מה הייתה הרגשתך בשניה שהבנת שהפועל אלופת היורוקאפ/עלתה ליורוליג?מילפורד כתב:נראה לי שלקראת הסופ"ש אפתח את השאלה האחרונה ברצף ככה שמשבוע הבא נשים את היורוקאפ סופית מאחורינו ונתרכז כפורום בפלייאוף (זה הרי מאוד חשוב).
אני בכיוון של איזה שאלת סיכום כללית אבל זה לא מעניין במיוחד , אז אם יש מישהו שיש לו עוד רעיון לשאלה אחת אחרונה , עכשיו זה הזמן להציע.
אשכול סיכום עונת היורוקאפ - משפט לסיכום העונה?
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2650 לייקים
האירוניה פה היא שמכל השחקנים ברשימה, השחקן עם הסיכוי הנמוך ביותר שיגיע הוא דווקא ישראלי.
אלא אם איכשהו הוא מתדרדר לסיבוב שני. כבר היה באמצע העונה דיבור על טופ 10, עכשיו זה סביבות 20-22 עקב סיום עונה חלש.
אלא אם איכשהו הוא מתדרדר לסיבוב שני. כבר היה באמצע העונה דיבור על טופ 10, עכשיו זה סביבות 20-22 עקב סיום עונה חלש.
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
ויש לך תשובות בשביל זה?Nati כתב: ↑24 אפריל 2025, 16:47מה הייתה הרגשתך בשניה שהבנת שהפועל אלופת היורוקאפ/עלתה ליורוליג?מילפורד כתב:נראה לי שלקראת הסופ"ש אפתח את השאלה האחרונה ברצף ככה שמשבוע הבא נשים את היורוקאפ סופית מאחורינו ונתרכז כפורום בפלייאוף (זה הרי מאוד חשוב).
אני בכיוון של איזה שאלת סיכום כללית אבל זה לא מעניין במיוחד , אז אם יש מישהו שיש לו עוד רעיון לשאלה אחת אחרונה , עכשיו זה הזמן להציע.
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
מצויןמילפורד כתב: ↑24 אפריל 2025, 17:06ויש לך תשובות בשביל זה?Nati כתב: ↑24 אפריל 2025, 16:47מה הייתה הרגשתך בשניה שהבנת שהפועל אלופת היורוקאפ/עלתה ליורוליג?מילפורד כתב:נראה לי שלקראת הסופ"ש אפתח את השאלה האחרונה ברצף ככה שמשבוע הבא נשים את היורוקאפ סופית מאחורינו ונתרכז כפורום בפלייאוף (זה הרי מאוד חשוב).
טוב
אדיש
לא טוב
חרא
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
אוקיי , שאלת סיכום כללית וחסרת משמעות עלתה, בהצלחה.
לגבי השאלה הקודמת , בגלל שכל אחד יכל להצביע פעמיים , אז 50% אמור לייצג בעצם 100% מהמצביעים, בגלל שיש לא מעט שלא ניצלו את האפשרות להצביע לעוד שחקן , ושג'אן מונטרו קיבל 57% אחוז, אפשר להניח בקירוב טוב שכל מי שהצביע בסקר הצביע לו.
לגבי השאלה הקודמת , בגלל שכל אחד יכל להצביע פעמיים , אז 50% אמור לייצג בעצם 100% מהמצביעים, בגלל שיש לא מעט שלא ניצלו את האפשרות להצביע לעוד שחקן , ושג'אן מונטרו קיבל 57% אחוז, אפשר להניח בקירוב טוב שכל מי שהצביע בסקר הצביע לו.