הטעות של עופר בעיניי זה שהוא הלך להרפתקה הזאת של שיפוץ האולם. הוא היה צריך לבוא ולומר חברה יש מלא אנשים שרוצים לבוא אני רוצה אולם גדול יותר, בואו נעשה הצבעה על יד אליהו וזהו. גם במצב הזה אם העמותה הייתה מואילה בטובה ללכת להצבעה החברים היו מצביעים בעד המעבר באחוזים גבוהים.רועי גווארה כתב: ↑19 אפריל 2025, 17:45 הלהיטות הפבלובית להגיב להודעה שהעמותה/אולטראס בכלל לא מוזכרים בה (ובוודאי לא באופן חיובי) ונועדה רק כדי לפרק גניבת דעת קטנה, אומרת הרבה...
כנראה שעידן ''העובדות האלטרנטיביות'' הגיע גם אלינו.
העמותה חייבת דין וחשבון רק לחבריה ולרשם העמותות. הנהלת המועדון היא זאת שאמורה לפנות לקהל כולו, כולל אוהדים רבים שהתנגדו נחרצות לרעיון העמותה מראשיתו וזו זכותם המלאה!
מהיום שהמועדון קם מעפר הייתה זהות כמעט מלאה ביניהם. החל מה-13.8.2023 העמותה כבר לא בעלת הרוב בהנהלת המועדון, ולכן זה קצת מוזר (בלשון המעטה) להמשיך לדרוש רק ממנה סטנדרטים מסוימים ובאותו הזמן להתעלם לגמרי מהאחריות של הגורמים האחרים בהנהלה.
@Red_man
מסכים עם חלק מהדברים בהודעה האחרונה שלך, מזכיר ששתי האפשרויות היחידות שנוסחו בהצבעה בסוף היו "כן" למעבר זמני.
אחלה שחור, אבל הוא ממש לא המצפן המוסרי שלי באף עניין. גם הוא מדבר בחוסר נוחות על מעבר זמני בלבד. מעניין אם דעתו תשתנה יום אחד כשיתברר שאופס, הזמני הפך לקבוע ואין דרך חזרה.
השאלות היו כן/לא רק אחרי פסק הבורר אולי, מודה שאני לא זוכר. העמותה השתמשה בכל תרגיל משיכת זמן אפשרי והביאה אותנו לסף תהום.
אגב, משום מה מאוד שקט בפייסבוק וגם כאן מאז הזכייה, פתאום כל האנשים שהתלוננו על כל דבר כבר לא מגיבים כל כך. בסוף גם הם יבינו אין דרך אחרת חוץ מכסף והרבה. אפשר להמשיך לשחק בדרייב אין להיות מרגשים לשנרר את הקהל ואנשי עסקים בשביל זר חמישי ובשביל ערבויות וכיסוי גרעונות או אפשר ללכת לשחק באולם גדול, לקחת את גורלנו בידינו ובאמת לשנות משהו בכדורסל הישראלי.