אור ישראלוב

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Mario
קיבל.ה  341 לייקים

יש למישהו מושג מה קורה איתו? פשוט הזוי.
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  101 לייקים

עוד לא הסתפר קצר??? :sh-shock:
רינגו סטאר המלך
Mario
קיבל.ה  341 לייקים

Welcome Back
בן לוז
קיבל.ה  170 לייקים

מישהו יודע להסביר את התופעה שנקראת אור ישראלוב?
לא משחק חודשים, פעם ב מוציאים אותו מהפריזר ונותן משחק סולידי לגמרי (בקטע טוב), ואז שוב חוזר לפריזר לכמה חודשים
לא חושב שנתקלתי אי פעם בתופעה כזאת, מישהו מבין מה קורה שם ממקור ראשון?
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  227 לייקים

לא טוב ולא נעליים
בלם חלש מאוד, לצערי הוא יישאר בסגל עונה הבאה.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 23 אפריל 2025, 01:29 לא טוב ולא נעליים
היה הבלם היותר טוב היום
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

בן לוז כתב: 23 אפריל 2025, 01:03 מישהו יודע להסביר את התופעה שנקראת אור ישראלוב?
לא משחק חודשים, פעם ב מוציאים אותו מהפריזר ונותן משחק סולידי לגמרי (בקטע טוב), ואז שוב חוזר לפריזר לכמה חודשים
לא חושב שנתקלתי אי פעם בתופעה כזאת, מישהו מבין מה קורה שם ממקור ראשון?
מה זאת אומרת מוציאים אותו מהפריזר?
הבן אדם יותר פציע מסבתא בת 90. זה לא שמאמינים מושיבים אותו בצד כי בא להם. הוא פשוט לא יכול פיזית לשחק
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
קפבלנקה
קיבל.ה  102 לייקים

הוא לא רוצה להיות שחקן כדורגל.

רק בגלל זה יהיה פשע להשאיר אותו בסגל שנה הבאה, הצ'אנס האחרון שלו זה להיות מושאל לטבריה ושיבדוק שם אם הוא רוצה להיות כדורגלן או לא.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

קפבלנקה כתב: 23 אפריל 2025, 07:10 הוא לא רוצה להיות שחקן כדורגל.

רק בגלל זה יהיה פשע להשאיר אותו בסגל שנה הבאה, הצ'אנס האחרון שלו זה להיות מושאל לטבריה ושיבדוק שם אם הוא רוצה להיות כדורגלן או לא.
מי אמר לך שהוא לא רוצה? יש סימוכין, לינק?
קפבלנקה
קיבל.ה  102 לייקים

dino כתב: 23 אפריל 2025, 07:31

אף אחד לא אמר לי כלום.
זה הפרשנות שלי לגבי המצב שלו ולדעתי האישית הדרך היחידה שיש להסביר את האניגמה הזאת.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

קפבלנקה כתב: 23 אפריל 2025, 07:36
dino כתב: 23 אפריל 2025, 07:31

אף אחד לא אמר לי כלום.
זה הפרשנות שלי לגבי המצב שלו ולדעתי האישית הדרך היחידה שיש להסביר את האניגמה הזאת.
אוקיי, מותר לך
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

היה בסדר גמור
פושע מי שבונה עליו לעונה הבאה, ואני מאוד את ישראלוב
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

אסור לבנות עליו וזה אסון גדול בכלל להשאיר אותו כשחקן סגל שנה הבאה, אבל מפה ועד להכריז שהוא לא רוצה להיות שחקן כדורגל ושיש לו אופי בעייתי?
יש אנשים שנולדו עם גוף שביר ובעיות רפואיות. זה קורה. כנראה שהוא ימצא קריירה בתחום אחר
קפבלנקה
קיבל.ה  102 לייקים

ונרקומן כתב: 23 אפריל 2025, 10:25 אסור לבנות עליו וזה אסון גדול בכלל להשאיר אותו כשחקן סגל שנה הבאה, אבל מפה ועד להכריז שהוא לא רוצה להיות שחקן כדורגל ושיש לו אופי בעייתי?
יש אנשים שנולדו עם גוף שביר ובעיות רפואיות. זה קורה. כנראה שהוא ימצא קריירה בתחום אחר
לא אמרתי אופי בעייתי, הוא נראה לי בחור ממש נחמד סה"כ.

אבל יש שם בעיית מוטיבציה חמורה. והוא צריך להוכיח את המוטיבציה שלו במועדון אחר, כנראה עם פחות לחץ, כדי להבין אם הוא בכלל רוצה לשחק כדורגל.

אבל זה הפרויקט האישי שלו, ולא צריך לקרות אצלנו ועל חשבוננו. להשאיל לטבריה ולראות מה קורה.
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

קפבלנקה כתב: 23 אפריל 2025, 10:28
ונרקומן כתב: 23 אפריל 2025, 10:25 אסור לבנות עליו וזה אסון גדול בכלל להשאיר אותו כשחקן סגל שנה הבאה, אבל מפה ועד להכריז שהוא לא רוצה להיות שחקן כדורגל ושיש לו אופי בעייתי?
לא אמרתי אופי בעייתי, הוא נראה לי בחור ממש נחמד סה"כ.

אבל יש שם בעיית מוטיבציה חמורה. והוא צריך להוכיח את המוטיבציה שלו במועדון אחר, כנראה עם פחות לחץ, כדי להבין אם הוא בכלל רוצה לשחק כדורגל.

אבל זה הפרויקט האישי שלו, ולא צריך לקרות אצלנו ועל חשבוננו. להשאיל לטבריה ולראות מה קורה.
לא מסכים איתך.
אם אין לך מוטיבציה לשחק בהפועל תל אביב, למה שתהיה לך מוטיבציה לשחק בטבריה?
הבחור פשוט מסכן, נולד עם גוף שביר מדי, וזה הכל..
קפבלנקה
קיבל.ה  102 לייקים

בהפועל תל אביב יש הרבה לחץ, בעיקר על בלם צעיר.

הסיטואציה שהיינו בה בשנים האחרונות של מצד אחד לחץ גבוה ומצד שני ניהול שערורייתי וחוסר תקציב, גמרה פה את הצעירים.

לדעתי יש משהו בו שנמנע מלקחת חלק בדבר הזה, ומשפיע על הרצון שלו לעלות למגרש אצלנו. יכול להיות שלשחק אצל אלירן חודדה בטבריה בלי לחץ של אוהדים ותקשורת ובלי ציפיות, יהיה אינדיקציה טובה לאם הוא בכלל רוצה לשחק ואם הוא בכלל יכול להחזיק מעמד 5 משחקים רצוף.

אם כן אז אולי יהיה על מה לדבר
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

קפבלנקה כתב: 23 אפריל 2025, 10:34 בהפועל תל אביב יש הרבה לחץ, בעיקר על בלם צעיר.

הסיטואציה שהיינו בה בשנים האחרונות של מצד אחד לחץ גבוה ומצד שני ניהול שערורייתי וחוסר תקציב, גמרה פה את הצעירים.

לדעתי יש משהו בו שנמנע מלקחת חלק בדבר הזה, ומשפיע על הרצון שלו לעלות למגרש אצלנו. יכול להיות שלשחק אצל אלירן חודדה בטבריה בלי לחץ של אוהדים ותקשורת ובלי ציפיות, יהיה אינדיקציה טובה לאם הוא בכלל רוצה לשחק ואם הוא בכלל יכול להחזיק מעמד 5 משחקים רצוף.

הייתי מסכים איתך אם היה משחק ועושה בתחתונים כמו הרבה אחרים בשנים האחרונות, אבל לא נראה שזה המצב. שהוא משחק הוא בסדר.
הוא פשוט לא משחק, הרצון שלו פה זה לא פונקציה לדעתי
קפבלנקה
קיבל.ה  102 לייקים

ונרקומן כתב: 23 אפריל 2025, 10:36
קפבלנקה כתב: 23 אפריל 2025, 10:34 בהפועל תל אביב יש הרבה לחץ, בעיקר על בלם צעיר.

הייתי מסכים איתך אם היה משחק ועושה בתחתונים כמו הרבה אחרים בשנים האחרונות, אבל לא נראה שזה המצב. שהוא משחק הוא בסדר.
הוא פשוט לא משחק, הרצון שלו פה זה לא פונקציה לדעתי
הוא עזר לגנח להבקיע אתמול ועשה פאול שלא קשור לכדורגל שנתן לב"ש את הבעיטה החופשית בדקה 90.

זה שקול מבחינתי ללעשות במכנסיים.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

היה ממש סבבה אתמול. הרבה הרבה יותר טוב ממורגן ולמען האמת גם מאנטוניץ' ופיבן.
תמיד היה שחקן סופר מוכשר, אבל עם כל הפציעות זה ברור שאי אפשר לבנות עליו. הייתי משאיל לאיזו קבוצת תחתית ונראה אם הוא מצליח להישאר בריא.
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

עדיפה לו הפועל ירושלים או נתניה כזו, בלי מאבקי תחתית ועם אמונה מצד המאמן, כדי שיוכל להתפתח. זה טוב לו ואולי לטווח הארוך טוב להפועל. אבל מצד שני, הפועל תצטרך להביא בעונה הבאה ככל הנראה בסביבות ה-9 שחקני הרכב ועוד כמה לספסל. אי אפשר להחליף את כולם, ומי שחשוב שספרא יוציא כ"כ הרבה - יתבדה. ובוא נצא מנקודת הנחה שזה מה שיקרה. מי זוכר את עונת welcome potato (מימ אגדי למי שזוכר) של כבירי? להחליף את כל הקבוצה לא עובד מקצועית. אותם שחקנים שכבירי הביא אז דווקא הצליחו, פשוט לא בהפועל, אלא רק אחרי שעזבו אותו, למערכות שקל יותר להצליח בהן.
ישראלוב יהיה כנראה הבלם הרביעי של הפועל בעונה הבאה, למרות שמבחינת פוטנציאל הוא אמור להיות בלם ראשון. לטווח הקצר, כנראה שזו הבחירה הנכונה.
קפבלנקה
קיבל.ה  102 לייקים

arik89 כתב: 23 אפריל 2025, 10:59 עדיפה לו הפועל ירושלים או נתניה כזו, בלי מאבקי תחתית ועם אמונה מצד המאמן, כדי שיוכל להתפתח. זה טוב לו ואולי לטווח הארוך טוב להפועל. אבל מצד שני, הפועל תצטרך להביא בעונה הבאה ככל הנראה בסביבות ה-9 שחקני הרכב ועוד כמה לספסל. אי אפשר להחליף את כולם, ומי שחשוב שספרא יוציא כ"כ הרבה - יתבדה. ובוא נצא מנקודת הנחה שזה מה שיקרה. מי זוכר את עונת welcome potato (מימ אגדי למי שזוכר) של כבירי? להחליף את כל הקבוצה לא עובד מקצועית. אותם שחקנים שכבירי הביא אז דווקא הצליחו, פשוט לא בהפועל, אלא רק אחרי שעזבו אותו, למערכות שקל יותר להצליח בהן.
ישראלוב יהיה כנראה הבלם הרביעי של הפועל בעונה הבאה, למרות שמבחינת פוטנציאל הוא אמור להיות בלם ראשון. לטווח הקצר, כנראה שזו הבחירה הנכונה.
להשאיר שחקן ששיחק במצטבר ארבעה ורבע משחקים בשנתיים בגלל "פציעות" זה פשע ניהולי ומקצועי.

האמת שהמקרה שלו ואם הוא נשאר בסגל או לא זה האינדיקציה הכי טובה לגבי ההתנהלות והיכולות של ההנהלה בעידן החדש הזה. אם הוא מושאל - יש הנהלה נורמלית. אם הוא נשאר בסגל - זה לא שונה בכלום מניסנוב ומינצברג.
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

אני לא מסכים עם השורה התחתונה שלך, למרות שאני מבין אותה. גם הכי קל לומר אותה כאוהד. אבל פשוט אי אפשר להחליף סגל שלם. לא כספית, וגם מקצועית זה לא עובד טוב, כבירי יוכל להעיד.
לטווח הארוך, עדיף להפועל להשאיל אותו, כי יש שם פוטנציאל ואולי בעיית הפציעות תפתר. גם לסטף קרי הייתה בעיית פציעות קשה בתחילת הקריירה שאיימה על המשך דרכו, החוזה הראשון שלו מעבר לחוזה הרוקי היה נמוך בגלל הבעיה הזאת (מה שעזר לווריורס לפתח שושלת של הצלחות בדיעבד) והבעיה נפתרה אחרי הרבה עבודה קשה במקומות הנכונים, וכעת הוא בן 37 ועדיין מתפקד כאחד הכוכבים הגדולים בעולם.
אבל לטווח הקצר, הפועל לא יכולה להחליף את כל הסגל. וכשהוא כשיר, הוא טוב מספיק לפתוח בהרכב של הפועל. אז הוא יסתדר כבלם רביעי. על כל מקרה, הייתי מביא את יאו כמגן ימני - ואז יש לך עוד בלם לרוטציה למקרה ו-
קפבלנקה
קיבל.ה  102 לייקים

טוב נו. נסכים לא להסכים.

גם אם אי אפשר להחליף את כל הסגל, אותו ספציפית, חובה חובה חובה להשאיל. ולו רק בגלל העובדה שב-3 שנים האחרונות חוץ מלהיות כתוב תחת המועדון באתר של ההתאחדות, אין שום משמעות לזה שהוא בסגל ואנחנו בפועל עם שחקן סגל פחות.

זה סוג של תופעה ביזארית שלא יכולה לקרות במועדון שמכבד את עצמו
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

סה"כ אני חושב שהוא בלם עם פוטנציאל.
בהנחה ומביאים בלם זר בשנה הבאה ולצידו פיבן, מורגן יהיה בלם מחליף ואני לא חושב שיש טעם להחזיק את ישראלוב בלם רביעי...
אם אפשר להשאיל אותו מה טוב
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

הוקיץ' כתב: 23 אפריל 2025, 10:57 היה ממש סבבה אתמול. הרבה הרבה יותר טוב ממורגן ולמען האמת גם מאנטוניץ' ופיבן.
תמיד היה שחקן סופר מוכשר, אבל עם כל הפציעות זה ברור שאי אפשר לבנות עליו. הייתי משאיל לאיזו קבוצת תחתית ונראה אם הוא מצליח להישאר בריא.
הוא חייב להיות מושאל לקבוצה שבה יוכל לשחק באופן רציף. לא משחק בחצי עונה.
אם ההנהלה לא תיזום, מהלך כזה השחקן צריך לדרוש זאת.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

אדום ותיק כתב: 23 אפריל 2025, 12:29
הוקיץ' כתב: 23 אפריל 2025, 10:57 היה ממש סבבה אתמול. הרבה הרבה יותר טוב ממורגן ולמען האמת גם מאנטוניץ' ופיבן.
אתה אומר לשחק באופן רציף כאילו יש מאמן שהחליט להושיב אותו על הספסל ולא כאילו הוא כבר שנתיים כשיר רק 5 שבועות
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  227 לייקים

El dudernio כתב: 23 אפריל 2025, 01:39
היה הבלם היותר טוב היום
שיחק רוב הזמן נגד קבוצה ב10 שחקנים
וראינו איזה גליץ' מטופש עשה על דן ביטון שהוביל ל5.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 23 אפריל 2025, 13:04
היה הבלם היותר טוב היום
ובנוסף הוא חטף שער מנגיחה של גריטה "עליו" (הוא היה חצי מטר ממנו בזמן ששמר על אוויר) - אחד לאחד כמו שמורגן חטף.
לא היה יותר טוב בכלום, עוד מאותו דבר.
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב: 23 אפריל 2025, 12:50
אדום ותיק כתב: 23 אפריל 2025, 12:29
אתה אומר לשחק באופן רציף כאילו יש מאמן שהחליט להושיב אותו על הספסל ולא כאילו הוא כבר שנתיים כשיר רק 5 שבועות
לא טענתי שהמאמן הושיב אותו על הספסל. הוא הושבת בגלל פציעות.
עכשיו כנראה כשהוא בריא, לחזור לכושר משחק יוכל רק עי משחק, לא ישיבה על הספסל וליקוט מספר דקות אקראיות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  843 לייקים

רדפוקס כתב: 23 אפריל 2025, 13:44
היה הבלם היותר טוב היום
ובנוסף הוא חטף שער מנגיחה של גריטה "עליו" (הוא היה חצי מטר ממנו בזמן ששמר על אוויר) - אחד לאחד כמו שמורגן חטף.
הוא היה ממש טוב עם הכדור, בכללי בכל מה שקשור למשחק רגל הוא רמה מאוד גבוהה, ראינו את זה גם בליגת העל.

חייב חייב להיות מושאל עונה הבאה, עוד עונה על הספסל תגמור לו את הקריירה סופית.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

Shacham כתב: 24 אפריל 2025, 11:07
רדפוקס כתב: 23 אפריל 2025, 13:44

הוא היה ממש טוב עם הכדור, בכללי בכל מה שקשור למשחק רגל הוא רמה מאוד גבוהה, ראינו את זה גם בליגת העל.

חייב חייב להיות מושאל עונה הבאה, עוד עונה על הספסל תגמור לו את הקריירה סופית.
תמיד היה לו משחק רגל טוב לבלם.
אם הוא לא היה פצוע הוא לא היה שחקן ספסל כנראה.
אני לא בעד לשחרר אותו, אבל הוא לא היה במשחק טוב מול ב״ש.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

בהינתן השכר הלא גבוה שלו(יחסית יחסית ויחסית) זה לא קריטי אם נשאיל, או שהוא יהיה בלם מחליף(כשכמובן יש לו פוטנציאל כשהוא בריא להיות בלם פותח בלי בעיה).
לשחרר אותו מהקשר איתנו בטח שלא.
לא יקרה כלום אם נשאיל או שיהיה בלם מחליף. מניח שיהיה את מורגן ואותו ספסל ופיבן פותח לצד בלם זר או פיבן מחליף לצד שני בלמים חדשים.
בקיצור, השארתו או השאלתו לא תשנה הרבה.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  843 לייקים

dino כתב: 24 אפריל 2025, 13:07 בהינתן השכר הלא גבוה שלו(יחסית יחסית ויחסית) זה לא קריטי אם נשאיל, או שהוא יהיה בלם מחליף(כשכמובן יש לו פוטנציאל כשהוא בריא להיות בלם פותח בלי בעיה).
לשחרר אותו מהקשר איתנו בטח שלא.
לא יקרה כלום אם נשאיל או שיהיה בלם מחליף. מניח שיהיה את מורגן ואותו ספסל ופיבן פותח לצד בלם זר או פיבן מחליף לצד שני בלמים חדשים.
בקיצור, השארתו או השאלתו לא תשנה הרבה.
להתפתחות שלו זה לגמרי קריטי שיושאל. אנחנו לא יכולים לבנות עליו כשחקן הרכב כשהוא כל כך פציע, ועוד עונה בספסל לא תעזור לו.

בניגוד לכל שאר הצעירים שלנו (בנימין, אלקוקין, ארי כהן), במקרה שלו אני כן חושב שאפשרי למצוא קבוצה בליגת העל שתיקח אותו כמושאל להרכב שלה.
שליחת תגובה