מילפורד כתב: ↑13 אפריל 2025, 13:08
אני לא מוותר על קבוקלו כל כך מהר, אני מאמין שאם הוא נשאר עוד עונה, בכימיה שהתפתחה כבר בקבוצה , שנה הבאה היא מפלצת.
אני גם חושב (ונשמע שגם בקבוצה חושבים ככה) שאחד החיזוקים החשובים לשנה הבאה זה המשכיות, בשביל הייתי רוצה לראות בערך 8 אם לא 9 שחקנים שהיו משמעותיים השנה ביורוקאפ נשארים בהפועל.
המשמעות של זה היא:
1. ים
2. פוסטר
3. בלייקני
4. איש
5. ברונו
6. מוטלי
7. תומר
8. בינגהאם (?)
9. בר/פלטין/בלייזר (?)
נצטרך להתחזק בעוד בין 3-5 שחקנים גם במצב הזה.
אם קבנגלה מגיע לסיפור הזה, זה כנראה במקום בינגהאם.
אני מנסה לעשות סדר גם עם עמדות וגם לליגה.
לדעתי מבחינת ישראלים:
ים, ברטי, פלטין,תומר נשארים...
לא רואה 3/4 עדיף על בליזר ויש צורך גם ב5.
זה אומר שחסרים לנו לפחות 2 ישראלים בכירים, רצוי כאלו שיוכלו לתת דקות ביורוליג.
מבחינת גבוהים לדעתי העדיפות היא הל וולף אם הוא לא בNBA, ואם לא טי גי ליף. שגף / צ'אצ'ה זה עדיפות שלישית / רביעית.
אותו דבר בגארדים, בן שרף אם הוא לא בNBA עדיפות ראשונה, מודה שאין לי רעיון למישהו נוסף, אולי מקס הידיגר. אבל לא בטוח בזה בכלל, יש גם את הבן של שארפ שעכשיו במכללות. מהארץ רק בורג עושה עלי רושם או להמשיך עם נועם.
זרים.
ברור שצריך רכז / קומבו נוסף ליד ים, וכומבן שיש את הזה שמדברים עליו. זר 1
אם פוסטר / בליקני נשארים ולדעתי כרגע כן אז יחד עם הישראלים זה סוגר הרמתית את עמדות 1-2.5. 3 זרים
עמדה 3 לדעתי חייבת שינוי, עם כל האהבה לאיש... פוסטר / בליקני הם 2.5 לא 3. חייבים 3 שהוא לא רק פקטור הגנתית אלא גם כזה התקפי. ולדעתי הוא צריך להיות 3.5 אפילו. זר רביעי.
לדעתי חובה 3 זרים גבוהים על מוטלי כ 5 אין מחלוקות. קאבוקלו כ 4 שיכול לשחק 5 הוא גם משהו שאין עליו מחלוקות.
הזר הגבוה השלישי מאוד תלוי בשאר השחקנים שנביא כולל הישראלים. לדעתי נצטרך עוד 3-4 כזה ואז אם יש גיבוי טוב לצבע אין בעיה להישאר עם בינגהאם כזר השמיני.