אה, וכמובן, מי שמצביע , מוזמן להסביר ולשכנע אחרים למה מה שהוא הצביע נכון, זה הרי כל הכיף פה.
והשארתי את האפשרות לערוך את ההצבעה , ככה שאתם מוזמנים לשנות את דעתכם כמה שתרצו כל עוד השאלה פתוחה.
אולם בחוץ היה המשחק שלאחריו נדמה היה שאולי המשחק הזה יעשה איזה סוויץ' ואכן כך היה.
אח"כ נגד טורק ברבע גמר שוב חרבנו הפרש, אבל ידענו לנצח בסוף (עם סל חשוב של פוסטר).
ברור שולנסיה בחוץ יהיה ה-משחק שהביא את הזכיה, אבל לדעתי המשחק שהצלחנו לגנוב באולם היה גם חשוב מאוד.
כבר היינו בדרך הבטוחה להתחרבן שם ולא לסיים 2 גם.
אני חושב שבאופן שבו הסדרה התפתחה גם על הפרקט וגם מחוץ לפרקט, עצם העובדה שמדובר בשתי הקבוצות הכי טובות במפעל כשהעולה לגמר כנראה זוכה בגביע, סקור גבוה, משחקים צמודים, ברבע האחרון סל רודף סל והצורה שבה המשחק הסתיים זה ה-משחק לדעתי.
ולנסיה משחק 3 למי שלא הבין
ולנסיה משחק 3 פשוט משחק כדורסל ברמה הכי גבוהה שיש. להוסיף לזה את כל הסיפור מסגרת, את בלייקני ברבע רביעי פסיכי, הסל של פוסטר, ההחטאה של ססטינה, את איך שהסדרה התפתחה וכל ההתנהלות שלהם זה מבחינתי משחק העשור.
את כל החודש של הפלייאוף אזכור לכל החיים.
ולגבי המשחק שהפסדנו בו, הוא עדיין היה משחק חצי גמר אירופי.
באופן אישי, זכור לי איך במחצית ריחמתי על מי שהיה בחדר מתחתי במלון בבנגלור.
המחצית הראשונה של המשחק הזה. אולי המחצית הכי טובה שלנו מכל המשחקים לעיל.
מילפורד כתב: ↑15 אפריל 2025, 21:35
את כל החודש של הפלייאוף אזכור לכל החיים.
ולגבי המשחק שהפסדנו בו, הוא עדיין היה משחק חצי גמר אירופי.
באופן אישי, זכור לי איך במחצית ריחמתי על מי שהיה בחדר מתחתי במלון בבנגלור.
המחצית הראשונה של המשחק הזה. אולי המחצית הכי טובה שלנו מכל המשחקים לעיל.
הרבע הרביעי בולנסיה משחק 3 היה הרגע הכי גדול של הפועל תל אביב שאני חוויתי בחיי
כל המשחק הזה היה התעלות של השחקנים אבל ברבע האחרון הייתה התעלות על ההתעלות
רגע מזוקק של קתרזיס
Giovanni Giorgio כתב: ↑15 אפריל 2025, 22:15
רגע מזוקק של קתרזיס
שימו לב ששאלת הסקר השתנתה , עברנו למהלך המקצועי/ניהולי של העונה.
תוצאות הסקר המקורי סוכמו בטבלה בהודעת הפתיחה של האשכול , אמשיך ככה מדי יום יומיים לשאול שאלה חדשה ונסכם בהודעת הפתיחה.
השאלה הפעם , לדעתי , פחות חד משמעית , עד כדי כך שאני עדיין צריך זמן כדי להחליט מה אני מצביע פה.
פונה שוב לקהל , אם יש לכם שאלות סקר שהייתם רוצים לימים הבאים , תציפו בכיף , כל האשכול הזה הוא בשביל הכיף.
הצבעתי לאיטודיס כי מבחינתי, מעבר למאמן-העל שהוא, הוא גם סייע לחולל פה שינויים אחרים:
החזרת מוטלי, הגעת ים, ההחלטה להיפרד מבברלי, ההחלטה להישאר בסמוקוב
וזה מבלי לגרוע במאומה מדדאס והעבודה שעשה מאז שנכנס לתפקיד.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סומך כתב: ↑16 אפריל 2025, 19:57
במיוחד בשאלה הקודמת אבל גם פה, הייתי מעדיף אם היה אפשר להגדיר 2 תשובות לכל משיב.
לדעתי זה ייתן פיזור יותר מעניין של התוצאות
התלבטתי בסוגייה הזאת קשות, מודה.
מבין את מה שאתה אומר , אבל מאחר ואני מחפש את "ה" תשובה , יכולה להיות רק אחת לכל אחד.
אני מתקשה עם זה בעצמי , אבל זה סקר מסוג אחר לגמרי ברגע שאאפשר יותר מבחירה אחת , ומאחר ואני זה שפתח אותו , אני זה שמחליט
אני לא זוכר מי היו היריבות במחזור האחרון, אבל התחושה היתה ברורה אז שהמחזור הזה היה המחזור המכריע.
פ״ת היתה קבוצה חזקה ובית שאן היו צריכים ניצחון כדי להישאר בליגה אז היה להם על מה לשחק.
מילפורד כתב:אני לא זוכר מי היו היריבות במחזור האחרון, אבל התחושה היתה ברורה אז שהמחזור הזה היה המחזור המכריע.
פ״ת היתה קבוצה חזקה ובית שאן היו צריכים ניצחון כדי להישאר בליגה אז היה להם על מה לשחק.
גם אחרי ״הניצחון״ של בית״ר על בית שאן,ולפני המשחק של בית״ר נגד פ״ת הייתה הרגשה שהבן של אלוהים שהיה המאמן של פ״ת הולך עוד פעם לדפוק אותם.
Giovanni Giorgio כתב: ↑15 אפריל 2025, 22:15
רגע מזוקק של קתרזיס
מילפורד כתב: ↑18 אפריל 2025, 21:52
הענות נמוכה יחסית לשאלה השניה , רק 38 תשובות , אבל זה לא זז כל היום , אז עברנו לשאלה השלישית.
השחקן המצטיין של העונה ביורוקאפ?
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)