עונת מלפפונים 21
-
- קיבל.ה 492 לייקים
גם אם רז מאיר שחקן טוב: הוא חייב להגיע רק אחרי החתמה של בן שהר, שלומי אזולאי ואלטמן.
שוב ושוב הם קונים שחקנים טובים בעמדות שלא דחופות. הקיצוני היה ג'רפי אחרי העונה של לבקוביץ'. מרגיש לי שצריך לספר להם את המשל של האבנים והחול. הם פשוט מפגרים.
שוב ושוב הם קונים שחקנים טובים בעמדות שלא דחופות. הקיצוני היה ג'רפי אחרי העונה של לבקוביץ'. מרגיש לי שצריך לספר להם את המשל של האבנים והחול. הם פשוט מפגרים.
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
ממש ממש לא נכון, הוא החתמה סופר חשובה, יש לך רק את בן ביטון בעמדה הזאת אחרי עזיבה של סרדל ואבו עביד.אוהד כורסא כתב: ↑15 יוני 2021, 14:49 גם אם רז מאיר שחקן טוב: הוא חייב להגיע רק אחרי החתמה של בן שהר, שלומי אזולאי ואלטמן.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
אופק ביטון יכול לשחק מגן ימני לדעתי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4739 לייקים
בול!אוהד כורסא כתב: ↑15 יוני 2021, 14:49 גם אם רז מאיר שחקן טוב: הוא חייב להגיע רק אחרי החתמה של בן שהר, שלומי אזולאי ואלטמן.
והוא לא שחקן טוב בעיניי ולא אכפת לי שהוא מגיע מחיפה.
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
הוא מזכיר את אילן בכר, שחקן גבוה עם עוצמה בפריצה, לא כל כך מכיר אותו על הצד ההגנתי שלו, אבל התקפית הוא סוג של בכר.
מי שלא מכיר את בכר, יש לו בעיה שהוא לא נולד פעם.
מי שלא מכיר את בכר, יש לו בעיה שהוא לא נולד פעם.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
רז מאיר יכול לשחק גם בצד שמאל לא?
במכבי חיפה היו כמה משחקים לדעתי שהוא היה בעמדת המגן השמאלי.
כנאה שאם גרופר אכן יעזוב, רז מאיר יהיה המגן הימני\שמאלי המחליף \ יתחרה עם ליידנר עם ההרכב.
סה"כ אם ויבוא זאת החתמה טובה.
כנאה שאם גרופר אכן יעזוב, רז מאיר יהיה המגן הימני\שמאלי המחליף \ יתחרה עם ליידנר עם ההרכב.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
הוא לא נקנה ולא הגיע לשום מקום עדיין.אוהד כורסא כתב: ↑15 יוני 2021, 14:49 גם אם רז מאיר שחקן טוב: הוא חייב להגיע רק אחרי החתמה של בן שהר, שלומי אזולאי ואלטמן.
מדהים מאזכור באתר מסויים לאן אתם מגיעים.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
כן, הוא סוג של קלטינס.לירון האדום כתב: ↑15 יוני 2021, 16:47 רז מאיר יכול לשחק גם בצד שמאל לא?
-
- קיבל.ה 949 לייקים
סהכ כיוון חיובי אבל אי אפשר לסכם
חסרים עוד ואני מאמין שיעזבו עוד,
חסרים עוד ואני מאמין שיעזבו עוד,
long live the zapta
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
רז מאיר עושה מו״מ מול חיפה.
לא רואה שום סיבה שנביא אותו, ולא נראה לי שבאמת רוצים אותו.
בואו נתקדם
לא רואה שום סיבה שנביא אותו, ולא נראה לי שבאמת רוצים אותו.
בואו נתקדם
- רדפוקס
- קיבל.ה 4739 לייקים
להתקדם לאן? בן שהר ושלומי אזולאי עדיין עושים בטן גב בחו"ל וזרים כרגע לא על הפרק חוץ מהברזילאי הזה שהוצע לחצי מהליגה.
כמובן שעדיין מחכים לחתימה הרשמית של ג'ורג' דיבה האלמותי אבל עד אז משעמם וצריך לדבר על משהו - רז מאיר.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
זה מצחיק כי לרז מאיר יש אפס קשר לעמדת המגן שמאלי. חברים אוהדי חיפה כל הזמן מזכירים לי שיום אחד גיא לוזון החליט לשים אותו שם ומאז זה ניהיה קטע והבלוף ממשיך להתגלגל.לירון האדום כתב: ↑15 יוני 2021, 16:47 רז מאיר יכול לשחק גם בצד שמאל לא?
יכול לשחק אך ורק מגן ימני אם וכאשר יחתום.
It's 1991 and I refuse to come wack
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
מרגיש לי שהיה מישהו במחלקת הסקאוט שהוא דיסלקט ושביקשו ממנו להכין רשימת רכש של "זרים טובים וזולים" והוא הכין בטעות רשימת רכש של "רזים טובים וזולים" ומפה לשם רז כהן, רז שטיין, רז טוויזר ועכשיו רז מאיר
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 5903 לייקים
-
- קיבל.ה 878 לייקים
דיברתי עכשיו עם מישהו מאוד מקורב להנהלה, כי מאוד עניין אותי מאיפה פתאום הגיע כסף.
הוא אמר שלהפועל יש תקציב ל6 שחקנים שמרוויחים בין 120-200 אלף דולר בעונה. כרגע 2 חתומים(ורד ושטקוס) ורוצים להחתים עוד 4(אלטמן,גוטליב, שהר ואזולאי כנראה). בן ביטון ואיינבינדר במחיר מצחיק כי בש וביתר משלמות להם.
בנוסף, איזשהו חלוץ ושמו בן מגיע מחר למתחם. מקווה שלא יהיה חזיר ויזכור איפה הוא התחיל.
הוא אמר שלהפועל יש תקציב ל6 שחקנים שמרוויחים בין 120-200 אלף דולר בעונה. כרגע 2 חתומים(ורד ושטקוס) ורוצים להחתים עוד 4(אלטמן,גוטליב, שהר ואזולאי כנראה). בן ביטון ואיינבינדר במחיר מצחיק כי בש וביתר משלמות להם.
בנוסף, איזשהו חלוץ ושמו בן מגיע מחר למתחם. מקווה שלא יהיה חזיר ויזכור איפה הוא התחיל.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
בארץהוקיץ' כתב: ↑15 יוני 2021, 20:02לדעתי שניהם כבר בארץ.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
Money הראל, זה אתה??Money כתב: ↑15 יוני 2021, 20:08 דיברתי עכשיו עם מישהו מאוד מקורב להנהלה, כי מאוד עניין אותי מאיפה פתאום הגיע כסף.

It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 878 לייקים
אני חצי ממנו בגיל ובכסף. לצערי או לשמחתיHapoelian כתב: ↑15 יוני 2021, 20:12Money הראל, זה אתה??Money כתב: ↑15 יוני 2021, 20:08 דיברתי עכשיו עם מישהו מאוד מקורב להנהלה, כי מאוד עניין אותי מאיפה פתאום הגיע כסף.
בנוסף, איזשהו חלוץ ושמו בן מגיע מחר למתחם. מקווה שלא יהיה חזיר ויזכור איפה הוא התחיל.![]()
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
איתי שכטר מועמד להצטרף להפועל חיפה , כץ בונה שם קבוצה יפה
הלוואי עלינו התקפה של ממן אגאדה ושכטר
-
- קיבל.ה 291 לייקים
אם נלך לאמצע לפי 150 אלף דולר לשחקן מתוך השישה זה יוצא 900 אלף דולר בוא נגיד מליון דולר לכל השישה.Money כתב: ↑15 יוני 2021, 20:08 דיברתי עכשיו עם מישהו מאוד מקורב להנהלה, כי מאוד עניין אותי מאיפה פתאום הגיע כסף.
כמובן שמדובר בסכומי נטו והעלות למועדון היא בערך כפולה אז יוצא שהעלות שלהם למועדון בשנה היא באזור ה6.5-7 מיליון שקל.
מעריך ששאר שחקני הסגל ביחד לא מגיעים לסכום הזה...
ככה שבגדול זה לא כזה מופרך.
מיותר לציין שאם וכאשר אז סגל כזה של ישראלים יביא כמות מכובדת מאד של מנויים והכנסות בהתאם...
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מעדיף אלטמן בן סהר וורדSin Queso כתב:איתי שכטר מועמד להצטרף להפועל חיפה , כץ בונה שם קבוצה יפה
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 294 לייקים
בדיוק.לירון האדום כתב: ↑15 יוני 2021, 21:11מעדיף אלטמן בן סהר וורדSin Queso כתב:איתי שכטר מועמד להצטרף להפועל חיפה , כץ בונה שם קבוצה יפה
לא יכול לראות תפרצוף של שכטר.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
מי טולירון האדום כתב: ↑15 יוני 2021, 21:11מעדיף אלטמן בן סהר וורדSin Queso כתב:איתי שכטר מועמד להצטרף להפועל חיפה , כץ בונה שם קבוצה יפה
הוכיח שהוא ליצן חנפן וחרא
-
- קיבל.ה 426 לייקים
שכטר לא טוב מספיק בשביל שאני אסלח לו על זה שהוא בן זונה
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
חייב חלוץ! יאללה תסגרו עם מישהו מוכח לשם שינוי ולא שוב הרפתקאות עם חלוצים מהצד הנידח של אירופה
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
לא יודע עם מי דיברת, אבל אין למה שכתבת קשר למציאות.Money כתב: ↑15 יוני 2021, 20:08 דיברתי עכשיו עם מישהו מאוד מקורב להנהלה, כי מאוד עניין אותי מאיפה פתאום הגיע כסף.
אייבינדר סיים בסוף העונה את החוזה שלו בביתר ורק הפועל מממנת את השכר שלו. זה בטח לא פחות מ120 אלף דולר,
לבן ביטון חוזה גבוה בבאר שבוע וגם ביחס אליו קשה לי להאמין שהפועל נושאת בפחות מ120 אלף דולר מהשכר שלו (אלונה לא עד כדי כך פראיירית). מלכתחילה היה כתוב שכשהחוזה שלו יוארך זה יהיה בסכום גבוה משמעותית
חוץ מזה אני די בטוח שגם קולו חתום על חוזה גבוה יותר וכנראה שגם שלומי אזולאי החלוץ.
מעבר לזה, אני מתקשה להאמין שגם אלטמן וגם אזולאי (הקשר) יחתמו ולדעתי זה אחד על חשבון השני.
אם באמת כל המלפפונים שמדברים עליהם יחתמו, אני מנחש שזה בגלל שבקיץ הקודם העמידו פה קבוצה בתקציב מינימום (עם קיצוץ של 30 אחוז בשכר ו7 מיליון שקל רשת ביטחון) ולדעתי זה שהצליחו לסחוב ככה חצי שנה פשוט הוביל לכך שנשארו עם רווח תפעולי ואקסטרות מכובדןת.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
קולו ואזולאי לא מרוויחים יותר מ100 אלף דולר וגם בזה אני מתפרעoleg neduda כתב: ↑16 יוני 2021, 00:35לא יודע עם מי דיברת, אבל אין למה שכתבת קשר למציאות.Money כתב: ↑15 יוני 2021, 20:08 דיברתי עכשיו עם מישהו מאוד מקורב להנהלה, כי מאוד עניין אותי מאיפה פתאום הגיע כסף.
אייבינדר סיים בסוף העונה את החוזה שלו בביתר ורק הפועל מממנת את השכר שלו. זה בטח לא פחות מ120 אלף דולר,
לבן ביטון חוזה גבוה בבאר שבוע וגם ביחס אליו קשה לי להאמין שהפועל נושאת בפחות מ120 אלף דולר מהשכר שלו (אלונה לא עד כדי כך פראיירית). מלכתחילה היה כתוב שכשהחוזה שלו יוארך זה יהיה בסכום גבוה משמעותית
חוץ מזה אני די בטוח שגם קולו חתום על חוזה גבוה יותר וכנראה שגם שלומי אזולאי החלוץ.
מעבר לזה, אני מתקשה להאמין שגם אלטמן וגם אזולאי (הקשר) יחתמו ולדעתי זה אחד על חשבון השני.
אם באמת כל המלפפונים שמדברים עליהם יחתמו, אני מנחש שזה בגלל שבקיץ הקודם העמידו פה קבוצה בתקציב מינימום (עם קיצוץ של 30 אחוז בשכר ו7 מיליון שקל רשת ביטחון) ולדעתי זה שהצליחו לסחוב ככה חצי שנה פשוט הוביל לכך שנשארו עם רווח תפעולי ואקסטרות מכובדןת.
-
- קיבל.ה 337 לייקים
רז מאיר כנראה לא יגיע ולדעתי לא באמת היה מועמד.
לעומת זאת איאד חבשי עושה קולות של רוצה לעזוב, נראה לי שהוא עדיף משמעותית על סירושטיין ורז שלמה.
לעומת זאת איאד חבשי עושה קולות של רוצה לעזוב, נראה לי שהוא עדיף משמעותית על סירושטיין ורז שלמה.
-
- קיבל.ה 317 לייקים
שהר אמור להגיע לפגישה עם נציגים של הפועל היום. נקווה לבשורות טובות
את הסם הכי גדול
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
נקווה לטוב. במידה וסהר (שהר) בסוף לא יחתום, אולי במקום אלירן עטר יהיה כבר עדיף ללכת על איתי שכטר, שגם נמצא כרגע על המדף?קוקאין ואלכוהול כתב: ↑16 יוני 2021, 10:33 שהר אמור להגיע לפגישה עם נציגים של הפועל היום. נקווה לבשורות טובות
לדעתי שכטר עדיין לא גמר את הסוס לגמרי, יכול לתת עונה טובה - ולמרות משקעי העבר, היו להפועל גם זמנים טובים מאד איתו.
חוצמזה שהוא כנראה חבר של וורד ואיינבינדר, ככה שיכול להיות שמח והוא ירצה להגיע בשכר שהוא לא בשמיים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 338 לייקים
חבל לי על כל שקל שנשלם לאפס הזה, מעדיף כבר את אלירן עטר.קפטן ג'ק כתב: ↑16 יוני 2021, 11:07נקווה לטוב. במידה וסהר (שהר) בסוף לא יחתום, אולי במקום אלירן עטר יהיה כבר עדיף ללכת על איתי שכטר, שגם נמצא כרגע על המדף?קוקאין ואלכוהול כתב: ↑16 יוני 2021, 10:33 שהר אמור להגיע לפגישה עם נציגים של הפועל היום. נקווה לבשורות טובות
לדעתי שכטר עדיין לא גמר את הסוס לגמרי, יכול לתת עונה טובה - ולמרות משקעי העבר, היו להפועל גם זמנים טובים מאד איתו.
חוצמזה שהוא כנראה חבר של וורד ואיינבינדר, ככה שיכול להיות שמח והוא ירצה להגיע בשכר שהוא לא בשמיים.
מה עם דוידה??לירון האדום כתב: ↑15 יוני 2021, 21:11מעדיף אלטמן בן סהר וורדSin Queso כתב:איתי שכטר מועמד להצטרף להפועל חיפה , כץ בונה שם קבוצה יפה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
דוידה צריך להיות חלק מהפועל בשנה הקרובה במידה ולא תבוא עליו הצעה בומבסטית מחו"ל, זה לא פוסל את זה שהסגל של הפועל צריך לבנות את עצמו ולא לסמוך על קפריזות של סוכנים שמפתים ילדים כמוהו לברוח לבלגיה או אוסטריה
במקרה "הנורא" יהיה לנו סוף סוף עומק לראשונה בערך מאז עונת רבש(למרות שבאמת אני לא מאמין שזה יקרה וכולם ישארו באותו הסגל)
במקרה "הנורא" יהיה לנו סוף סוף עומק לראשונה בערך מאז עונת רבש(למרות שבאמת אני לא מאמין שזה יקרה וכולם ישארו באותו הסגל)
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
גם שהר ועטר פלוס מינוס, האמת
מקווה שלפחות יביאו איזה זר שלא עבר את ה32
- רדפוקס
- קיבל.ה 4739 לייקים
החיזוק של הקיץ: קלינגר הורחק משישה משחקים, מי שם כסף שאנחנו בטופ 6 עד מחזור 7?
-
- קיבל.ה 950 לייקים