ישששששש הפועל !!!
פשוט התרגשתי
מה את עושה לי הפועל שלי

ונקודת המבט המקצועית שלי , שהיא לא כל כך מקצועית , נראה לי שאנחנו פשוט קבוצה יותר טובה .

נראה לי שמגיע לקבוצה הזאת ולילדים שלך שתחזור ליציעRed roy כתב:אין לי מה להגיד
ישששששש הפועל !!!
פשוט התרגשתי
מה את עושה לי הפועל שלי
![]()
ונקודת המבט המקצועית שלי , שהיא לא כל כך מקצועית , נראה לי שאנחנו פשוט קבוצה יותר טובה .
ברגע שהילדים יממנו את המנויים שלהם הם יכולים לעשות מה שהם חושבים שנכון לעשות
מבין את הסולידריות ומכבד אותהRed roy כתב: ↑09 אפריל 2025, 01:22ברגע שהילדים יממנו את המנויים שלהם הם יכולים לעשות מה שהם חושבים שנכון לעשות( כולי תקווה שנהיה באותה הדעה )
הם ויכול להיות שבצדק אומרים שאני הורס להם ...
בכל מקרה , בנתיים אני לא יכול לחזור , אני יכול להגיד את דעתי , לצעוק אותה ולהלחם עליה , אבל בסופו של דבר , אם הוחלט משהו אני לא יכול לשבור שביתה אלא אם אני מחליט שאני כבר לא חלק מהדבר הזה שבאמת חשוב לי ונתן לי המון שהייתי צריך תמיכה בשנים קשות שהיו לי .
אבל כמו שכתבתי פה תמיד , הצלחת הפועל הכי חשובה , אני לא אבוא , מישהו אחר כן יבוא
כולנו אוהדי הפועל שרק מתפללים להצלחת המועדון
הרוי של עכשיו נראה כל כך לא מתאים לשם.Red roy כתב: ↑09 אפריל 2025, 01:22ברגע שהילדים יממנו את המנויים שלהם הם יכולים לעשות מה שהם חושבים שנכון לעשות( כולי תקווה שנהיה באותה הדעה )
בכל מקרה , בנתיים אני לא יכול לחזור , אני יכול להגיד את דעתי , לצעוק אותה ולהלחם עליה , אבל בסופו של דבר , אם הוחלט משהו אני לא יכול לשבור שביתה אלא אם אני מחליט שאני כבר לא חלק מהדבר הזה שבאמת חשוב לי ונתן לי המון שהייתי צריך תמיכה בשנים קשות שהיו לי .
אבל כמו שכתבתי פה תמיד , הצלחת הפועל הכי חשובה , אני לא אבוא , מישהו אחר כן יבוא
משבר קואליציוני?Red roy כתב: ↑09 אפריל 2025, 01:22ברגע שהילדים יממנו את המנויים שלהם הם יכולים לעשות מה שהם חושבים שנכון לעשות( כולי תקווה שנהיה באותה הדעה )
משברים קואליציוניים ( אם ככה אתה רוצה לקרוא לזה ) היו ותמיד יהיוליאור א. כתב: ↑09 אפריל 2025, 19:10משבר קואליציוני?Red roy כתב: ↑09 אפריל 2025, 01:22ברגע שהילדים יממנו את המנויים שלהם הם יכולים לעשות מה שהם חושבים שנכון לעשות( כולי תקווה שנהיה באותה הדעה )