אני חייב להגיד שאני לא שותף לתחושת אבדון הזאת, הקבוצה חייבת חיזוק כדי לדבר חזק בעונה הבאה, אבל אתמול היה לנו משחק לא טוב מול קבוצה טובה שנפתח לה יום טוב. ועדיין לקחנו נקודה, ולא ספגנו שער (תודות לשחר פיבן, שהיה אדיר), ושמרנו על המקום הראשון.
כשרמת גן היו בתקופה טובה, והיו לא פחות טובים מפת, ידענו לפרק אותם ביום טוב, גם בגביע. ואותו דבר להפועל חיפה - קבוצה חזקה השנה, עם הקשר הכי טוב בארץ.
יום לא טוב, קורה. אני כן חושב שאם מישהו אחר היה במקום רן בנימין על הדשא היינו יורדים למחצית ביתרון, כי ברוב המחצית הראשונה דווקא שיחקנו טוב ובתחילת המשחק היינו מאוד מאוד קרובים ליתרון.
ובראיה קדימה למשחק מול ב״ש - מקווה שברדה יבין ששיטת המשולשים ברחבה והנעת כדור נמוכה ליד השער לא תעבוד מולם. זה לא עבד מול פ״ת, ולב״ש יש יכולת לעשות לחץ גבוה הרבה יותר טוב. צריך לבוא טקטית אחרת לגמרי למשחק הזה. סומך על ברדה.
משחק העלייה - הפועל נגד פ״ת שישי ב-16:00
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
כי זה לא פעם ראשונה שהיא רושמת כמות לא הגיונית, המועדון כבר תיקן אותה כמה פעמים שהיו יותר אוהדים למשל מול רמה״ש ורמת גן.
לא הגיוני ש23.5 אלף הבטיחו עוד לפני המשחק, תוסיף כמה מאות שקנו בקופות, אין מצב שהגיעו 21.5 אלף בסוף. גם היה אפשר לראות שכל היציעים היו מלאים חוץ משער 13 והחציצות בשער 11, תוריד אותם וזה בדיוק 23-24 אלף אוהדים.
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
זה לא היה בשביל לנסות לעודד, סתם עובדה...
בכל מקרה חושבת שנגד בש תהיה אופרה אחרת בלי קשר לפת, יש פערי רמות, במיוחד בגזרת הזרים ולא היינו צריכים את המשחק מול פת להבין את זה.
מה אני אגיד, נקווה לטוב
-
- קיבל.ה 856 לייקים
נניח שאתה צודק (ואני לא יודע אם זה נכון, כי מניח שיש מנויים שלא באו) ואולי המספרים של המועדון לא מדויקים). שוב, למה שתחרטט?וינסנט כתב: ↑12 אפריל 2025, 14:04כי זה לא פעם ראשונה שהיא רושמת כמות לא הגיונית, המועדון כבר תיקן אותה כמה פעמים שהיו יותר אוהדים למשל מול רמה״ש ורמת גן.
לא הגיוני ש23.5 אלף הבטיחו עוד לפני המשחק, תוסיף כמה מאות שקנו בקופות, אין מצב שהגיעו 21.5 אלף בסוף. גם היה אפשר לראות שכל היציעים היו מלאים חוץ משער 13 והחציצות בשער 11, תוריד אותם וזה בדיוק 23-24 אלף אוהדים.
הההיטריןת המובנית הזו יצאה כבר מכל החורים. היא אוהדת הפועל
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
וינסנט לא נראה שהיו מעבר ל19,000(תוסיף עוד 500 מקסימום) אוהדי הפועל.
ככה שהמספרים לא רחוקים מהאומדן הרשמי(21,500)
בהנחה שפתח תקווה הביאו 3,000(שזה מה שהם טוענים)
ככה שהמספרים לא רחוקים מהאומדן הרשמי(21,500)
בהנחה שפתח תקווה הביאו 3,000(שזה מה שהם טוענים)
-
- קיבל.ה 387 לייקים
הייתי במשחק, פ״ת הביאו יותר מ3 אלף, ככה שלפי הדר היו 18 אלף שלנו מקסימום, לא הגיוני כי כל בלומפילד היה מלא חוץ משער 13 והחציצה עם שער 11, אולי עוד כמה מאות כיסאות ריקים ביציע בכבוד. שום מצב בעולם שלא היו מינימום 19-20 אלף שלנו.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
8-9 לא היה פול האוס והחישוב של שער 1 בעייתי
-
- קיבל.ה 387 לייקים
תמיד בצד יש קרחת קטנה כי מלא הולכים לשער 7 לעמוד במדרגות או קופצים לשער 5. גג 200 איש לא באו ל-8 זה לא משמעותי.dino כתב: ↑12 אפריל 2025, 16:148-9 לא היה פול האוס והחישוב של שער 1 בעייתי
לא רק אתה היית במשחק.
למשל גם אני הייתי.
והייתי בשורה הכי עליונה של היציע העליון בשער 8
לפחות שלושת השורות הכי עליונות בשער 8 היו ריקות ברובן
בנוסף,ֶבפינת שער 8 שצמוד לשערים 10-11, היו לא יותר מ-50% ,(כשהחציצה היתה בחלק של שערים10-11 כלומר לא בפינה של שער 8 עצמו)
בנוסף, במבט על שער 2, הבחינתי שפינות לא מלאות - משמע היו מנויים שלא הגיעו ולא נכנסו במקומם עם המנוי שלהם.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אני שוב אחזור, לא משנה כמה היו. 21500 או 23000. פשוט לא יכול לסבול את ה״הדר יעקובי ממשיכה לחרטט״. יש אנשי תקשורת להקיא מהם ויש ערוצי תקשורת עם אג׳נדה, אבל העדריות הזו וההתלהמות מיותרת (ואין לי שום קשר להדר יעקובי)
-
- קיבל.ה 387 לייקים
לא אמרתי שהחציצה הייתה ב-8, היו בערך 200 כיסאות ריקים בצד של 8 כי כולם הלכו לצד של 7 ו-5. בשער 2 גם לא כל המנויים הגיעו אבל היה שם 95 אחוז תפוסה. לפי החישוב שלי אם מורידים את כל הכיסאות הריקים מקבלים מינימום 23 אלף שהיו באצטדיון.ofer23 כתב: ↑12 אפריל 2025, 16:34לא רק אתה היית במשחק.
למשל גם אני הייתי.
בנוסף,ֶבפינת שער 8 שצמוד לשערים 10-11, היו לא יותר מ-50% ,(כשהחציצה היתה בחלק של שערים10-11 כלומר לא בפינה של שער 8 עצמו)
בנוסף, במבט על שער 2, הבחינתי שפינות לא מלאות - משמע היו מנויים שלא הגיעו ולא נכנסו במקומם עם המנוי שלהם.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
זה הנתון שגם צוטט בשידור, כלומר הנתון הרשמי שפורסם. מה הטעם בכל זיוני השכל על הדר יעקובי?
-
- קיבל.ה 387 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
זה הנתון הרשמי אין קשר לערוץ הספורט
גם בynet נמצדו לזה
גם בynet נמצדו לזה
-
- קיבל.ה 856 לייקים
ערוץ הספורט זה ערוץ שנשלט ע״י בעלי מכבי ת״א בכדורסל והוא ערוץ שמביא נארטיב של מכבי.
הדר יעקובי אוהדת הפועל. הבסיס לדיון משמעותי ואינטליגנטי הוא הצמדות לעובדות ולהגיון, לא התקרבנות ובכיינות וזריקה של שטויות
הדר יעקובי אוהדת הפועל. הבסיס לדיון משמעותי ואינטליגנטי הוא הצמדות לעובדות ולהגיון, לא התקרבנות ובכיינות וזריקה של שטויות
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אבל טאבי טאב הזה של פתח תקווה שחקן
מאיפה הם הקריצו אותו? גם הוא, גם טפיוקה. שחקנים שהביאו בשקל וימכרו ברווח גדול.
מאיפה הם הקריצו אותו? גם הוא, גם טפיוקה. שחקנים שהביאו בשקל וימכרו ברווח גדול.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
בשער 7 למטה היו יותר מ-300-400 איש שעמדו במעברים.ofer23 כתב:לא רק אתה היית במשחק.
למשל גם אני הייתי.
אפשר לראות שגם בשער 2 אנשים ישבו במדרגות ומעבר למעקה בשורה האחרונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 307 לייקים
אוהדת הפועל שלאחרונה הפכה להיות כתבת החצר של מכבי, יש לציין.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 856 לייקים
מה???? מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?קוקאין ואלכוהול כתב: ↑13 אפריל 2025, 12:02אוהדת הפועל שלאחרונה הפכה להיות כתבת החצר של מכבי, יש לציין.
היא מסקרת את הפועל באופן קבוע
-
- קיבל.ה 856 לייקים
הכתב שמסקר את מכבי ת״א כדורגל בערוץ הספורט זה תומר לוי. שאתם רוצים לטעון טענות מסוימות בשביל שיהיה בסיס נורמלי לדיון לפחות תצמדו לאיזה בסיס עובדתי מינימלי
אני מניח שאברהם גרנט, שמאמן את נבחרת זמביה,כנראה המליץ להם על צ'פיוקה. הוא גם אוהד של הפועל פ"ת ונכח במשחק אז זה די מסתדר לי אם אני לא טועה היה להם זר נוסף זמבי.
לגבי השני לדעתי הוא מושאל מנתניה.
-
- קיבל.ה 515 לייקים
יש לאחרונה איזשהו שיח, בהובלתו של עומר פרץ כאילו שהפועל פ״ת טובה מהפועל.
לא יודע מאיפה הקשקוש הזה. נכון, יחסית הקבוצות ברמה דומה וניקוד כמעט זהה. ויכול להיות שהייתה להם מחצית קצת יותר טובה בשישי.
אבל בסופו של דבר היו 3 משחקים העונה - 2 תיקו ונצחון להפועל.
יחס השערים של הפועל טוב בהרבה.
הפועל התקדמה בגביע והם לא (הפועל הדיחה את הקבוצה שהעיפה אותם).
לא ברור לי מה הוא מתעסק בהשוואות. הנתונים ממש לא לטובתם.
לא יודע מאיפה הקשקוש הזה. נכון, יחסית הקבוצות ברמה דומה וניקוד כמעט זהה. ויכול להיות שהייתה להם מחצית קצת יותר טובה בשישי.
אבל בסופו של דבר היו 3 משחקים העונה - 2 תיקו ונצחון להפועל.
יחס השערים של הפועל טוב בהרבה.
הפועל התקדמה בגביע והם לא (הפועל הדיחה את הקבוצה שהעיפה אותם).
לא ברור לי מה הוא מתעסק בהשוואות. הנתונים ממש לא לטובתם.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
שימשיכו לטחון את השכל.
בכל עמדה (כמעט), השחקנים שלנו יותר טובים.
כבשנו הרבה יותר מהם (ועם פחות פנדלים).
אנחנו משחקים בשתי מסגרות במקביל לא הפסדנו להם באף מפגש ישיר.
בכל עמדה (כמעט), השחקנים שלנו יותר טובים.
כבשנו הרבה יותר מהם (ועם פחות פנדלים).
אנחנו משחקים בשתי מסגרות במקביל לא הפסדנו להם באף מפגש ישיר.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
3 פעמים שיחקנו מולם ו3 פעמים הם נראו הרבה יותר טוב מאיתנו. היו פרקים שלא הצלחנו לעבור את החצי. מזכיר את המפגשים מול נתניה או בעצם מול כל קבוצה שיודעת לעשות קצת לחץ, מה שמדאיג זה שאנחנו אותה הפועל שלא יודעת מה לעשות מול זה חוץ מלבעוט כדור למעלה או להתמסר רוחבית בדקות שהקבוצה השניה מורידה הילוך.
בהחלט הם משחקים יותר טוב מאיתנו וזה אחלה קריאת השכמה לקראת עונה הבאה אחרי שהבריגו אותנו לפלייאוף עליון עם הסגל והכדורגל הזה מול קבוצות לאומית
בהחלט הם משחקים יותר טוב מאיתנו וזה אחלה קריאת השכמה לקראת עונה הבאה אחרי שהבריגו אותנו לפלייאוף עליון עם הסגל והכדורגל הזה מול קבוצות לאומית
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
והנה בסוף כל זה הם לא ניצחו אותנו, יש לנו יותרHapolo כתב: ↑15 אפריל 2025, 06:40 3 פעמים שיחקנו מולם ו3 פעמים הם נראו הרבה יותר טוב מאיתנו. היו פרקים שלא הצלחנו לעבור את החצי. מזכיר את המפגשים מול נתניה או בעצם מול כל קבוצה שיודעת לעשות קצת לחץ, מה שמדאיג זה שאנחנו אותה הפועל שלא יודעת מה לעשות מול זה חוץ מלבעוט כדור למעלה או להתמסר רוחבית בדקות שהקבוצה השניה מורידה הילוך.
נקודות מהם, יותר שערי זכות וזה בזמן שקבוצות באות לשחק מולנו באופן רציני יותר ממולם
-
- קיבל.ה 329 לייקים
וכדורגל משחקים 90 דקות והגרמנים מנצחים. לנצח תחיה מקלישאות ולא ממהות...
-
- קיבל.ה 227 לייקים
תוצאות זה חשוב מאוד, אבל אני מסתכל על הדרך ועל כדורגל.
שורה תחתונה בשלושת המשחקים שלנו נגד הפועל פ"ת הם היו יותר טובים מאיתנו (בעיניי). ולפרקים גם לא עברנו את החצי נגדם.
סוף העולם? ממש לא, כי הייתה מטרה וזה לעלות ליגה ואת זה הצלחנו.
אני סומך על ברדה ועל ההנהלה שיביאו חיזוק רציני, כי המון שחקנים לא צריכים להישאר.
שורה תחתונה בשלושת המשחקים שלנו נגד הפועל פ"ת הם היו יותר טובים מאיתנו (בעיניי). ולפרקים גם לא עברנו את החצי נגדם.
סוף העולם? ממש לא, כי הייתה מטרה וזה לעלות ליגה ואת זה הצלחנו.
אני סומך על ברדה ועל ההנהלה שיביאו חיזוק רציני, כי המון שחקנים לא צריכים להישאר.