אני באופן אישי רוצה להגיד לבן אדם בעיקר תודה.
לא מתכוון לשכוח לו את זה שהוא הוביל אותנו מליגה ב׳ עד למצב שאולם של 3,400 מקומות קטן עלינו.
לטעמי, גם בחצי שנה האחרונה, הוא פעל לפי מה שלדעתו היתה טובת הפועל.
אני לא שולל את האפשרות שהוא מודע לדברים שאנחנו לא ושאולי הוא צודק ואולי עוד יבוא היום שנצטער כולנו על זה שעופר ינאי נכנס להפועל, אבל כמו שכתבתי לו בעצמי, אם לא ננסה - לא נדע.
אמרתי את זה הרבה פעמים בעשור האחרון, שהייתי שמח אם מישהו היה מחליף את רמי (על אותו משקל של הגבלת כהונת ראש ממשלה), אבל לא היה אחד כל השנים האלה שאמר שהוא בא כדי להחליף אותו ורמי המשיך וסחב את העגלה עד הנה.
זה מאוד מצער אותי האופן שבו רמי עזב את הפועל והעמותה, מאוד מצער אותי האופן שבו אנשים מדברים עליו עכשיו, בצדק או שלא בצדק, לא רלוונטי מבחינתי, חבל לי שלכאן הגענו.
אז , אני רוצה רגע לעצור ולהגיד לרמי פשוט תודה.
*אני אנצל את העובדה שאני מוד פה, ואשמור על האשכול הזה כשאכול תודה לאיש, יש מספיק אשכולות אחרים בהם אפשר ללכלך , לבקר ולהוציא קיטור.
אשכול תודה לרמי כהן
-
- קיבל.ה 156 לייקים
תודה על הכל רמי. התבטאתי פה כלפיו בצורה לא מתאימה בשבוע האחרון מתוך חשש לעתידו של המועדון אבל אין ספק בכלל שהערצתי את הבן אדם עוד כילד בן 15 בהדר יוסף. מאחל לנו שימשיך להיות מעורב בהפועל כי כל הצדדים ירוויחו
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
הר הביקורות המאוד מוצדקות בצד, יש לו מקום של כבוד במוזיאון שיהיה על ההיסטוריה המפוארת של הקבוצה.
הוא חי ונשם הפועל במשך שנים, והשקיע בזה את כל מה שיכל וחלק ממה שלא יכל.
שום דבר לא ייקח ממנו את זה.
ועם הזמן נשכח את הביקורות, ויישאר רק הכבוד המטורף הזה אליו.
הוא חי ונשם הפועל במשך שנים, והשקיע בזה את כל מה שיכל וחלק ממה שלא יכל.
שום דבר לא ייקח ממנו את זה.
ועם הזמן נשכח את הביקורות, ויישאר רק הכבוד המטורף הזה אליו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 368 לייקים
לא כתבתי ולא אכתוב אף מילה שלילית על רמי כהן שהאיר לי פנים וסייע לי כמה פעמים.
בעיני, רמי הוא אדם ערכי ואידיאליסט שבחר להתפטר השנה פעמיים, תכונת אופי מבורכת אל מול נוף מנהיגי ישראל בשנים האחרונות.
בעיני, רמי הוא אדם ערכי ואידיאליסט שבחר להתפטר השנה פעמיים, תכונת אופי מבורכת אל מול נוף מנהיגי ישראל בשנים האחרונות.
-
- קיבל.ה 14 לייקים
אישית אני מקווה שבעוד כמה חודשים נזכור כולנו בעיקר את הטוב שעשה רמי ולא את הרע, נזכור שכל מה שנעשה התרחש במסגרת הזמן בה כולנו מעורערים נפשית בגלל המתרחש במדינה ומאה חטופינו, שרובינו נסלח לו, ושאם ירצה, יחזור לתפקיד בהפועל, תחת עופר או תחת ספרא.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
הייתי מחכה עם אשכול כזה, קודם שיתברר שהפועל ממשיכה להתקיים. אחר כך תכתבו דברי הלל לאדם הזה. את דעתי עליו אשמור עד שהכל יתבהר.
אגב, בדצמבר 2009 העמותה קיבלה אישור לעשות שימוש בשם הפועל ת"א. עברו בדיוק 15 שנה מאז. אולי ברוח הדברים של האשכול - והרצון לשכוח ולסלוח - נפתח במקביל אשכול גם עבור מי שמסר לעופר אליהו (תמיד יש איזה עופר בסיפור, אולי עידן עופר ירצה להיכנס שותף בבניית האולם....) את זכות השימוש הזו.
אגב, בדצמבר 2009 העמותה קיבלה אישור לעשות שימוש בשם הפועל ת"א. עברו בדיוק 15 שנה מאז. אולי ברוח הדברים של האשכול - והרצון לשכוח ולסלוח - נפתח במקביל אשכול גם עבור מי שמסר לעופר אליהו (תמיד יש איזה עופר בסיפור, אולי עידן עופר ירצה להיכנס שותף בבניית האולם....) את זכות השימוש הזו.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
פתחתי בעצמי אשכול דומה לפני כחודשיים כאשר רמי התפטר מתפקידו כיו"ר המועדון - ורשמתי אז מילים חמות על רמי.
אין לי כוונה כרגע לרשום מילים חמות שוב. הוא שפך את התינוק עם המים פה וכמעט הרג את המועדון הזה סופית. וזה לא משנה אם הכוונות שלו היו טהורות וטובות, או אחרות.
לא ברור לי גם מדוע אתמול התפטר ומיד רץ להתראיין תחת כל עץ רענן. זה גם לדעתי משהו שאומר עליו דבר או שניים, בפן הפחות מחמיא.
הזכויות של רמי במועדון קיימות, אבל כרגע עדיף לשים אותן לגמרי לגמרי בצד עד שנראה שהפלונטר הזה מסתדר.
אין לי כוונה כרגע לרשום מילים חמות שוב. הוא שפך את התינוק עם המים פה וכמעט הרג את המועדון הזה סופית. וזה לא משנה אם הכוונות שלו היו טהורות וטובות, או אחרות.
לא ברור לי גם מדוע אתמול התפטר ומיד רץ להתראיין תחת כל עץ רענן. זה גם לדעתי משהו שאומר עליו דבר או שניים, בפן הפחות מחמיא.
הזכויות של רמי במועדון קיימות, אבל כרגע עדיף לשים אותן לגמרי לגמרי בצד עד שנראה שהפלונטר הזה מסתדר.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 522 לייקים
אני לא מגיב הרבה בפורום,מילפורד כתב: ↑23 דצמבר 2024, 09:27 אני באופן אישי רוצה להגיד לבן אדם בעיקר תודה.
לא מתכוון לשכוח לו את זה שהוא הוביל אותנו מליגה ב׳ עד למצב שאולם של 3,400 מקומות קטן עלינו.
אני לא שולל את האפשרות שהוא מודע לדברים שאנחנו לא ושאולי הוא צודק ואולי עוד יבוא היום שנצטער כולנו על זה שעופר ינאי נכנס להפועל, אבל כמו שכתבתי לו בעצמי, אם לא ננסה - לא נדע.
אמרתי את זה הרבה פעמים בעשור האחרון, שהייתי שמח אם מישהו היה מחליף את רמי (על אותו משקל של הגבלת כהונת ראש ממשלה), אבל לא היה אחד כל השנים האלה שאמר שהוא בא כדי להחליף אותו ורמי המשיך וסחב את העגלה עד הנה.
זה מאוד מצער אותי האופן שבו רמי עזב את הפועל והעמותה, מאוד מצער אותי האופן שבו אנשים מדברים עליו עכשיו, בצדק או שלא בצדק, לא רלוונטי מבחינתי, חבל לי שלכאן הגענו.
*אני אנצל את העובדה שאני מוד פה, ואשמור על האשכול הזה כשאכול תודה לאיש, יש מספיק אשכולות אחרים בהם אפשר ללכלך , לבקר ולהוציא קיטור.
אך לאחרונה כמעט ולא,
מאד משפיע עליי לצערי המצב ,
גם התגובות בפורום בחלקן קשות לעכול,
רק רוצה
להצטרף לכל מילה
אולי הביקורת שהייתה על רמי הייתה מוצדקת ,
לא רוצה להיכנס כרגע לזה
אבל ,
כמות הרוע שיצאה על רמי ,וההשוואות לכל מיני שנואי נפשנו ,וההשתלחות בו עברה כל גבול.
לא כותב זאת על מנת לנהל דיון או וויכוח עם אחרים ,
כל אחד שכתב את מה שכתב שיעשה את חשבון הנפש עם עצמו.
לי הימים ,השבועות האחרונים כאוהד הפועל
עצובים לי מאד ,
בשבילי רמי הוא איש יקר
אני אוהב את האיש
עשה המון לטובת הפועל ,היה מעורב וקשוב לקהל ,
ואני יכול להעיד על כך לזכותו באופן אישי,
ולעניות דעתי מה שהניע אותו זו אך ורק טובת הפועל
טובת המועדון ,ובדרך שפעל חשב שזו הדרך הנכונה.
מאחל לרמי רק טוב
וכמובן למועדון היקר שלנו
שרק נצעד קדימה
להצלחות ,הישגים ולא פחות חשוב בעיניי
לשמירה על הצביון של קהילה מאוחדת ותומכת
יאאלה הפועל

אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 864 לייקים
כל מילה. משקף את תחושותיי בצורה מלאה.tadmored כתב: ↑23 דצמבר 2024, 12:47אני לא מגיב הרבה בפורום,מילפורד כתב: ↑23 דצמבר 2024, 09:27 אני באופן אישי רוצה להגיד לבן אדם בעיקר תודה.
אך לאחרונה כמעט ולא,
מאד משפיע עליי לצערי המצב ,
גם התגובות בפורום בחלקן קשות לעכול,
רק רוצה
להצטרף לכל מילה
אולי הביקורת שהייתה על רמי הייתה מוצדקת ,
לא רוצה להיכנס כרגע לזה
אבל ,
כמות הרוע שיצאה על רמי ,וההשוואות לכל מיני שנואי נפשנו ,וההשתלחות בו עברה כל גבול.
לא כותב זאת על מנת לנהל דיון או וויכוח עם אחרים ,
כל אחד שכתב את מה שכתב שיעשה את חשבון הנפש עם עצמו.
לי הימים ,השבועות האחרונים כאוהד הפועל
עצובים לי מאד ,
בשבילי רמי הוא איש יקר
אני אוהב את האיש
עשה המון לטובת הפועל ,היה מעורב וקשוב לקהל ,
ואני יכול להעיד על כך לזכותו באופן אישי,
ולעניות דעתי מה שהניע אותו זו אך ורק טובת הפועל
טובת המועדון ,ובדרך שפעל חשב שזו הדרך הנכונה.
מאחל לרמי רק טוב
וכמובן למועדון היקר שלנו
שרק נצעד קדימה
להצלחות ,הישגים ולא פחות חשוב בעיניי
לשמירה על הצביון של קהילה מאוחדת ותומכת
יאאלה הפועל
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
רמי היקר.
היית לנו לאור. מקווה שלא תהפוך לחושך.
היית לנו לאור. מקווה שלא תהפוך לחושך.
בעתיד הקרוב יזכר כ"המבצר האחרון שנפל"
תודה רמי, תודה לך הפועל
תודה רמי, תודה לך הפועל
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
זה גם עלייך, בנאדם!

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
שמח שהוא היה היום באולם לראות ולחוות את זה.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
בדיוק רציתי לשאול אם הוא היה שם.מילפורד כתב:שמח שהוא היה היום באולם לראות ולחוות את זה.
כי אין ספק שאין אחד שמגיע לו יותר מרמי להיות שם.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
https://www.one.co.il/Article/489600.html
אייזנברג מבקש להצטרף להליך עמותת אוסישקין
מי שהיה במשך 2 עשורים הדמות המרכזית בהפועל טוען כי על פי הסכם מ-2009 הזכויות בקבוצה ניתנו לעמותה רק בהשאלה – וכעת, עם קריסתה, עליהן לשוב לידו
אייזנברג מבקש להצטרף להליך עמותת אוסישקין
מי שהיה במשך 2 עשורים הדמות המרכזית בהפועל טוען כי על פי הסכם מ-2009 הזכויות בקבוצה ניתנו לעמותה רק בהשאלה – וכעת, עם קריסתה, עליהן לשוב לידו
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
קשקשן. השופטת כבר אמרה לו ש"יש קושי" עם הטענות שלו כי הזכויות נמכרו על ידי גוף משפטי שכבר פורק ולא קיים היום ולא על ידיו באופן אישי כך שהוא לא יכול לקבל החזרה משהו שאף פעם לא היה שלו.
אבל אם אפשר לקבל כותרות ואולי לצאת מזה עם כמה גרושים למה שיפסיק.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
זה לא עונה לשאלה ששאלתי.
הוא אמר שהוא מתחרט גם לאחר שהמשיך לבוא ליד אליהו.
שאלתי, האם לאחר הזכייה, הוא עדיין מתחרט או שאולי עכשיו כבר לא
-
- קיבל.ה 218 לייקים
אל תצפה לתשובה.
כמו עוד משתמש שהיה באטרף של הודעות בעיקר באשכולות כגון "עופר ינאי"
והיה מתעלם בכוונת מכוון לשאלות שנשאל בקשר לאלימות של חברי האולטראס.
כאנשים מעדיפים מבנה על פני מועדון, על פני קבוצה, על פני מאמן ושחקנים
ואין להם בעיה להפקיר את המועדון, הקבוצה והשחקנים ככה הם מתנהגים ומתעלמים ממה שלא מסתדר עם האג'נדה שלהם.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
אחלה רמי. תודה על הכל!
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

-
- קיבל.ה 948 לייקים
עם אמירה כזו של השופטת יש לו סיכוי לקבל כמה שקלים?רדנקו כתב: ↑13 אפריל 2025, 19:22 קשקשן. השופטת כבר אמרה לו ש"יש קושי" עם הטענות שלו כי הזכויות נמכרו על ידי גוף משפטי שכבר פורק ולא קיים היום ולא על ידיו באופן אישי כך שהוא לא יכול לקבל החזרה משהו שאף פעם לא היה שלו.
יאללה הביתה!!!
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לא בטוח ששופטת וזה בכל זאת רק מה שדווח בתקשורת.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים