אליניב ברדה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

"אני לא חושב ש 4:0 אלו פערי הכוחות במחצית הראשונה"
עבר לסטנד אפ ולא הודיע?
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

זה סיפור לפסיכולוג לא מקצועי
ב"ש ערערה אותו לגמרי והוא לא באירוע
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

וינסנט כתב: 22 אפריל 2025, 21:24 אמרתי שהוא לא מאמן גדול, מאמן בינוני של קבוצה חלשה, כל הניצחונות שלו היו על קבוצות ליגה א׳ שנגמר להם האוויר דקה 50. מול ה״גדולות״ של הלאומית לא ראינו כדורגל ובקושי ניצחנו.
מה שרואים היום זה מה שמחכה לנו מול הגדולות העונה הבאה.
זה יראה אותו דבר אם לא נשנה את הסגל מה שאסור שיקרה כמובן
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 22 אפריל 2025, 22:34 זה סיפור לפסיכולוג לא מקצועי
זה סיפור מקצועי וגם של יוהרה, אגו וחוסר הבנה.
חודשים שאני רושם על זה.
htafan99
קיבל.ה  57 לייקים

עשה מה שיכול, אתם לא נורמאלים.
ואני אחד שטען שהוא מאמן הזוי.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  227 לייקים

htafan99 כתב: 22 אפריל 2025, 22:45 עשה מה שיכול, אתם לא נורמאלים.
ואני אחד שטען שהוא מאמן הזוי.
לא נכון עובדתית.
מחצית שלמה טוריאל לבד שומר על לופס וגאנח בזמן שפיבן נכנס למרכז ההגנה
כולם ראו את זה חוץ ממנו
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

רדפוקס כתב: 22 אפריל 2025, 22:43
אוגוסטוס היל כתב: 22 אפריל 2025, 22:34 זה סיפור לפסיכולוג לא מקצועי
זה סיפור מקצועי וגם של יוהרה, אגו וחוסר הבנה.
חודשים שאני רושם על זה.
כן אבל היום זה היה קיצוני
מופע אימים של מאמן
לא מאשים אף שחקן על המחצית הראשונה.
זה הזיה מה שהוא עשה שם
talb55
קיבל.ה  18 לייקים

אני חייב להוריד לקרקע.
אנחנו לא שווים חצי גמר ו״ההזיות״ של ברדה הביאו אותנו לשם. אנחנו גם לא שווים הבקעה של 5 שערים עם 6 בעיטות למסגרת, ב״ש כן שווה את זה.

אני לא מכיר את ברדה יותר מדי, אבל מהרושם המרוחק שלי מרגיש לי שהוא ווינר שרוצה לנצח כל משחק וזה בדיוק מה שהפועל תל אביב צריכה, גם כשקבוצה מהליגה השניה מתמודדת מול מקום ראשון בליגה הראשונה.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

talb55 כתב: 22 אפריל 2025, 22:52 אני חייב להוריד לקרקע.
אנחנו לא שווים חצי גמר ו״ההזיות״ של ברדה הביאו אותנו לשם. אנחנו גם לא שווים הבקעה של 5 שערים עם 6 בעיטות למסגרת, ב״ש כן שווה את זה.

אני לא מכיר את ברדה יותר מדי, אבל מהרושם המרוחק שלי מרגיש לי שהוא ווינר שרוצה לנצח כל משחק וזה בדיוק מה שהפועל תל אביב צריכה, גם כשקבוצה מהליגה השניה מתמודדת מול מקום ראשון בליגה הראשונה.
מאוד אוהב את הגישה שלו
אם יביאו לו שחקנים איכותיים בקיץ אנחנו עוד נהנה מאוד מהפועל איתו ביחד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1004 לייקים

לא הבנתי למה טוריאל סגר את גנאח ולמה קיבלנו את אותו גול 3 פעמים והוא לא ראה את זה
לא הבנתי למה ארי כהן במקום וטמן שבאנקר בהרכב
אבל סהכ אחלה ברדה, תוצאה מאוד מתסכלת אבל הפנים ליום שני
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

L.S כתב: 23 אפריל 2025, 00:34

מאוד אוהב את הגישה שלו
גישה זה טוב ויפה, אבל חוסר מודעות/הכרה/הבנה לגבי היכולות האישית והקבוצתית של השחקנים שלו זה רע ומכוער.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

כרובית כתב: 23 אפריל 2025, 00:37 לא הבנתי למה טוריאל סגר את גנאח ולמה קיבלנו את אותו גול 3 פעמים והוא לא ראה את זה
לא הבנתי למה ארי כהן במקום וטמן שבאנקר בהרכב
אבל סהכ אחלה ברדה, תוצאה מאוד מתסכלת אבל הפנים ליום שני
כל מילה.
לא ברור מדוע טוריאל היה צריך לשמור את גאנח.
ארי כהן זה אחד הדברים המטומטמים.
אבל סה"כ הוא מאמן טוב, מאמין בו
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

רדפוקס כתב: 23 אפריל 2025, 00:41

מאוד אוהב את הגישה שלו
גישה זה טוב ויפה, אבל חוסר מודעות/הכרה/הבנה לגבי היכולות האישית והקבוצתית של השחקנים שלו זה רע ומכוער.
הגישה הזאת הביאה רבע שעה ראשונה מצוינת שלנו
יכלנו בקלות לעלות ליתרון ואלוהים יודע לאן המשחק הזה יכל להתפתח.

כמו שאמרתי, הגישה הזו, עם שחקני איכות עוד תביא ימים יפים יותר, לי אין ספק בזה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

בואו נודה על האמת - עם הסגל הזה גם פפ גוורדיולה מקבל 5.
בהחלט יש לו עוד לאן להתשפר כמאמן ובאמת תצוגה רעה שלו
אבל הוא מאמן, ועוד נקצור פירות בעתיד
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

וואלה לא אוהב אותו בכלל
גם ברצף אמרתי שאני לא מתרשם ממנו
אם זה תלוי בי מחר שמים חוזה לעומר פרץ שיש לו סעיף שחרור נמוך, זה קוז'וך הבא, מאמן אמיץ ומעולה
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

L.S כתב: 23 אפריל 2025, 00:47

מאוד אוהב את הגישה שלו

לדעתי הוא חשב שזאת הדרך היחידה לנצח.
לנסות לעקוץ בהתחלה, אולי אפילו להשיג אדום בדיוק כמו שקרה בתחילת החצי השני.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

במשחק בין שתי קבוצות כל כך שונות עם הבדלי איכות כל כך בולטים יש שתי אפשרויות למאמן של הקבוצה הנחותה: להפתיע עם שמירה גבוהה ולתקוף או להחנות את האוטובוס בהגנה ולקוות לטוב.
ברדה בחר באפשרות הראשונה והתפרקנו במחצית אחת.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

El dudernio כתב: 23 אפריל 2025, 01:43

לדעתי הוא חשב שזאת הדרך היחידה לנצח.
לנסות לעקוץ בהתחלה, אולי אפילו להשיג אדום בדיוק כמו שקרה בתחילת החצי השני.
למעשה זו הדרך הבטוחה להפסיד.
כשיש פערי איכות כאלה משמעותיים - הדבר האחרון שהיינו צריכים זה לכבוש בהתחלה ואז לנסות לשמור על ההיתרון 90 דקות בבונקר בזמן שהם כותשים אותנו.
כל פעם שזה קרה (ואני יכול לספור חמישה דרבים כאלה בעשור האחרון - בסוף פירקו אותנו לחתיכות).

אם כבר, הוא היה צריך לנצל את העובדה שהלחץ על ב"ש ולנסות לייאש אותם במשחק הגנה אגרסיבי עד לדקה ה-60-70, כדי לאלץ אותם להפקיר את ההגנה.

אז, אולי, ורק אולי - היינו יכולים לגנוב איזה שער בהתקפת מעבר (כמו שדי קרה בפועל בשער של אלקוקין...).

כך או כך, המשחק הזה יכול להתקיים 10 פעמים ואני די בטוח שב"ש מנצחים 10/10
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 23 אפריל 2025, 06:12 במשחק בין שתי קבוצות כל כך שונות עם הבדלי איכות כל כך בולטים יש שתי אפשרויות למאמן של הקבוצה הנחותה: להפתיע עם שמירה גבוהה ולתקוף או להחנות את האוטובוס בהגנה ולקוות לטוב.
ברדה בחר באפשרות הראשונה והתפרקנו במחצית אחת.
מאה אחוז אבל אתה רואה מה קורה עושה חילוף ומקבל עוד 2 מתוכם גול קופי של השניים הראשונים
לברדה מגיע קרדיט אדיר על העונה הזאת אבל החצי בראשון היה בזיוני (אפילו לא מחצית זה נגיד מדקה 15)
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

קוזוך עשה לו נוקאאוט בפתיחה והצליח פעם אחר פעם להביא את גנאח ולופז לשניים על אחד שהאחד הוא טוריאל, וברדה במקום לראות את הבעיה ולהגיב בחר בקלף של חילוף כפול כדי "להעיר" את השחקנים, מה שכמובן לא פתר את הבעיה

אוהב אותו מאוד אבל זו הייתה תצוגת אימון מחפירה
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

אם ברק בכר פנוי ויתכן וזה יקרה, אתם לוקחים אותו?
אני כן.
בלי קשר שברדה מאמן טוב
שחר
קיבל.ה  1488 לייקים

איפפפפ..,
הייתי צריך איזה הפסד כדי להזכיר בכמות הרעל שיש במקום הזה.
שחקנו נגד הקבוצה הכי טובה בארץ,עם ששה זרים מהטובים שהיו פה בשנים האחרונות בעוד שאנחנו עם זר וחצי בערך שיכולים לשחק בהרכב ופערי הכוחות מאוד משקפים את מה שהיה במגרש.
אפשר לחשוב מה כבר ברדה היה יכול לעשות אחרת , רוטמן במקום ארי? וייר במקום פיבן ?
וכמובן כל הסגנון הקופמני הדוחה .. ״ להעיף״ , ״לא קשור לענף״ וטינופים על שחקנים שעד לפני שלושה משחקים שברו פה שיאים ברצף משחקים בלתי נתפס .
תנשמו..חצי הגמר היה בונוס , בעונה הבאה תהיה פה קבוצה אחרת (שבה יהיו עדיין חלק מהשחקנים האלה ) והכל טוב .
המזל הגדול שלא נפגשנו בשלב הזה בקבוצה שנואה כמו מכבי או בית״ר.

Sent from my iPhone using Tapatalk
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

ספרא טבא כתב: 23 אפריל 2025, 01:18 וואלה לא אוהב אותו בכלל
אם זה תלוי בי מחר שמים חוזה לעומר פרץ שיש לו סעיף שחרור נמוך, זה קוז'וך הבא, מאמן אמיץ ומעולה
יכול להיות
באמת יש מצב שיצליח
הביא את הפועל פתח תקווה בזכות למקום ראשון

רק איכשהו כמעט כל מאמן שסומן כמחליף מצליח נפלנו איתו

דיברו על לוזון איך הצליח במכבי פת לפני 20 שנה, הבאנו ונפלנו חזק מקום אחרון עד שייע
דיברו על דראפיץ איך הלך לו בביתר ובנתניה- חטפנו ההפסד הכי גדול אבר
דיברו על גיא לוי שהצליח עם הנבחרת הצעירה- נראינו פח

וקורצקי, ואיווניר, ודגו...

המאמן הכי טוב לנו זה מי שבדיוק לא מאמן אותנו כרגע. גם אם קלופ או אינזאגי היו מאמנים אותנו היו שואלים אחרי הפסד למה לא ברק יצחקי
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

כן. עומר פרץ מנצח את בש אתמול בהליכה.

אין פערי איכות בסגל, זה המאמן.

לא ברדה דאג להכין אותם ככה שברבע שעה ראשונה נגיע לשלושה מצבים. הוא גם החמיץ את המצבים האלה.

ב״ש אתמול עשו מכל חצי מצב שער. זה המאמן, לא איכות השחקנים.

בחיאת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

תא מרבוטא כתב: 23 אפריל 2025, 08:27
יכול להיות
באמת יש מצב שיצליח
הביא את הפועל פתח תקווה בזכות למקום ראשון

רק איכשהו כמעט כל מאמן שסומן כמחליף מצליח נפלנו איתו

דיברו על לוזון איך הצליח במכבי פת לפני 20 שנה, הבאנו ונפלנו חזק מקום אחרון עד שייע
דיברו על דראפיץ איך הלך לו בביתר ובנתניה- חטפנו ההפסד הכי גדול אבר
דיברו על גיא לוי שהצליח עם הנבחרת הצעירה- נראינו פח

וקורצקי, ואיווניר, ודגו...

המאמן הכי טוב לנו זה מי שבדיוק לא מאמן אותנו כרגע. גם אם קלופ או אינזאגי היו מאמנים אותנו היו שואלים אחרי הפסד למה לא ברק יצחקי
מתישהו בקריירה של 20-30 שנה לכל מאמן יש שנתיים שלוש שהוא הצליח
הביאו לפה חרא של מאמנים אז כולם נכשלו, מה ההפתעה הגדולה?
רבש הדבר היחיד שמזכיר מאמן כדורגל (והוא ממש לא כוס התה שלי) והוא היה בסדר
אין קללה על המועדון וכיום יש תנאים מספיק טובים להצליח, אם יפגעו במאמן אז נעשה דברים יפים, גם על בית"ר דיברו כמועדון רעיל עם קהל נוראי ועכשיו פתאום הכל שם פורח כי הם פגעו באלמוג כהן ויצחקי. אותו דבר יקרה פה
L.S כתב: 23 אפריל 2025, 08:30
כן. עומר פרץ מנצח את בש אתמול בהליכה.

אין פערי איכות בסגל, זה המאמן.

לא ברדה דאג להכין אותם ככה שברבע שעה ראשונה נגיע לשלושה מצבים. הוא גם החמיץ את המצבים האלה.

ב״ש אתמול עשו מכל חצי מצב שער. זה המאמן, לא איכות השחקנים.

בחיאת
הציפיה שלי זה לא לנצח, הציפיה שלי זה להראות כמו קבוצת כדורגל. אתמול נראית כמו קבוצה סוג ז'
ב"ש עשו גול מכל חצי מצב כי הם הגיעו למצבים שגם דודו ביטון כובש עם עיניים עצומות
שיחקנו בדיחה
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

לאלקוקין אתמול במחצית השניה היתה הזדמנות לעשות וולה וברח לו הכדור
במחצית הראשונה מדיירוש נתן לך וולה שמראה לך את פערי האיכות ממצב דומה

אז בחיאת
לא המאמן נמצא על הדשא. ואני ממש לא חושב שנראנו כמו קבוצה סוג ז

לא יעזור כלום
תביא גם את מוריניו או כל מאמן שתרצה להפועל את לא עושה תוצאה טובה עם הסגל הזה אתמול.
ב"ש פירקה אותך כי קבוצה הרבה יותר איכותית מאיתנו
כי הם משחקים בליגת העל ורצים באינטסיביות של ליגה חזקה יותר מליגת הקונוסים שאנחנו מטיילים בה השנה

עצם זה שברדה גרם לקבוצה הזאת לפרקים להראות כמו קבוצת ליגת על זה הישג שלו.

אי אפשר פעם אחת להגיד שצריך להחליף קבוצה שלמה ופעם שניה להגיד שכל הבעיות שלנו זה המאמן
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

מתי הוא גרם לנו להראות כמו קבוצת ליגת העל? גם ברצף אמרתי שהכדורגל לא טוב, ניצחנו כי זאת ליגה של חובבנים, עומר פרץ עם רבע תקציב עם יותר נקודות וכדורגל מעולה
לא אומר שהייתי מפטר אותו בכל מחיר אבל אם יש אופציה יותר טובה אז שווה ללכת עליה ולדעתי פרץ אופציה יותר טובה ויותר מזה, לא יודע אם תהיה עוד הזדמנות להוציא אותו בכזאת קלות מפתח תקווה, הגדולות משוועות למאמנים צעירים והתקפיים
ברדה לא בא לי בטוב עם ההרכבים שלו, עם ההכנה למשחקים, הרכש שהוא עשה בינואר, לא מחזיק ממנו. הלוואי ויוכיח לי אחרת
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

3 שערים על ברדה שהציב את פיבן בלם שלישי וטוריאל כמגן ימני מה שגרם לגנאח לעשות מה שהוא רוצה. אתה רוצה 3 בלמים? אולי על חשבון ארי כהן או בנימין שלא תורמים בכלום מבחינה התקפית?
עוד שער על ברדה שגם הציב את ג׳וקו שלא מתאים לליגה א וגם אחכ לא הוציא אותו בזמן
הוא כן עשה כביכול חילופים בזמן, אבל מה זה עוזר כשהחילופים לא קשורים למציאות ולמה שקורה על כר הדשא
מאכזב מאוד מאוד
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

ספרא טבא כתב: 23 אפריל 2025, 10:51 מתי הוא גרם לנו להראות כמו קבוצת ליגת העל? גם ברצף אמרתי שהכדורגל לא טוב, ניצחנו כי זאת ליגה של חובבנים, עומר פרץ עם רבע תקציב עם יותר נקודות וכדורגל מעולה
לא אומר שהייתי מפטר אותו בכל מחיר אבל אם יש אופציה יותר טובה אז שווה ללכת עליה ולדעתי פרץ אופציה יותר טובה ויותר מזה, לא יודע אם תהיה עוד הזדמנות להוציא אותו בכזאת קלות מפתח תקווה, הגדולות משוועות למאמנים צעירים והתקפיים
ברדה לא בא לי בטוב עם ההרכבים שלו, עם ההכנה למשחקים, הרכש שהוא עשה בינואר, לא מחזיק ממנו. הלוואי ויוכיח לי אחרת
אם עומר פרץ היה פה ומנצח כל משחק 1-0 בקושי כמו פ"ת כולם פה היו יוצאים עליו
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

שחר כתב: 23 אפריל 2025, 08:15 איפפפפ..,
שחקנו נגד הקבוצה הכי טובה בארץ,עם ששה זרים מהטובים שהיו פה בשנים האחרונות בעוד שאנחנו עם זר וחצי בערך שיכולים לשחק בהרכב ופערי הכוחות מאוד משקפים את מה שהיה במגרש.
וכמובן כל הסגנון הקופמני הדוחה .. ״ להעיף״ , ״לא קשור לענף״ וטינופים על שחקנים שעד לפני שלושה משחקים שברו פה שיאים ברצף משחקים בלתי נתפס .
תנשמו..חצי הגמר היה בונוס , בעונה הבאה תהיה פה קבוצה אחרת (שבה יהיו עדיין חלק מהשחקנים האלה ) והכל טוב .

זה כ״כ עצוב שאתה מקבל בכזה שוויון נפש חמישייה (ו4 במחצית)
הפועל ת״א זה מועדון שלא אמור לקבל חמישייה באף ליגה מול אף קבוצה בארץ, בשום קונסטלציה
שחר
קיבל.ה  1488 לייקים

Xavi כתב: 23 אפריל 2025, 10:57

הפועל ת״א זה מועדון שלא אמור לקבל חמישייה באף ליגה מול אף קבוצה בארץ, בשום קונסטלציה
זה עצוב שאתה חסר מודעות.
הפועל תל אביב זה מועדון בשיקום אחרי חורבן של כמה שנים שנוהל מקצועית בצורה מזעזעת ועף כמעט מידי עונה מהגביע בסיבוב הראשון ע"י קבוצות יצורים מליגה לאומית ועושה העונה סוף סוף, אחרי התחלה לא טובה דרך שנראית רצינית עם מחשבה וחיזוקים נכונים בינואר היישר בחזרה לליגת העל.
אתה יודע, קלישאות עובדות יפה עם הפונטים פה בפורום, או על הנייר, אבל בסופו של יום צריך לחבר אותן למציאות. ובמציאות הקיימת, הפועל תל אביב עם הסגל שלה כיום, תחטוף רביעיות וחמישיות מקבוצות כמו חיפה, מכבי, בית"ר ובאר שבע בתשעה מתוך עשרה משחקים. בדיוק במצב העניינים הזה, או הקונסטלציה כמו שכתבת, תעשה כוחות בשכונה , תיקח את השחקנים הכי גרועים, תשים להם את המדים של הפועל תל אביב והם יפסידו לכל הקבוצות האחרות, זה עובד ככה גם אתמול.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

ספרא טבא כתב: 23 אפריל 2025, 10:51 מתי הוא גרם לנו להראות כמו קבוצת ליגת העל? גם ברצף אמרתי שהכדורגל לא טוב, ניצחנו כי זאת ליגה של חובבנים, עומר פרץ עם רבע תקציב עם יותר נקודות וכדורגל מעולה
כמה משחקים של הפועל פ"ת ראית העונה?
כמה פנדלים קיבלה הפועל פ"ת העונה אתה יודע?
כמה משחקים הם סיימו ב1-0 בדקות האחרונות, או נצחו את המשחק בדקה האחרונה בשיניים אתה יודע?

מנגד, כמה משחקים עם 3 שערים ומעלה הפועל שלנו עשתה העונה אתה יודע?
אתה מסתמך על משהו מעבר לתחושה?

כי אתה מדבר שטויות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
צבי שיסל
קיבל.ה  115 לייקים

שחר כתב: 23 אפריל 2025, 11:13

זה עצוב שאתה חסר מודעות.
הפועל תל אביב זה מועדון בשיקום אחרי חורבן של כמה שנים שנוהל מקצועית בצורה מזעזעת ועף כמעט מידי עונה מהגביע בסיבוב הראשון ע"י קבוצות יצורים מליגה לאומית ועושה העונה סוף סוף, אחרי התחלה לא טובה דרך שנראית רצינית עם מחשבה וחיזוקים נכונים בינואר היישר בחזרה לליגת העל.
אתה יודע, קלישאות עובדות יפה עם הפונטים פה בפורום, או על הנייר, אבל בסופו של יום צריך לחבר אותן למציאות. ובמציאות הקיימת, הפועל תל אביב עם הסגל שלה כיום, תחטוף רביעיות וחמישיות מקבוצות כמו חיפה, מכבי, בית"ר ובאר שבע בתשעה מתוך עשרה משחקים. בדיוק במצב העניינים הזה, או הקונסטלציה כמו שכתבת, תעשה כוחות בשכונה , תיקח את השחקנים הכי גרועים, תשים להם את המדים של הפועל תל אביב והם יפסידו לכל הקבוצות האחרות, זה עובד ככה גם אתמול.
אח שלי צר לי לבשר לך שאתה זה שחסר מודעות
נהייה לאוהדים כמוך סטנדרטים של הפועל חדרה
על איזה שיקום אתה מדבר? צריך להביא שחקנים טובים ואיכותיים נקודה.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

1. אם הוא לא משחק נגד ב״ש, הוא לא עולה עם ההרכב הזה בחיים.. ולא עושה 2 חילופים בזויים כאלה דקה 30. מילא היה משנה מערך. מילא היה מבקר את האופן שבו השחקנים שיחקו בדקות הראשונות. הוא עשה את זה מתוך לחץ ופוזה. הוא בא להראות למישהו משהו.
2. כמו שההצלחה שלנו לא הייתה מקרית, ככה גם המפלה של החודש האחרון לא מקרית. לא ברור איך מאמן בקליבר שלו מעמיד קבוצה ככ שברירית וחלשה בחודש הכי קריטי. אתה לא נאבק על אליפות בליגת העל, ולא על ירידה. השחקנים באו לבאר, עשו את הדרך הקשה, ופשוט ירדו מהמסלול. איזה לחץ אמור להיות במועדון? למה אי אפשר לבוא מול 20 אלף צופים ולהתמודד כנדרש מול פ״ת, איך מפסידים לכפר שלם, איך נשברים ככה אחרי גול בחצי גמר גביע כשאתה בא אנדרדוג?! מה זה החרא הזה? איפה המאמן? ברמה המנטלית וברמה המקצועית גם הוא וגם השחקנים שלנו מקבלים ציון נכשל בחודש הכי חשוב.
3. מה שמדהים אותי, זה שברמה התקשורתית, הכל כאילו בסבבה. למה למאמן הזה אין את האינטגריטי לבוא ולהאשים את עצמו? למה הוא לא יכול לבוא ולהגיד ״ציפיתי לקבל מהשחקנים יותר״?!
וזה התחיל מפ״ת, ונמשך בכפר שלם.. רוכבים על האשליה של נצחונות גארבג׳טיים על כפר קסאם.. איזו התפארות על ההישג.. שומע ברדה? יש לך סגל עם שכר שחקנים פי 3 מכל הליגה.. עשית את מה שמצופה ממך.. זה שקודמך בתפקיד היה שרלטן וקיבל ציון פחות מ-0 לא אומר שאתה פפ
שחר
קיבל.ה  1488 לייקים

צבי שיסל כתב: 23 אפריל 2025, 11:23
שחר כתב: 23 אפריל 2025, 11:13

זה עצוב שאתה חסר מודעות.
אח שלי צר לי לבשר לך שאתה זה שחסר מודעות
נהייה לאוהדים כמוך סטנדרטים של הפועל חדרה
על איזה שיקום אתה מדבר? צריך להביא שחקנים טובים ואיכותיים נקודה.
ברור שיביאו שחקנים טובים בליגת העל.
את מי אתה רוצה שיביאו לליגה הלאומית? אצילי, דיע סבא ושועה? איזה זרים בדיוק יגיעו לליגה השנייה בישראל? זו קבוצה לליגה הלאומית ובתנאים הקיימים בטח אחרי שנתנו לדגו כל מה שהוא רוצה והוא פישל עשו כל מה שאפשר כדי לעלות.
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

מאוד אוהב את הגישה שלו

במשחקים עם טבריה וחיפה, נכון קבוצות נחותות יותר מחיפה, אבל בכלליץ חזקות מאיתנו, כך שיחקנו עלינו ליתרון ןמשם המשכנו לניצחון.
לא נשחק בנדמה לי, אבל תחשוב אם היית מבקיע ראשון מהמצבים שהיו לך, היה מומנטום אחר במשחק, וכנראה גם בו היינו מפסידים כי בש באמת ב2-3 דרגות מעלינו וגם מול מרבית קבוצות הליגה.

לא אגיד שלא טעה. היה צריך להגיב מהר וטוב יותר כשראה את החגיגה של לופז וגאנח באגף.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

כן עומר פרץ הוא קוזוך הבא?

מוכן להתערב שגם אם תביא את קוזוך ופרץ ביחד אחרי 3 משחקי גביע הטוטו ירצו לזרוק אותם ולחפש את המאמן הבא

עשינו עם ברדה 19 ניצחונות מ20 משחקים.
ברור שאין סיבה לחטוף 4 במחצית אבל גם אם היינו מפסידים 2-3:0 זה לא היה מעודד.
שיחקנו נגד מקום ראשון בליגה מעלינו עם תקציב פי 5 עלינו ועם 3 זרים יותר ממך . אלו הפרשי הרמות.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 23 אפריל 2025, 11:34 1. אם הוא לא משחק נגד ב״ש, הוא לא עולה עם ההרכב הזה בחיים.. ולא עושה 2 חילופים בזויים כאלה דקה 30. מילא היה משנה מערך. מילא היה מבקר את האופן שבו השחקנים שיחקו בדקות הראשונות. הוא עשה את זה מתוך לחץ ופוזה. הוא בא להראות למישהו משהו.
2. כמו שההצלחה שלנו לא הייתה מקרית, ככה גם המפלה של החודש האחרון לא מקרית. לא ברור איך מאמן בקליבר שלו מעמיד קבוצה ככ שברירית וחלשה בחודש הכי קריטי. אתה לא נאבק על אליפות בליגת העל, ולא על ירידה. השחקנים באו לבאר, עשו את הדרך הקשה, ופשוט ירדו מהמסלול. איזה לחץ אמור להיות במועדון? למה אי אפשר לבוא מול 20 אלף צופים ולהתמודד כנדרש מול פ״ת, איך מפסידים לכפר שלם, איך נשברים ככה אחרי גול בחצי גמר גביע כשאתה בא אנדרדוג?! מה זה החרא הזה? איפה המאמן? ברמה המנטלית וברמה המקצועית גם הוא וגם השחקנים שלנו מקבלים ציון נכשל בחודש הכי חשוב.
3. מה שמדהים אותי, זה שברמה התקשורתית, הכל כאילו בסבבה. למה למאמן הזה אין את האינטגריטי לבוא ולהאשים את עצמו? למה הוא לא יכול לבוא ולהגיד ״ציפיתי לקבל מהשחקנים יותר״?!
וזה התחיל מפ״ת, ונמשך בכפר שלם.. רוכבים על האשליה של נצחונות גארבג׳טיים על כפר קסאם.. איזו התפארות על ההישג.. שומע ברדה? יש לך סגל עם שכר שחקנים פי 3 מכל הליגה.. עשית את מה שמצופה ממך.. זה שקודמך בתפקיד היה שרלטן וקיבל ציון פחות מ-0 לא אומר שאתה פפ
בגדול מסכים , נכון שעל הנייר הרצף שהוא עשה יפה אבל בסוף צריך לזכור שזו ליגה לאומית ואת מטרת העלייה הצלחנו להשיג גם עם פאקינג ניסנובס ככה שקשה באמת להגדיר עליית הליגה כ"הישג" לא צריך להתלהב יותר מדיי ולא צריך לחרוץ גורלות על המשחק הזה , נראה בעונה הבאה מה הוא שווה באמת בליגת העל כי הלאומית זו בדיחה ולא מדד לכלום בסוף
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

shaharot כתב: 23 אפריל 2025, 13:53

מוכן להתערב שגם אם תביא את קוזוך ופרץ ביחד אחרי 3 משחקי גביע הטוטו ירצו לזרוק אותם ולחפש את המאמן הבא

שיחקנו נגד מקום ראשון בליגה מעלינו עם תקציב פי 5 עלינו ועם 3 זרים יותר ממך . אלו הפרשי הרמות.
בול
גם עם מאמני טופ היו נפילות
עם קשטן חטפנו רביעיה מאשדוד. לא מכבי ולא ביתר. אשדוד. וגם שלישיה מהפועל חיפה
עם גוטמן רביעיה מקרית שמונה
עם רב"ש רביעיה מסכנין

אנחנו עם סגל של לאומית שלפני ברדה גם היה נשאר בלאומית בסבירות גבוהה
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

shaharot כתב: 23 אפריל 2025, 13:53

אחרי שקצת נרגעתי מאתמול ולמרות שאני חושב שהוא היה חייב להגיב לטיילת בצד ימין של ההגנה שלנו. סיימת את המשחק אתמול עם אחוז שליטה בכדור זהה לזה של הקבוצה הטובה בארץ. הראת מולם עליונות בפתיחה ולא נפלת מהם במחצית השניה.

בגדול ההבדל זה הכישרון של השחקנים שלהם.
הם עם 13 בעיטות 6 למסגרת ו 5 שערים.
אנחנו עם 8 בעיטות 2 למסגרת ושער 1.
שליחת תגובה