הלכת למכבי רק כדי להשתתף בעונה הגרועה בתולדות המועדון ולקבל אותנו ביורוליג עונה אחרי.
בפרצוף שלך.
ג'יילן הורד
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:

נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 328 לייקים
עכשיו אליפות על הפרצוף שלו והוא מתאבד.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
והוא מרוויח שם גרושים לעומת מה שעופר היה נותן לו
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
רצית לשחק בקבוצה בכירה ביורוליג, הלכת מהפועל לאן? יא לא ברור.
שיהיה ברור שהוא זה שיניף עלינו צלחת אליפות
Sent from my 22101320G using Tapatalk
שיהיה ברור שהוא זה שיניף עלינו צלחת אליפות
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ועוד אחד המשתכרים הנמוכים שם, נדמה לי שרק מנקו וג׳ייק מרווחים פחות! והוא אחד מ-2-3 השחקנים הכי טובים שלהם. הזיה.בני12 כתב:והוא מרוויח שם גרושים לעומת מה שעופר היה נותן לו
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
נכון, אבל עופר היה מוכן לשלם לו הרבה אם לא היה עוזב. אבל הוא רצה קבוצת יורוליג...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
ובגלל זה הוא יצא אפססומך כתב: ↑13 אפריל 2025, 10:07נכון, אבל עופר היה מוכן לשלם לו הרבה אם לא היה עוזב. אבל הוא רצה קבוצת יורוליג...
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אבל אצלנו הוא חתם לפני עידן הכסף הגדול של ינאי ולפני שהשחקן עצמו פרץ ככה. למכבי הוא כבר הגיע כשחקן מוכח והפך לאחד הטובים שם.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
עפתם רחוק. אין מה לשמוח לאיד עדיין. הבחירה שלו לגמרי הייתה נכונה נכון לעכשיו.
רואה שחורות המקורי
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
מבחינת המעמד שלו באירופה, לא בטוח בכלל
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
מה נכונה? בוגד מזדיין. גיילן גרשון.
OMG עווופררר
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
דילמה שאני רוצה להעלות כאן בפורום זה:
יש לי גופייה של הצורר הצרפתי מעונה שעברה, העונה נלבשה פעם אחת עם איזולרבנד ובהמשך כלל לא.
במהלך העונה קיבלתי גופייה מאבא עופר על שירות המילואים.
במידה וה"הוא" עוזב אותם עונה הבאה, האם הגופייה הופכת לכשרה? או שעדיין שיקסע?
יש לי גופייה של הצורר הצרפתי מעונה שעברה, העונה נלבשה פעם אחת עם איזולרבנד ובהמשך כלל לא.
במהלך העונה קיבלתי גופייה מאבא עופר על שירות המילואים.
במידה וה"הוא" עוזב אותם עונה הבאה, האם הגופייה הופכת לכשרה? או שעדיין שיקסע?
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
לא כשרה
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
-
- קיבל.ה 189 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
הורד: "אני רוצה מאד להשאר בתל אביב אבל זה לא תלוי בי"
אני חושב שהוא מצפה לקבל כסף, פה הבעיה

יכול לשחק 3 במקום איש?
ריבאונד יש לו,
הגנה טובה על קו אחורי יש לו, יד ל3 לא מספיק יציבה, ולא יצר מספיק לבד ביחד לעמדה.
היה 3 בנ.ב.א לא?
אני לא חושב שהוא 3 קלאסי, אם כן בחיי שהייתי מביא, זה לשלשל על שימון. או מביא ומשאיל לגלבוע
הדיבור שהוא עובר לריאל לא יודע אם נכון. מצד שני גם על פט אמרו שריאל רוצה
אני חושב שהוא מצפה לקבל כסף, פה הבעיה

יכול לשחק 3 במקום איש?
ריבאונד יש לו,
הגנה טובה על קו אחורי יש לו, יד ל3 לא מספיק יציבה, ולא יצר מספיק לבד ביחד לעמדה.
היה 3 בנ.ב.א לא?
אני לא חושב שהוא 3 קלאסי, אם כן בחיי שהייתי מביא, זה לשלשל על שימון. או מביא ומשאיל לגלבוע
הדיבור שהוא עובר לריאל לא יודע אם נכון. מצד שני גם על פט אמרו שריאל רוצה
-
- קיבל.ה 329 לייקים
יש עליו גם מדיבור ממונאקו ודובאי. ובקיצור, השאלה היחידה היא מה גובה הבייאאוט או שהפדרמנים ייאלצו להגדיל לו בהרבה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
בתאכלס גם יורוליג וגם יותר כסף שהיה מקבל פה , יצא אפס מאופס , בסוף זה לטובה כי מוטלי עדיף עליו
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ברונו החליף אותורק הפועל כתב:בתאכלס גם יורוליג וגם יותר כסף שהיה מקבל פה , יצא אפס מאופס , בסוף זה לטובה כי מוטלי עדיף עליו
מוטלי החליף את קייל
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אם כבר, בנטיל ובהמשך בינגהאם החליפו אותו במה שהיה אמור להיות מקומו בסגל השנה.
לא חושב שמוטלי הגיע במקומו אבל נראה שלמרות כל מה שהיה עם מוטלי(שבת'כלס אני מאשים 100% את הסוכן שלו ו-0% אותו....), הוא פי מיליון יותר מחוייב מהשניה שחזר.
הורד התגלה כלא יותר משכיר חרב מהזן הנחות ביותר. הוא לא שכיר החרב היחיד אבל התגלה כאפס מאופס...ואכל אותה מכל הכיוונים.
אוי, אם רק ניקח אליפות אני הולך להקרין לו את הסרטונים מול הבית...
אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 632 לייקים
אתה טועה מוטלי לא פחות שכיר חרב ממנו אפילו השם שלו באינסטגרם אומר את זה, נכון שהסוכן זה שספג את האש אבל בוודאות גם לשחקן יש חלק נכבד, מכב* פנו לשחקן (הוורד) תחת חוזה שהיה תחת הסכם גרוע שחתמו קודמיו של עופר בתפקיד ובניגוד למוטלי שהוא הפך עולם להחזירו, אז עם הזבל הזה ידיו היו כבולות, בכל מקרה שילך לעזאזל ושחברה שלו תזרוק אותוOkloHood כתב: ↑15 אפריל 2025, 17:32לא חושב שמוטלי הגיע במקומו אבל נראה שלמרות כל מה שהיה עם מוטלי(שבת'כלס אני מאשים 100% את הסוכן שלו ו-0% אותו....), הוא פי מיליון יותר מחוייב מהשניה שחזר.
הורד התגלה כלא יותר משכיר חרב מהזן הנחות ביותר. הוא לא שכיר החרב היחיד אבל התגלה כאפס מאופס...ואכל אותה מכל הכיוונים.
לגבי השם באינסטוש - אני תופס את זה כאחד שמדלוור במאני טיים. לדעתי גם קראתי פעם שזה היה הכינוי שלו במכללה או בתיכון...משו בסגנון.shaolin232 כתב: ↑15 אפריל 2025, 18:03אתה טועה מוטלי לא פחות שכיר חרב ממנו אפילו השם שלו באינסטגרם אומר את זה, נכון שהסוכן זה שספג את האש אבל בוודאות גם לשחקן יש חלק נכבד, מכב* פנו לשחקן (הוורד) תחת חוזה שהיה תחת הסכם גרוע שחתמו קודמיו של עופר בתפקיד ובניגוד למוטלי שהוא הפך עולם להחזירו, אז עם הזבל הזה ידיו היו כבולות, בכל מקרה שילך לעזאזל ושחברה שלו תזרוק אותוOkloHood כתב: ↑15 אפריל 2025, 17:32לא חושב שמוטלי הגיע במקומו אבל נראה שלמרות כל מה שהיה עם מוטלי(שבת'כלס אני מאשים 100% את הסוכן שלו ו-0% אותו....), הוא פי מיליון יותר מחוייב מהשניה שחזר.
ברור לי שמה שעשה מוטלי לא ראוי בשום צורה, אבל הוא הובל על ידי סוכן מטומטם וכשחזר, חזר מפוקס הרבה יותר.
אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 113 לייקים
זה שמוטלי הוא שכיר חרב זה לגיטימי. בסוף הוא עובד בזה ואין שום סיבה לצפות ממנו ליותר. העזיבה שלו באמצע שנה הייתה קטע מסריח, במיוחד שהקשר שלו עם הפועל הוא על בסיס עסקי. אבל לפחות הוא חזר מחויב ונותן מספרים מדהימים.
מהורד לעומת זאת, הייתי מצפה לקצת יותר. לא רק שאצלנו הוא עשה את הפריצה, אנחנו גם היינו מוכנים לשלם לו הרבה יותר ממכבי, והוא עדיין הלך ליריבה הכי גדולה שלנו . לשמחתי הוא עשה את הטעות המטומטת וחתם לשנתיים, ככה שהיכולת שלו למקסם את העונה הזו נפגעה.
מהורד לעומת זאת, הייתי מצפה לקצת יותר. לא רק שאצלנו הוא עשה את הפריצה, אנחנו גם היינו מוכנים לשלם לו הרבה יותר ממכבי, והוא עדיין הלך ליריבה הכי גדולה שלנו . לשמחתי הוא עשה את הטעות המטומטת וחתם לשנתיים, ככה שהיכולת שלו למקסם את העונה הזו נפגעה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אם הוא יעבור ויקבל ערימות של כסף בקבוצה אחרת אז הוא צדק גם בדיעבד.
אם הוא ירסק את הרגל ויגמור את הקריירה אז הוא טעה ואני אשמח מאוד
אם הוא ירסק את הרגל ויגמור את הקריירה אז הוא טעה ואני אשמח מאוד