מספרים יוכל לעשות גם בליגת העל, מכיוון שרוב הגולים שלו זה לא מבצע אישי, אלא מיקום, תנועה ולרוב הטאץ׳ בבעיטות טוב וברמה גבוהה גם בשביל ליגת העל.
הפרופורציות יהיו סביב הדריבלים והמהירות, שזה די טוב לליגת העל, אבל יהיה רחוק ממה שקורה בלאומית והקלות היחסית הזאת. שם תהיה הפרופורציה המרכזית.
בסופו של דבר אפשר שהוא ישתלב בסגל הנבחרת הרחב, אבל לא נראה שהוא יהיה בטופ של הליגה מבחינת יכולות.
במשחקים הראשונים שלו אצלנו הוא היה נראה שחקן אחד על אחד מפחיד שיודע ליצור מצבים אבל הוא לא הביא מספרים, העונה זה הפוך הוא מביא מספרים אבל נחלש באחד על אחד ועושה טעויות מעצבנות לפעמים.
משנה הבאה הוא ירוויח 750 אלף שקל לעונה, מקווה שהוא ימשיך להצדיק את השכר שלו עם מספרים.
סתם קשקוש
חבר טוב מאוד שלו יושב משרד לידי, סתיו קיבל מה שרצה. אוהד הפועל. אין לו שום עניין בלעזוב. גם לא לאירופה כרגע
הוא התגלית של עונת 2024-25 ליגה לאומית וליגת העל ביחד.
תגיע הצעה מחו"ל לליגה מעניינת עם שדרוג שכר, לא יעזוב?
אתה באמת חושבת קבוצה מעניינת מליגה מעניינת בחול תמהר לשפוך 1.5 מליון יורו על שחקן בן 25 מהליגה הלאומית בישראל? אין שום סיכוי
עונה כזאת עונה הבאה בליגת העל ואולי
1.רק לתקן פה את כולם סעיף השחרור של סתיו הוא 2 מליון יורו ולא 1.5 והוא תקף רק לקבוצות מחול.
2. הסירו דאגה מליבכם , שום קבוצה באשר היא לא תשכיב 2 מליון יורו על שחקן מהליגה השנייה בישראל , מתי שסתיו יימכר זה יהיה רק אחרי עונה טובה בליגת העל.
אני זוכר איך בעונה הקודמת אבוקסיס לא נתן לו לשחק ופשוט לא הבנתי את זה . מי שראה בכמה משחקים שהפועל שיחקו יחסית בסדר (עם לאמה) שזה שחקן שיש לו כדורגל. אבוקסיס זה באמת - פושע ספורטיבי. כולל האגדה (הנכונה או לא) על העדפת אלמוג כהן על זהבי ב 2013
redrony כתב: ↑10 אפריל 2025, 14:58
אני זוכר איך בעונה הקודמת אבוקסיס לא נתן לו לשחק ופשוט לא הבנתי את זה . מי שראה בכמה משחקים שהפועל שיחקו יחסית בסדר (עם לאמה) שזה שחקן שיש לו כדורגל. אבוקסיס זה באמת - פושע ספורטיבי. כולל האגדה (הנכונה או לא) על העדפת אלמוג כהן על זהבי ב 2013
הוא אשכרה העדיף את צ'יבוטה וקופרמן בהרכב על חשבון טוריאל
מהרגע ששיחק בפעם הראשונה היה אפשר לראות שכל רגע שהוא לא על הדשא זה בזבוז.
אני גם מכיר את האגדה, לא רצה את זהבי כדי לא לפגוע בהתקדמות של חנן ממן ורועי גורדנה אם אני זוכר נכון.
Hapolo כתב: ↑11 אפריל 2025, 19:29
היה יכול ללכת לישון באגף וזה היה נראה בערך אותו דבר. מקווה שזו הוראה של ברדה כדי לשמור את עצמו לגביע ולא שהשתן עלה לו לראש
הוא היה נראה היום כאילו רותם חטואל לקח אותו לילה לפני המשחק לסיבוב מועדונים והרחות בתל אביב.
לא רץ ולא ניסה לעבור שחקן היום.
היה יכול ללכת לישון באגף וזה היה נראה בערך אותו דבר. מקווה שזו הוראה של ברדה כדי לשמור את עצמו לגביע ולא שהשתן עלה לו לראש
הוא היה נראה היום כאילו רותם חטואל לקח אותו לילה לפני המשחק לסיבוב מועדונים והרחות בתל אביב.
מה שעבר לי בראש
אני מאוד מקווה שהחברות הקרובה הזו שנרקמה בינים לא תחרבן לנו את הילד
נראה לי שאין אוהד הפועל אחד שנכנס לסטורי והפחד הזה לא עבר לו בראש.
מקווה מאוד שהחברות ביניהם לא משפיעה עליו מקצועית
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
נראה לי שאין אוהד הפועל אחד שנכנס לסטורי והפחד הזה לא עבר לו בראש.
מקווה מאוד שהחברות ביניהם לא משפיעה עליו מקצועית
L.S כתב: ↑17 אפריל 2025, 21:16
בובה של לילה, צילומים ודאווינים.
תחזןר להתרכז בכדורגל ילד. כוכבים נעשים על המגרש ולא מחוץ למגרש - יש לך דוגמא מעולה את מר חטואל שנמצא לידך.
לא צריך להגזים. הוא ילד טוב
כן צריך אולי להעלות את המוטיבציה
L.S כתב: ↑17 אפריל 2025, 21:16
בובה של לילה, צילומים ודאווינים.
תחזןר להתרכז בכדורגל ילד. כוכבים נעשים על המגרש ולא מחוץ למגרש - יש לך דוגמא מעולה את מר חטואל שנמצא לידך.
גם אני לא הבנתי את זה, אם לא קוראים לך ערן זהבי אז אין לך זמן לעשות חלטורות בבובה של לילה.
איפה האנרגיות שהיו בהתחלה מזכיר לי את דוידה אצלנו שהתחיל לפתח מניירות של כוכב והפסיק להתאמץ חיכה שהכדור יגיע אליו בשביל לעשות את הפעולה האופיינית הצפויה שלו
הבעיה היא במי שלא כל כך הבין את הפרופורציות.
הוא שחקן טוב, אבל התקרה שלו לא גבוהה מאוד.
אומנם זה לא קשור לחולשתו היחסית בתקופה האחרונה, כי הוא באמת מעל הלאומית בלי בעיה בכלל
אבל הפרופורציות יהיו בליגת העל, באלמנטים שבלאומית קל לו מאוד- מהירות, זריזות, כוח מתפרץ. פתאום זה יראה הרבה פחות טוב.
בליגת העל הוא יצטרך להיות תלוי הרבה יותר בשני אלמנטים אחרים כדי להצליח לבלוט- התנועה הטובה ובעיקר היכולת בטאץ׳ בבעיטות/הרמות, שבאלמנט הזה הוא באמת אחד הטובים גם ביחס לליגת העל.
מי שרוצה להבין פרופורציות בכוח מתפרץ ומהירות ושליטה בכדור גם ביחס לליגת העל, לזקנים שפה- סבסטיאן סימרוטיץ׳. הוא היה בלתי ניתן לעצירה בין אם זה מול לאומית או בין אם זה שחקני הגנה טופ בליגת העל(שאז לא קראו לזה ליגת העל לדעתי)