רדפוקס כתב: ↑24 אפריל 2025, 00:59
שחר כתב: ↑24 אפריל 2025, 00:50
הוא זר סביר לליגה הלאומית.
ברור שהוא לא מתאים לליגת העל בדיוק כמו מקאריץ' ואנטוניץ'.
אני לא מחזיק ממנו בכלל, אבל אי אפשר להתעלם מזה שהוא חלק מהשינוי החיובי שהגיע למרכז השדה ברצף המשחקים ההסטרי שעשינו.
פה בדרך כלל בונים לזר פסל, או שהופכים אותו לפועל מטבח במסעדה תאילנדית בפלורנטין (ברוב המקרים) בין השחור ללבן יש גם אמצע ובעיניי ג'וקו הוא בדיוק ממוצע כזה..
זר סביר ללאומית להפועל ראשון לציון אולי ובנוסף החתימו אותו לעונה וחצי, לא לחצי עונה.
אבל בסדר נו, לפחות לא נותר עוד אף הזוי שימשיך לטעון שאפשר להמשיך עם הדבר הזה לליגת העל - כבר התקדמנו.
רדפוקס,
ידידי, קצת צורם שאתה כותב" הדבר הזה" ביטוי מאד לא מכבד אפשר היה לכתוב השחקן הזה. זאת בלי להתפשר על דעתך על השחקן.
מקווה שלא נפגעת.
לגופו של השחקן,
היה לו חלק משמעותי בחיזוק מרכז השדה והפיכתו למבצר לפני ההגנה. בתקופת ברדה, הפועל לא רק ניצחה והבקיע בכמויות, היא גם כמעט ולא ספגה. והדדיע למצב שכשהיא הובילה , היא לא הפסידה נקודות ("ננצח אותם 1:0 קטן").
נכון הוא שחקן בינוי, ובמשחק עם בש גרם לגול , דומה לגול שהוא "בישל" במשחק הראשון שלו אצלנו..
לי ברור ואני טוען זאת כבר מספר שבועות (שנים) שמרכז השדה של הפועל חלש מאד וחייב שידרוג - כולם. אין שם אף אחד שאתה יכול לבנות עליו במידה ואתה רוצה להיות בצמרת!