ברונו קבוקלו
- Hapolo
- קיבל.ה 826 לייקים
באופן כללי הבן אדם נראה לא מחובר לכלום מסתובב במגרש כאילו אמא שלו שמה אותו בחוג שהוא לא רוצה להיות בו, הפער מהמוניטין שצבר שהביא אותו אלינו בשכר כזה לבין איך שהוא נראה זה בטח לא עניין של יכולת, אם לא מדובר במשהו אישי גדול שעובר עליו כל העונה הזו אני לא מצליח להבין איך הוא מרשה לעצמו להיראות ככה. קצת כבוד למעסיק שלך, לאוהדים, לעצמך
רדיוס לבית"ר!
האוזמן על ברונו. לא יכולתי לנסח טוב יותר.
בחיי שכמעט מדי פוזשן אמש נראה היה ברונו קבוקלו כמי שנחוש לבצע כל טעות אפשרית.
הוא הקפיד, לזכותו, לטעות כמעט כל פעם בזיהוי התרגיל בהתקפה. הוא הקפיד, וזה לא קל, לטעות כמעט מדי מהלך שבו אמורים לשמור בפתרון ההגנתי הנדרש.
מצד שני, וגם כאן הקרדיט לאיטודיס שנשאר איתו ולא החזיר את מוטלי (או שילב יותר את בינגהאם), הוא קטף כמה ריבאונדים משמעותיים.
הוא קלע שלשה ענקית, בשלווה ששמורה רק לכאלו שלא באמת יודעים מי נגד מי ועל מה כל הרעש מסביב. הוא עשה הבדל. כולל בכדור שהעביר, איכשהו, תוך כדי נפילה, שהגיע לפוסטר, שנתן בג'אמפר שסגר עניין.
הוא הקפיד, לזכותו, לטעות כמעט כל פעם בזיהוי התרגיל בהתקפה. הוא הקפיד, וזה לא קל, לטעות כמעט מדי מהלך שבו אמורים לשמור בפתרון ההגנתי הנדרש.
מצד שני, וגם כאן הקרדיט לאיטודיס שנשאר איתו ולא החזיר את מוטלי (או שילב יותר את בינגהאם), הוא קטף כמה ריבאונדים משמעותיים.
הוא קלע שלשה ענקית, בשלווה ששמורה רק לכאלו שלא באמת יודעים מי נגד מי ועל מה כל הרעש מסביב. הוא עשה הבדל. כולל בכדור שהעביר, איכשהו, תוך כדי נפילה, שהגיע לפוסטר, שנתן בג'אמפר שסגר עניין.
אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 764 לייקים
אולי זאת התחלה של משהו אחר מצידו. נראה את זה כבר במוצש.OkloHood כתב: ↑04 אפריל 2025, 15:16 האוזמן על ברונו. לא יכולתי לנסח טוב יותר.
חשוב מאד שיהיה בכושר להמשך הליגה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 197 לייקים
אכזבה ענקית עד עכשיו. שחקן של 1.8 מיליון דולר, היה צריך לפרק את היורוקאפ. לדעתי יש לו בעיות מנטליות רציניות אחרת אין הסבר ליכולת האדירה שלו בנבחרת ברזיל וליכולת מחוץ לנבחרת.
טוב במוצ"ש כבר לאאדום ותיק כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:24אולי זאת התחלה של משהו אחר מצידו. נראה את זה כבר במוצש.OkloHood כתב: ↑04 אפריל 2025, 15:16 האוזמן על ברונו. לא יכולתי לנסח טוב יותר.
חשוב מאד שיהיה בכושר להמשך הליגה.

אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 764 לייקים
מקווה מאד שיתאושש וישפר את מצבו עד הסדרה בפליאוף.
נהייה חייבים אותו בהגנה ובהתקפה. מוטלי לא יכול לשחק 30+ דקות כל משחק.
בינגהם בינתיים לא נותן אפילו 5-10 דקות סבירות.
נהייה חייבים אותו בהגנה ובהתקפה. מוטלי לא יכול לשחק 30+ דקות כל משחק.
בינגהם בינתיים לא נותן אפילו 5-10 דקות סבירות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- גביזון
- קיבל.ה 3117 לייקים
לגמריlior777 כתב:אכזבה ענקית עד עכשיו. שחקן של 1.8 מיליון דולר, היה צריך לפרק את היורוקאפ. לדעתי יש לו בעיות מנטליות רציניות אחרת אין הסבר ליכולת האדירה שלו בנבחרת ברזיל וליכולת מחוץ לנבחרת.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- סומך
- קיבל.ה 1346 לייקים
מראה מדי פעם ניצוצות, יש לו עוד הזדמנויות להשתפר ולחזור לעצמו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- מילפורד
- קיבל.ה 2420 לייקים
יש לי תחושה , שאם נהיה סבלניים איתו, שנה הבאה נזכה לקבל מפלצת.
למשל כמו שאצל מכבי שנה שעברה ריברו נראה לא לעניין והשתפר משמעותית השנה (רק שאצל קבוקלו אני מצפה לקבל הרבה יותר ממה שריברו נותן השנה).
למשל כמו שאצל מכבי שנה שעברה ריברו נראה לא לעניין והשתפר משמעותית השנה (רק שאצל קבוקלו אני מצפה לקבל הרבה יותר ממה שריברו נותן השנה).
זה צריך להיות שינוי מנטלי עצום שעושה רושם כבר לא יקרה. הוא בן 29 ולא ילד. אמנם לא מבוגר אבל עדיין הבעיה היא מנטלית וזה דברים שקשה לשנות
- מילפורד
- קיבל.ה 2420 לייקים
הוא לא נשאר שנה שניה באותו מקום בהיסטוריה שאני מכיר של הקריירה שלו.
אני מאמין שאם יעבור שוב, יהיה לו אותו דבר.
אם איכשהו יצליח להישאר הקיץ בהפועל , עם איטודיס ובסיס יציב של הקבוצה , הוא יוכל שנה הבאה להראות שיפור.
אולי אני נאיבי בהקשר הזה , אין לי דרך להתחייב או להוכיח שזה מה שיקרה , תחושה.
אם איכשהו יצליח להישאר הקיץ בהפועל , עם איטודיס ובסיס יציב של הקבוצה , הוא יוכל שנה הבאה להראות שיפור.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
עדיף שיעזוב בסוף העונה (אלא אם יתן הופעה הירואית בגמר)מילפורד כתב: ↑06 אפריל 2025, 14:46 הוא לא נשאר שנה שניה באותו מקום בהיסטוריה שאני מכיר של הקריירה שלו.
ונביא את קבנגלה המפלצת מונציה
-
- קיבל.ה 117 לייקים
חלוםshaharot כתב: ↑06 אפריל 2025, 14:53עדיף שיעזוב בסוף העונה (אלא אם יתן הופעה הירואית בגמר)מילפורד כתב: ↑06 אפריל 2025, 14:46 הוא לא נשאר שנה שניה באותו מקום בהיסטוריה שאני מכיר של הקריירה שלו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2420 לייקים
אתם מודעים לזה שהדיבור הוא על יאבוסלה , כן?
-
- קיבל.ה 554 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3117 לייקים
קבנגלה הוא 5, חזק, ריבאונדר מעולה, להערכתי בדיוק מה שאנחנו צריכים.
יש לנו את מוטלי ובינגהאם, שניהם לא חזקים בבאיבאונד בעיה רצינית בריבאונד בטח מול קבוצות אירופאיות חזקות, קאבנגלה אמור לעזור שם חזק. אנחנו רואים עכשיו כמה ריבאונד הוא אולטרה קריטי במעמדים שהגענו אליהם מול קבוצות אירופאיות חזקות.
אני ידוע שזה הזוי, אבל אם זה יאבוסלה או קבאנגלה אני לוקח את קבאנגלה לשנים קדימה ועושה ממוטלי סוג של 4 לידו ומשחק איתם ברוטציה.
יאבוסלה (לא מאמין בחיים שיחזור לאירופה, ואם כן זה לא יהיה לישראל) הוא יותר 4 שיכול לשחק ליד מוטלי, וזה יהיה על חשבון תומר. קו קדמי של מוטלי ויאבוסלה זה להשפריץ ניטים, השאלה אם יתנו להם לשחק יחד שכן העונה לא שיחקנו עם 2 גבוהים זרים למעט הבלחות נדירות. בכל מקרה יאבוסלה יחזור רק לקובצת יורוליג הוא דיבר על זה שהוא ישחק רק שם אם לא נ.ב.א.
בכל מקרה, אני מאמין ששגב יגיע לעונה הבאה במקום רויינה מה שייתן לנו ריבאונדר ישראלי מצויין, ובגלל שבינגהאם ומוטלי חתומים זה משאיר מקום לעוד זר גבוה אחד, וצריך פה ריבאונדר ושחקן הגנה טוב.
אבל אם כבר לפנטז ונגיד שכל ההזיות מתרחשות במקביל, זה הולך ככה:
- מדר (אלא אם כן יצטרך טיופול לסחוס מעבר למנוחה ואז זה שיקום של חצי שנה) --------------- מיצ'יץ
---------------3 זר תותח\ בלייקני -------------
----------יאבוסלה-------------מוטלי------------
זה הרכב מה קוראים אותו הכל השתגע.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 06 אפריל 2025, 15:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3117 לייקים
אורי כתב: ↑06 אפריל 2025, 14:55חלוםshaharot כתב: ↑06 אפריל 2025, 14:53עדיף שיעזוב בסוף העונה (אלא אם יתן הופעה הירואית בגמר)מילפורד כתב: ↑06 אפריל 2025, 14:46 הוא לא נשאר שנה שניה באותו מקום בהיסטוריה שאני מכיר של הקריירה שלו.
- גביזון
- קיבל.ה 3117 לייקים
אגב קבאנגלה, גם השרמוטות רצו אותו, אבל כמונו הם קיבלו סירוב מונציה.
מו שכתוב בכתבה, כמה קבוצות יורוליג רצוי אותו העונה, וונציה סירבה עונה הבאה הוא יהיה ביורוליג, השאלה מי תזכה בו:
אחד השמות החמים ביורוקאפ העונה הוא מפיונדו קאבנגלה, סנטר ונציה. הסנטר הקנדי (2.08, 27) של ונציה הוביל העונה את היורוקאפ בריבאונדים ולפי שעה מוביל גם את הליגה האיטלקית בקטגוריה הזו, ולכך הוא מוסיף מספרים התקפיים לא רעים בכלל, עם אחוזים גבוהים מהשדה.
על פי "באסקטניוז", אחת הקבוצות שהתעניינו בשירותיו של קאבנגלה לאחרונה היא מכבי תל אביב, שכידוע מחפשת סנטר לאור הפציעה של חסיאל ריברו וההיעדרות המתמשכת של ג'יילן הורד. על פי הדיווח, גם הכוכב האדום בדקה אפשרות להחתים את קאבנגלה במהלך העונה, אולם כל הפניות נענו בשלילה על ידי ונציה, שהחליטה להשאירו עד לתום העונה.
"ונציה סירבה לכמה הצעות מהיורוליג, אבל יהיה לה קשה מאוד להשאיר אותו בקיץ. למעשה, המעבר של קאבנגלה ליורוליג נראה כמו עובדה מוגמרת", נכתב ב"באסקטניוז".
קאבנגלה נחשב לסנטר אתלטי ובעל נוכחות באזור הצבע, שהולך ומשפר את יכולותיו ההתקפיות. הוא העמיד העונה ממוצעים של 15.4 נקודות (66.5% מהשדה, 71.2% מהעונשין) לצד 9.7 ריבאונדים למשחק ביורוקאפ. קאבנגלה נבחר בסיבוב הראשון של דראפט 2019 על ידי ברוקלין נטס, אבל עבר בליל הדראפט לקליפרס במדיה הספיק לשחק 33 משחקים. הוא עבר לתקופות קצרות גם בקליבלנד ובוסטון לפני שב-2023 עבר לראשונה לאירופה כשחתם בא.א.ק אתונה. החל מ-2024 הוא משחק בונציה, אבל כל הסימנים מראים שבקיץ הוא יעשה את קפיצת המדרגה ליורוליג.
מו שכתוב בכתבה, כמה קבוצות יורוליג רצוי אותו העונה, וונציה סירבה עונה הבאה הוא יהיה ביורוליג, השאלה מי תזכה בו:
אחד השמות החמים ביורוקאפ העונה הוא מפיונדו קאבנגלה, סנטר ונציה. הסנטר הקנדי (2.08, 27) של ונציה הוביל העונה את היורוקאפ בריבאונדים ולפי שעה מוביל גם את הליגה האיטלקית בקטגוריה הזו, ולכך הוא מוסיף מספרים התקפיים לא רעים בכלל, עם אחוזים גבוהים מהשדה.
על פי "באסקטניוז", אחת הקבוצות שהתעניינו בשירותיו של קאבנגלה לאחרונה היא מכבי תל אביב, שכידוע מחפשת סנטר לאור הפציעה של חסיאל ריברו וההיעדרות המתמשכת של ג'יילן הורד. על פי הדיווח, גם הכוכב האדום בדקה אפשרות להחתים את קאבנגלה במהלך העונה, אולם כל הפניות נענו בשלילה על ידי ונציה, שהחליטה להשאירו עד לתום העונה.
"ונציה סירבה לכמה הצעות מהיורוליג, אבל יהיה לה קשה מאוד להשאיר אותו בקיץ. למעשה, המעבר של קאבנגלה ליורוליג נראה כמו עובדה מוגמרת", נכתב ב"באסקטניוז".
קאבנגלה נחשב לסנטר אתלטי ובעל נוכחות באזור הצבע, שהולך ומשפר את יכולותיו ההתקפיות. הוא העמיד העונה ממוצעים של 15.4 נקודות (66.5% מהשדה, 71.2% מהעונשין) לצד 9.7 ריבאונדים למשחק ביורוקאפ. קאבנגלה נבחר בסיבוב הראשון של דראפט 2019 על ידי ברוקלין נטס, אבל עבר בליל הדראפט לקליפרס במדיה הספיק לשחק 33 משחקים. הוא עבר לתקופות קצרות גם בקליבלנד ובוסטון לפני שב-2023 עבר לראשונה לאירופה כשחתם בא.א.ק אתונה. החל מ-2024 הוא משחק בונציה, אבל כל הסימנים מראים שבקיץ הוא יעשה את קפיצת המדרגה ליורוליג.
-
- קיבל.ה 336 לייקים
למרות שזה עופר וכו, אני אקח את ההימור שיש אפס סיכוי שיאבוסלה יחתום, או בכלל יחזור לאירופה אחרי העונה האחרונה. הוא הולך להיות אחד השחקנים החופשיים המבוקשים ביותר, ולמרות שלרוב הקבוצות יש בעית CAP, אלה שאין להן כמו סן אנטוניו של חבר שלו וומבי יכולה לשלם לו הרבה, או MLE מאחת מקבוצות שזכאיות לזה. ובקיצור הרבה מעל כל סכום שיקבל באירופה, שלא לדבר על האתגר המקצועי. נקסט.גביזון כתב: ↑06 אפריל 2025, 15:48קבנגלה הוא 5, חזק, ריבאונדר מעולה, להערכתי בדיוק מה שאנחנו צריכים.
יש לנו את מוטלי ובינגהאם, שניהם לא חזקים בבאיבאונד בעיה רצינית בריבאונד בטח מול קבוצות אירופאיות חזקות, קאבנגלה אמור לעזור שם חזק. אנחנו רואים עכשיו כמה ריבאונד הוא אולטרה קריטי במעמדים שהגענו אליהם מול קבוצות אירופאיות חזקות.
אני ידוע שזה הזוי, אבל אם זה יאבוסלה או קבאנגלה אני לוקח את קבאנגלה לשנים קדימה ועושה ממוטלי סוג של 4 לידו ומשחק איתם ברוטציה.
יאבוסלה (לא מאמין בחיים שיחזור לאירופה, ואם כן זה לא יהיה לישראל) הוא יותר 4 שיכול לשחק ליד מוטלי, וזה יהיה על חשבון תומר. קו קדמי של מוטלי ויאבוסלה זה להשפריץ ניטים, השאלה אם יתנו להם לשחק יחד שכן העונה לא שיחקנו עם 2 גבוהים זרים למעט הבלחות נדירות. בכל מקרה יאבוסלה יחזור רק לקובצת יורוליג הוא דיבר על זה שהוא ישחק רק שם אם לא נ.ב.א.
בכל מקרה, אני מאמין ששגב יגיע לעונה הבאה במקום רויינה מה שייתן לנו ריבאונדר ישראלי מצויין, ובגלל שבינגהאם ומוטלי חתומים זה משאיר מקום לעוד זר גבוה אחד, וצריך פה ריבאונדר ושחקן הגנה טוב.
- מדר (אלא אם כן יצטרך טיופול לסחוס מעבר למנוחה ואז זה שיקום של חצי שנה) --------------- מיצ'יץ
- גביזון
- קיבל.ה 3117 לייקים
בדיוק,joshsoos כתב:למרות שזה עופר וכו, אני אקח את ההימור שיש אפס סיכוי שיאבוסלה יחתום, או בכלל יחזור לאירופה אחרי העונה האחרונה. הוא הולך להיות אחד השחקנים החופשיים המבוקשים ביותר, ולמרות שלרוב הקבוצות יש בעית CAP, אלה שאין להן כמו סן אנטוניו של חבר שלו וומבי יכולה לשלם לו הרבה, או MLE מאחת מקבוצות שזכאיות לזה. ובקיצור הרבה מעל כל סכום שיקבל באירופה, שלא לדבר על האתגר המקצועי. נקסט.גביזון כתב: ↑06 אפריל 2025, 15:48קבנגלה הוא 5, חזק, ריבאונדר מעולה, להערכתי בדיוק מה שאנחנו צריכים.
קבאנגלה בכל האמא של הכח.
-
- קיבל.ה 996 לייקים
בדיוק. הוא 120 קילו אתלטי שקולע בשנה האחרונה 40% לשלוש, אין לו מה לחפש פה לצערי.joshsoos כתב: ↑06 אפריל 2025, 16:46למרות שזה עופר וכו, אני אקח את ההימור שיש אפס סיכוי שיאבוסלה יחתום, או בכלל יחזור לאירופה אחרי העונה האחרונה. הוא הולך להיות אחד השחקנים החופשיים המבוקשים ביותר, ולמרות שלרוב הקבוצות יש בעית CAP, אלה שאין להן כמו סן אנטוניו של חבר שלו וומבי יכולה לשלם לו הרבה, או MLE מאחת מקבוצות שזכאיות לזה. ובקיצור הרבה מעל כל סכום שיקבל באירופה, שלא לדבר על האתגר המקצועי. נקסט.גביזון כתב: ↑06 אפריל 2025, 15:48קבנגלה הוא 5, חזק, ריבאונדר מעולה, להערכתי בדיוק מה שאנחנו צריכים.
- רדנקו
- קיבל.ה 1627 לייקים
בכתבות האחרונות שאני ראיתי נכתב שבנושא יבוסלה מדובר על חוזה רק עד תום העונה הנוכחית.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3117 לייקים
אנחנו לא צריכים אותו העונה.רדנקו כתב:בכתבות האחרונות שאני ראיתי נכתב שבנושא יבוסלה מדובר על חוזה רק עד תום העונה הנוכחית.
-
- קיבל.ה 197 לייקים
אתה רציני חח? מה כבר יש לנו בעמדה 4? יאבוסלה זה שחקן על, רק מתאר לעצמי את יאבוסלה ומוטלי ביחד בקו הקדמי מפרקים לגורמים את הורד וסורקין, פנטזיה.
- גביזון
- קיבל.ה 3117 לייקים
רציני מאד. מה שחסר זה קומבוגארד דחוף. ולא מהפך סתמי בסגל.lior777 כתב:אתה רציני חח? מה כבר יש לנו בעמדה 4? יאבוסלה זה שחקן על, רק מתאר לעצמי את יאבוסלה ומוטלי ביחד בקו הקדמי מפרקים לגורמים את הורד וסורקין, פנטזיה.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 524 לייקים
במשחק המכריע מול ולנסיה, קבוקלו היה נזק גדול במשך אולי 90% מהזמן ששיחק. אדישות ונרפות, איבודים ועבירות תוקף סתמיות.
איכשהו בדקות האחרונות הוא שיחק יותר בנחישות, שם 1 שלשה, 1 חסימה, ועוד 2 ריבואנדים חשובים מאד (כולל זה שאחרי ההחטאה האחרונה של ססטינה).
דרך אגב כדאי להזכיר שהוא כמעט איבד את הכדור בהתקפה האחרונה שלנו, איכשהו זה הצליח להתגלגל לידיים של פוסטר שקלע את זה.
בהנחה שמוטל'ה שוב ייכנס לבעיית עבירות (לאו דווקא באשמתו בהכרח - השופטים כרגיל לא חובבי ציון), ושבינגהאם שוב יהיה לא מורגש יחסית -
יש לדעתי לברונו חשיבות גדולה מאד בסדרה מול גראן קנריה.
הלוואי שבניגוד לרוב העונה, הוא יחליט סופסוף לשחק ברמת יורוליג, ולתת הופעה שמצדיקה את המוניטין והשכר שלו.
עכשיו זה המאני טיים, סדרה טובה שלו יכולה לכפר על עונה שלמה של חולשה ואכזבות.
איכשהו בדקות האחרונות הוא שיחק יותר בנחישות, שם 1 שלשה, 1 חסימה, ועוד 2 ריבואנדים חשובים מאד (כולל זה שאחרי ההחטאה האחרונה של ססטינה).
דרך אגב כדאי להזכיר שהוא כמעט איבד את הכדור בהתקפה האחרונה שלנו, איכשהו זה הצליח להתגלגל לידיים של פוסטר שקלע את זה.
בהנחה שמוטל'ה שוב ייכנס לבעיית עבירות (לאו דווקא באשמתו בהכרח - השופטים כרגיל לא חובבי ציון), ושבינגהאם שוב יהיה לא מורגש יחסית -
יש לדעתי לברונו חשיבות גדולה מאד בסדרה מול גראן קנריה.
הלוואי שבניגוד לרוב העונה, הוא יחליט סופסוף לשחק ברמת יורוליג, ולתת הופעה שמצדיקה את המוניטין והשכר שלו.
עכשיו זה המאני טיים, סדרה טובה שלו יכולה לכפר על עונה שלמה של חולשה ואכזבות.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1106 לייקים
זה שהוא מקבל 1.2 מיליון זה הזוי
עשה לנו ניימאר
עשה לנו ניימאר
- גביזון
- קיבל.ה 3117 לייקים
מלך!!!
עוד אחד כזה יפיוף!!!!
עוד אחד כזה יפיוף!!!!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1478 לייקים
מקווה שזה יעזור לו
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1111 לייקים
יש לו כל כך הרבה יותר כשרון התקפי ממה שהוא מראה, אבל הגיע למשחק הזה מעולה. שלט בריבאונד, נכח בהגנה כולל בלוק מטורף, תרם בהתקפה. יופי קבוקלו.
החמישייה איתו ב4 עם מוטלי זה שדרוג משמעותי בעיני ביחס לתומר ב4. תומר צריך להיות המחליף שלו ולא להיפך
החמישייה איתו ב4 עם מוטלי זה שדרוג משמעותי בעיני ביחס לתומר ב4. תומר צריך להיות המחליף שלו ולא להיפך
-
- קיבל.ה 5975 לייקים
משחק מצוין שלו.
החמישיה שלו ושל מוטלי פירקה את גראן קנאריה.
החמישיה שלו ושל מוטלי פירקה את גראן קנאריה.
-
- קיבל.ה 186 לייקים
היה מעולה. הוא ומוטלי ביחד זה שילוב מעולה, לא ברור למה לא ראינו אותם משחקים יותר ביחד העונה...
-
- קיבל.ה 554 לייקים
צעק לשמיים כל העונהfeigenbaum99 כתב: ↑08 אפריל 2025, 22:26 היה מעולה. הוא ומוטלי ביחד זה שילוב מעולה, לא ברור למה לא ראינו אותם משחקים יותר ביחד העונה...
ברונו 4 ולא 5 ומרגישים את הביטחון והשחקן שחיכינו לו
עדיין הוא ב40% יכולות לדעתי
- רדנקו
- קיבל.ה 1627 לייקים
כמה איטודיס ענק וכל כך לא מקובע (בניגוד למה שחשבתי הרבה זמן) שמוכן ללכת עם משהו שלא ניסה יותר משתיים שלוש דקות במשחק מאז שהגיע במשך דקות רבות.
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
ב 4 דקות הראשונות של רבע 3 ההתקפה שלנו פירקה אותם... אז הם עשו חילוף והתחילו לעבוד על הרגלים של תומר, לאיטודיס הספיקו 2 פוזשינים והוא הכניס את ברונו. זה נכון שקצת נתקענו בהתקפה אבל זה נעל אצ ההפרש על 10.
לבנאדם פשוט כיף ב 4.
לא להזיז אותו משם.
איזה כיף שבאת, ברונו.
לא להזיז אותו משם.
איזה כיף שבאת, ברונו.
אדום-לבן.