מנויי פלייאוף
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
לוקחים את המשפט "מועדון לקוחות" שנאמר בזמנו לאקסטרים.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
זאת אומרת שאם אנחנו מפסידים בחצי 2-0 לירושלים שילמתי 300 שח בשביל כרטיס למשחק אחד?
למה?
למה?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 430 לייקים
אם נניח הגענו לחצי ועפנו מול ירושלים בסויפ אז משלמים 304 שקל על משחק אחד. יפה סך הכל
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
נפתחה המכירה?adom4 כתב:פה כתוב שרק אם לא נעלה לחצי נקבל פיצוי, אם לא נעלה לגמר לא נקבלמילפורד כתב: ↑20 אפריל 2025, 08:45 סשן שאלות ותשובות ששאלתי את צחי המנכ״ל:מילפורד כתב:בוקר טוב,
מאחר ואנחנו עומדים לפתוח מכירה של מוצר שאנחנו לא מכירים, כמה שאלות (שאת חלקן אנשים שואלים אותי משום מה).
1. מה קורה אם מישהו קונה מנוי לפלייאוף וחס וחלילה לא עוברים את הרבע גמר?
2. לפי מפתח של כמה משחקים מתמחרים את זה?
3. האם מדובר רק על המקומות שלא נמכרו אליהם מנויים עד עכשיו?
4. אם התשובה ל3 היא: לא, זה אומר שמנוי קיים שלא עושה מנוי לפלייאוף, ימכרו למישהו אחר את המקום שלו או שהוא יוכל בהמשך לקנות כרטיסים פר משחק?
5. מה זה אומר לקראת מכירת מנויים לשנה הבאה? למי תהיה קדימות על הכיסא? למי שהיה מנוי כל השנה או למי שקנה מנוי לפלייאוף?
6. פחות שאלה, יותר משאלה, אני מקוה שאחרי שהוצאנו אלפי דולרים על טיסות לחו״ל המחיר של זה יהיה סביר.
7. ואחרי כל זה, למה צריך את זה? למה לא למכור פר משחק וזהו?
ועוד נקודה ששווה לציין אותה, שאולי לא קשורה אבל אני רואה אנשים שמחברים אותה לנושא הזה, לגבי הפיצוי על המנויים לאירופה השנה, כדי להזכיר שנאמר שיהיה זיכוי על מנויי שנה הבאה לאירופה, כי נשמע שיש אנשים שהיו רוצים לקבל כפיצוי משחקים בפלייאוף עכשיו.מנכ״ל הפועל תל אביב כדורסל צחי רייכנשטיין כתב: 1. החזר כספי מלא. לא זיכוי.
2. 3 משחקים בממוצע
3. לא
4. יוכל לקנות פר משחק
5. מנוי עונתי זכאי לקדימות
6. מחיר מעולה
7. מאמינים בלאפשר לכולם ראש שקט מראש + עוזר לנו תפעולית
8. פיצוי אירופה יינתן ברגע שנקבל את האישור ממתווה שר הספורט
תסמכו עלינו
אנחנו רוצים שתהיו מרוצים
![]()
מילפורד כתב: מחדד לגבי שאלה 4. מנוי קיים שלא עושה מנוי לפלייאוף, למעשה לא יימכר מנוי פלייאוף לכיסא שלו, נכון?כתבתי לו גם על העיניין שהפרסום רק ברשתות ושלא הגיע מייל ואמר שיבדוק את זה.מנכ״ל הפועל תל אביב כדורסל צחי רייכנשטיין כתב:נכון
הכיסא שלו יישמר לפרק זמן נוסף שבמהלכו אותו אוהד יוכל לקנות כרטיס בודד למשחק (המחיר פר משחק בודד יהיה יקר יותר מהמחיר הממוצע במנוי)
מניח שרוב האוהדים שקנו מנוי עונתי יקנו גם מנוי לפליאוף. בכל מקרה, גם אם לא, אותו אוהד יקבל זמן נוסף לרכישת כרטיס. לאחר מכן, במידה והאוהד גם לא רכש את הכרטיס, המקום יימכר לאוהד אחר
הדברים מובאים פה בשמו ובאישורו.![]()
https://hapoeluta.org/news?NewsId=54310
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
עכשיו קבלתי אימייל לרכישהNati כתב:נפתחה המכירה?adom4 כתב:פה כתוב שרק אם לא נעלה לחצי נקבל פיצוי, אם לא נעלה לגמר לא נקבל![]()
-
- קיבל.ה 490 לייקים
זה נטו הימור. אם מקבלים 2-0 מירושלים עלות למשחק בודד היא 300 שקל למשחק.
נמאס מהטעויות המטומטמות שלהם.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
רכשתי מנוי לפלייאוףNati כתב:עכשיו קבלתי אימייל לרכישהNati כתב:נפתחה המכירה?adom4 כתב: פה כתוב שרק אם לא נעלה לחצי נקבל פיצוי, אם לא נעלה לגמר לא נקבל![]()
עכשיו צריך גם להגיע

-
- קיבל.ה 1760 לייקים
במקרה כזה מקבלים החזר על משחק אחדאוהד כורסא כתב:זה נטו הימור. אם מקבלים 2-0 מירושלים עלות למשחק בודד היא 300 שקל למשחק.
-
- קיבל.ה 437 לייקים
-
- קיבל.ה 110 לייקים
-
- קיבל.ה 490 לייקים
אני פרו עופר אבל רצף הטעויות בלתי נסבל. גם למה לקחת ממני את הקדימות אחרי שרכשתי כבר מנוי? ואם אני בחול דווקא בחודש הזה? על גבול הנבזות.
נערך לאחרונה על ידי אוהד כורסא ב 20 אפריל 2025, 10:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 437 לייקים
אני הכי פרו עופר שאפשר אבל שזה כבר רצף "טעויות" זה כבר מרגיש פחות כטעויות ויותר שיטת עבודהאוהד כורסא כתב: ↑20 אפריל 2025, 10:29אני פרו עופר אבל רצף הטעויות בלתי נסבל.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
מן הסתם לא מדובר בקשיי תפעול.
אין שום סיבה לעשות את המהלך הזה שהיא לא סחיטת כסף מהקהל השבוי.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
הגיוני לא לעשות, אבל אז למשל הם יתמחרו כל משחק לחוד ב200 שח ואם נעלה לגמר זה יעלה לך 400/600 ש"ח... כל כך עקום ומיותר
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
במקרה הרע של 2-0 לירושלים בסדרה, אתה משלם 300 שקל, על משחק אחד, וזה כמנוי, במחיר פריסייל, רק אם תמהר לרכוש עד ה24.04.25.Mr.china כתב: ↑20 אפריל 2025, 10:13קיבלתי עכשיו מייל עם אופציה לקנות את המנוי באולם 1
ב304 ש״ח
יעני יותר מ100 שקל לכרטיס.
בפועל זה 2 משחקים אולי נגד ירושלים ומשחק אולי מול מכבי
לא ברור לי איפה המחיר המעןלה
דאגו להבהיר שלא תקבל החזר אם לא עולים לגמר.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
איך אמרו פה אנשים לפני - 'פרו עופר' כאן, כל כך חבל שאין אף בן אדם עם טיפת טאקט במועדון הזה שיעצור את כל הפעולות המפגרות שהם עושים כאןadom4 כתב: ↑20 אפריל 2025, 10:15פה כתוב שרק אם לא נעלה לחצי נקבל פיצוי, אם לא נעלה לגמר לא נקבלמילפורד כתב: ↑20 אפריל 2025, 08:45 סשן שאלות ותשובות ששאלתי את צחי המנכ״ל:מילפורד כתב:בוקר טוב,
מאחר ואנחנו עומדים לפתוח מכירה של מוצר שאנחנו לא מכירים, כמה שאלות (שאת חלקן אנשים שואלים אותי משום מה).
1. מה קורה אם מישהו קונה מנוי לפלייאוף וחס וחלילה לא עוברים את הרבע גמר?
2. לפי מפתח של כמה משחקים מתמחרים את זה?
3. האם מדובר רק על המקומות שלא נמכרו אליהם מנויים עד עכשיו?
4. אם התשובה ל3 היא: לא, זה אומר שמנוי קיים שלא עושה מנוי לפלייאוף, ימכרו למישהו אחר את המקום שלו או שהוא יוכל בהמשך לקנות כרטיסים פר משחק?
5. מה זה אומר לקראת מכירת מנויים לשנה הבאה? למי תהיה קדימות על הכיסא? למי שהיה מנוי כל השנה או למי שקנה מנוי לפלייאוף?
6. פחות שאלה, יותר משאלה, אני מקוה שאחרי שהוצאנו אלפי דולרים על טיסות לחו״ל המחיר של זה יהיה סביר.
7. ואחרי כל זה, למה צריך את זה? למה לא למכור פר משחק וזהו?
ועוד נקודה ששווה לציין אותה, שאולי לא קשורה אבל אני רואה אנשים שמחברים אותה לנושא הזה, לגבי הפיצוי על המנויים לאירופה השנה, כדי להזכיר שנאמר שיהיה זיכוי על מנויי שנה הבאה לאירופה, כי נשמע שיש אנשים שהיו רוצים לקבל כפיצוי משחקים בפלייאוף עכשיו.מנכ״ל הפועל תל אביב כדורסל צחי רייכנשטיין כתב: 1. החזר כספי מלא. לא זיכוי.
2. 3 משחקים בממוצע
3. לא
4. יוכל לקנות פר משחק
5. מנוי עונתי זכאי לקדימות
6. מחיר מעולה
7. מאמינים בלאפשר לכולם ראש שקט מראש + עוזר לנו תפעולית
8. פיצוי אירופה יינתן ברגע שנקבל את האישור ממתווה שר הספורט
תסמכו עלינו
אנחנו רוצים שתהיו מרוצים
![]()
מילפורד כתב: מחדד לגבי שאלה 4. מנוי קיים שלא עושה מנוי לפלייאוף, למעשה לא יימכר מנוי פלייאוף לכיסא שלו, נכון?כתבתי לו גם על העיניין שהפרסום רק ברשתות ושלא הגיע מייל ואמר שיבדוק את זה.מנכ״ל הפועל תל אביב כדורסל צחי רייכנשטיין כתב:נכון
הכיסא שלו יישמר לפרק זמן נוסף שבמהלכו אותו אוהד יוכל לקנות כרטיס בודד למשחק (המחיר פר משחק בודד יהיה יקר יותר מהמחיר הממוצע במנוי)
מניח שרוב האוהדים שקנו מנוי עונתי יקנו גם מנוי לפליאוף. בכל מקרה, גם אם לא, אותו אוהד יקבל זמן נוסף לרכישת כרטיס. לאחר מכן, במידה והאוהד גם לא רכש את הכרטיס, המקום יימכר לאוהד אחר
הדברים מובאים פה בשמו ובאישורו.![]()
וואלה רק תנו כוכבית של החזר במקרה של אי העפלה לגמר וזהו יש כאן עסקה 'סבירה ומשתלמת' לכל הדעות
בלי קשר לזה שאתם מנותקים על אלפיים
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
אמלק:
אנשים לא יקנו את הדיל המטומטם הזה > נגיע לסדרת חצי נגד ירושלים/גמר נגד מכבי > הם יתמחרו את הכרטיסים ביותר גבוה מהמנוי, כי אחרת יצאו מטומטמים (150 שקל מאחורי הסל וצפונה לשאר האולם) > יהיה הרבה יותר קשה למלא את האולם אם בכלל במשחקים הכי מכריעים של העונה.
תביאו מנכ"לים בכירים מהתעשייה למנהל קבוצת כדורסל עם אף אחד שבא מהתחום וזאת התוצאה. הנהלה עם אפס מושג בספורט.
אנשים לא יקנו את הדיל המטומטם הזה > נגיע לסדרת חצי נגד ירושלים/גמר נגד מכבי > הם יתמחרו את הכרטיסים ביותר גבוה מהמנוי, כי אחרת יצאו מטומטמים (150 שקל מאחורי הסל וצפונה לשאר האולם) > יהיה הרבה יותר קשה למלא את האולם אם בכלל במשחקים הכי מכריעים של העונה.
תביאו מנכ"לים בכירים מהתעשייה למנהל קבוצת כדורסל עם אף אחד שבא מהתחום וזאת התוצאה. הנהלה עם אפס מושג בספורט.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 329 לייקים
מילא שלא בא מהספורט, לא מקשיב גם למי שכן...Scofield כתב: ↑20 אפריל 2025, 10:42 אמלק:
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
בול..Scofield כתב: ↑20 אפריל 2025, 10:42 אמלק:
בחייאת עופר תביא כבר בן אדם שמכיר את הקהל הזה ויודע בדיוק איך להוציא ממנו את הכסף שאתה רוצה בלי להרגיש כאילו עוקצים אותו בציניות בכל צעד אפשרי
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
תסלחו לי רגע, אבל 100₪ לכרטיס בפלייאוף במשחקים שככל הנראה יהיו נגד ירושלים ומכבי זה אחלה מחיר.
הבעיות שעולות פה בהקשר של מה קורה אם זה יוצא 300₪ למשחק אחד לגיטימיות לגמרי.
בתכלס, מה שלא רוצה לקחת את הסיכון הזה, יכול לא לקנות את המנוי ולשלם פר משחק, החלטה לגיטימית.
קצת בעייתי , שלא נתנו (לפחות הערכה) כמה יעלה כרטיס למשחק בודד.
בתכלס, מה שלא רוצה לקחת את הסיכון הזה, יכול לא לקנות את המנוי ולשלם פר משחק, החלטה לגיטימית.
-
- קיבל.ה 189 לייקים
יש תאריכים למשחקים או שמצפים שנשכיב עוד 300 שקל בלי לדעת אפילו מתי מתכננים לשחק?
מחירים אמריקה התנהלות אוגנדה
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אם עפים בחצי, שילמנו על משחק אחד 300₪?
-
- קיבל.ה 96 לייקים
ועוד מנוי פלייאוף יקבל קדימות על מנוי עונתי לכרטיסי החוץ בסדרות
בתור אחד שמחזיק ב4 מנויים, אני נדרש לשלם 1200 שקל על אפשרות שנעלה לחצי ונעוף אחרי משחק בית אחד, מרגיש לי כמו סחיטה באיומים.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא חושב שצריך להפוך אותנו בעל כורחנו מאוהדים למשקיעים בבורסה שמחשבים סיכון ומהמרים על שורטים אם נעלה לגמר או לא.
ושכחת גם שמי שלא קונה מיני מנוי שכזה לא יצליח להשיג כרטיסים למשחק חוץ, כי מספיק ש1500 איש יקנו אותו (סביר מאד) ותהיה להם קדימות.
ושכחת גם שמי שלא קונה מיני מנוי שכזה לא יצליח להשיג כרטיסים למשחק חוץ, כי מספיק ש1500 איש יקנו אותו (סביר מאד) ותהיה להם קדימות.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 329 לייקים
הקצת בעייתי הזה הוא כל הסיפור... כי אם זה 150 במקום 100 זה יכול להיות 150/300/600 ואם זה 200, אז 200/400/600. ובקיצור לא לענין, לא רציני וככה לא מתנהלים, ואין דרך בעולם להגן על זה גם אם ממש תחפש.מילפורד כתב: ↑20 אפריל 2025, 10:54 תסלחו לי רגע, אבל 100₪ לכרטיס בפלייאוף במשחקים שככל הנראה יהיו נגד ירושלים ומכבי זה אחלה מחיר.
וכל זה, בשביל 'לחסוך תפעולית'. וזה בעידן דיגיטלי. כשלון טוטאלי.
-
- קיבל.ה 140 לייקים
זאת מהות המהלך לדעתי, לנעול את משחקי החוץ
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מבין את התלונותרק הפועל בלב כתב:יש תאריכים למשחקים או שמצפים שנשכיב עוד 300 שקל בלי לדעת אפילו מתי מתכננים לשחק?
אבל מחירים אמריקה???
אתה יודע כמה לוקחים בארה״ב על משחקים כאלו?
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אני קניתי בגלל הסיבה הזאתbambo_leo כתב:זאת מהות המהלך לדעתי, לנעול את משחקי החוץ
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מי מי הביא את הרעיון הזה? אני רוצה שמות
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
העניין הוא לא כמה לוקחים בארה"ב על משחק כזה אלא כמה לוקחים בארץ על משחק כזה.
אז נכון שמאה ש"ח זה מחיר סביר מאד למשק כזה אבל הקטע שאף אחד לא יודע כמה משחקים יהיו
(אפשר תיאורטית לקחת אליפות עם שני משחקי בית בלבד ואז זה מאה וחמישים ש"ח לכרטיס)
וזה הימור שאין סיבה להכריח אותנו לקחת
-
- קיבל.ה 948 לייקים
התנהלות לא ראויה וזה בלשון המעטה.
רכשנו מנויים, עם אירופה כשהיה דיי ברור שהמשחקים לא יהיו כאן, עכשיו מעמידים אותנו עם הגב לקיר עם משחקי חצי גמר וגמר הפלייאוף.
פשוט מעצבן
רכשנו מנויים, עם אירופה כשהיה דיי ברור שהמשחקים לא יהיו כאן, עכשיו מעמידים אותנו עם הגב לקיר עם משחקי חצי גמר וגמר הפלייאוף.
פשוט מעצבן
יאללה הביתה!!!
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
העומס על אתר לאן (התורים האלה של מאות ואלפי אנשים) מרמז שרוב האנשים קונים את המנויים האלה.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
ברור שקונים, כי הם מעדיפים לקחת את ההימור ולשריין, זה צפוי. זה לא הופך את המהלך למוצלח, הוא נוראי. מחפשים להמציא את הגלגל שוב ושוב במקום לעשות את הדבר הפשוט וההגיוני, גם אם הוא טיפהלה יותר קשה תפעולית
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
הבנתי את העניין. הם כתבו שרק לבעלי המיני מנויים האלה תהיה קדימות ברכישת כרטיסים למשחקי חוץ בסדרות.
עדיין איזה רעיון מפגר
עדיין איזה רעיון מפגר
מה??
אם שילמתי על מנוי בתחילת עונה + אירופה אלפי שקלים ואני לא עושה את המיני מנוי המפגר הזה אין לי קדימות למשחקי חוץ בפלייאוף ?
מה זה ההזיה הזאת?
אחת הבעיות העיקריות שלי עם המנוי הזה, זה העובדה שעדיין אין תאריכים (או לפחות סדר גודל+-) מתי יערכו חצי הגמר והגמר. להתחייב מראש למשחק שאני אפילו לא יודע באיזה חודש הוא יהיה זה לא הגיוני. כשזה מנוי של 20 משחקים אני לוקח על עצמי את ה"סיכון" שאפספס משחק או 2. כשמדובר ב2-3 משחקים באולם שגם ככה לא יהיה סולד אאוט אני לא רואה את ההיגיון.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
רואה שהבנת?
עם כמות האש המוצדקת שהם חוטפים ברשתות אני מאמין שזה ישתנה. בטח יגידו שיהיה החזר אם לא עוברים את החצי או משהו.
יש תקדים לזה בעולם בכלל למכירת מנויים למשחקים תאורטיים? כי אני לא מכיר דבר כזה