רוי...

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
שליחת תגובה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2647 לייקים

@Red roy

רוצה להגיד לך, שאני מתנצל אם פגעתי בך מתישהו אישית, לא היתה לי כוונה לכך ואם זה יצא...אז זה לחלוטין בלהט הרגע ונראה שלא חשבתי לפני שלחצתי על כפתור השליחה.
בעבר הייתי משמעותית יותר אימפולסיבי בחיי, אך זה משהו שעם הזמן למדתי למתן וכבר קורה לי ב-0% מהמקרים. איכשהו באותם אשכולות משהו לא טוב יצא ממני וחזרתי לשנים עברו. אולי גם כי נפגעו חברים קרובים אליי.

אני אמנם לחלוטין לא מסכים עם מה שעושה ארגון האולטראס (לא החרם שזו זכותו ה-מ-ל-א-ה, אלא ההתנהלות הבריונית במקרים רבים כלפי אוהדים אחרים קטנים כגדולים.), אך מבין את נקודת מבטך.
להגיע או לא להגיע זו כבר החלטה אישית של כל אדם באשר הוא, אבל ייתכן והתבטאתי בצורה לא ראויה כלפיך באופן אישי ואני מצר על כך אז קבל בבקשה את התנצלותי הכנה.

אני לא מכיר אותך ברמה האישית אבל הייתי שמח אם תהיה יותר מתון בדעות שלך כלפי אנשים שאוהבים את המועדון בדיוק כמוך. גמני מבטיח לעשות את זה מהצד שלי.
אתה כמובן לא חייב לענות לי, אני סתם אהבל שאוהד הפועל מגיל 0 ואת המשחק בסטמפורד ברידג' נשאר לשמוע ברדיו בבסיס עם נשק בין הרגליים וחושך מוחלט סביבי בעמדה.

יום השואה, יום הזיכרון ויום העצמאות אוטוטו...אז בתקווה ליותר אחדות בעם שלנו, בקהל שלנו, ובפורום שלנו.
יש לנו מספיק מריבות עם האויבים, בוא נשמור את המאמץ נגדם ולא בתוכנו.

יאללה הפועל!

אחלה יום שיהיה, חבר.
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה