עדיין יש את השאלה,מי יותר טוב?
הוא,או הבן של
ים מדר
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
ימדר לפופלינגר: אם יש אוהדים ששווה לשחק בשבילם על רגל אחת אל אוהדי הפועל תל אביב
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
מוריד את הכובע (ואוכל אותו) ביחס אל ים מדר.
ההקרבה, המאמץ, הלב, והווינריות. והיכולת כמובן.
סליחה על ההשוואה, אבל למכבי היה בזמנו את קטש הצעיר שהיה אגדה, ולנו יש עכשיו את ים. אותו הגיל הצעיר, אותו הקליבר. חומר של אגדות.
עכשיו שני דברים שהם בגדר כוח עליון מדאיגים אותי, הראשון זה כמובן הסחוס. השני - סקאוטים של NBA.
סליחה על ההשוואה, אבל למכבי היה בזמנו את קטש הצעיר שהיה אגדה, ולנו יש עכשיו את ים. אותו הגיל הצעיר, אותו הקליבר. חומר של אגדות.
עכשיו שני דברים שהם בגדר כוח עליון מדאיגים אותי, הראשון זה כמובן הסחוס. השני - סקאוטים של NBA.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
שלא יגמור כמו קטש,זה אומר שנשארה לו שנה עד הפרישה.וכן, ים מדר הוא סופרסטאר ברמה האירופאית הכי גבוהה.קפטן ג'ק כתב:מוריד את הכובע (ואוכל אותו) ביחס אל ים מדר.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
שום סקאוט מהנבא, הזכויות שלו שייכות לבוסטון. והם לא צריכים אותו וגם לא התרשמו מהתקופה הטובה מפרטיזן, אפילו לא בשביל להעביר את הזכויות שלו לקבוצה אחרת. יש לו חוזה אצלנו והוא לא הולך לשום מקום. הפציעה מדאיגה אבל גם עולם האורטופדיה התקדם ב25 שנה האחרונות, וקבוצות יכולות לנהל עומס משחקים של שחקנים
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
כמובן שחצי שעה לפני ליל הסדר אני מתעסק במה שחשוב:
עד ממש לא מזמן היתה לנו בעיה משמעותית בקבוצה עם הקו האחורי, קטלו פה עד הגעת מדר את הקו האחורי שהתבסס על בברלי ופוסטר ושיחקנו בלי רכז וזה היה נראה ככה, זה היה נראה לא טוב בלשון המעטה, לא מאורגן ובוא נודה לפרקים גם די חרא.
בלייקני הגיע והראה מהמשחק הראשון יכולות גבוהות אבל לא היה ברור אם הוא מבין שזה משחק של חמש נגד חמש, לא הבין מה זה כדורסל אירופאי.
בשניה שמדר הגיע הכל נראה אחרת מיידית, יחד עם השחרור של בברלי שרכז הוא לא והתקשה לקבל את היותו שחקן משלים מושלם, בכניסה למשחק קבוצתי והגנתי של בלייקני, ממצב שיש קו אחרי לא כל כך מתפקד, למצב שיש את מדר, בלייקני ופוסטר, קו אחורי חזק מאד שגם שומר מעולה, ומי שפיררק לקבוצה כמו ולנסיה שיש לה קו אחורי מפחיד את הצורה היה דווקא הקו האחורי, התייחסו לזה גם בתקשורת הזרה.
נחכה לקומבו גארד ברמה גבוהה ואנחנו אש מאחורה,לגבי עמדה 3 בלייקני/איש/לא יודייע מה.
למה אני כותב את זה דווקא עכשיו? כדי שיהיה מקור לשימון.
חג שמח הפועל, החג יהיה מושלם אך ורק עם חזרת אחרון החטופים.
עד ממש לא מזמן היתה לנו בעיה משמעותית בקבוצה עם הקו האחורי, קטלו פה עד הגעת מדר את הקו האחורי שהתבסס על בברלי ופוסטר ושיחקנו בלי רכז וזה היה נראה ככה, זה היה נראה לא טוב בלשון המעטה, לא מאורגן ובוא נודה לפרקים גם די חרא.
בלייקני הגיע והראה מהמשחק הראשון יכולות גבוהות אבל לא היה ברור אם הוא מבין שזה משחק של חמש נגד חמש, לא הבין מה זה כדורסל אירופאי.
בשניה שמדר הגיע הכל נראה אחרת מיידית, יחד עם השחרור של בברלי שרכז הוא לא והתקשה לקבל את היותו שחקן משלים מושלם, בכניסה למשחק קבוצתי והגנתי של בלייקני, ממצב שיש קו אחרי לא כל כך מתפקד, למצב שיש את מדר, בלייקני ופוסטר, קו אחורי חזק מאד שגם שומר מעולה, ומי שפיררק לקבוצה כמו ולנסיה שיש לה קו אחורי מפחיד את הצורה היה דווקא הקו האחורי, התייחסו לזה גם בתקשורת הזרה.
נחכה לקומבו גארד ברמה גבוהה ואנחנו אש מאחורה,לגבי עמדה 3 בלייקני/איש/לא יודייע מה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
וזה יכול להראות עוד הרבה יותר טוב ברגע שיגיע רכז/קומבו כמחליף לרגלנד.גביזון כתב:כמובן שחצי שעה לפני ליל הסדר אני מתעסק במה שחשוב:
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
כן כן לגמרי:רדנקו כתב: ↑14 אפריל 2025, 13:24וזה יכול להראות עוד הרבה יותר טוב ברגע שיגיע רכז/קומבו כמחליף לרגלנד.גביזון כתב:כמובן שחצי שעה לפני ליל הסדר אני מתעסק במה שחשוב:
נחכה לקומבו גארד ברמה גבוהה ואנחנו אש מאחורה
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
הפועל תל אביב לקחה כמה ימים של חג וכולם חגגו את ההיסטוריה עם המשפחות שלהם, וכעת הגיע הזמן לעבוד. המועדון האדום שואף גם לקחת אליפות ולא רוצה לעצור ביורוקאפ, כשהיום (שלישי) הם יחזרו להתאמן לקראת נס ציונה (שישי, 13:00).חניכיו של דימיטריס איטודיס יארחו את הכתומים במטרה לנצח ולשמור על המקום השני, וגם לשמור על חלום המקום הראשון כשהם מקווים שמכבי ת״א תמעד מתישהו. בכל מקרה, החזרה לאימונים תקרה ללא ים מדר, שינוח לפחות עד השלבים המאוחרים של הפלייאוף.
מעבר לכך, הכוכב הישראלי של הפועל תל אביב ימריא בסוף השבוע לגרמניה, שם הוא יפגוש מומחה שיבחן לו את הברך. המומחה וים מדר מכירים מטיפולי ובחינות של השחקן בעבר וכעת הרכז ישוב אליו להערכת מצב בברך, כדי לדעת עד כמה הוא החמיר את המצב עם כך שהוא שיחק בגמר היורוקאפ.בנושא אחר, בהפועל תל אביב יבקרו היום (רביעי) בבית נשיא המדינה, יצחק הרצוג, כשכל המועדון יגיע עם גביע היורוקאפ כדי לקבל ברכה. גם הערב וגם בחמישי מתוכננים אימונים, ואז כמובן בשישי בצהריים המשחק מול נס ציונה.
מעבר לכך, הכוכב הישראלי של הפועל תל אביב ימריא בסוף השבוע לגרמניה, שם הוא יפגוש מומחה שיבחן לו את הברך. המומחה וים מדר מכירים מטיפולי ובחינות של השחקן בעבר וכעת הרכז ישוב אליו להערכת מצב בברך, כדי לדעת עד כמה הוא החמיר את המצב עם כך שהוא שיחק בגמר היורוקאפ.בנושא אחר, בהפועל תל אביב יבקרו היום (רביעי) בבית נשיא המדינה, יצחק הרצוג, כשכל המועדון יגיע עם גביע היורוקאפ כדי לקבל ברכה. גם הערב וגם בחמישי מתוכננים אימונים, ואז כמובן בשישי בצהריים המשחק מול נס ציונה.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
מה יורובאסקט עכשיו?!?!
יש לנו עונה הבאה סופר אינטנסיבית יורוליג וליגה, שמישהו יקשור אותו בבית.
הרכז המוביל של הפועל תל אביב עבר בדיקות בגרמניה ובמיאמי, ישהה במנוחה ואמור להיות במצב טוב יותר לקראת חזרה לשלבי ההכרעה של העונה. בהפועל יעשו הערכה מחדש של מצבו בסיומה, מדר לא מתכוון לוותר על היורובאסקט
-
- קיבל.ה 544 לייקים
כן זה ידוע כמה הנבחרת חשובה לים (בניגוד לתמירי)
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
לא יוותר על קמפיין עם אבדיה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
אני מבין הכל, אבל הבעיה שהוא צריכה מנוחה בין העונות אחרת לא יהיה שיקום, עונה הבאה הולכת להיות עמוסה בצורה פסיכית, אני מבין שלא יוותר אבל הוא צעיר מאד, שיחשוב קדימה של נזרגג פה כמה שנים עם "הברך של מדר", הוא הרכז הישראלי הכי טוב בפער וזה יתרון חשוב מאד לליגה.
אני מבין שאין מה לעשות עם זה, סתם מוציא תסכןול.
רק בלאט מקבל ווסת כל פעם לקראת משחקי הנבחרת וג'ורדי גונדי הזה בכלל החליט שזה לא בשבילו.
-
- קיבל.ה 24 לייקים
כשמדובר בטורניר ולא מוקדמות- לא רואה שחקן אחד שמוותר על המעמד
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לדעתי הוא לא יפתח את העונה.
בהנחה שיוכל לעמוד על הרגל, לדעתי הוא ילך לנבחרת ואחרי הנבחרת לא תהיה לו ברירה אלא לעבור שוב ניתוח ושיקום.
בהנחה שיוכל לעמוד על הרגל, לדעתי הוא ילך לנבחרת ואחרי הנבחרת לא תהיה לו ברירה אלא לעבור שוב ניתוח ושיקום.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
במידה ויוחלט על ניתוח השתלת סחוס זה שיקום של חצי שנה.
במידה ולא הוא יצטרך לשמור על עצמו מאד לאורך כל הקריירה ולא הלעמיס שגם ככה הלוז מטורף.