מה זה בגלל משנה?רק הפועל כתב:היה וולקאם , דדאס יעמוד על הקווים נגד חולון כמאמן רשמי בפעם האחרונה או שכבר במשחק מחר אטודיס יאמן ?
מה איטודיס יספיק לעשות בכלל? לוקח זמן לתרגל תרגילים ולהכיר שחקנים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מה זה בגלל משנה?רק הפועל כתב:היה וולקאם , דדאס יעמוד על הקווים נגד חולון כמאמן רשמי בפעם האחרונה או שכבר במשחק מחר אטודיס יאמן ?
שינהל את המשחק בזום
נכון, לפחות זה. אבל בגדול אין פה כלוםמילפורד כתב:עם כל הביקורת, ויש ביקורת גם על המשחק היום.
חייב לתת לו קרדיט על הסיפסול של בברלי ובלייקני ואפילו על הקרדיט לבלייזר ברבע האחרון.
אני מכיר את איתן כבל.הוא באמת אדם נדיר.oleg neduda כתב: ↑16 נובמבר 2024, 23:23 הוא באמת עושה עבודה מחפירה השנה. אבל ברמה האישית הוא אחלה בן אדם ורואים שהשחקנים באמת אוהבים אותו
לגמרי. צניעות ובגרות שלא זכור לי שפגשתי, גם לא בכדורגל. שאפו גדולהלך המומנטום כתב: ↑17 נובמבר 2024, 09:04 לא נעשה לו עוול מקצועי, ברור לכולנו שהוא לא מספיק טוב.
אני כן שמח לראות שמדובר במענטש וזה תמיד טוב שיש לך איש מקצוע טוב (מקווה שהוא עוזר מאמן ברמה גבוהה) שהוא גם בן אדם ששחקנים מתחברים אליו.
מסכים איתך.הלך המומנטום כתב: ↑17 נובמבר 2024, 09:04 לא נעשה לו עוול מקצועי, ברור לכולנו שהוא לא מספיק טוב.
אני כן שמח לראות שמדובר במענטש וזה תמיד טוב שיש לך איש מקצוע טוב (מקווה שהוא עוזר מאמן ברמה גבוהה) שהוא גם בן אדם ששחקנים מתחברים אליו.
חשוב לי להדגיש שאני לאו דווקא מחפש הנאה, אלא כדורסל שיודעים לאן הוא מכוון.אדום ותיק כתב: ↑17 נובמבר 2024, 10:53מסכים איתך.הלך המומנטום כתב: ↑17 נובמבר 2024, 09:04 לא נעשה לו עוול מקצועי, ברור לכולנו שהוא לא מספיק טוב.
בכללית למרות הנצחונות, שגורמים לי לנחתרוח גדולה, הכדורסל היה הרבה פחות מהנה מהכדורסל של פרנקו.
גם אמש הוא עשה טעויות (והסביר מדוע מצפים להלחלפתו) והעלה הרכבים שכמעט הביאו להפסד. התעקשות על נועם יעקב שלא הצליח להפעיל שחקים ונתקע יותר מידי פעמים ביער שמתחת לסל, או הוצאה מאוחרת מידי של פלטין אחרי שראה שהוא בזון של עבירות.