כבוד לכל האנשים שאני אפילו לא אתחיל להזכיר בשמות
אלו שנלחמו על אוסישקין וישנו שבועות במאהל
אלו שהלכו בלילות ותלו שלטים ומדבקות נגד הרס אוסישקין
אלו שהלכו ונלחמו במועצת העיר נגד ההריסה .
אלו שדרשו שהפועל תל אביב לא תיעלם ...
ואז זה כבר קרה ,
הרסו את אוסישקין ...
אבל האנשים האלה לא נכנעו
הם אלו שהלכו ורשמו קבוצת כדורסל חדשה בליגה ב
הם אלו שבאו לכל משחק מליגה ב ועד ליגת העל ,
הם אלו ששילמו לעמותה שנה אחרי שנה
הם אלו שנלחמו על זה שהפועל תהיה !!!
זה הם !!!
אלו האנשים שגרמו לזה לקרות
יותר מהכל הם האחראים לזה שאנחנו אלופים !!!
ועכשיו בואו נזכור את ...
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
לא יודע מי אלו ״הם״.
אני תמיד חשבתי שזה היינו ״אנחנו״.
אני תמיד חשבתי שזה היינו ״אנחנו״.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
למה היית צריך את זה עכשיו ובתגובה לפוסט הזה שבא רק לעשות טוב ולתת כבוד ????
אבל אתה מבקש אז בבקשה ....
לא , זה לא היו כולם. בטח לא עד שהקבוצה החדשה התחילה לשחק וגם אז זה היו רק 300 איש גג.
אבל בהתחלה , זו היתה קבוצה קטנה מאד של עד 50 איש.
שום דבר לא ישנה את ההיסטוריה
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
גם כשזה היה חמישים, וגם כשזה היה 300 (וגם כשזה היה 3) , זה מעולם לא היה שייך או עניין של סקטור כזה או אחר בקהל של הפועל.
היו שם גם הם, גם אתם וגם אנחנו (לא יודע להגיד לך אם בתוך החמישים , אבל במאה הראשונים גם אני הייתי) ויש לך פה בפורום עוד אנשים, למשל @רדנקו שהיו שם ממש מההתחלה.
אז עם כל הכבוד לרצון שלך לפרגן, תפרגן לכל מי שמגיע לו , ואל תמשיך במגמה שיש פה בפורום לנכס את האירוע הזה לקבוצה מסויימת בקהל.
כי הם אולי ידעו לעשות רעש, אבל כשהתיישבנו והתחלנו להתקשר אחד אחד לאלפי אוהדים, אני לא זוכר ש״הם״ ישבו איתנו בהתנדבות ועשו את הטלפונים האלה.
וזאת סתם דוגמא, כן? היו המון פעולות קטנות וגדולות שהביאו להקמת העמותה והקבוצה מחדש, ולא , זה לא ״בזכות האולטראס״ , כן , הם היו חלק מזה.
עם כבר פתחת אשכול כזה, אז כן הייתי מציין שמית אנשים:
מאור הראל
שחור
נועה סקלי
אורי שלף
רמי כהן
יהונתן לרנר
דורון קנת
ויסלח לי מי שאולי מקומו ברשימה הזאת ופיספסתי אותו.
אלו לדעתי אנשים שבלי אחד מהם, ספק גדול אם היתה היום הפועל.
היו שם גם הם, גם אתם וגם אנחנו (לא יודע להגיד לך אם בתוך החמישים , אבל במאה הראשונים גם אני הייתי) ויש לך פה בפורום עוד אנשים, למשל @רדנקו שהיו שם ממש מההתחלה.
אז עם כל הכבוד לרצון שלך לפרגן, תפרגן לכל מי שמגיע לו , ואל תמשיך במגמה שיש פה בפורום לנכס את האירוע הזה לקבוצה מסויימת בקהל.
כי הם אולי ידעו לעשות רעש, אבל כשהתיישבנו והתחלנו להתקשר אחד אחד לאלפי אוהדים, אני לא זוכר ש״הם״ ישבו איתנו בהתנדבות ועשו את הטלפונים האלה.
וזאת סתם דוגמא, כן? היו המון פעולות קטנות וגדולות שהביאו להקמת העמותה והקבוצה מחדש, ולא , זה לא ״בזכות האולטראס״ , כן , הם היו חלק מזה.
מאור הראל
שחור
נועה סקלי
אורי שלף
רמי כהן
יהונתן לרנר
דורון קנת
-
- קיבל.ה 194 לייקים
מי הזכיר את האולטראס ?מילפורד כתב: ↑16 אפריל 2025, 08:24 גם כשזה היה חמישים, וגם כשזה היה 300 (וגם כשזה היה 3) , זה מעולם לא היה שייך או עניין של סקטור כזה או אחר בקהל של הפועל.
מאור הראל
שחור
נועה סקלי
אורי שלף
רמי כהן
יהונתן לרנר
דורון קנת
אתה קצת אובססיבי
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
ראיתי שעברו אצל נועה סקלי ואורי שלף עם הגביע.. מאמין שהמועדון יכבד את כל מי שצריך ובעזרת השם יהיה סולחה אחרי כל הסיבוב הזה+ החגיגות
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
בוא נגיד שהיסטוריית ההודעות שלך יחד עם הניסוח העמום של ההודעה שלך גרמו לי להניח , אולי הנחה שגויה.
לכן שאלתי דבר ראשון מי אלו ה"הם" שדיברת עליהם ובהמשך גם התחלתי לציין שמות.
הרעיון הכללי של להודות למי שצריך , אני בעד , ולכן אעלה עוד כמה שמות שחשבתי עליהם שמגיע להם קצת הרמה בנושא:
ליאור בן שי
דור פורת
נועה לביא
ישי משה
אריה מנדל
מזמין עוד אנשים להצטרף ולהוסיף כן אנשים שמגיע להם קרדיט כזה...