אשכול אמיתי בעניין.
קודם כל, יש מודל ai שנקרא deepcoder שיכול לרוץ על מחשב ביתי ולכתוב תוכנה עבור בן אדם שלא יודע לתכנת אבל יודע לכתוב פרומפטים מדויקים ולתקן לפי הצורך. בעולם קוראים לזה Vibe coding
צריך gpu 3060 לפחות. בכל מקרה אני מתכוון לנסות אותו בהקדם במחשב שלי.
זה חשוב למי שצריך סודיות, כמו מקומות עבודה למשל.
אם מישהו כבר ניסה אותו אשמח לשמוע.
ועכשיו שאלה שלא מצאתי בגוגל ואין לי כוח לבדוק אחד אחד.
האם מישהו מכיר ai שמבין דיבור בעברית? תודה.
אשכול AI
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
למרות שנותיי הרבות בחברה שמייצרת צ׳יפים לAI , אני לא ממש יכול לענות לך על השאלות האלה, אני פשוט איש של הפן הפיזקאלי של הצ׳יפים ומה שהם עושים ״לא מעניין״ אותי ואני בטח לא מבין גדול בזה.
מה שמעניין אותי, זה מה היה רע באשכול שפתחתי כדי לשאול את השאלה הזאת שם שנזקקת לפתוח עוד אשכול?
(אני מבין שהשאלה שאני שאלתי נראית נחותה מבחינתך , אבל זה לא אומר שלא יכלת לשאול שם שאלה ברמה יותר גבוהה…)
מה שמעניין אותי, זה מה היה רע באשכול שפתחתי כדי לשאול את השאלה הזאת שם שנזקקת לפתוח עוד אשכול?
(אני מבין שהשאלה שאני שאלתי נראית נחותה מבחינתך , אבל זה לא אומר שלא יכלת לשאול שם שאלה ברמה יותר גבוהה…)
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
מזכיר לי שלפני איזה עשר שנים החלפתי כרטיס מסך כדי שיהיה לי cuda ומספיק ליבות להריץ רשת נוירונים\rnn שהייתה אמורה לעשות חיקוי של משתמש מסוים בפורום.
(די הצליח, האמת, אבל נתקלתי במגבלות טכניות מסוימות שכנראה שלא רק אני נתקלתי בהן, כי כמה חודשים אחר כך גוגל הכריזו על גרסה חדשה של tf וכמה מההיילייטים שלה היו פתרונות לאותן מגבלות)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 239 לייקים
מי המשתמש? מת לדעתteknoboy כתב: ↑20 אפריל 2025, 13:14מזכיר לי שלפני איזה עשר שנים החלפתי כרטיס מסך כדי שיהיה לי cuda ומספיק ליבות להריץ רשת נוירונים\rnn שהייתה אמורה לעשות חיקוי של משתמש מסוים בפורום.
(די הצליח, האמת, אבל נתקלתי במגבלות טכניות מסוימות שכנראה שלא רק אני נתקלתי בהן, כי כמה חודשים אחר כך גוגל הכריזו על גרסה חדשה של tf וכמה מההיילייטים שלה היו פתרונות לאותן מגבלות)
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
תמיד כשכל מיני tech bros מספרים כמה הם משנים את העולם והופכים אותו למקום טוב יותר, מגיעים סיפורים כאלו כדי להזכיר לנו למה באמת משמש כל הכסף והמאמץ הזהteknoboy כתב: ↑20 אפריל 2025, 13:14מזכיר לי שלפני איזה עשר שנים החלפתי כרטיס מסך כדי שיהיה לי cuda ומספיק ליבות להריץ רשת נוירונים\rnn שהייתה אמורה לעשות חיקוי של משתמש מסוים בפורום.

(זה ופורנו כמובן)
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
איזה שטויות. כל אחד עושה מה שהוא רוצה. זה היה שלב מוקדם בהתפתחות ה AI.
כרגע AI זה דבר מדהים שעוזר המון. גם אותו אפשר לנצל לרע, וזה נכון גם לגבי מכוניות או מברגים (פיגועי דריסה ופריצות לבתים).
כרגע AI זה דבר מדהים שעוזר המון. גם אותו אפשר לנצל לרע, וזה נכון גם לגבי מכוניות או מברגים (פיגועי דריסה ופריצות לבתים).
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله