Niro כתב: ↑29 אפריל 2025, 10:17
מתאים לי קו שמאל של דיארה וליידנר, שדרוג קל מיזאן ורוטמן.
מפנטז על ליינדנר אבל מצד שני הילד לא שיחק בערך שנתיים.
זה חתיכת הימור להביא אותו, כשבכל פציעה שלו אנחנו נשארים בעמדה הזו עם יאזן, שכבר ראינו מה קבוצה כמו ב"ש עושה לו על הקו.
מה עם ספורי הוא גם סיכם לא?
עזבו אותנו משטויות ודיבורים, נדבר כשיהיו החתמות
לגבי דיארה לא כזה מתלהב ממנו כרגע אבל זה סוג השחקנים שצריך להביא, יש לו פוטנציאל, אסור להביא קשישים כמו נאתכו וגורדנה עם כל הרצון הטוב לקלוז'ר, חייב לבנות פה קבוצה כדי שבעוד שנה-שנתיים נוכל להיות בעמדה שעוד 3-4 החתמות אפשר להיות חזק בצמרת
אסף צור שוער קו ענק לא יודע לגבי משחק רגל ושליטה ברחבה זה פחות שמתי לב, בכל מקרה הוא כנראה בטופ 5 בליגה אז אחלה
דיארה כישרון על שיכול להיות שווה גם 3 מיליון יורו תוך שנה-שנתיים, אבל אם זו השאלה אני לא חושב שזה רעיון טוב.
הוא עדיין לא מספיק בשל כדי להיות כוכב שיסחוב את הקבוצה, אז השכרה לשנה זה רעיון פחות טוב בעיני.
ספרא טבא כתב: ↑29 אפריל 2025, 10:21
מה עם ספורי הוא גם סיכם לא?
עזבו אותנו משטויות ודיבורים, נדבר כשיהיו החתמות
לגבי דיארה לא כזה מתלהב ממנו כרגע אבל זה סוג השחקנים שצריך להביא, יש לו פוטנציאל, אסור להביא קשישים כמו נאתכו וגורדנה עם כל הרצון הטוב לקלוז'ר, חייב לבנות פה קבוצה כדי שבעוד שנה-שנתיים נוכל להיות בעמדה שעוד 3-4 החתמות אפשר להיות חזק בצמרת
אסף צור שוער קו ענק לא יודע לגבי משחק רגל ושליטה ברחבה זה פחות שמתי לב, בכל מקרה הוא כנראה בטופ 5 בליגה אז אחלה
צור באחלה גיל לשוער. ממה שמצאתי הוא מאוד גבוהה (1.95מ') ככה שהוא אמור להיות יותר טוב מרובי וברנס בכדורי גובה. מאוד התרשמתי ממנו ממה שראיתי. למרות זאת אני עדיין מעדיף את גלזר.
דיארה להביא לגמרי להביא בלי לחשוב פעמיים. אם יהיו סביבו שחקנים טובים יותר מהפועל חיפה אז אני מאמין שהמספרים שלו יהיו טובים יותר וגם ירד ממנו הלחץ להיות הכוכב של הקבוצה בגילו.
אין לי בעיה עם להביא או את נאתכו או את גורדנה רק אחד מהם לא את שניהם ותוך הבנה שהם הולכים לספסל ולהיות שחקני רוטציה כאלה. אני חושב שיש להם עוד מה לתרום לקבוצה.
בלם - לא יודע מה אני חושב על מייאמבו ובכללי אני לא חושב שיש איזה בלם זר טוב בארץ. שילכו לחפש בלמים במדינות מזרח אירופאיות וישברו עליו קופת חיסכון. זאת עמדה שאסור לחסוך עליה שקל. אגב בלמים ישראלים מה עם להחזיר את בלוריאן בנוסף לפיבן? זה ייתן לנו אחלה עומק לדעתי.
אני איתכם לגבי דיארה אבל אל תצפו למפלצת מהדקה הראשונה, זה לא שם, הוא צריך לגדול עם הקבוצה, מסכים שכפרוספקט הוא חריג הוא מהיר בצורה לא נורמלית ודריבליסט אבל לא מלוטש עד הסוף
אגב הדיבור הוא השאלה? אם ככה אז לוותר אם זה בלי אופציה, צריך לנצל את הקיץ הזה כדי לבנות בסיס, אי אפשר לקפוץ מ0 ל100 וחבל על הכסף של ספרא אם זה מה שהוא ינסה לעשות
Niro כתב: ↑29 אפריל 2025, 11:03
הזייה שאתם שמים את גורדנה ונאתכו באותו משפט.
ברור שנאתכו שחקן הרבה יותר טוב
אבל הוא תכף בן 38
אני לא בונה עליו לאמצע
האמצע שאנחנו צריכים לשאוף אליו זה סטייל ונטורה וקאנגווה באמצע, כמובן שבחיים לא נצליח להביא שחקנים באיכות הזאת, הכוונה היא יותר באופי של השחקנים.
ליידנר סבבה. למה אנחנו צריכים את ספורי או את נאתכו?
אחד בן 38 (עם כל האהבה שלי אליו) ואחד אני לא יודע בכלל מה קורה איתו ושוב, גם שהיה בשיאו היה שחקן טוב, לא יותר מזה
אנחנו לא עם ניסנוב עכשיו, צריך לשנות חשיבה
איזה ניסנוב ואיזה נעליים? זה שחקן שניסנוב לא הצליח להשאיר פה כי הוא היה אחד השחקנים הטובים בליגה. שחקן שעד שגלוך פרץ היה הרכב בנבחרת.
כל קבוצה בליגה הייתה שמחה לקבל אותו, כולל כולן.
הוקיץ' כתב: ↑29 אפריל 2025, 11:36
איזה ניסנוב ואיזה נעליים? זה שחקן שניסנוב לא הצליח להשאיר פה כי הוא היה אחד השחקנים הטובים בליגה. שחקן שעד שגלוך פרץ היה הרכב בנבחרת.
אתה מתכוון לספורי?
מה הוא עשה בשנתיים האחרונות? (באמת שואל, אין לי מושג)
הכוונה היתה שאנחנו לא צריכים להתפשר על שחקנים עם ״עבר״ או לייגיונרים דלה שמאטע. צריכים להביא שחקנים בשיא הקריירה
מצחיק אותי אנשים שלא רוצים את נאתכו. כאילו ישראלים איכותיים עומדים בתור להגיע להפועל. מדובר באחד השחקנים הכי טובים בליגה הסרבית, אז מה אם הוא בן 38? גם רפאלוב חזר לחיפה בגיל הזה והיה מצוין.
Shacham כתב: ↑29 אפריל 2025, 11:42
מצחיק אותי אנשים שלא רוצים את נאתכו. כאילו ישראלים איכותיים עומדים בתור להגיע להפועל. מדובר באחד השחקנים הכי טובים בליגה הסרבית, אז מה אם הוא בן 38? גם רפאלוב חזר לחיפה בגיל הזה והיה מצוין.
מזתומרת עומדים בתור? בשביל זה יש לך בעלים כמו ספרא, שיעמדו בתור. נאתכו שחקן בסוף הקריירה שלו ורפאלוב עם כל הכבוד, עשה 2 עונות סבירות בחיפה, לא יותר מזה. חיפה לא התמודדו על האליפות בשתי העונות האלה.
אתה מתכוון לספורי?
הכוונה היתה שאנחנו לא צריכים להתפשר על שחקנים עם ״עבר״ או לייגיונרים דלה שמאטע. צריכים להביא שחקנים בשיא הקריירה
ספורי בן 29, אין יותר שיא הקריירה מזה.
אני לא ראיתי אותו בטורקיה אז אני לא יודע מה הוא עשה שם, אבל הבנתי שהיו עניינים של הלנת שכר וכדומה.
בכל מקרה, אין הרבה ישראלים ברמה גבוהה ויש תחרות קשה על כל אחד כזה. אין לנו פריבילגיה לא לנסות להביא אותו.
אתה מתכוון לספורי?
משחק בטורקיה. בעונה הראשונה דו ספרתי שערים +בישולים.
אז התחילה המלחמה, לדעתי התחלף מאמן, וירד בכמות הדקות.
אבל גם במשחק האחרון שיחק 68 דק. יש לו בערך 4 בישולים העונה ו2 שערים (לא מתחייב למספרים שלפתי מהזכרון)
שחקן שגם ב"ש וגם חיפה יקחו בקלות אם ירצה לחזור לארץ ואנחנו לא נשים עליו את היד.
אתה מתכוון לספורי?
ספורי בן 29, אין יותר שיא הקריירה מזה.
אני לא ראיתי אותו בטורקיה אז אני לא יודע מה הוא עשה שם, אבל הבנתי שהיו עניינים של הלנת שכר וכדומה.
בכל מקרה, אין הרבה ישראלים ברמה גבוהה ויש תחרות קשה על כל אחד כזה. אין לנו פריבילגיה לא לנסות להביא אותו.
היתה הלנת שכר והוא היה בתביעות מולם. לא יודע אם שילמו לו ונסגר או שזה עדיין בהליך.
בכל מקרה, כמו שרשמתי, במידה וירצה לחזור לארץ, אם לא נחטוף אותו, ב"ש או חיפה יקחו אותו קל.
מזתומרת עומדים בתור? בשביל זה יש לך בעלים כמו ספרא, שיעמדו בתור. נאתכו שחקן בסוף הקריירה שלו ורפאלוב עם כל הכבוד, עשה 2 עונות סבירות בחיפה, לא יותר מזה. חיפה לא התמודדו על האליפות בשתי העונות האלה.
אני לא חושב שזה סוג הרכש שהפועל צריכים לכוון אליו
אתה חושב שהפועל מתמודדת לאליפות עונה הבאה?
ספרא הולך להעמיד תקציב 3 או 4 בטיבו בליגה. שזה יפה אבל לא יגרום לישראלים איכותיים מנאתכו לחכות להגיע אליך, בטח כשההיצע של כאלה מאוד מוגבל ומתוכו כמעט כולם כבר תפוסים.
רפאלוב עם 15 מעורבויות בשערים שנה שעברה בחיפה, נראה לי אפשר לספור על יד אחת שחקנים שעשו ככה אצלנו בעשור האחרון (האמת שלא עולה לי שם אחד, אפילו אלטמן לא הגיע לזה אף פעם לדעתי). העונה עם 12 והעונה עוד לא נגמרה. והוא רחוק מאוד מלהיות הבעיה של חיפה ב2 העונות האחרונות.
השאלה היחידה היא לא אם אנחנו נרצה להביא את נאתכו, אלא אם הוא יהיה מוכן לחזור.
נערך לאחרונה על ידי Shacham ב 29 אפריל 2025, 11:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא חושב שזה סוג הרכש שהפועל צריכים לכוון אליו
אתה חושב שהפועל מתמודדת לאליפות עונה הבאה?
ספרא הולך להעמיד תקציב 3 או 4 בטיבו בליגה. שזה יפה אבל לא יגרום לישראלים איכותיים מנאתכו לחכות להגיע אליך, בטח כשההיצע של כאלה מאוד מוגבל ומתוכו כמעט כולם כבר תפוסים.
רפאלוב עם 15 מעורבויות בשערים שנה שעברה בחיפה, נראה לי אפשר לספור על יד אחת שחקנים שעשו ככה אצלנו בעשור האחרון (האמת שלא עולה לי שם אחד, אפילו אלטמן לא הגיע לזה אף פעם לדעתי). העונה עם 12 והעונה עוד לא נגמרה. והוא רחוק מאוד מלהיות הבעיה של חיפה ב2 העונות האחרונות.
לא, ממש לא חושב שהפועל תתמודד על האליפות, אבל רפאלוב ביחס לקריירה שלו היה פחות טוב, גם בחיפה ובכלל, רפאלוב יוצא דופן מבחינת שחקנים בגילאים האלה. אני מודה שאני לא רואה את נאתכו ולא יודע באמת מה הכושר שלו, אבל בגדול זה פחות סוג הרכש שהפועל צריכים להתמקד בו לדעתי
לגבי היצע - לא יודע. לאט לאט צריך להעמיד את עצמך כשחקן מרכזי בשוק הזה
סתם לצורך השוואה
ביטר עם 40 מיליון שקל תקציב(אני מוריד את ה10-12 מיליון לחובות)
באר שבע ראיתי במקום מסויים שהיא עם 70 מיליון
כל הנתניות והפועל חיפות יותר בכיוון ה30-35
רק שימו לב שהפועל זו קבוצה עם הרבה יותר הכנסות טבעיות מביתר, בש ובטח מנתניה הפועל חיפה.
כדי להעמיד תקציב של 60 מיליון בהפועל, תידרש השקעה של 30 מהבית ולא של 40 כמו בהפועל חיפה (מספרים גנריים ולא מאומתים לצורך הדוגמא).
בהנחה שיביאו שמות גדולים - 15 אלף מנויים ונותני חסות משמעותיים יתנו פה פוש רציני. בלי שום השקעה מהצד של הבעלים, התקציב יהיה בערך 35-40 מיליון.
ונרקומן כתב: ↑29 אפריל 2025, 12:21
רק שימו לב שהפועל זו קבוצה עם הרבה יותר הכנסות טבעיות מביתר, בש ובטח מנתניה הפועל חיפה.
כדי להעמיד תקציב של 60 מיליון בהפועל, תידרש השקעה של 30 מהבית ולא של 40 כמו בהפועל חיפה (מספרים גנריים ולא מאומתים לצורך הדוגמא).
בהנחה שיביאו שמות גדולים - 15 אלף מנויים ונותני חסות משמעותיים יתנו פה פוש רציני. בלי שום השקעה מהצד של הבעלים, התקציב יהיה בערך 35-40 מיליון.
צנציפר(או כלפי כבר לא זוכר) מחשב ב60 מיליון- 15-18 אלף מנויים, ספונסרים, טלויזיות וכל שאר מה שמקבלים פלוס השקעת בעלים 20 מיליון
צנציפר(או כלפי כבר לא זוכר) מחשב ב60 מיליון- 15-18 אלף מנויים, ספונסרים, טלויזיות וכל שאר מה שמקבלים פלוס השקעת בעלים 20 מיליון
הגיוני סה"כ, אבל זה תלוי בהמון דברים שלצנציפר אין שום מושג בהם.
מה גם שאין שום אינדיקציה שספרא רוצה לשים 20 מיליון בשנה הבאה. הלוואי, אבל למה כולם כל כך בטוחים בזה?
מה גם שאין שום אינדיקציה שספרא רוצה לשים 20 מיליון בשנה הבאה. הלוואי, אבל למה כולם כל כך בטוחים בזה?
מה שהכי לא מובן מאליו זה 15-18 אלף מנוי
אני חושב שבמידה וחלומות הרכש פה יהפכו למציאות, אין שום סיבה שלא נגיע ל15 אלף מנויים. זה קצת ביצה ותרנגולת, אבל אם יהיה רכש טוב, פלוס הגעגוע לליגת העל, ציפיות, מומנטום מהכדורסל - אני חושב שאפשר להגיע לשם.
הכל יפול ויקום על ההשקעה בקיץ שנקווה שתהיה בסדרי גודל שכולם מצפים לה פה..
מה שהכי לא מובן מאליו זה 15-18 אלף מנוי
אני חושב שבמידה וחלומות הרכש פה יהפכו למציאות, אין שום סיבה שלא נגיע ל15 אלף מנויים. זה קצת ביצה ותרנגולת, אבל אם יהיה רכש טוב, פלוס הגעגוע לליגת העל, ציפיות, מומנטום מהכדורסל - אני חושב שאפשר להגיע לשם.
אז קודם צריך להראות כוונות וקבלות כדי לקבל מנויים ברמות חריגות.
אז קודם צריך להראות כוונות וקבלות כדי לקבל מנויים ברמות חריגות.
9,000 מנויים יחודשו בשנה הבאה לא משנה איזה רכש יהיה, אלו הנרקומנים הקבועים.
לדעתי השאיפה ל18,000 קצת פנטזיונרית
15,000 עם רכש טוב בקיץ אפשרי בהחלט.
18,000 יהיה בסה"כ כולל מיני מנוי כפי שהיה העונה באמצע העונה במידה ונעשה עונה סבירה +