האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
רק הפועל כתב: ↑08 אפריל 2025, 21:59
מפתיע שקלענו רק 74 נקודות , היו חלקים במחצית השנייה שהמשחק שטף וזה נראה ממש טוב
קצב איטי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
לא רוצה לנחס, אבל בניגוד לוולנסיה, ברגע שאתה עולה נגד גראן קנריה לדו ספרתי, הם לא רצים לסגור את הפער, ולנסיה מתפרעים ויכולים לקלוע שבע נקודות ב-20 שניות, אלה משחקים את כל השעון.
מזכיר את ירושלים של דג׳יקיץ׳.
וינסנט כתב: ↑08 אפריל 2025, 22:08
אם קצת קטלניות היה אפשר לדרוס אותם עוד בחצי הראשון, אי אפשר להסתמך רק על שלשות, משהו חסר אצלנו במשחק מתחת לסל (ובהגנה כמובן).
למה אתה צריך לדרוס אותם? עדיף לשמור את זה למשחק המכריע אם כבר , שלא יגיעו ברצח לנקום
וינסנט כתב: ↑08 אפריל 2025, 22:08
אם קצת קטלניות היה אפשר לדרוס אותם עוד בחצי הראשון, אי אפשר להסתמך רק על שלשות, משהו חסר אצלנו במשחק מתחת לסל (ובהגנה כמובן).
למה אתה צריך לדרוס אותם? עדיף לשמור את זה למשחק המכריע אם כבר , שלא יגיעו ברצח לנקום
לדרוס הכוונה לגמור את המשחק מוקדם לא להשפיל אותם, כמו הפועל של מנפורד ומקריי
אלון1 כתב: ↑08 אפריל 2025, 22:12
95 אחוז ממכם יגידו שאני דביל או משהו בסגנון
אבל משום מה הניצחון מול ולנסיה יותר ריגש אותי
אולי אני עוד לא מעקל
הגיוני הניצחון על ולנסיה היה אחרי פיגור של 1:0 עם סל של פוסטר בשניות האחרונות והחטאה של סיסטינה בשנייה האחרונה. היום עשינו רק את חצי הדרך,או שליש הדרך.
אלון1 כתב: ↑08 אפריל 2025, 22:12
95 אחוז ממכם יגידו שאני דביל או משהו בסגנון
אבל משום מה הניצחון מול ולנסיה יותר ריגש אותי
אולי אני עוד לא מעקל
נגד ולנסיה באנו כאנדרדוג, וגם מדובר ביריבה משמעותית יותר טובה.
בסדרה הזו אנחנו פייבוריטים, ורואים את היתרון האיכותי שלנו עליהם.
אז לגמרי יכול להבין... מצד שני עדיין מדובר ביריבה קשה, והתואר וההיסטוריה מרגישים קרובים יותר (בטח במשחק המכריע). אז גם כאן לא חסרות סיבות להתרגשות גדולה.