שנה שעברה שאלונה הגיבה לקהל על הביקורות אחרי פיטורי ברדה היא טענה ש37 מיליון שח שכר שחקנים כולל פיצויים למי ששוחרר
מה השנה? לא חושב שהבדל גדול.
אני באמת מקווה שאתה צינילירון האדום כתב: ↑24 אפריל 2025, 22:21זוכר לו חסד נעורים, בכל זאת הוא אחראי לרגע הכי גדול שלי בחיים (כאוהד(עד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 אפריל 2025, 21:18איך אתה מצליח לכתוב את זה בלי לרצות להקיא?לירון האדום כתב:
אם כבר פנטזיה - מחתים את ערן זהבי לעונת פרישה שתצטלם גם יפה לסרט שלו.
זהבי מנצח דרבי ומסובב את הגלגל חזרה.
אחרי הפרישה הוא הופך למנהל מקצועי.
הוא ממש לא חרטטן המספרים שהוא מציין הגיוניים ביותר.
שכר השחקנים בשנים האחרונות לא עבר את ה15 מיליון, השכר החדש לא יעבור את ה25 מיליון וגם זה הגזמתי.איל כתב: ↑25 אפריל 2025, 18:37הוא ממש לא חרטטן המספרים שהוא מציין הגיוניים ביותר.
שכר שחקנים בשנים האחרונות היה סביב ה 13 עד 20 פלוס מינוס ללא בעלים אמיד שמביא מהבית משהו. אם ספרא ישים עונה הבאה מכיסו 20 אז הרוב יילך לשכר שחקנים והמספרים מסתדרים.
בכדורגל מדברים רק בנטו, לא בברוטו.וינסנט כתב: ↑25 אפריל 2025, 18:45שכר השחקנים בשנים האחרונות לא עבר את ה15 מיליון, השכר החדש לא יעבור את ה25 מיליון וגם זה הגזמתי.
אם ספרא יפתח את הכיס יהיו 6-7 שחקנים בכירים שירוויחו לא יותר ממיליון וחצי לעונה, שאר השחקנים אם אני מגזים ירוויחו בממוצע 700 אלף כל אחד (שגם זה לא הגיוני), יוצא 20 מיליון סה״כ. לא הגיוני בעליל 40 מיליון.
מה שרשמתי זה ברוטו, נטו יוצא פחות אז בכלל אין על מה לדברזרתותח כתב: ↑26 אפריל 2025, 01:58בכדורגל מדברים רק בנטו, לא בברוטו.וינסנט כתב: ↑25 אפריל 2025, 18:45שכר השחקנים בשנים האחרונות לא עבר את ה15 מיליון, השכר החדש לא יעבור את ה25 מיליון וגם זה הגזמתי.
אם ספרא יפתח את הכיס יהיו 6-7 שחקנים בכירים שירוויחו לא יותר ממיליון וחצי לעונה, שאר השחקנים אם אני מגזים ירוויחו בממוצע 700 אלף כל אחד (שגם זה לא הגיוני), יוצא 20 מיליון סה״כ. לא הגיוני בעליל 40 מיליון.
מה שרשמת זה קשקוש מוחלט תסלח לי .וינסנט כתב: ↑26 אפריל 2025, 02:01מה שרשמתי זה ברוטו, נטו יוצא פחות אז בכלל אין על מה לדברזרתותח כתב: ↑26 אפריל 2025, 01:58בכדורגל מדברים רק בנטו, לא בברוטו.וינסנט כתב: ↑25 אפריל 2025, 18:45
שכר השחקנים בשנים האחרונות לא עבר את ה15 מיליון, השכר החדש לא יעבור את ה25 מיליון וגם זה הגזמתי.
הבחור דתי.ישן לפני משחקים כמלונות שצמודים למגרשים ובא ברגל למגרש.
תקציב שכר השחקנים הוא בברוטו, וברוב המקרים כולל גם את זה של הצוות המקצועי.
דבר ראשון אני מניח שהוא מדבר על ברטו כאשר המשכורות הם בנטו.