הטריק עם צ'רלטון לא עובד לי

מי?
שער עצמימינה כתב:מי?
במקרה הראשון יש טעות שיפוט ברורה, בשני השופט פעל נכון. אין פה מה להבין.סנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2021, 02:26 וואלה באמא שלי שאני לא אצליח להבין את חוק הנבדל בגלגול הזה שלי כנראה....
מחזור1
בלגיה-רוסיה
כדור עומק לכיוון לוקאקו שנמצא ב3 מטר נבדל, אין שום שחקן בלגי באזור למעט לוקאקו, ז"א שהכדור חד משמעית אליו ואם הוא לא שם אז הבלם עוזב לשוער. הבלם מסתבך ומאבד, לוקאקו משתלט וכובש.
היום
גרמניה-פורטוגל
בדקות הראשונות, כדור לעבר גנאברי שנמצא בנבדל אבל לא נוגע בכדור, שמגיע למגן השמאלי שכובש, השער נפסל.
מה לעזזאל????
ב2 המקרים השחקן שהיה בנבדל (לוקאקו וגנאברי) משפיעים על המהלך באופן מובהק, אז למה אחד חוקי ואחד לא?
אוקי אז איך בטורניר בסדר גודל כזה עם 7 שופטי var שער כזה לא נפסל?Ron.T כתב: ↑21 יוני 2021, 14:59במקרה הראשון יש טעות שיפוט ברורה, בשני השופט פעל נכון. אין פה מה להבין.סנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2021, 02:26 וואלה באמא שלי שאני לא אצליח להבין את חוק הנבדל בגלגול הזה שלי כנראה....
מחזור1
בלגיה-רוסיה
כדור עומק לכיוון לוקאקו שנמצא ב3 מטר נבדל, אין שום שחקן בלגי באזור למעט לוקאקו, ז"א שהכדור חד משמעית אליו ואם הוא לא שם אז הבלם עוזב לשוער. הבלם מסתבך ומאבד, לוקאקו משתלט וכובש.
היום
גרמניה-פורטוגל
בדקות הראשונות, כדור לעבר גנאברי שנמצא בנבדל אבל לא נוגע בכדור, שמגיע למגן השמאלי שכובש, השער נפסל.
מה לעזזאל????
ב2 המקרים השחקן שהיה בנבדל (לוקאקו וגנאברי) משפיעים על המהלך באופן מובהק, אז למה אחד חוקי ואחד לא?
כי אופ"א גוף רקוב ולא כל מי שמקבל גוב כשופט ואר באמת ראוי לזה ככל הנראה.סנטה קלאוס כתב: ↑21 יוני 2021, 15:57אוקי אז איך בטורניר בסדר גודל כזה עם 7 שופטי var שער כזה לא נפסל?Ron.T כתב: ↑21 יוני 2021, 14:59במקרה הראשון יש טעות שיפוט ברורה, בשני השופט פעל נכון. אין פה מה להבין.סנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2021, 02:26 וואלה באמא שלי שאני לא אצליח להבין את חוק הנבדל בגלגול הזה שלי כנראה....
מחזור1
בלגיה-רוסיה
היום
גרמניה-פורטוגל
מה לעזזאל????