הייתי עולה עם שהר או חטואל לפני שבירו. אם שבירו פותח אני מקווה ששמו דגש באימונים על שיתוף הפעולה שלו עם הקישור שלנו כי זה היה נורא במשחק האחרון.
מילאן מקאריץ'
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
-
- קיבל.ה 544 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
נתן כדור גדול לגול לבנימין, היה הרבה יותר טוב משבירו האנמי.
מקווה שיפתח בשלישי
מקווה שיפתח בשלישי
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
בקצת שהוא שיחק תרם יותר מכל החלק ההתקפי ביחד
אחלה מאקריץ
לא יודע אם הוא מתאים לליגת העל אבל אבל אני ממש אוהב אותו
אחלה מאקריץ
לא יודע אם הוא מתאים לליגת העל אבל אבל אני ממש אוהב אותו
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
דרך אגב, גם היה עליו פנדל ברור שלא נשרק
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
כדור ענק שעד עכשיו אני לא מבינה איך הוא הצליח להחמיץלירון האדום כתב: ↑18 אפריל 2025, 06:53 נתן כדור גדול לגול לבנימין, היה הרבה יותר טוב משבירו האנמי.
מקווה שיפתח בשלישי
בכל מקרה עולה איתו בשלישי לפני שבירו ובכלל שיחזור להרכב במקומו
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הוא אמור לשחק במקום שבירו, פשוט עוד לא לגמרי כשיר למשחק שלם.
הוא בסדר, לא חלוץ לשאיפות שלנו לליגת העל, אבל כזר שישי אצלנו כמחליף, או לקבוצה כמו חדרה או אשדוד, או פתח תקוואיות, הוא מתאים. ללאומית הוא חלוץ מצויין.
חסר לו יותר תנועה, להיות פחות כבד ועם כל הגופה שלו, הוא לא מנצל את זה בצורה האופטימלית מבחינת השתלטות על כדורים, בטח עם הגב. מצפה ממנו להרבה יותר דומיננטיות פיזית אל מול השחקן הישראלי המעט שדוף יותר ודל בשר.
הייתי מביא את יון ניקולסקו. בשיא שלו פה הוא אולי החלוץ הטוב בארץ.
הוא בסדר, לא חלוץ לשאיפות שלנו לליגת העל, אבל כזר שישי אצלנו כמחליף, או לקבוצה כמו חדרה או אשדוד, או פתח תקוואיות, הוא מתאים. ללאומית הוא חלוץ מצויין.
חסר לו יותר תנועה, להיות פחות כבד ועם כל הגופה שלו, הוא לא מנצל את זה בצורה האופטימלית מבחינת השתלטות על כדורים, בטח עם הגב. מצפה ממנו להרבה יותר דומיננטיות פיזית אל מול השחקן הישראלי המעט שדוף יותר ודל בשר.
הייתי מביא את יון ניקולסקו. בשיא שלו פה הוא אולי החלוץ הטוב בארץ.