אשכול סיכום עונת היורוקאפ - משפט לסיכום העונה?

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

לאיזה משפט את.ה מתחבר.ת לסיכום עונת היורוקאפ?

מושלם , לא יכול היה להיות יותר טוב
4
33%
סיום מדהים, אבל בדרך היו תקלות
8
67%
הרבה מזל במשחק 3 נגד ולנסיה שבלעדיו עונה במקסימום בינונית
0
אין הצבעות
ביזיון , היינו צריכים לסיים את שלב הבתים במקום הראשון עם יתרון ביתיות מובטח עד הסוף
0
אין הצבעות
מה? זה כבר נגמר?
0
אין הצבעות
השופט @$#%#
0
אין הצבעות
אחר
0
אין הצבעות

סך הכול הצבעות: 12
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

מילפורד כתב:נראה לי שלקראת הסופ"ש אפתח את השאלה האחרונה ברצף ככה שמשבוע הבא נשים את היורוקאפ סופית מאחורינו ונתרכז כפורום בפלייאוף (זה הרי מאוד חשוב).
אני בכיוון של איזה שאלת סיכום כללית אבל זה לא מעניין במיוחד , אז אם יש מישהו שיש לו עוד רעיון לשאלה אחת אחרונה , עכשיו זה הזמן להציע.
מה הייתה הרגשתך בשניה שהבנת שהפועל אלופת היורוקאפ/עלתה ליורוליג?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2650 לייקים

האירוניה פה היא שמכל השחקנים ברשימה, השחקן עם הסיכוי הנמוך ביותר שיגיע הוא דווקא ישראלי.
אלא אם איכשהו הוא מתדרדר לסיבוב שני. כבר היה באמצע העונה דיבור על טופ 10, עכשיו זה סביבות 20-22 עקב סיום עונה חלש.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

Nati כתב: 24 אפריל 2025, 16:47
מילפורד כתב:נראה לי שלקראת הסופ"ש אפתח את השאלה האחרונה ברצף ככה שמשבוע הבא נשים את היורוקאפ סופית מאחורינו ונתרכז כפורום בפלייאוף (זה הרי מאוד חשוב).
אני בכיוון של איזה שאלת סיכום כללית אבל זה לא מעניין במיוחד , אז אם יש מישהו שיש לו עוד רעיון לשאלה אחת אחרונה , עכשיו זה הזמן להציע.
ויש לך תשובות בשביל זה?
בני12
קיבל.ה  1605 לייקים

מילפורד כתב: 24 אפריל 2025, 17:06
Nati כתב: 24 אפריל 2025, 16:47
ויש לך תשובות בשביל זה?
מצוין
טוב
אדיש
לא טוב
חרא
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

בני12 כתב:
מילפורד כתב: 24 אפריל 2025, 17:06
Nati כתב: 24 אפריל 2025, 16:47 מה הייתה הרגשתך בשניה שהבנת שהפועל אלופת היורוקאפ/עלתה ליורוליג?
ויש לך תשובות בשביל זה?
מצוין
טוב
אדיש
לא טוב
חרא
הלם
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

אוקיי , שאלת סיכום כללית וחסרת משמעות עלתה, בהצלחה.

לגבי השאלה הקודמת , בגלל שכל אחד יכל להצביע פעמיים , אז 50% אמור לייצג בעצם 100% מהמצביעים, בגלל שיש לא מעט שלא ניצלו את האפשרות להצביע לעוד שחקן , ושג'אן מונטרו קיבל 57% אחוז, אפשר להניח בקירוב טוב שכל מי שהצביע בסקר הצביע לו.
שליחת תגובה