שיהיה לעונה הבאה, הכל טוב, רק שיוחתם הלוואי.
חיזוק - שינוי בסגל
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
כדאי להשלים עם העניין שחיזוק לא נראה העונה וזה לא נורא בכלל גם לדעתי
-
- קיבל.ה 207 לייקים
למה שלא יגיע העונה ויסגור לנו את סיפור האליפות? חבל, בסגל הנוכחי אנחנו די שווים לזונות.
-
- קיבל.ה 1892 לייקים
שהוא יחתום לעונה הבאה,והריקוד האחרון יחתום עד סוף העונה.Niro כתב:אוף, מדובר על העונה הבאה.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 792 לייקים
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
מניח שזה לפי ההנחה הדיי הגיונית שכבר אין זמן אבל לפי הפרסומים הכוונה להחתים אותו עוד לעונה הזו
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
נזכיר כי להפועל תל אביב יש עד יום שישי בבוקר להשלים את העסקה באופן מלא, כולל הגעת השחקן לישראל לבדיקות רפואיות, על מנת שיוכל לשחק כבר העונה.
https://sports.walla.co.il/item/3743714
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1169 לייקים
ככל שאני חושב על זה יותר אני מבין שאני לא בעד, מהשיקול שמבחינתי ים מדר הוא הישראלי היחיד אצלנו שהוא שחקן יורוליג לגיטימי עם פוטנציאל עדיין להיות כוכב יורוליג והייתי מעדיף שיבנו עליו כרכז הפותח לעונה הבאה. הבאה של מיצ'יץ' גוזרת על ים לשחק 15 דקות בערב במקרה הטוב אם אני מבין נכון
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
לא חושב. מיציץ' יכול לשחק 2. בטורקיה הוא שיחק המון יחד עם שיין לארקין בחמישייה.פרימו לוי כתב: ↑21 אפריל 2025, 12:40 ככל שאני חושב על זה יותר אני מבין שאני לא בעד, מהשיקול שמבחינתי ים מדר הוא הישראלי היחיד אצלנו שהוא שחקן יורוליג לגיטימי עם פוטנציאל עדיין להיות כוכב יורוליג והייתי מעדיף שיבנו עליו כרכז הפותח לעונה הבאה. הבאה של מיצ'יץ' גוזרת על ים לשחק 15 דקות בערב במקרה הטוב אם אני מבין נכון
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1169 לייקים
וואללה, לא ידעתי. בכל זאת משער שאצלנו הוא יבוא בעיקר בתור רכז לא? לאור העובדה שבעמדה 2 כנראה יהיו לנו פוסטר ובלייקני וגם בר בטח יקבל קצת דקות בעמדה 2Niro כתב: ↑21 אפריל 2025, 12:42לא חושב. מיציץ' יכול לשחק 2. בטורקיה הוא שיחק המון יחד עם שיין לארקין בחמישייה.פרימו לוי כתב: ↑21 אפריל 2025, 12:40 ככל שאני חושב על זה יותר אני מבין שאני לא בעד, מהשיקול שמבחינתי ים מדר הוא הישראלי היחיד אצלנו שהוא שחקן יורוליג לגיטימי עם פוטנציאל עדיין להיות כוכב יורוליג והייתי מעדיף שיבנו עליו כרכז הפותח לעונה הבאה. הבאה של מיצ'יץ' גוזרת על ים לשחק 15 דקות בערב במקרה הטוב אם אני מבין נכון
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
מיצ'יץ' שיחק באנדולו עם לארקין ( או מישהו אחר שכחתי את שמו)פרימו לוי כתב:ככל שאני חושב על זה יותר אני מבין שאני לא בעד, מהשיקול שמבחינתי ים מדר הוא הישראלי היחיד אצלנו שהוא שחקן יורוליג לגיטימי עם פוטנציאל עדיין להיות כוכב יורוליג והייתי מעדיף שיבנו עליו כרכז הפותח לעונה הבאה. הבאה של מיצ'יץ' גוזרת על ים לשחק 15 דקות בערב במקרה הטוב אם אני מבין נכון
מדר שיחק בפנר עם קלאטיס
קבוצה ברמה גבוהה צריכה 2 קומבוגארדים מעולים להרכב הראשון, מדר צעיר משמעותי ממיצ'יץ' ועדיין לא בשיא ב"ה.
זה יסתדר מטורף עם איטודיס.
רק שיבוא, רק שמדר יהיה בריא.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
ישראל היום:
" וסיליה מיציץ' קרוב מאוד לחתום בהפועל תל אביב"
דיווח בספרד: הגארד של פיניקס סאנס מה-NBA בדרך לישראל • "לאחר שהחליף סוכן, החתימה שלו בקבוצה מתקרבת"
" וסיליה מיציץ' קרוב מאוד לחתום בהפועל תל אביב"
דיווח בספרד: הגארד של פיניקס סאנס מה-NBA בדרך לישראל • "לאחר שהחליף סוכן, החתימה שלו בקבוצה מתקרבת"
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1169 לייקים
איפה ים שיחק קומבו גארד? אצלנו הוא רק ריכז. הוא שיחק 13.5 דקות בפנר כשקלטס באותה עונה עם 25 בערך. לדעתי רק כרכז. מיציץ שיחק בעונות האחרונות שלו ביורוליג למעלה מ30 דקות. יש בסיס לחשש שהבאה של מיצ'יץ' תפגע משמעותית בכמות הדקות של יםגביזון כתב: ↑21 אפריל 2025, 12:54מיצ'יץ' שיחק באנדולו עם לארקין ( או מישהו אחר שכחתי את שמו)פרימו לוי כתב:ככל שאני חושב על זה יותר אני מבין שאני לא בעד, מהשיקול שמבחינתי ים מדר הוא הישראלי היחיד אצלנו שהוא שחקן יורוליג לגיטימי עם פוטנציאל עדיין להיות כוכב יורוליג והייתי מעדיף שיבנו עליו כרכז הפותח לעונה הבאה. הבאה של מיצ'יץ' גוזרת על ים לשחק 15 דקות בערב במקרה הטוב אם אני מבין נכון
מדר שיחק בפנר עם קלאטיס
קבוצה ברמה גבוהה צריכה 2 קומבוגארדים מעולים להרכב הראשון, מדר צעיר משמעותי ממיצ'יץ' ועדיין לא בשיא ב"ה.
זה יסתדר מטורף עם איטודיס.
רק שיבוא, רק שמדר יהיה בריא.
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
-
- קיבל.ה 102 לייקים
אל תשכח שבעונה הבאה תהיה כמות של 70 משחקים לפחות.פרימו לוי כתב: ↑21 אפריל 2025, 12:40 ככל שאני חושב על זה יותר אני מבין שאני לא בעד, מהשיקול שמבחינתי ים מדר הוא הישראלי היחיד אצלנו שהוא שחקן יורוליג לגיטימי עם פוטנציאל עדיין להיות כוכב יורוליג והייתי מעדיף שיבנו עליו כרכז הפותח לעונה הבאה. הבאה של מיצ'יץ' גוזרת על ים לשחק 15 דקות בערב במקרה הטוב אם אני מבין נכון
תוסיף לזה חלונות נבחרת ועומסים נוספים.
ים לא יירד מ20-25 דקות ממוצע גם אם מיציץ יגיע.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 532 לייקים
מדובר על מיצ'יץ' ב-5 מיליון דולר לעונה אחת?
זה סכום שפעם שילמו לשחקן אירופי על עונה אחת? יש תקדים?
זה סכום שפעם שילמו לשחקן אירופי על עונה אחת? יש תקדים?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
מיצ'יץ יכול לשחק ליד רכז ללא שום בעיה וגם ים יכול לעשות את זה.
תהיה ירידה בכמות הדקות של ים? טוב מאוד.
הוא משחק השנה יותר מדי דקות וזה לא טוב עבורו.
מיצ'יץ' הוא בית ספר אדיר עבורו והוא ילמד ממנו המון.
אני מקווה מאוד שאף אחד מהם לא ישחק יותר מעשרים דקות.
תהיה ירידה בכמות הדקות של ים? טוב מאוד.
הוא משחק השנה יותר מדי דקות וזה לא טוב עבורו.
מיצ'יץ' הוא בית ספר אדיר עבורו והוא ילמד ממנו המון.
אני מקווה מאוד שאף אחד מהם לא ישחק יותר מעשרים דקות.
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
לכמה שנים?Niro כתב:
היה קצת עיכוב מה-36 שעות, כשאני אומר אני יודע.
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
TaCMaN11 כתב:היה קצת עיכוב מה-36 שעות, כשאני אומר אני יודע.

-
- קיבל.ה 571 לייקים
-
- קיבל.ה 475 לייקים
קנדריק נאן בדיוק חתם על חוזה ל4.5 מיליון לעונה נראה לי
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
ואנחנו באמת חושבים שמיציץ בגילו וכושרו אחרי הסיבוב הכושל בnba שווה ערך לקנדריק נאן?
אנחנו באמת חושבים שראשית כל עצם ההשוואה לא נכונה עקב השוני במובנה בין שני השחקנים שציינת, אבל גם אם נתעלם מהשוני, מדובר בשחקן ששלט ביורוליג ללא עוררין והיה כמה רמות מעל כל שחקן אחר במפעל, עוד מדובר בשחקן שלהוציא את החודשים האחרונים קיבל המון דקות והציג יכול טובה באופן עקבי בNBA.
לא יודע להגיד שלא הייתי מעדיף את נאן במידה ומדובר באחד מהם, יודע להגיד שמהמלפפונים הקיימים בשוק אין רכז שבאמת מתקרב לאיכות ולפוטנציאל של מיציץ, עם כל הכבוד והאהבה לפרוספקטים כמו מלדון ומונטרו, מיציץ זה חבילה שלמה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2498 לייקים
לא הבנתי את התפלפלות הזאת, שחקנים שונים, סגנון אחר, אפילו עמדה אחרת, הכל טוב ויפה.
כשמגיעים לשכר , בהינתן שמודדים באותו המטבע (וגם אם לא) , זה נתון מאוד בר השוואה.
בכל מקרה, אני לא שואל את זה בציניות או ביקורתיות, לא יצא לי לראות שניית משחק אחת של מיציץ בnba , ואני כביכול אוהד פיניקס.
ולכן שואל את מי שבקיא במצב יותר ממני.
כשמגיעים לשכר , בהינתן שמודדים באותו המטבע (וגם אם לא) , זה נתון מאוד בר השוואה.
בכל מקרה, אני לא שואל את זה בציניות או ביקורתיות, לא יצא לי לראות שניית משחק אחת של מיציץ בnba , ואני כביכול אוהד פיניקס.
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
אני לא חושב שיש מה להשוות. נאן לא על הפרק. מיצ'יץ' היה שחקן על ביורוליג ואמור להיות כזה גם היום. אין כמעט קבוצה שלא היתה מעוניינת לקחת אותו ולא היתה מוצאת לו מקום בסגל.
אם הוא יבוא אלינו זה רק בגלל שמציעים לו הרבה יותר כסף מכל אפשרות אחרת. זה הכל.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אם הוא יבוא אלינו זה רק בגלל שמציעים לו הרבה יותר כסף מכל אפשרות אחרת. זה הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
אני לא רוצה לפתוח פה, כי בלייקני ומיצ'יץ' לא חתומים וזה רק דיבורים ומדר פצוע.
אבל במידה והם כן חותמים ומדר (בלי יורובאסקט יא דביל אמיץ!!!) בריא, שלישיה של מדר מ'יצ'ץ ובלייקני עבור הגארדים המגנים זה בעיה אחשורמוטה גם ביורוליג.
אבל במידה והם כן חותמים ומדר (בלי יורובאסקט יא דביל אמיץ!!!) בריא, שלישיה של מדר מ'יצ'ץ ובלייקני עבור הגארדים המגנים זה בעיה אחשורמוטה גם ביורוליג.
אם הבחינה היא כספית נטו ולא נשענת על שום אלמנט מקצועי ניחא, אבל מדובר בבחינה מאוד טכנית ויבשה שמתעלמת מהמשוואה הפשוטה של עלות אל מול תועלת.מילפורד כתב: ↑21 אפריל 2025, 14:33 לא הבנתי את התפלפלות הזאת, שחקנים שונים, סגנון אחר, אפילו עמדה אחרת, הכל טוב ויפה.
מיציץ הוא הרכז הטוב באירופה, היה כזה ובסבירות מאוד גבוהה גם יהיה כזה.
אין רכז אחר שתביא ובאמת ישלים לך קו אחורי לפנתאון, שורטס יסרס את מדר (על אף היותו פנומן), מלדון וים זו התאמה מעניינת אבל הוא לא רכז במובן הקלאסי, על אותו כנל מונטרו.
אז כן, הוא לא שיחק יותר מדיי בפיניקס, ועדיין מדובר בשובר שוויון רציני גם אם נקבל 70 אחוז מהיכולת שלו באנאדולו.
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
יש לפיניקס אופציית קבוצה לעונה הבאה עם חוזה יחסית נוח. למה שהם ישחררו אותו ולא ישמרו אותו ברוטציה או יעשו סיין אנד טרייד?TaCMaN11 כתב: ↑21 אפריל 2025, 18:32אם הבחינה היא כספית נטו ולא נשענת על שום אלמנט מקצועי ניחא, אבל מדובר בבחינה מאוד טכנית ויבשה שמתעלמת מהמשוואה הפשוטה של עלות אל מול תועלת.מילפורד כתב: ↑21 אפריל 2025, 14:33 לא הבנתי את התפלפלות הזאת, שחקנים שונים, סגנון אחר, אפילו עמדה אחרת, הכל טוב ויפה.
אין רכז אחר שתביא ובאמת ישלים לך קו אחורי לפנתאון, שורטס יסרס את מדר (על אף היותו פנומן), מלדון וים זו התאמה מעניינת אבל הוא לא רכז במובן הקלאסי, על אותו כנל מונטרו.
אז כן, הוא לא שיחק יותר מדיי בפיניקס, ועדיין מדובר בשובר שוויון רציני גם אם נקבל 70 אחוז מהיכולת שלו באנאדולו.
כי הוא מעוניין לחזור לאירופה, הצהיר על זה מעל כל במה אפשרית בחודשים האחרונים.Niro כתב: ↑21 אפריל 2025, 18:41יש לפיניקס אופציית קבוצה לעונה הבאה עם חוזה יחסית נוח. למה שהם ישחררו אותו ולא ישמרו אותו ברוטציה או יעשו סיין אנד טרייד?TaCMaN11 כתב: ↑21 אפריל 2025, 18:32אם הבחינה היא כספית נטו ולא נשענת על שום אלמנט מקצועי ניחא, אבל מדובר בבחינה מאוד טכנית ויבשה שמתעלמת מהמשוואה הפשוטה של עלות אל מול תועלת.מילפורד כתב: ↑21 אפריל 2025, 14:33 לא הבנתי את התפלפלות הזאת, שחקנים שונים, סגנון אחר, אפילו עמדה אחרת, הכל טוב ויפה.
-
- קיבל.ה 360 לייקים
הם לא צריכים אותו ברוטציה והם עמוק לתוך האפרון השני וחייבים להשיל משכורותNiro כתב: ↑21 אפריל 2025, 18:41יש לפיניקס אופציית קבוצה לעונה הבאה עם חוזה יחסית נוח. למה שהם ישחררו אותו ולא ישמרו אותו ברוטציה או יעשו סיין אנד טרייד?TaCMaN11 כתב: ↑21 אפריל 2025, 18:32אם הבחינה היא כספית נטו ולא נשענת על שום אלמנט מקצועי ניחא, אבל מדובר בבחינה מאוד טכנית ויבשה שמתעלמת מהמשוואה הפשוטה של עלות אל מול תועלת.מילפורד כתב: ↑21 אפריל 2025, 14:33 לא הבנתי את התפלפלות הזאת, שחקנים שונים, סגנון אחר, אפילו עמדה אחרת, הכל טוב ויפה.
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
כולם מצוטטים את אותו האתר, אם הוא טועה אני טס לספרד לשרוף להם את השרתים
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
מצטטים. ובתגובות בטוויטר האתר מגיב ואומר שהחוזה עליו מדובר הוא מהשנה הבאה אבל חוזה לחודשיים השנה נמצא על השולחן.גביזון כתב:כולם מצוטטים את אותו האתר, אם הוא טועה אני טס לספרד לשרוף להם את השרתים