אז באמת מה יצא להם מזה? גם הפסידו את גייקובן (אמנם לא באופן רשמי אבל עדיין) וגם לא קיבלו עליו כסף, כל הסאגה הזו לא מוציאה טוב את כל הצדדים לדעתי אבל באמת שהיה עדיף להם לשחרר אותו כפי שזה נראה כרגע ....
רק הפועל כתב: ↑27 אפריל 2025, 23:08
אז באמת מה יצא להם מזה? גם הפסידו את גייקובן (אמנם לא באופן רשמי אבל עדיין) וגם לא קיבלו עליו כסף, כל הסאגה הזו לא מוציאה טוב את כל הצדדים לדעתי אבל באמת שהיה עדיף להם לשחרר אותו כפי שזה נראה כרגע ....
+ לא קיבלו שחקן במקום ג'ייקובן.
+ הפסידו בקרב תחתית חשוב
+ הפסידו בקרב תחתית חשוב
כזה לוז לוז לא נראה מאז בן לוז.
בן לוז היה אחד האנדררייטד - לא אשכח לו השערים נגד מכבי וביתר. בעונה אחרי שעזב אותנו היה נפלא בבני יהןדה, לצערו נפצע קשה
רק הפועל כתב:אז באמת מה יצא להם מזה? גם הפסידו את גייקובן (אמנם לא באופן רשמי אבל עדיין) וגם לא קיבלו עליו כסף, כל הסאגה הזו לא מוציאה טוב את כל הצדדים לדעתי אבל באמת שהיה עדיף להם לשחרר אותו כפי שזה נראה כרגע ....
הוא שיחק אתמול? כי לא ראיתי את השם שלו בדף הסטטיסטיקה
רק הפועל כתב:אז באמת מה יצא להם מזה? גם הפסידו את גייקובן (אמנם לא באופן רשמי אבל עדיין) וגם לא קיבלו עליו כסף, כל הסאגה הזו לא מוציאה טוב את כל הצדדים לדעתי אבל באמת שהיה עדיף להם לשחרר אותו כפי שזה נראה כרגע ....
הוא שיחק אתמול? כי לא ראיתי את השם שלו בדף הסטטיסטיקה
+ הפסידו בקרב תחתית חשוב
כזה לוז לוז לא נראה מאז בן לוז.
בן לוז היה אחד האנדררייטד - לא אשכח לו השערים נגד מכבי וביתר. בעונה אחרי שעזב אותנו היה נפלא בבני יהןדה, לצערו נפצע קשה
ובעיקר את הבישול לאילן בכר שהפך לפנדל מול צ'לסי...
כל ההתנהלות שלו מול עפולה ובית הלחמי.
אשכרה הצילו לו את הקריירה, שיקמו אותו והוא מחזיר להם בצורה הכי דוחה שאפשר.
אני מסכים שאולטימטומים מצידו מאד לא לעניין
אבל הצילו? שיקמו? זה לא אגף הרווחה ולא עמותת חסד. זו קבוצה מקצוענית שקיבלה שחקן מנוסה שבין היתר ניצח עם עפולה את ירושלים
מעניין אז שהם הקבוצה היחידה שהייתה מוכנה להחתים אותו
הם היו היחידים? בארץ ובחוצלארץ? אני לא מכיר מידע שהם היו היחידים. וגם אם הם החתימו הוא החזיר להם.
בכל מקרה סגרו איתם על כסף ועל שחקן חלופי,מטורקיה, שאגב כבר חתם אצלם
תא מרבוטא כתב: ↑28 אפריל 2025, 11:55
אני מסכים שאולטימטומים מצידו מאד לא לעניין
אבל הצילו? שיקמו? זה לא אגף הרווחה ולא עמותת חסד. זו קבוצה מקצוענית שקיבלה שחקן מנוסה שבין היתר ניצח עם עפולה את ירושלים
הם היו היחידים? בארץ ובחוצלארץ? אני לא מכיר מידע שהם היו היחידים. וגם אם הם החתימו הוא החזיר להם.
וזה לא יצא בסוף לפועל אז גייקובן פשוט שובת ולא משחק. גישה בריאה ומכבדת.
הוא שבת או לא נרשם על ידי המאמן?
כי אם הוא סירב זה באמת לא לעניין
אם לא רשמו אותו מסיבה אחרת זה אחרת
לא טוען שאתה טועה לגבי היחידים שרצו בו או שהוא לא התחכם איתם
פשוט אתה טוען טענות בלי לבסס על מידע- אם יש, תביא
מבסס את המידע על סמך מה שפורסם
את האופי המחורבן שלו אתה יכול לשאול אנשים גם מהתקופה שלו בגלבוע/ירושלים ואפילו אצלנו
תא מרבוטא כתב: ↑28 אפריל 2025, 20:06
פשוט אתה טוען טענות בלי לבסס על מידע- אם יש, תביא
מבסס את המידע על סמך מה שפורסם
את האופי המחורבן שלו אתה יכול לשאול אנשים גם מהתקופה שלו בגלבוע/ירושלים ואפילו אצלנו
זה זכור ואגב אני חושד קצת שזה נפל כי איטודיס לא הכי רצה בו
אני חושב שמדובר בעסקה שנפלה - הרי עופר ינאי אמר שהעלו את המחיר ומנכ״ל עפולה אמר שהוא צריך אותו.
לא נראה לי ששני גורמים מההנהלות מודים שהעסקה נפלה ברמת ההנהלות כשההחלטה היא של איטודיס, אחרת מה האינטרס של מנכ״ל עפולה להגיד שהם בחרו להשאיר אותו אם הם הסכימו לשחרר אותו?