לדעתי ליד פסיכי כמו בלייקני צריך "רגוע" יותר כמו פוסטר.
הכי חשוב, אם הוא נשאר אז איטודיס רוצה אותו. אני אישית מאד אשמח אם ישאר כ2 שעולה מהספסל.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מרכוס פוסטר מצטרף להפועל ת"א
להשאיר. קל.
רק תחשבו כמה זמן לקבוצה הזו להתחבר ותחשבו מה יקרה השלד המרכזי יתחיל יחד את העונה הבאה .
רק תחשבו כמה זמן לקבוצה הזו להתחבר ותחשבו מה יקרה השלד המרכזי יתחיל יחד את העונה הבאה .
אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 270 לייקים
ברור שלהשאיר, גם אם יהיה איתו שמונה זרים הוא ממש טוב לליגה, רק ביורוליג יהיה מינמום של 34 משחקים כנראה כולם בחוץ צריך רוטציה והוא חייב להיות חלק.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני דווקא מאמין ביכולת שלו לתרגם את המשחק שלו ליורוליג. גם לגבי ליוואי רנדולף היו ספקות דומים והוא מראה יכולת לא רעה בכלל העונה. לא שהם אותו שחקן, אבל אני רואה קווי דמיון.רדנקו כתב: ↑20 אפריל 2025, 15:55מסכים. הוא 2 בלבד ואפילו אין לו יכולות של קומבו. ברמת היכולת שלו לייצר לעצמו בכדרור הוא נחות מסקנד גארדים רבים ביורוליג.הוקיץ' כתב: ↑20 אפריל 2025, 15:11 לוני ווקר הגיע באמצע העונה על חוזה של 700 אלף יורו בתנאי שהוא יכול להשתחרר ל-NBA בכל רגע נתון, כמו שאכן קרה בסופו של דבר. עונה לפני ז'לגיריס הביאו את סאמנר, על פניו שחקן NBA לגיטימי והוא היה וואחד פלופ. פוסטר נתן לו בראש בסדרת הגמר. צריך להיזהר מהמחשבה שתביא שחקן NBA והוא הולך להיות פה כוכב כמו נאן.
הדאגה שלי לגבי פוסטר לא נובעת מהאיכויות שלו כשחקן. הוא לא כוכב על, אבל הוא סקורר טוב, אחלה בחור שיודע את מקומו, ובעיקר ווינר עצום. הבעיה איתו היא שהוא יושב על העמדה של בלייקני ושניהם הם אך ורק 2. בעיה.
לדעתי ישאר בכל מקרה.
שחקנים בגובה שלו הם בד"כ סקוררים מטורפים ברמת היורוליג עם יכולת לייצר מכדרור וגם לסייע בהובלת הכדור. אצלו זה כמעט ולא קיים.
אני ממש לא בטוח שהוא יהיה כזה סקורר גם ביורוליג ושיצליח לבוא לידי ביטוי מול שחקנים גבוהים ממנו ולא פחות פיזיים.
וזה כמובן יגביל אותנו כי קבוצות לא משחקות היום כמעט עם מוביל כדור אחד על המגרש.
הבעיה כאמור היא שזה ממש דופק אותנו מבחינת עמדות.
-
- קיבל.ה 144 לייקים
ווינר מטורף (גם לפני שבא אלינו), חזק מאוד כשהוא בזון ויודע לשמור.
להשאיר.
להשאיר.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
ליואי רנדולף זה עולם אחר לגמרי.
הוא היה מלך הסלים של ה-BCL והוא תמיד ידע לייצר לעצמו נקודות.
הוא לא אנדרסייזד מטורף.
אני לא רואה שום קווי דימיון.
היתרון היחיד של פוסטר (אם בכלל יש לו) הוא הפיזיות שלו. זה משהו שיבוא לידי ביטוי הרבה פחות ברמת יורוליג.
החסרונות בעמדה שלו לעומת זאת הם אדירים.
אני חושב שבמחיר שלו (ולפי הדיבור - שדרוג של השכר) אנחנו אמורים להיות מסוגלים למצוא שחקן מתאים יותר למה שאנחנו נצטרך.
הוא היה מלך הסלים של ה-BCL והוא תמיד ידע לייצר לעצמו נקודות.
הוא לא אנדרסייזד מטורף.
אני לא רואה שום קווי דימיון.
היתרון היחיד של פוסטר (אם בכלל יש לו) הוא הפיזיות שלו. זה משהו שיבוא לידי ביטוי הרבה פחות ברמת יורוליג.
החסרונות בעמדה שלו לעומת זאת הם אדירים.
אני חושב שבמחיר שלו (ולפי הדיבור - שדרוג של השכר) אנחנו אמורים להיות מסוגלים למצוא שחקן מתאים יותר למה שאנחנו נצטרך.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מצחיק שציינת את זה שרנדולף היה מלך הסלים של ה-BCL, כי פוסטר היה מלך הסלים שם עונה אחריו 
אני לא חושב שפוסטר אנדרסייזד מטורף לעמדה 2 בגובה 1.91, אבל אם כן אז גם רנדולף אנדרסייזד לעמדה 3 בגובה 1.96. פוסטר גם הרבה יותר פיזי ממנו.
ואני כן רואה דמיון. שני סקוררים עם נתונים פיזיים לא מאוד מרשימים, לא מאוד אקספלוסיביים, אבל כן חכמים וטכנים. פוסטר קצת יותר קליעה מבחוץ, רנדולף קצת יותר מיד ריינג'. שוב, לא אותו שחקן, אבל אני רואה דמיון.

אני לא חושב שפוסטר אנדרסייזד מטורף לעמדה 2 בגובה 1.91, אבל אם כן אז גם רנדולף אנדרסייזד לעמדה 3 בגובה 1.96. פוסטר גם הרבה יותר פיזי ממנו.
ואני כן רואה דמיון. שני סקוררים עם נתונים פיזיים לא מאוד מרשימים, לא מאוד אקספלוסיביים, אבל כן חכמים וטכנים. פוסטר קצת יותר קליעה מבחוץ, רנדולף קצת יותר מיד ריינג'. שוב, לא אותו שחקן, אבל אני רואה דמיון.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אלא אם הוא דורש חוזה עתק פתאום, חד משמעית להשאיר, קל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
בהינתן שלא בטוח שנצליח להשאיר את בלייקני, אחד מהם חייב להישאר.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אתה בטוח ש-1.91? זכור לי 1.88. בכל מקרה - רנדולף יודע לייצר מכדרור ברמה של גארד. זה ההבדל הגדול. זה נותן לו יתרון מול לא מעט סמולים. גם אם הוא מעט אנדרסייזד ברמת יורוליג.הוקיץ' כתב:מצחיק שציינת את זה שרנדולף היה מלך הסלים של ה-BCL, כי פוסטר היה מלך הסלים שם עונה אחריו
פוסטר טכני? במה בדיוק? לפוסטר אין שום יתרון מבחינת סקילז על גארדים דומים ביורוליג. אם היתה לו יכולת לעזור בהובלת הכדור או לייצר מכדרור (רצוי שתי היכולות) היה אפשר לחיות עם הסייז שלו. הוא אפילו לא שומר טוב במיוחד אלא סביר לכל היותר. בעיקר על שחקנים שיכולים להוריד כדור לרצפה. וזה עוד ברמת היורוקאפ. כשאין לו אף אחת מהיכולות האלה, לא רואה סיבה להשאיר אותו במחיר שהוא אפילו יותר גבוה מזה הנוכחי.
הוא לא יתרון ביורוליג אלא חיסרון.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אני קצת מתקשה להבין:
רוצים להשאיר את:
פוסטר, בלייקני, ווינרייט, מוטלי, קבוקלו ובינגהאם שזה 6/7 זרים שלנו.
באיזה סרט בדיוק עופר חושב שככה נגיע לפלייאוף? לא נכנס שמית, כולם שחקני יורוקאפ מצויינים, ממש לא כולם הולכים להיות שחקני יורוליג מצוינים, חלקם ברמת תחתית יורוליג וחלקם ממוצעים עד טובים.
רוצים להשאיר את:
באיזה סרט בדיוק עופר חושב שככה נגיע לפלייאוף? לא נכנס שמית, כולם שחקני יורוקאפ מצויינים, ממש לא כולם הולכים להיות שחקני יורוליג מצוינים, חלקם ברמת תחתית יורוליג וחלקם ממוצעים עד טובים.
-
- קיבל.ה 113 לייקים
אני חושב שאתה מגזים בטירוף. מכבי סיימה את היורוליג בפורמה חזקה כשהיא משתפת גארדים כמו דיברתלומאו, וגם מוצאת זמן לתת לעומר מאייר (מהקצת שראיתי בבוקס סקורס). שלא נדבר על ויל ריימן, או על ג׳ימי קלארק, גארד שהתחיל את העונה בבני הרצליה. באמת שהבעיה האחרונה בסגל תהיה ה 10-15 דקות של פוסטררדנקו כתב: ↑20 אפריל 2025, 23:25אתה בטוח ש-1.91? זכור לי 1.88. בכל מקרה - רנדולף יודע לייצר מכדרור ברמה של גארד. זה ההבדל הגדול. זה נותן לו יתרון מול לא מעט סמולים. גם אם הוא מעט אנדרסייזד ברמת יורוליג.הוקיץ' כתב:מצחיק שציינת את זה שרנדולף היה מלך הסלים של ה-BCL, כי פוסטר היה מלך הסלים שם עונה אחריו
פוסטר טכני? במה בדיוק? לפוסטר אין שום יתרון מבחינת סקילז על גארדים דומים ביורוליג. אם היתה לו יכולת לעזור בהובלת הכדור או לייצר מכדרור (רצוי שתי היכולות) היה אפשר לחיות עם הסייז שלו. הוא אפילו לא שומר טוב במיוחד אלא סביר לכל היותר. בעיקר על שחקנים שיכולים להוריד כדור לרצפה. וזה עוד ברמת היורוקאפ. כשאין לו אף אחת מהיכולות האלה, לא רואה סיבה להשאיר אותו במחיר שהוא אפילו יותר גבוה מזה הנוכחי.
-
- קיבל.ה 544 לייקים
אני מניח שאיש לא ישארהלך המומנטום כתב: ↑20 אפריל 2025, 23:51 אני קצת מתקשה להבין:
רוצים להשאיר את:
בלייקני כרגע בספק
אם תצליח להנחית פה 2-3 זרי טופ יורוליג נגיע לפלייאוף
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
תוסיף לקאדר הזה 2/3 שחקנים בקאליבר המדובר , וזה חתיכת קבוצה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אני חושב שבלייקני צריך להיות אידיוט גמור כדי לעזוב, מבלי להיכנס לשיקולים כלכליים.
איטודיס נמצא בתהליך של להפוך אותו מכישרון התקפי, שהצליח רק בסין, לשחקן כדורסל ברמות הכי גבוהות באירופה, למי תהיה סבלנות להמשיך לפתח אותו בלחץ של היורוליג?
לגבי בינגהאם אני לא חושב שהוא עדיין בשל אלא אם הוא יעשה חתיכת קפיצת מדרגה בקיץ, נתונים בסיסיים יש לו לחלוטין.
איש אחלה והכל, אבל לא ברמה התקפית. צריכים 3 יותר משמעותי.
פוסטר יכול לשחק כקול פלייר.
קבוקלו הוכיח שמקומו שם, אבל נצטרך לקבל ממנו הרבה יותר ממה שקיבלנו עד עכשיו.
איטודיס נמצא בתהליך של להפוך אותו מכישרון התקפי, שהצליח רק בסין, לשחקן כדורסל ברמות הכי גבוהות באירופה, למי תהיה סבלנות להמשיך לפתח אותו בלחץ של היורוליג?
לגבי בינגהאם אני לא חושב שהוא עדיין בשל אלא אם הוא יעשה חתיכת קפיצת מדרגה בקיץ, נתונים בסיסיים יש לו לחלוטין.
איש אחלה והכל, אבל לא ברמה התקפית. צריכים 3 יותר משמעותי.
פוסטר יכול לשחק כקול פלייר.
קבוקלו הוכיח שמקומו שם, אבל נצטרך לקבל ממנו הרבה יותר ממה שקיבלנו עד עכשיו.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
כן, 1.91רדנקו כתב: ↑20 אפריל 2025, 23:25אתה בטוח ש-1.91? זכור לי 1.88. בכל מקרה - רנדולף יודע לייצר מכדרור ברמה של גארד. זה ההבדל הגדול. זה נותן לו יתרון מול לא מעט סמולים. גם אם הוא מעט אנדרסייזד ברמת יורוליג.הוקיץ' כתב:מצחיק שציינת את זה שרנדולף היה מלך הסלים של ה-BCL, כי פוסטר היה מלך הסלים שם עונה אחריו
בכל מקרה, אני מסכים שרנדולף יוצר יותר טוב מכדרור ובכלל שחקן אחר. פוסטר לא כל כך טכני בכדרור, אבל מאוד טכני הסיומת, בין אם הזריקה או באזור הסל. אני מאמין גם שהוא שחקן מספיק טוב וחכם כדי לדעת למצוא את הנקודות שלו גם ברמת היורוליג.
מה שכן, כמו שכבר ציינתי, אני מסכים שהוא בעייתי מכל מיני בחינות וזו לא אבידה גדולה אם לא ישאר.
אני בכל מקרה נראה לי שכן הייתי משאיר אותו, פשוט כי הוא שחקן טוב ומחובר למועדון.
הראשון שהייתי משאיר..הבחור ווינר...לפני יכולת לפני הכל.
אני רוצה ווינר אצלי בקבוצה.
אני רוצה ווינר אצלי בקבוצה.
אדום-לבן. 

- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
נקודה שחשוב להזכיר - לא שמענו פיפס מכיוונו השנה מבחינת התנהגות וחוסר שביעות רצון בגלל המלחמה וכו'. גם לא כשהיה דיבור לשחרר אותו בתחילת העונה.
לאור העובדה שהמנהיג העליון שלנו גורר אותנו למלחמת נצח, זה שיקול חשוב.
לאור העובדה שהמנהיג העליון שלנו גורר אותנו למלחמת נצח, זה שיקול חשוב.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אני מקווה ומאמין שכשאיטודיס יקבל את ההזדמנות להכין אותנו לעונה נשחק כדורסל הרבה יותר מסודר (שמזכיר יותר את מה שראינו בחודש הפציעה של בברלי) ובכדורסל כזה פוסטר יקבל את המבטים הפנויים שלו יותר בקלות וידע לנצל אותם.