הגמר - מנהלות: טיסות, מלונות, התארגנות

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

לדעתי זה סתם לכלוך מה שכתבת פה, אין שום דבר סלקטיבי בקבוצות האלה, זה אותה הקהילה בווטסאפ שכל הקבוצות לכל הטיסות עם הפועל לחו״ל התנהלו דרכם מאז שהתחלנו את היורוקאפ לפני שלוש שנים , יש שם מאות אוהדים מכל ״המינים והסוגים״.
אם יש משהו שמיחד את הקבוצות האלה, זה שיש שם בעיקר אוהדים שליוו את הפועל במסעות לחו״ל ואם מדברים על למי מגיע קדימות, אני חושב שזה לאותם אלו שטסו עם הקבוצה בשנים האחרונות.

אגב, מי שעדיין רוצה לטוס, לדעתי דרך ארקיע עדיין אפשר.
אני יודע שמועדון מאוד כועסים על העלאת המחירים שלהם במהלך היום (כפי שהביאו פה) ומתכוונים לפעול נגד זה כשהשאיפה היא לזכות את כולם ככה שזה יהיה במחיר הראשוני.
מקוה שהם יצליחו.

לגבי כל שאר הטענות, כל הבלאגן כאן הוא מתוך רצון ושאיפה לאפשר לכמה שיותר אנשים להגיע, להוסיף טיסות שלא היו יוצאות אחרת ואם המועדון לא היה עושה את זה, היו באים אחרים בטענות שהמועדון לא עוזר מספיק ולא מארגן דילים , תמיד יהיה מי שיהיה לו על מה להתלונן.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

בני12 כתב:
alma כתב: 05 אפריל 2025, 00:04
למה זה טוב כתב: 04 אפריל 2025, 23:22 איפה אמרו? לא ראיתי שום פרסום רשמי שאומר דבר כזה
ושוב, מה הסיפור הזה של להוציא בהקצאות כל פעם? יש איקס כרטיסים? חלקו לדילים מובן והגיוני.
למה לא להוציא את הכל וזהו? אפילו לא מדבר על קדימות וכו'. למה לא לתת לאנשים לקנות? באמת לא מבין את ההיגיון בהקצאות.
יש קבוצות ווטסאפ שמצרפים עליהם באופן סלקטיבי אנשים מזן מסויים ושם עובר המידע ומתנהל השיח מול המנכל ואחרים
כל אחד יכל להצטרף לקבוצה הזאת
זה פורסם באחד הפוסטים
מה מספר הווטסאפ של הקבוצה?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

מילפורד כתב:לדעתי זה סתם לכלוך מה שכתבת פה, אין שום דבר סלקטיבי בקבוצות האלה, זה אותה הקהילה בווטסאפ שכל הקבוצות לכל הטיסות עם הפועל לחו״ל התנהלו דרכם מאז שהתחלנו את היורוקאפ לפני שלוש שנים , יש שם מאות אוהדים מכל ״המינים והסוגים״.
אם יש משהו שמיחד את הקבוצות האלה, זה שיש שם בעיקר אוהדים שליוו את הפועל במסעות לחו״ל ואם מדברים על למי מגיע קדימות, אני חושב שזה לאותם אלו שטסו עם הקבוצה בשנים האחרונות.

אני יודע שמועדון מאוד כועסים על העלאת המחירים שלהם במהלך היום (כפי שהביאו פה) ומתכוונים לפעול נגד זה כשהשאיפה היא לזכות את כולם ככה שזה יהיה במחיר הראשוני.
מקוה שהם יצליחו.

לגבי כל שאר הטענות, כל הבלאגן כאן הוא מתוך רצון ושאיפה לאפשר לכמה שיותר אנשים להגיע, להוסיף טיסות שלא היו יוצאות אחרת ואם המועדון לא היה עושה את זה, היו באים אחרים בטענות שהמועדון לא עוזר מספיק ולא מארגן דילים , תמיד יהיה מי שיהיה לו על מה להתלונן.
כן. אני כבר רץ להרשם לחבילה ביותר מ-900 דולר.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Jonatan192
קיבל.ה  23 לייקים

מילפורד כתב: 05 אפריל 2025, 00:44 לדעתי זה סתם לכלוך מה שכתבת פה, אין שום דבר סלקטיבי בקבוצות האלה, זה אותה הקהילה בווטסאפ שכל הקבוצות לכל הטיסות עם הפועל לחו״ל התנהלו דרכם מאז שהתחלנו את היורוקאפ לפני שלוש שנים , יש שם מאות אוהדים מכל ״המינים והסוגים״.

מקוה שהם יצליחו.

נראה לי אפילו החבילה הזאת נגמרה כי אני לא מוצא אותה, כרגע תולה תקווה בזה שהמועדון יצליח להוציא עוד חבילה ובמחיר סביר...
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

לא מה שניסיתי להגיד, אני שלמתי עליה 630$ (לא מעט אבל לפחות בשכונה של הטיסות האחרות) , מה שניסיתי להגיד זה שמנסים במועדון להוריד את המחיר הזה חזרה לאיפה שהוא היה בהתחלה וכדאי לעקוב כי יש מצב שבצאת שבת זה יקרה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

והיא עדיין שם, עדיין בכמעט 150% יותר ממה שהיתה במקור:
https://www.arkia.co.il/deals/hapoel-tel-aviv

כשהתחילו להעלות לזה המחיר חשבתי בתמימותי שזה כי נשארו רק המושבים המרווחים יותר, אבל זה הגיע לסכומים לא הגיוניים וצחי מאוד כועס עליהם ומנסה לטפל בזה.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

alma כתב: 05 אפריל 2025, 00:02 המועדון מראש לא היה צריך להתעסק בטיסות. יש מספיק דרכים להגיע לבולגריה והוא לא סוכנות נסיעות
היו צרכים פשוט למכור כרטיסים וזהו.
כן רק שברבע ובחצי המסה הקריטית של האוהדים הגיעה דרך הטיסות האלה וזה עבד מעולה. לא היתה לאף אחד סיבה להאמין שהפעם זה הולך להיכשל ככה. אף אחד לא האמין שזה הולך להסתבך ככה האירוע. החברות תעופה וכל אלה זיהו הזדמנות לעשות קופה ולפרק במחירים. החברות מנצלות את התאריך התקוע הזה והידיעה שלאנשים אין ברירה אחרת. בדקתי קונקשנים דרך גרמניה, אוסטריה ומה לא והכל היה יותר יקר מה600$ באיזיגו.
אבל מה זה משנה? העיקר אפשר להתלונן על ההנהלה עוד קצת ולומר שלא דואגים לקהילה.

אגב, לקבוצת וואטסאפ שצחי כתב בה היום הצטרפתי לפני הרבע גמר בבדאלונה דרך הקהילה בוואטסאפ של טסים עם הפועל לאירופה
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 05 אפריל 2025, 03:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

רק לחשוב שאם ירושלים היו מגיעים לגמר,כל הבלאגן הזה היה נחסך מאיתנו.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אגב, מנכ״ל הקבוצה מגיב ועונה לאנשים בקבוצת ווטסאפ הכי גדולה שיש שכוללת אוהדי הפועל.
באמת בושה…
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

עידן סרור כתב: 04 אפריל 2025, 22:26
מילפורד כתב: 04 אפריל 2025, 20:53 איזה פשוט זה , אה?
מה שאתם מציעים, היה מייצר פחות טיסות (לפחות שני מטוסים) ופחות אנשים שהיו מוצאים דרך להגיע למשחק.
לפחות שניים מהמטוסים שיוצאים, יוצאים בזכות זה שהפועל הסכימה לתת לחברות האלה כרטיסים ולשווק בעצמן חבילות שכוללות טיסה + כרטיס למשחק.
בנוסף, שתי הטיסות (שיצאו בסוף הכי זולות) שהפועל שיווקה, גם להן היה צריך לשמור כרטיסים.
ובינתיים מנסים להרים עוד מבצעים וטיסות מסביב.
להתכונן מראש? איזה חברת תעופה בדיוק היתה משריינת טיסות כשהסיכויים (ע״פ רוב, כולל כולנו פה) נמוכים שיהיה בהן צורך? באיזה מחיר זה היה?

אני לא מומחה גדול בלהרים פרוייקטים של הטסת 2,000 איש, אבל הטענות שאתם מעלים פה מראים חוסר הבנה בסיסי באופרציות כאלה.
תמשיך לספר לך לעצמך סיפורים.

האופציה הראשונה הייתה לטוס מראשון עד שבת עם הקבוצה(את זה אני דווקא כן מבין כי זה למלא מטוס של הקבוצה)

האופציה השניה הייתה 555 דולר ליום אחד עם כרטיס, כמו שראית נרשמתי פחות מדקה וזה לא עזר.

האופציה השלישית היא מכירה פתוחה לכל הקהל ששיחררו שם אולי 200 כרטיס עם ביקוש של אלפים.

מה יצא?
חבר שלי רכש 4 כרטיסים בלאן כשהוא לא אוהד הפועל בכלל, כדי לטוס לטיול קזינו ולראות הפועל על הדרך.

קיצור אין לי סיי בשום דבר בגלל שיצאתי נגד עופר
מבורך
א. אין לזה קשר לזה שיצאת נגד עופר.
ב. מסכים ולכן הטענות של הרב פה פשוט לא נכונות. להגיד למכור טיסות וכרטיסים לבד בדיוק יוצר את המצב הזה שאנשים יכולים לסגור טיסות אבל ללא כרטיסים. אנשים יכולים לשריין כרטיסים אבל ללא טיסות ואנשים יכולים להיות לא קשורים אבל בסופיה ולראות את המשחק על הדרך.
ג. לאור זה האופציה היחידה היתה לעשות חבילות שכוללות טיסה + כרטיס. בגלל שחברות התעופה בשבוע בו הן יכולות לעשות המון כסף על טיסות הן יפנו לך מטוס רק אם זה יגדיל להם את הרווחים ולכן המחירים בשמיים...
ד. מעניין עם ניסו ליצור קשר עם חברות תעופה לא "ישראליות"
LintonTownes

זה שיש ״קבוצת וואטסאפ״ והמנכ״ל עונה שם לאוהדים זו לא סיבה למסיבה, אלא להיפך, עדות לגודל השכונה.
אני מבטיח לכם שהמנכ״ל של הקליבלנד קאבאלירז לא פתח קבוצת וואטסאפ לאוהדים שמקורבים לצלחת שרק שם מוכרים כרטיסים למשחקי הפלייאוף.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

El dudernio כתב: 05 אפריל 2025, 08:45
מה שאתם מציעים, היה מייצר פחות טיסות (לפחות שני מטוסים) ופחות אנשים שהיו מוצאים דרך להגיע למשחק.
לפחות שניים מהמטוסים שיוצאים, יוצאים בזכות זה שהפועל הסכימה לתת לחברות האלה כרטיסים ולשווק בעצמן חבילות שכוללות טיסה + כרטיס למשחק.
בנוסף, שתי הטיסות (שיצאו בסוף הכי זולות) שהפועל שיווקה, גם להן היה צריך לשמור כרטיסים.
להתכונן מראש? איזה חברת תעופה בדיוק היתה משריינת טיסות כשהסיכויים (ע״פ רוב, כולל כולנו פה) נמוכים שיהיה בהן צורך? באיזה מחיר זה היה?

אני לא מומחה גדול בלהרים פרוייקטים של הטסת 2,000 איש, אבל הטענות שאתם מעלים פה מראים חוסר הבנה בסיסי באופרציות כאלה.

האופציה הראשונה הייתה לטוס מראשון עד שבת עם הקבוצה(את זה אני דווקא כן מבין כי זה למלא מטוס של הקבוצה)

האופציה השניה הייתה 555 דולר ליום אחד עם כרטיס, כמו שראית נרשמתי פחות מדקה וזה לא עזר.

האופציה השלישית היא מכירה פתוחה לכל הקהל ששיחררו שם אולי 200 כרטיס עם ביקוש של אלפים.

מה יצא?
חבר שלי רכש 4 כרטיסים בלאן כשהוא לא אוהד הפועל בכלל, כדי לטוס לטיול קזינו ולראות הפועל על הדרך.

מבורך
ב. מסכים ולכן הטענות של הרב פה פשוט לא נכונות. להגיד למכור טיסות וכרטיסים לבד בדיוק יוצר את המצב הזה שאנשים יכולים לסגור טיסות אבל ללא כרטיסים. אנשים יכולים לשריין כרטיסים אבל ללא טיסות ואנשים יכולים להיות לא קשורים אבל בסופיה ולראות את המשחק על הדרך.
ג. לאור זה האופציה היחידה היתה לעשות חבילות שכוללות טיסה + כרטיס. בגלל שחברות התעופה בשבוע בו הן יכולות לעשות המון כסף על טיסות הן יפנו לך מטוס רק אם זה יגדיל להם את הרווחים ולכן המחירים בשמיים...
ד. אני מאמין שפנו כי בחצי היו כמה וכמה חברות זרות, אנחנו טסנו עם חברה זרה. הטיסה של המועדון ב555$ היא עם בלו-בירד שהיא חברה יוונית. הדיל של איזיגו הוא עם flyyo, אחרי ההזמנה עשיתי גוגל בכלל כדי לראות שזאת חברה אמיתית והיא התבררה כחברה רומנית. שני הדילים האלה באמת יצאו יותר זולים מארקיע שהתחיל ממה שהבנתי ב630$
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

El dudernio כתב: 05 אפריל 2025, 08:45

מה יצא?

מבורך
לי למשל היה נוח לטוס שלישי עד שבת ל2 המשחקים בטיסות וטיול שאני מארגן לעצמי, יש כאלו שלא יכולים וצריכים לחזור ברביעי כבר, כל אחד לפי מגבלותיו.
לא חייב להגיע ישירות לבולגריה..

צריך היה להקצות את הכרטיסים חלק לדיל וחלק למכירה רגילה, ולעשות את זה באופן מסודר שמתחשב באוהדים קודם כל(גמר והכל).
אבל עזוב זה מת כבר, נקווה שילמדו להבא..
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

LintonTowns כתב:זה שיש ״קבוצת וואטסאפ״ והמנכ״ל עונה שם לאוהדים זו לא סיבה למסיבה, אלא להיפך, עדות לגודל השכונה.
אני מבטיח לכם שהמנכ״ל של הקליבלנד קאבאלירז לא פתח קבוצת וואטסאפ לאוהדים שמקורבים לצלחת שרק שם מוכרים כרטיסים למשחקי הפלייאוף.
אפשר בבקשה קישור לקבוצת המקורבים?
"האשימו" אותי בפייסבוק חבר לפני יותר מחודש שאני חלק מהקבוצה בגלל שאני לא שונא את עופר, מעולם לא שמעתי על הקבוצה הזאת ואני שומע עליה עכשיו בפורום, אם כבר מאשימים לפחות אני אהנה ממנעמי השלטון, ברצינות, איך מצטרפים לקבוצה?

Sent from my 22101320G using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 05 אפריל 2025, 10:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
alma
קיבל.ה  7 לייקים

מילפורד כתב: 05 אפריל 2025, 08:42 אגב, מנכ״ל הקבוצה מגיב ועונה לאנשים בקבוצת ווטסאפ הכי גדולה שיש שכוללת אוהדי הפועל.
באמת בושה…
אפשר לינק לקבוצה?
כל אחד יכול להצטרף?
אם המועדון בעצמו יפרסם אותה זה בכלל יהיה טוב
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

https://chat.whatsapp.com/IIgllCS3pNSHEpRo8YqLic

לקרוא לזה קבוצה של מקורבים , זה פשוט בדיחה.
מי שנכנס לשם, שלא יבוא בטענות, חפירות אינסופיות , אפילו יותר מפה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

ואגב, לא היה מידע שהתפרסם בקבוצה הזאת שלא הגיע כמעט מיידית לפה.
זה הופך אותנו לפורום של מקורבים? בושה
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

גביזון כתב: 05 אפריל 2025, 10:23
LintonTowns כתב:זה שיש ״קבוצת וואטסאפ״ והמנכ״ל עונה שם לאוהדים זו לא סיבה למסיבה, אלא להיפך, עדות לגודל השכונה.
"האשימו" אותי בפייסבוק חבר לפני יותר מחודש שאני חלק מהקבוצה בגלל שאני לא שונא את עופר, מעולם לא שמעתי על הקבוצה הזאת ואני שומע עליה עכשיו בפורום, אם כבר מאשימים לפחות אני אהנה ממנעמי השלטון, ברצינות, איך מצטרפים לקבוצה?

אנשים לא מתעייפים מלהיות רדופים ע״י עצמם כל הזמן?

בחצי גמר ראיתי אנשים שהגיעו בלי כרטיס ונכנסו. למרות שזה בולגריה ויש חשש להגיע בלי כרטיס אני לא רואה סרט שאנשים מגיעים לשם ונשארים בחוץ
LintonTownes

Red_man כתב: 05 אפריל 2025, 10:47
גביזון כתב: 05 אפריל 2025, 10:23

בחצי גמר ראיתי אנשים שהגיעו בלי כרטיס ונכנסו. למרות שזה בולגריה ויש חשש להגיע בלי כרטיס אני לא רואה סרט שאנשים מגיעים לשם ונשארים בחוץ
הבעייה היא שאין שקיפות, אף אחד לא יודע איך ״שיטת״ ההקצאה עובדת, ואין קדימות למנויים (?!).
יש בכלל ויכוח ש(1) שקיפות זה טוב, (2) סדר צריך להיות, ו(3) רק הגיוני שמי שעשה מנוי ליורוקאפ ולא זכה ללכת לאף משחק השנה לכל הפחות יקבל את הזכות לקנות כרטיס לגמר לפני מי של-א עשה מנוי ליורוקאפ?
או שעדיף בלי שקיפות, בלי סדר ובלי קדימות למנויים?
והכי עצוב שזה בדיוק אותו הסיפור כבר עשר שנים. אותם דיונים, אותה מרירות, אותן קומבינות של מי שמקורב לצלחת, אותה שחיתות של חברות התעופה, אותו בלאגן ב״לאן״. ושום דבר לא משתנה.
למה? כי אנחנו האוהדים חבורה של לוזרים. רבים בינינו לבין עצמנו על כרטיסים, מרפרשים ב״לאן״ כבר עשור, במקום לעבוד ביחד ולדרוש שיפסיקו להשפיל אותנו בצורה כזו.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

LintonTowns כתב: 05 אפריל 2025, 11:04
גביזון כתב: 05 אפריל 2025, 10:23 אפשר בבקשה קישור לקבוצת המקורבים?

הבעייה היא שאין שקיפות, אף אחד לא יודע איך ״שיטת״ ההקצאה עובדת, ואין קדימות למנויים (?!).
יש בכלל ויכוח ש(1) שקיפות זה טוב, (2) סדר צריך להיות, ו(3) רק הגיוני שמי שעשה מנוי ליורוקאפ ולא זכה ללכת לאף משחק השנה לכל הפחות יקבל את הזכות לקנות כרטיס לגמר לפני מי של-א עשה מנוי ליורוקאפ?
והכי עצוב שזה בדיוק אותו הסיפור כבר עשר שנים. אותם דיונים, אותה מרירות, אותן קומבינות של מי שמקורב לצלחת, אותה שחיתות של חברות התעופה, אותו בלאגן ב״לאן״. ושום דבר לא משתנה.
למה? כי אנחנו האוהדים חבורה של לוזרים. רבים בינינו לבין עצמנו על כרטיסים, מרפרשים ב״לאן״ כבר עשור, במקום לעבוד ביחד ולדרוש שיפסיקו להשפיל אותנו בצורה כזו.
1. שקיפות זה אחלה ואני בעד, העניין הוא שאין שקיפות במדינה הזאת בשום מקום. אני חושב שבאמת הכל בבלאגן לא כי מחפשים למדר או לדפוק מישהו אלא כי הם בבלאגן אטומי בעצמם
2. עובדה לרבע גמר לא הייתה בעיה להירשם לטיסה וגם בחצי גמר לא שידוע לי על בעיות של אנשים להשיג מקומות על הטיסות. לא קומבינות ולא מקורבים.
3. חברות התעופה זיינו את הפועל. הפועל יצאו תמימים וחשבו שיהיה קל להשיג מטוסים וגם איזיגו וגם ארקיע אמרו להם נוציא מטוס אבל בתמורה תביאו כרטיסים. הפועל חשבו שעדיף לתת להם את הכרטיסים ושיהיו עוד טיסות למשחק. לפי האתר של ארקיע ואיזיגו הטיסות יופעלו ע״י מטוסי איירבוס a320 ולפי וויקיפדיה יש בערך 180 מקומות על כל מטוס כזה. מה שאומר שמדובר בסך הכל ב360 כרטיסים. לא זה מה שיעשה את ההבדל.
4. הרבה אוהדים חיכו לחבילות אחרי שברבע ובחצי הכל עבד בצורה באמת טובה. אף אחד לא האמין שזה הולך להתחרבן ככה. הבעיה של המועדון הזה זה שהם מנסים באמת להיות נגישים לכולם ולענות לכולם אז בגלל זה צחי במקום להתעסק מקצועית במה שצריך ליום שלישי הוא עונה לאוהדים על למה הפועל לא מחרימה לארקיע את הכרטיסים.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

אני מקווה מאוד שלקחים יופקו לעתיד ( שיכול להיות כבר עוד שבוע אם יהיה משחק שלישי...אני כבר שריינתי טיסות ליתר בטחון =) ואני בטוח שאנשים מהמועדון מקבלים מסרים וקוראים ומקווה שיתקנו, כי אני רוצה להאמין שמדובר בניהול הרבה פחות קומבינטורי מהקודם, פשוט חסר נסיון
LintonTownes

Red_man כתב: 05 אפריל 2025, 11:29
LintonTowns כתב: 05 אפריל 2025, 11:04

1. שקיפות זה אחלה ואני בעד, העניין הוא שאין שקיפות במדינה הזאת בשום מקום. אני חושב שבאמת הכל בבלאגן לא כי מחפשים למדר או לדפוק מישהו אלא כי הם בבלאגן אטומי בעצמם
2. עובדה לרבע גמר לא הייתה בעיה להירשם לטיסה וגם בחצי גמר לא שידוע לי על בעיות של אנשים להשיג מקומות על הטיסות. לא קומבינות ולא מקורבים.
3. חברות התעופה זיינו את הפועל. הפועל יצאו תמימים וחשבו שיהיה קל להשיג מטוסים וגם איזיגו וגם ארקיע אמרו להם נוציא מטוס אבל בתמורה תביאו כרטיסים. הפועל חשבו שעדיף לתת להם את הכרטיסים ושיהיו עוד טיסות למשחק. לפי האתר של ארקיע ואיזיגו הטיסות יופעלו ע״י מטוסי איירבוס a320 ולפי וויקיפדיה יש בערך 180 מקומות על כל מטוס כזה. מה שאומר שמדובר בסך הכל ב360 כרטיסים. לא זה מה שיעשה את ההבדל.
4. הרבה אוהדים חיכו לחבילות אחרי שברבע ובחצי הכל עבד בצורה באמת טובה. אף אחד לא האמין שזה הולך להתחרבן ככה. הבעיה של המועדון הזה זה שהם מנסים באמת להיות נגישים לכולם ולענות לכולם אז בגלל זה צחי במקום להתעסק מקצועית במה שצריך ליום שלישי הוא עונה לאוהדים על למה הפועל לא מחרימה לארקיע את הכרטיסים.
זה לא עניין שדופקים אותי אישית, זה עניין שיש כל מיני דרגות של מחוברים ומקומבנים וגם הרבה מאוד טיפשות וחוסר רצינות והתנהלות שלומיאלית וחובבנית של ארגון שכביכול מתיימר ליותר.
אני מסכים איתך לגמרי ששום דבר במדינה הזו לא שקוף, אין סדר וארגון בשום תחום וגם אין קדימות למנויים. מדינה של קומבינות והידחפות בתור, ומה יותר הידחפות בתור מאשר כל הפרשייה בה עסקינן. בתמימותי אני תמיד מקווה שהפועל כדורסל, כקהילה, מסוגלת ליותר. אבל היא לא מסוגלת ליותר, וזה שובר את הלב בכל פעם מחדש.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

אני חושב שצריך להפריד בין שני דברים בנושא ההיערכות
מבחינת הטיסות עצמן והדילים היו צריכים להחליט מראש כמה כרטיסים ילכו לדילים וכמה לאנשים שסוגרים את הטיסות לבד ואולי לסגור מראש
איזה מחיר מכסימום מול חברות התעופה (לא בטוח שהן היו מסכימות) אבל מבחינת הדילים עצמם היה קשה להיערך מראש כשלא יודעים מתי ואיפה המשחקים.

מבחינת חלוקת הכרטיסים, היו חייבים לארגן את מנגנון ההגרלה, קדימות לכרטיסים, חלוקה רק למנויי אירופה וכו' מראש כי לזה אין שום קשר לתאריך ולמיקום

מקווה שלא יצטרכו לממש את הלקחים עוד השנה ונלמד מהם לשנה הבאה
LintonTownes

joshsoos כתב: 05 אפריל 2025, 11:29 אני מקווה מאוד שלקחים יופקו לעתיד ( שיכול להיות כבר עוד שבוע אם יהיה משחק שלישי...אני כבר שריינתי טיסות ליתר בטחון =) ואני בטוח שאנשים מהמועדון מקבלים מסרים וקוראים ומקווה שיתקנו, כי אני רוצה להאמין שמדובר בניהול הרבה פחות קומבינטורי מהקודם, פשוט חסר נסיון
זה לא עניין של חוסר נסיון אלא של זלזול, יהירות, שאננות וגם מידה רבה מאוד של חוסר אכפתיות בהקשר של *הגינות*. למי מגיע עדיפות ולמי לא. במקום הגינות, הם קוראים לזה: "רצינו שלכמה שיותר אוהדים תהיה את האפשרות להגיע למשחק", שזה, במילים אחרות, אנטי-הגינות.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

הפער במחירים בין חצי הגמר לגמר הוא מטורף, הרבה בגלל פסח והחזירות של חברות התעופה, אבל ככה זה יהיה תמיד.
הכי הפועל זה לא להיות מסוגל לקנות כרטיס למשחק בית בגמר יורוקאפ, שגם הוא מכורח הנסיבות מכיל רק 2000 איש. קלאסי הפועל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

LintonTowns כתב: 05 אפריל 2025, 12:10הם קוראים לזה: "רצינו שלכמה שיותר אוהדים תהיה את האפשרות להגיע למשחק", שזה, במילים אחרות, אנטי-הגינות.
אה?
לדעתי, ואפשר לבדוק את זה, בהפועל רצו לעשות לגמר בדיוק מה שנעשה לחצי גמר , אולי להצליח להביא עוד מטוס אחד יותר.
ואז התברר שני דברים, בחופש פסח זה לא אותו סיפור ושהחברות תעופה רוצות לגזור קופון.
כל זה בלחץ להוציא את החבילות והכרטיסים לפני הסופ״ש הביא לתוצאה יחסית רעה.
לא חושב שיש פה משהו שנעשה מתוך איזה חוסר הגינות.
יש עוד נסיונות לתקן ככל האפשר, יש לקחים להפיק, כמו שנאמר, יש עוד שני משחקים שצריך למכור להם כרטיסים ונקווה שהלקחים יופקו.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

ranjef כתב: 05 אפריל 2025, 12:16 הפער במחירים בין חצי הגמר לגמר הוא מטורף, הרבה בגלל פסח והחזירות של חברות התעופה, אבל ככה זה יהיה תמיד.
הכי הפועל זה לא להיות מסוגל לקנות כרטיס למשחק בית בגמר יורוקאפ, שגם הוא מכורח הנסיבות מכיל רק 2000 איש. קלאסי הפועל
תתחיל להתכונן לעוד עליה במחירים לקראת משחקים 2 ואם יהיה 3.
מזכיר לי שלפני בערך 10 שנים היתה לי נסיעת עבודה לסן פרנסיסקו במקביל לסדרת גמר של גולדן סטייט לקליבלנד, היה לי זמן ללכת למשחק מספר 2, עם עוד שני חברים תכננתי ללכת, כשהחברים ראו את המחיר למשחק הם אמרו שננסה להשיג משהו זול יותר ברגע האחרון, לצערי זרמתי איתם.
למחירים שזה הגיע , כבר אף אחד מאיתנו לא הסכים לשלם. (לא בסדרי גודל של מה שאנחנו מדברים עכשיו, רק כרטיס למשחק ביציע למעלה עלה בערך מה שעולה כרגע החבילה של ארקיע, זאת שכוללת מלון).
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אני מנסה לקבץ את הטענות.

1. מחירי הטיסה בשמים (עזבו את הדילים השונים טיסה בלבד).
2. לא ניתן לרכוש כרטיסים למשחק למי שסגר טיסה לבד.
3. אין קדימות למנויים.

מספר בעיות בתלונות:
א. עכשיו נגיד סגרתי טיסה ונותנים קדימות למנויים ואני לא כזה מה אני עושה?
ב. נגיד אני מנויי ואני מנסה להתארגן על טיסה ובנתיים רכשתי כרטיס אבל ביום שני אני מגלה שלא הצלחתי והכל 1000$ + מה אני עושה עם הכרטיס? והאם לא דפקתי את האוהד מסעיף א שבדיוק ביטל טיסה כי לא היה לו כרטיס?

בסופו של דבר המועדון היה צריך לפרסם שחברי עמותה / מנויים שרכשו כרטיס מוזמנים לפנות אליו בפרטי.
בנוסף לנסות לארגן דילים אפילו לא של יום 1.
למשל : 2 טיסות ביום א. 2 טיסות ביום ב ו 2 ביום ג'.
לנסות לייצר דילים דרך סלוניקי / סקופיה
bambo_leo
קיבל.ה  140 לייקים

El dudernio כתב: 05 אפריל 2025, 13:10 אני מנסה לקבץ את הטענות.

3. אין קדימות למנויים.

מספר בעיות בתלונות:
ב. נגיד אני מנויי ואני מנסה להתארגן על טיסה ובנתיים רכשתי כרטיס אבל ביום שני אני מגלה שלא הצלחתי והכל 1000$ + מה אני עושה עם הכרטיס? והאם לא דפקתי את האוהד מסעיף א שבדיוק ביטל טיסה כי לא היה לו כרטיס?

בסופו של דבר המועדון היה צריך לפרסם שחברי עמותה / מנויים שרכשו כרטיס מוזמנים לפנות אליו בפרטי.
על מה לעזאזל אתה מדבר?
הפועל לא צריכה להמציא את הגלגל ולא לתפקד כסוכנת נסיעות. מכירת כרטיסים עם קדימות למנויים יותר חשוב מלארגן טיסות.
בינתיים אני שומע על עוד ועוד אוהדים עוברי אורח או לא מנויים בכלל שמחזיקים בכמויות של כרטיסים.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

למי שמתכנן נסיעה דרך סלוניקי
https://www.israelhayom.co.il/travel/to ... e/17688515
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

LintonTowns כתב: 05 אפריל 2025, 12:10
joshsoos כתב: 05 אפריל 2025, 11:29 אני מקווה מאוד שלקחים יופקו לעתיד ( שיכול להיות כבר עוד שבוע אם יהיה משחק שלישי...אני כבר שריינתי טיסות ליתר בטחון =) ואני בטוח שאנשים מהמועדון מקבלים מסרים וקוראים ומקווה שיתקנו, כי אני רוצה להאמין שמדובר בניהול הרבה פחות קומבינטורי מהקודם, פשוט חסר נסיון
זה לא עניין של חוסר נסיון אלא של זלזול, יהירות, שאננות וגם מידה רבה מאוד של חוסר אכפתיות בהקשר של *הגינות*. למי מגיע עדיפות ולמי לא. במקום הגינות, הם קוראים לזה: "רצינו שלכמה שיותר אוהדים תהיה את האפשרות להגיע למשחק", שזה, במילים אחרות, אנטי-הגינות.
אני לא חושב ככה, לפחות מקווה שלא. אתה צודק שזה לא הוגן, אני עצמי כתבתי את זה כאן לא מעט פעמים מאז אתמול, אבל לא מזהה שם זלזול ויהירות, ובטח לא חוסר אכפתיות. כן מזהה חוסר נסיון...בכל מקרה אני יודע שהם קוראים ושומעים הכל, ואולי כבר לקראת שבוע הבא אם נצטרך יהיה להם מקצה שיפורים. אם זה יקרה שוב, אז אהיה כבר איתך לגמרי
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

bambo_leo כתב: 05 אפריל 2025, 13:31
El dudernio כתב: 05 אפריל 2025, 13:10 אני מנסה לקבץ את הטענות.

3. אין קדימות למנויים.

מספר בעיות בתלונות:

על מה לעזאזל אתה מדבר?
הפועל לא צריכה להמציא את הגלגל ולא לתפקד כסוכנת נסיעות. מכירת כרטיסים עם קדימות למנויים יותר חשוב מלארגן טיסות.
בינתיים אני שומע על עוד ועוד אוהדים עוברי אורח או לא מנויים בכלל שמחזיקים בכמויות של כרטיסים.
אני מדבר על פרקטיות.

מה יעזור לי למכור כרטיס רק למשחק אם הנסיעה אליו היא לא 50 ק"מ אלא 500$ לכיוון ולבעלי הכרטיס אין ייתכנות להגיע?

הגלגל הומצא מחדש לא על ידי הפועל אלא על ידי מי ששולח קבוצה לארח משחק "בית" במדינה אחרת 3 שעות טיסה ממדינת האם. אם היינו משחקים בארץ ברור שזה נכון, אבל אנחנו לא. היו חייבים לארגן חבילות ושם לעשות העדפה למנויים.

סתם דוגמא אני ראיתי את המשחק מהבית 10 דקות אחרי ההפעלה לגמר יכלתי לסגור 3 כרטיסי טיסה שני עד רביעי ב 134$ הלוך חזור לכרטיס. זה אומר שמגיע לי יותר כי לא הייתי באולם ויכלתי למהר לסגור?

אבל מאחר ולא הודיעו כלום מראש, טעמי נאחס או השד יודע מה, הנושא לא היה מאורגן. עדין אפשר לטפל בזה על ידי הקמת מוקד יעודי שיקבל פניות מאוהדים / מנויים מכורטסים לבולגריה ולמכור להם כרטיסים ישירות.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 05 אפריל 2025, 13:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

שטויות במיץ, לא חייבים לארגן דילים בכלל. זה מועדון ספורט, לא סוכנות נסיעות. אפשר לנסות כמובן, אבל אם לא מצליח, אנחנו ב2025 וכל עוד ניתן לצאת מהארץ המסריחה הזו, ניתן להגיע לכל מקום. ככה זה עובד ב-כ-ל מועדון שנוסעים איתו אוהדים באירופה.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

joshsoos כתב: 05 אפריל 2025, 13:47 שטויות במיץ, לא חייבים לארגן דילים בכלל. זה מועדון ספורט, לא סוכנות נסיעות. אפשר לנסות כמובן, אבל אם לא מצליח, אנחנו ב2025 וכל עוד ניתן לצאת מהארץ המסריחה הזו, ניתן להגיע לכל מקום. ככה זה עובד ב-כ-ל מועדון שנוסעים איתו אוהדים באירופה.
כמה קבוצות מארחות במדינה זרה?
כמה קבוצות מארחות באולם שיכול להכיל 1/4 מהמנויים שלהן?

המצב לא "רגיל" ולכן לנסות להציג אותו ככזה זאת טעות.

גם העובדה שאתה יודע רק שבוע לפני מתי ואיפה משחקים זה לא מקרה סטדנרטי
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

El dudernio כתב: 05 אפריל 2025, 13:52
joshsoos כתב: 05 אפריל 2025, 13:47 שטויות במיץ, לא חייבים לארגן דילים בכלל. זה מועדון ספורט, לא סוכנות נסיעות. אפשר לנסות כמובן, אבל אם לא מצליח, אנחנו ב2025 וכל עוד ניתן לצאת מהארץ המסריחה הזו, ניתן להגיע לכל מקום. ככה זה עובד ב-כ-ל מועדון שנוסעים איתו אוהדים באירופה.
כמה קבוצות מארחות במידנה זרה?
כמה קבוצות מארחות באולם שיכול להכיל 1/4 מהמנויים שלו?

מה ההבדל בין זה למשחק חוץ שאליו רוצים לסע 2000 אוהדים?
אין קשר להתנהלות מול מנויים, כתבתי על זה בעצמי פה אתמול, ההתנהלות היא שגויה לחלוטין. אבל שורש הבעיה היה באותם דילים אליהם שוריינו הכרטיסים במחשבה שמה שהיה בחצי יהיה גם כאן, ולא היא. אז זה התאים, עכשיו זה סיבך וייקר, ואם היו סוגרים על דיל אחד בלבד למי שמעוניין בנוחות בלי קשר למחיר, ומוציאים את שאר הכרטיסים למכירה הרבה אוהדים היו משלמים פחות על הטיסות, בפועל אוהדים נאלצו להזמין דילים יקרים ומי שחיכה לכרטיס ישלם יותר על טיסות
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

joshsoos כתב: 05 אפריל 2025, 13:58

אין קשר להתנהלות מול מנויים, כתבתי על זה בעצמי פה אתמול, ההתנהלות היא שגויה לחלוטין. אבל שורש הבעיה היה באותם דילים אליהם שוריינו הכרטיסים במחשבה שמה שהיה בחצי יהיה גם כאן, ולא היא. אז זה התאים, עכשיו זה סיבך וייקר, ואם היו סוגרים על דיל אחד בלבד למי שמעוניין בנוחות בלי קשר למחיר, ומוציאים את שאר הכרטיסים למכירה הרבה אוהדים היו משלמים פחות על הטיסות, בפועל אוהדים נאלצו להזמין דילים יקרים ומי שחיכה לכרטיס ישלם יותר על טיסות
ההבדל הוא פשוט. כף בשביל להגיע למשחק חוץ בחיפה / באר שבע / ירושלים אני צריך לעלות על האוטו ולסוע. אני תלוי רק בעצמי. זה לא המקרה כאן.

בפועל יש אוהדים שאני מכיר שסגרו טיסות כמוך ואין להם עכשיו כרטיס.
בפועל אני שמעתי על כאלו שרכשו כרטיס אבל הם לא אוהדים / אין להם איך להגיע.
בפועל המציאות היא שבשני המקומות מקטרים לא משנה עם אתה עם כרטיס טיסה בלבד או כרטיס למשחק בלבד... אבל מאחר ובשביל לראות את הפועל אתה חייב את שניהם ולא רק 1 מהם טוב היה עם היו מוכרים אותם ביחד..... על מנת למנוע את שיטת כל הקודם זוכה... שהפעם לא היתה רק לתרופות של ההוא אלא גם לחברות התעופה השונות.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

תשמע ברבע זה עבד מעולה בחצי זה עבד עוד יותר טוב. המון אוהדים פשוט חיכו גם בגלל השמועות על מעבר אפשרי לאולם אחר גדול יותר וגם כי פרסמו עוד באותו לילה שעובדים על חבילות. לאף אחד במועדון או בקהל לא הייתה סיבה להאמין שזה הולך להיכשל ככה, אם כבר להיפך היתה הרגשה שזה יהיה עוד יותר טוב אחרי שבחצי הטיסו בערך 1000 אוהדים פלוס הסעות מאורגנות וזה די תקתק.
אגב כמו שאני מכיר את אוהדי הפועל אם אחרי החצי המועדון היה אומר אין לנו איך להטיס אתכם קחו את הכרטיסים תסתדרו עם ההגעה אז היו מבקרים אותם שהם לא רוצים מספיק שאנשים יגיעו. אני רואה בקבוצות אנשים שכותבים מה הבעיה שעופר יקנה שישה מטוסים?
LintonTownes

מילפורד כתב: 05 אפריל 2025, 12:32
LintonTowns כתב: 05 אפריל 2025, 12:10הם קוראים לזה: "רצינו שלכמה שיותר אוהדים תהיה את האפשרות להגיע למשחק", שזה, במילים אחרות, אנטי-הגינות.
אה?
לדעתי, ואפשר לבדוק את זה, בהפועל רצו לעשות לגמר בדיוק מה שנעשה לחצי גמר , אולי להצליח להביא עוד מטוס אחד יותר.
ואז התברר שני דברים, בחופש פסח זה לא אותו סיפור ושהחברות תעופה רוצות לגזור קופון.
כל זה בלחץ להוציא את החבילות והכרטיסים לפני הסופ״ש הביא לתוצאה יחסית רעה.
לא חושב שיש פה משהו שנעשה מתוך איזה חוסר הגינות.
יש עוד נסיונות לתקן ככל האפשר, יש לקחים להפיק, כמו שנאמר, יש עוד שני משחקים שצריך למכור להם כרטיסים ונקווה שהלקחים יופקו.
אם יש מישהו בהפועל שחשב שמה שעבד בחצי הגמר בכלל רלוונטי לסיטואציה של גמר אירופי, אז הוא (במילים עדינות) במקצוע הלא-נכון. יש פה אירוע ליטראלי של פעם בחיים, ואין מקום לטעויות, ומה יצא בסוף? רק טעויות. לא צריך דוקטורט מקולומביה בשביל לדעת מראש שבפסח הביקוש גבוה יותר, ובגמר אירופי ראשון בהיסטוריה הביקוש יהיה גבוה פי עשר. זה ממש א ב של קומון סנס.
נערך לאחרונה על ידי LintonTownes ב 05 אפריל 2025, 14:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

El dudernio כתב: 05 אפריל 2025, 14:14
joshsoos כתב: 05 אפריל 2025, 13:58

ההבדל הוא פשוט. כף בשביל להגיע למשחק חוץ בחיפה / באר שבע / ירושלים אני צריך לעלות על האוטו ולסוע. אני תלוי רק בעצמי. זה לא המקרה כאן.

בפועל יש אוהדים שאני מכיר שסגרו טיסות כמוך ואין להם עכשיו כרטיס.
בפועל אני שמעתי על כאלו שרכשו כרטיס אבל הם לא אוהדים / אין להם איך להגיע.
בפועל המציאות היא שבשני המקומות מקטרים לא משנה עם אתה עם כרטיס טיסה בלבד או כרטיס למשחק בלבד... אבל מאחר ובשביל לראות את הפועל אתה חייב את שניהם ולא רק 1 מהם טוב היה עם היו מוכרים אותם ביחד..... על מנת למנוע את שיטת כל הקודם זוכה... שהפעם לא היתה רק לתרופות של ההוא אלא גם לחברות התעופה השונות.
אתה לא אומר שום דבר שאני לא כתבתי כבר קודם, אין ויכוח על ההתנהלות השגויה. אבל היא כזו בדיוק בגלל הרצון לסגור דילים. בפועל מרגע שהתברר שאין מטוסים והמחירים יקרים היו צריכים לסגור מקסימום שני דילים - אלה של איזי גו, לא של ארקיע- ולשחרר את השאר למכירה רגילה לפי קריטריונים של מנויי אירופה ואז רגילים. אנשים היו משלמים פחות על הטיסות, גם מהדיל של איזי גו ובטח שמזה של ארקיע.
אין ולא הייתה אפשרות לסגור עוד דילים, אם הייתה כזו הרי החברות היו מוציאות עוד טיסות כדי לגזור קופון. אין מטוסים.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אז אני לא חושב שנכון להוציא את הכרטיסים לקהל הרחב.

לדעתי עכשיו במידה ונשארו בערך 1000 כרטיסים להודיע לכל אוהד מכורטס לבולגריה שיעביר עדות לכרטיסי הטיסה שלו ולאמת שהוא אוהד מול היסטוריות רכישה של לאן....

להתחיל לסגור "שמית" אוהדים עם שני הכרטיסים ביד.

היא לא שגויה בגלל הרצון לסגור דילים... אתה לא חיכית לדיל, רכשת פשוו כרטיסי טיסה. אם היו סוגרים סולד אאוט דילים היית נתקע עם כרטיס טיסה ביד (נכון היית מבטל בשביל כמב גרושים)... אבל הרעיון הוא שלקחת הימור שהשתלם לך, אנחנו ברובנו אוהדים לא מהמרים.
שליחת תגובה