צור מעוניין להגיע להפועל והחתימה בקרוב
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
מה היה טוב באיגיבור? שחקן בינוני שעשה אצלנו עונה מאוד חלשה, למרות השער בגמר גביע. שילמנו עליו 800 אלף יורו, כן?Mendelson כתב: ↑04 מאי 2025, 10:34אני כל הזמן אומר את אותו דבר - הזר הראוי האחרון שהבאנו בעצמנו בלי עבר בישראל היה כנראה נוסא איגיבור, אבל שמרנו על הסטטיסטיקה המצויינת בבחירת זרים כשהבאנו ממש במקביל את אפולה אדל ומריו פצ'אלקה. מה ההבדל המהותי ביניהם? את איגיבור הבאנו מקבוצת פאר בליגה הנורבגית, בעוד את אדל הבאנו מהליגה ההודית ואת פצ'אלקה מקבוצה קטנה מסלובקיה (שמאז הספיקה גם לפשוט רגל).Shacham כתב: ↑04 מאי 2025, 01:35זה באמת קטע הזוי, אפילו עם הקמצנות וההתנהלות העלובה שהייתה בעשור האחרון היה אפשר לצפות שנפגע ממש לפחות בזר אחד. אפילו אי אפשר להאשים את הלחץ של מועדון גדול, כי זה לא שהיה איזה זר שאצלנו לא הרשים ואחרינו עשה קריירה מרשימה.
לפני איגיבור הזר הראוי שהבאנו היה נמניה ווצ'יצ'ביץ', שהגיע אלינו מקלן (מהבונדסליגה השנייה), אמנם שיחק רק 9 משחקים, אבל היה זר אכזר עד שנפצע וסיים את העונה. באותה שנה הבאנו מחו"ל את "אגדות" הכדורגל בויאן ורוצ'ינה שהגיע מקרואטיה (מהמקבילה שלהם לעירוני אשדוד) וזוראב מנטשאשווילי שהגיע אלינו מלטביה.
המסקנה היחידה מכל זה היא שאם אין לך מערך סקאוטינג רציני שיכול לעזור לך להביא מציאות אמיתיות בגרוש וחצי, אתה לא יכול לנסות להביא לפה שחקנים בגרוש וחצי מליגות קטנות על סמך סרטון שערכה האמא של השחקן ולקוות לפגוע איתו. אם רוצים זרים טובים בקבוצה צריך להביא זרים עם רקורד בליגת העל שהוכיחו את עצמם, או זרים שמשחקים בליגות מובילות. הפועל חיפה הביאו את פרנאן מאיימבו מהליגה השנייה בצרפת (ועם שווי בטרנספרמרקט של 600-700K יורו) ואת טיימוקו דיארה מריימס מהליגה השניה בצרפת. סמבה דיאלו מהפועל ירושלים הושאל אליהם מדינמו קייב, והוא הספיק לפני זה עוד לככב במונדיאליטו במדים של נבחרת סנגל.
זה לא שאי אפשר לפגוע עם שחקן בלי רקורד, או שאי אפשר ליפול עם שחקן עם רקורד מוכח, אבל הסיכויים הרבה יותר גבוהים שתפגע בזרים שאתה מביא בכסף ממקום טוב ותיפול עם זרים שאתה מביא בחינם ממדינות נחשלות. הפועל תל אביב ניסתה להביא זרים בגרוש בעשרים שנים האחרונות, גם בשנים שהיה הרבה כסף (שכמובן נגנב, את זה כולנו יודעים), וזו התוצאה. לא יודע מה התוכניות של ספרא, אבל אם הוא ירצה הוא יכול לפגוע גם עם 6 זרים, הכל עניין של כסף. ואפשר להציץ באשכול על השחקנים שצריך להחתים לפני שמאוחר על דוגמה לשחקן כזה שהבאתי לשם (שבמקרה הוא שחקן חופשי), ויש עוד הרבה כאלו.
פצ'אלקה היה הקפטן של ז'ילינה, אלופת סלובקיה באותה עונה, וקבוצה שבהחלט עדיין קיימת.
-
- קיבל.ה 274 לייקים
אפולה אדל הגיע מפסז לפני עידן העושר שהיה שם שוער שניMendelson כתב: ↑04 מאי 2025, 10:34אני כל הזמן אומר את אותו דבר - הזר הראוי האחרון שהבאנו בעצמנו בלי עבר בישראל היה כנראה נוסא איגיבור, אבל שמרנו על הסטטיסטיקה המצויינת בבחירת זרים כשהבאנו ממש במקביל את אפולה אדל ומריו פצ'אלקה. מה ההבדל המהותי ביניהם? את איגיבור הבאנו מקבוצת פאר בליגה הנורבגית, בעוד את אדל הבאנו מהליגה ההודית ואת פצ'אלקה מקבוצה קטנה מסלובקיה (שמאז הספיקה גם לפשוט רגל).Shacham כתב: ↑04 מאי 2025, 01:35זה באמת קטע הזוי, אפילו עם הקמצנות וההתנהלות העלובה שהייתה בעשור האחרון היה אפשר לצפות שנפגע ממש לפחות בזר אחד. אפילו אי אפשר להאשים את הלחץ של מועדון גדול, כי זה לא שהיה איזה זר שאצלנו לא הרשים ואחרינו עשה קריירה מרשימה.
-
- קיבל.ה 140 לייקים
שילמנו עליו 800 אלף יורו ומכרנו אותו לבטיס ב- 1.2 מיליון יורו, כנראה שמישהו ראה בו משהו. ואחרי בטיס הגיע למכבי, ונתן שם שנתיים וחצי טובות.הוקיץ' כתב: ↑04 מאי 2025, 11:47מה היה טוב באיגיבור? שחקן בינוני שעשה אצלנו עונה מאוד חלשה, למרות השער בגמר גביע. שילמנו עליו 800 אלף יורו, כן?Mendelson כתב: ↑04 מאי 2025, 10:34אני כל הזמן אומר את אותו דבר - הזר הראוי האחרון שהבאנו בעצמנו בלי עבר בישראל היה כנראה נוסא איגיבור, אבל שמרנו על הסטטיסטיקה המצויינת בבחירת זרים כשהבאנו ממש במקביל את אפולה אדל ומריו פצ'אלקה. מה ההבדל המהותי ביניהם? את איגיבור הבאנו מקבוצת פאר בליגה הנורבגית, בעוד את אדל הבאנו מהליגה ההודית ואת פצ'אלקה מקבוצה קטנה מסלובקיה (שמאז הספיקה גם לפשוט רגל).Shacham כתב: ↑04 מאי 2025, 01:35
זה באמת קטע הזוי, אפילו עם הקמצנות וההתנהלות העלובה שהייתה בעשור האחרון היה אפשר לצפות שנפגע ממש לפחות בזר אחד. אפילו אי אפשר להאשים את הלחץ של מועדון גדול, כי זה לא שהיה איזה זר שאצלנו לא הרשים ואחרינו עשה קריירה מרשימה.
פצ'אלקה היה הקפטן של ז'ילינה, אלופת סלובקיה באותה עונה, וקבוצה שבהחלט עדיין קיימת.
לגבי ז'ילינה, לא אמרתי שלא קיימת, רק שהיא הודיעה על פשיטת רגל. מסכים שזו לא קבוצת פח מוחלטת, והוא לא זר ברמה שאנחנו צריכים לכוון אליה אבל גם לא שחקן פח.
אפשר לעבור שחקן שחקן שהבאנו מחו"ל, בלי רקורד בארץ, ולנסות לדרג את האיכות שלו ביחס לאיכות הקבוצה שממנה הגיע ותג המחיר שלו. לדעתך זה לא יהיה ההסבר לכשלון המתמיד שלנו עם זרים?
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
איגיבור נמכר לבטיס על תקן היותו שחקן צעיר ומוכשר מנבחרת ניגריה. אחרי עונה גם הם הבינו את גודל הטעות והחזירו אותו לארץ למכבי, שם נתן עוד שנתיים בינוניות להחריד.
ההגדרה של ז'ילינה כקבוצה קטנה היא מאוד מוזרה. היא לקחה באותם שנים כמה פעמים את אליפות סלובקיה וגם הגיעה לשלב הבתים בליגת האלופות.
בכל מקרה, אני לא יוצא נגד הטענה שלך רק הגבתי ספציפית למקרים האלה.
ההגדרה של ז'ילינה כקבוצה קטנה היא מאוד מוזרה. היא לקחה באותם שנים כמה פעמים את אליפות סלובקיה וגם הגיעה לשלב הבתים בליגת האלופות.
בכל מקרה, אני לא יוצא נגד הטענה שלך רק הגבתי ספציפית למקרים האלה.
-
- קיבל.ה 448 לייקים
-
- קיבל.ה 267 לייקים
אנחנו בתהליך כתב: ↑01 מאי 2025, 23:15בגלל שאתה ועוד הרבה פנו אליי, אז בבקשה -tormenta כתב: ↑01 מאי 2025, 22:58אנחנו בתהליך כתב: ↑01 מאי 2025, 17:47 טוב אותו בן אדם אמר לי ליידנר סגור 190 אלף יורו
ועוד כל מיני שחקנים ש90 אחוז סגורים בהפועל (תסלחו לי חלקם קצת הזויים לי)
אז אם באמת אראה שכל מה שהוא אמר לגבי ליידנר אמיתי
אשפוך אור על השאר
כי אני גם כמוכם מפקפק בכל בן אדם שמקרוב לכאורה
חחח לא פייר מה שאתה עושה, זרוק לנו שמות אנחנו ילדים גדולים תן להנות קצת
ליידנר סגור
אסף צור סגור V
גורדנה סגור
קארצב - קיבל הצעה ועונים על כל הדרישות שלו
ספורי - הכל מסוכם איתו ועם הקבוצה שלו
מאיימבו ודיארה - מביאים בעסקת חבילה
בוסקילה - אמר לאותו בן אדם שהוא עובר בהפועל
** שוב, קחו בחשבון אין לי מושג מה נכון ומה לא.
הדבר היחיד שאני ראיתי ושמעתי בעיניים שלי זה על ליידנר
אני אישית לא רואה איך שחקנים כמו קארצב וספורי מגיעים אלינו
בגלל זה לא רציתי לפרסם את זה כי באמת אין לי ממש ביסוס לזה... אבל רק הזמן יגיד מה נכון ומה לא.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אל תשכחו שהרבה פעמים יותר קל לזרים כמו גם לישראלים להצליח בקבוצות כמו הפועל י-ם נתניה וכאלו שאין בהם את הלחץ שיש בהפועל
-
- קיבל.ה 180 לייקים
אסור להשקיע סכומים גבוהים על ישראלים ובישראלים לחפש פרויקטים
ההפך הוא הנכון
ההפך הוא הנכון
1/8אנחנו בתהליך כתב: ↑01 מאי 2025, 23:15בגלל שאתה ועוד הרבה פנו אליי, אז בבקשה -tormenta כתב: ↑01 מאי 2025, 22:58אנחנו בתהליך כתב: ↑01 מאי 2025, 17:47 טוב אותו בן אדם אמר לי ליידנר סגור 190 אלף יורו
ועוד כל מיני שחקנים ש90 אחוז סגורים בהפועל (תסלחו לי חלקם קצת הזויים לי)
אז אם באמת אראה שכל מה שהוא אמר לגבי ליידנר אמיתי
אשפוך אור על השאר
כי אני גם כמוכם מפקפק בכל בן אדם שמקרוב לכאורה
חחח לא פייר מה שאתה עושה, זרוק לנו שמות אנחנו ילדים גדולים תן להנות קצת
ליידנר סגור
אסף צור סגור -
גורדנה סגור
קארצב - קיבל הצעה ועונים על כל הדרישות שלו
ספורי - הכל מסוכם איתו ועם הקבוצה שלו
מאיימבו ודיארה - מביאים בעסקת חבילה
בוסקילה - אמר לאותו בן אדם שהוא עובר בהפועל
** שוב, קחו בחשבון אין לי מושג מה נכון ומה לא.
הדבר היחיד שאני ראיתי ושמעתי בעיניים שלי זה על ליידנר
אני אישית לא רואה איך שחקנים כמו קארצב וספורי מגיעים אלינו
בגלל זה לא רציתי לפרסם את זה כי באמת אין לי ממש ביסוס לזה... אבל רק הזמן יגיד מה נכון ומה לא.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
אם זה נכון אז משמח מאוד, וגם הסייפא לגבי לבקוביץ משמח ומקווה שיתגשם.adom4 כתב: ↑04 מאי 2025, 12:25 אסף צור סגר לשנתיים + אופציה לפי צנציפר
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... bkculnelxe
רינגו סטאר המלך
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
אולי, אבל עם ההיסטוריה הקרובה והרחוקה שלנו התפתחה גם איזושהי הכלה של האופציה של לא להיות בצמרת, ככה שלפחות בעונה הקרובה לא נראה לי שהלחץ יהיה ברמה גבוהה כל כך.לירון האדום כתב: ↑04 מאי 2025, 12:40 אל תשכחו שהרבה פעמים יותר קל לזרים כמו גם לישראלים להצליח בקבוצות כמו הפועל י-ם נתניה וכאלו שאין בהם את הלחץ שיש בהפועל
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
@teknoboy בחיאת, תעשו בבקשה סדר באשכולות...
יש אשכול סגל, יש אשכול להחתים שחקנים מהר
עוד אחד על צור לפני שיש וולקאם...
זה הולך להיות קיץ ארוך עם כל מיני שמות שיצוצו.
מציע לעשות אשכול אחד שיהיה מלפפונים 25/26
יש אשכול סגל, יש אשכול להחתים שחקנים מהר
עוד אחד על צור לפני שיש וולקאם...
זה הולך להיות קיץ ארוך עם כל מיני שמות שיצוצו.
מציע לעשות אשכול אחד שיהיה מלפפונים 25/26