ראיתי את זה. אין לי תלונות לקבוצה לעניין הטיסות בסוף חברות התעופה רואות את ההזדמנות והטירוף ומזיינות את כולנו. השאלה היא האם זה ״בטוח״ ללכת על ההזמנה הזאת?אורי כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:03תשובה של צחי בוואטספ:
״אכן חברות התעופה ניצלו את המצב
אנחנו קבוצת כדורסל
עושים ככל יכולתנו עבורכם
וכן, לפעמים יש מקרים שחברת תעופה יכולה להרוויח יותר כי, מה לעשות, יש לה מטוסים.... ולנו יש כדורים
מכרנו להם כרטיסים על מנת לעצור את הטירוף ולייצר מחיר מוסכם ככל הניתן
אנחנו באמת עושים הכלללל
אף אחד לא עובד עליכם״
הגמר - מנהלות: טיסות, מלונות, התארגנות
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
-
- קיבל.ה 336 לייקים
היו מעט מאוד כרטיסים. להערכתי רובם נשמרים עדיין לדילים אפשריים, מעצבן אבל זה מה ישרדנקו כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:01הלינק מתאורי כתב: ↑04 אפריל 2025, 15:48 גם מכירת כרטיסים נפתחה
https://www.leaan.co.il/events/%D7%94%D ... D7%A4/2929
-
- קיבל.ה 336 לייקים
אז הנה התשובה של צחי מספרת את הסיפור- כרטיסים נמכרו ברובם לחברות, והן ינצלו את המצב ככל שיוכלו לשווק טיסות...
-
- קיבל.ה 336 לייקים
בטוחRed_man כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:05ראיתי את זה. אין לי תלונות לקבוצה לעניין הטיסות בסוף חברות התעופה רואות את ההזדמנות והטירוף ומזיינות את כולנו. השאלה היא האם זה ״בטוח״ ללכת על ההזמנה הזאת?אורי כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:03תשובה של צחי בוואטספ:
אנחנו קבוצת כדורסל
עושים ככל יכולתנו עבורכם
וכן, לפעמים יש מקרים שחברת תעופה יכולה להרוויח יותר כי, מה לעשות, יש לה מטוסים.... ולנו יש כדורים
אנחנו באמת עושים הכלללל
אף אחד לא עובד עליכם״
- הפועל
- קיבל.ה 1726 לייקים
- יצירת קשר:
בשביל מה פותחים מכירת כרטיסים אם אין אפשרות לקנות.
לא רציני
לא רציני
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 336 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
לא מצליחים לקנות כרטיסים למשחק בפאקינג סמוקוב בולגריה ואנשים עוד חושבים שאולם של 3,400 מקומות רלוונטי לנו....
וזה עוד לפני שניסינו להשיג כרטיס למשחק חוץ.
וזה עוד לפני שניסינו להשיג כרטיס למשחק חוץ.
כל מי שקנה כרטיס באותו הלילה/יום אחרי שיחק אותה.
המחירים עכשיו מפלצתיים על גבול הלא הגיוני
בסוף יצליחו להיכנס לאולם, עופר לא ישאיר אף אחד בחוץ
המחירים עכשיו מפלצתיים על גבול הלא הגיוני
בסוף יצליחו להיכנס לאולם, עופר לא ישאיר אף אחד בחוץ
-
- קיבל.ה 336 לייקים
לא קשור, ואני מתומכי המעבר, למשחק כזה יהיה ביקוש על גם אם היינו משחקים בהדר יוסף...
למשחק חוץ, בטח אם ננצח וזה יוכל להיות משחק אליפות, זו שאלה מעניינת. כי אלא אם תהיה טיסה ישירה במחיר שפוי, מה שקשה להאמין שיהיה, שאלה טובה כמה אוהדים ירצו לעשות את המסע ולשלם את המחיר והכל ערב ליל סדר
-
- קיבל.ה 336 לייקים
לא מדויק, יש בשני טיסות במחיר סביר וברביעי קונקשנים סבירים גם, אבל הבעיה היא שכמו שכתבתי, נראה שהכרטיסים הזמינים למשחק נמצאים כרגע אצל חברות וימכרו בחבילות, אז אם לקנות טיסות זה רק עם אופצית ביטול
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
הבעיה בלטוס בשני זה שאתה משלם על מלונות וכל המסביב אז לא בטוח שזה יותר זול ככה אם בכלל.
קנינו 4 דרך איזיגו אני לא אהיה רגוע עד שאקבל את הכרטיס טיסה וכרטיס למשחק.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
כמה השתלם לי להיות כבש ולקנות מנוי אירופה. בלי קדימות למנויים, בלי מידע על כרטיסים, בלי יכולת לסגור טיסות כי כרטיסים לשני המשחקים זה או למקורבים בלבד או למשלמים בלבד. פותחים את המכירה בלי הודעה מוקדמת.
מבאס תתחת. התנהלות מזעזעת. מקווה שלפחות חברי פורום אודם לא סובלים מזה…
מבאס תתחת. התנהלות מזעזעת. מקווה שלפחות חברי פורום אודם לא סובלים מזה…
מה הסיכוי שיפתחו דילים נוספים? בכל הדילים כרגע החזור הכי מוקדם הוא ברביעי בלילה, מחפש מחפש דיל חזור ברביעי בבוקר
-
- קיבל.ה 336 לייקים
לילה במלון בסופיה נו... לא סוף העולם. יוצא יותר זול, תראה את ההבדלים בין שני לשלישי.Red_man כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:32הבעיה בלטוס בשני זה שאתה משלם על מלונות וכל המסביב אז לא בטוח שזה יותר זול ככה אם בכלל.
קנינו 4 דרך איזיגו אני לא אהיה רגוע עד שאקבל את הכרטיס טיסה וכרטיס למשחק.
בכל מקרה בהנחה וקיבלת מאיזי גו אישור מאמין שיהיה בסדר, החבילה כבר ירדה מהאתר
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
ראיתי בבוקר אנשים שהזמינו דרך איזיגו לכל השבוע וקיבלו אחר כך הודעה שזה לא אושר.joshsoos כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:10בטוחRed_man כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:05ראיתי את זה. אין לי תלונות לקבוצה לעניין הטיסות בסוף חברות התעופה רואות את ההזדמנות והטירוף ומזיינות את כולנו. השאלה היא האם זה ״בטוח״ ללכת על ההזמנה הזאת?אורי כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:03
תשובה של צחי בוואטספ:
אנחנו קבוצת כדורסל
עושים ככל יכולתנו עבורכם
אנחנו באמת עושים הכלללל
אף אחד לא עובד עליכם״
ארקיע הוציאו עכשיו חבילה ב825 דולר
-
- קיבל.ה 336 לייקים
מצטער אם חוזר על עצמי בפעם הרביעית או חמישית =)
לאור המספר המצומצם של כרטיסים שהיה זמין אצל ההוא שיהיה לו רק לתרופות, אמורים לדעתי להיות עוד דילים, וזה רק תלוי בחברות שמנסות לסדר טיסות. אחרת הם ייאלצו, אבוי, למכור כרטיסים לכל האוהדים ששריינו כבר טיסות ונתקעו ללא כרטיסים..
- הפועל
- קיבל.ה 1726 לייקים
- יצירת קשר:
אני מאד מקווה שהסיבה שאין כרטיסים זה כי שמו הכל על דילים עם חברות תעופה.
כי אם כן זה בושה ופשוט לעשות כסף על חשבוננו
כי אם כן זה בושה ופשוט לעשות כסף על חשבוננו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
הצלחת לקנות כרטיס עצמאית?joshsoos כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:40מצטער אם חוזר על עצמי בפעם הרביעית או חמישית =)
לאור המספר המצומצם של כרטיסים שהיה זמין אצל ההוא שיהיה לו רק לתרופות, אמורים לדעתי להיות עוד דילים, וזה רק תלוי בחברות שמנסות לסדר טיסות. אחרת הם ייאלצו, אבוי, למכור כרטיסים לכל האוהדים ששריינו כבר טיסות ונתקעו ללא כרטיסים..
בכל מקרה אתה כנראה צודק כי כמו שכתבתי ארקיע עכשיו הוציאו חבילה במחיר מטורף.
-
- קיבל.ה 336 לייקים
כן , למזליRed_man כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:42הצלחת לקנות כרטיס עצמאית?joshsoos כתב: ↑04 אפריל 2025, 16:40מצטער אם חוזר על עצמי בפעם הרביעית או חמישית =)
בכל מקרה אתה כנראה צודק כי כמו שכתבתי ארקיע עכשיו הוציאו חבילה במחיר מטורף.
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
ארקיע הוציאו עוד טיסה?
לדעתי זה אותה החבילה ממקודם, רק שנשארו רק הכיסאות היקרים יותר.
לדעתי זה אותה החבילה ממקודם, רק שנשארו רק הכיסאות היקרים יותר.
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
אני לא חושב שזאת עוד טיסה זאת הטיסה המקורית כנראה רק שעכשיו הם ממתגים את זה עם כרטיס למשחק
-
- קיבל.ה 336 לייקים
ההתנהלות היא לא טובה בכל מקרה.
אני די בטוח שבכל הקשור להתנהלות של מכירות כרטיסים באירופה, הידע שלי גדול 'טיפונת' מכל מי שקשור להפועל בימים אלו ( או בכלל... ) והכל פשוט עקום לגמרי. קבוצה שמביאה איתה קהל חוץ גדול באירופה לא יכולה גם אם תרצה להוציא את רוב הכרטיסים דרך דילים, זה לא אפשרי ולא רציני וההתנהלות הזו מחזירה אותנו לימי המסע האדום באופ"א והקופונים שמוישיק ובתיה גזרו עלינו עם מחיר וצעיף וקלטת. אבל אנחנו ב2025 ואוהדים ימצאו דרכים זולות יותר להגיע לסופיה, גם אם לא ישירה, אבל במחיר שפוי וצריך לאפשר להם לקנות כרטיסים ולא לחייב אותם לרכוש דילים יקרים
-
- קיבל.ה 336 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 898 לייקים
טוב בנתיים אני בלי דיל
מבאס מאוד העניין
לשלם 2500-3000 שח למשחק נראה לי מוגזם, במיוחד שפסח שבוע אחרי וכבר סגרנו חופשה
מקווה שיפתח עוד דיל בקרוב למרות שברור לי שזה יהיה אותו מחיר אם לא יותר יקר
מבאס מאוד העניין
לשלם 2500-3000 שח למשחק נראה לי מוגזם, במיוחד שפסח שבוע אחרי וכבר סגרנו חופשה
מקווה שיפתח עוד דיל בקרוב למרות שברור לי שזה יהיה אותו מחיר אם לא יותר יקר
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1180 לייקים
מי שמעניין אותו, יש טיסה הלוך חזור בשישי שבת לגראן קנריה. הנחיתה היא ב9 בבוקר בשבת
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 29 לייקים
הולכים לפתוח עוד כרטיסים, אומרים שאולי תהיה עוד טיסה שתיסגר רק במוצאש או ראשון, שום דבר לא ברור, האם הטיסה הבאה שכביכול תצא עם קדימות למי שנרשם בטופס? כמה כרטיסים שומרים בשביל זה? כמה מוכרים עוד שעה? מה הסיפור עם החבילות העצמאיות של חברות התעופה?
-
- קיבל.ה 336 לייקים
בשבע וחצי פותחים עוד מכירת כרטיסים.
וזה ברור, כי סהכ יצאו שלושה וחצי דילים למשחק, בסביבות 600 כרטיסים ועוד 300 כרטיסים במכירה רגילה לפי המועדון, כך שנשארנו עם עוד קרוב לאלף. כמה עוד מטוסים יכולות חברות לארגן בזמן הזה? אז אל תאבדו תקווה, ויש עדיין אופציות במחיר סביר יחסית משני עד רביעי, גם אם זה קונקשנים
וזה ברור, כי סהכ יצאו שלושה וחצי דילים למשחק, בסביבות 600 כרטיסים ועוד 300 כרטיסים במכירה רגילה לפי המועדון, כך שנשארנו עם עוד קרוב לאלף. כמה עוד מטוסים יכולות חברות לארגן בזמן הזה? אז אל תאבדו תקווה, ויש עדיין אופציות במחיר סביר יחסית משני עד רביעי, גם אם זה קונקשנים
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
-
- קיבל.ה 336 לייקים
באמת שכתבתי כאן 200 פעם את ההסבר לדעתי... אז עוד פעם גם בשבילך:Jonatan192 כתב: ↑04 אפריל 2025, 18:30
הולכים לפתוח עוד כרטיסים, אומרים שאולי תהיה עוד טיסה שתיסגר רק במוצאש או ראשון, שום דבר לא ברור, האם הטיסה הבאה שכביכול תצא עם קדימות למי שנרשם בטופס? כמה כרטיסים שומרים בשביל זה? כמה מוכרים עוד שעה? מה הסיפור עם החבילות העצמאיות של חברות התעופה?
הכרטיסים נשמרו ברובם לדילים של חברות, חוץ מה300 שנמכרו קודם אצל מסינג הטינופת. לכן גם ביקשו מאנשים להירשם לחבילות. ככל שלא יהיו כאלה יותר, הם ישוחררו למכירה רגילה
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
מוציאים כרטיסים וחבילות בלי שום התראה.
"למזלי" את החבילה של ה555 דולר הספקתי לראות
ולהרשם פחות מדקה מרגע שפורסם.
עלאק כל הקודם זוכה.
מה זה כל הפעימות האלה?
התנהלות סוג ז'
הזיזו את הגבינה מצד אחד לצידו האחר
-
- קיבל.ה 29 לייקים
השאלה זה האם לחכות לחבילות של הקבוצה (שכנראה יהיו לא זולות אבל לפחות נוחות), או לנסות לאלתר פתרונות (אולי פחות זול,לא בטוח בכלל אבל מה שכן בטוח משמעותית פחות נוח)joshsoos כתב: ↑04 אפריל 2025, 18:35 בשבע וחצי פותחים עוד מכירת כרטיסים.
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
והצלחת?עידן סרור כתב: ↑04 אפריל 2025, 18:41מוציאים כרטיסים וחבילות בלי שום התראה.
"למזלי" את החבילה של ה555 דולר הספקתי לראות
ולהרשם פחות מדקה מרגע שפורסם.
עלאק כל הקודם זוכה.
מה זה כל הפעימות האלה?
התנהלות סוג ז'
הזיזו את הגבינה מצד אחד לצידו האחר
בלי קשר התנהלות גרועה והכל בבלאגן אבל לא נראלי שעושים דווקא למישהו. פשוט כולם בהיסטריה והתאריכים דפוקים לגמרי ואין זמן
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
לא.Red_man כתב: ↑04 אפריל 2025, 18:46והצלחת?
בלי קשר התנהלות גרועה והכל בבלאגן אבל לא נראלי שעושים דווקא למישהו. פשוט כולם בהיסטריה והתאריכים דפוקים לגמרי ואין זמן
אין בעיה לא באתי בטענה למחיר החבילה, רק לצורת ההתנהלות שלהם מול האוהדים
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
ההתנהלות באמת לא טובה. אני חושב שאם יצליחו לאפס את ארקיע ואיזיגו ולומר לאנשים שהכל סגור והם בסדר זה יעזור להוריד את הלחץ על כרטיסים. אני יודע שיש אנשים באיזיגו שקיבלו מייל שהרכישה שלהם מותנת באישור אז הם בלחץ וקנו גם כרטיס דרך לאן.
תאריכים דפוקים והחברות תעופה חוגגות עלינו
-
- קיבל.ה 999 לייקים
לא הבנתי, למנויים אין קדימות על כל מיני ישראל ישראלי שבעד כל הישראליות שמשחקות באירופה?
-
- קיבל.ה 96 לייקים
יש כמה בעיות ואף אחת מהן לא קשורה לעובדה שקשה למצוא מטוסים בשבוע הזה.
בהתחלה כששמעו שאנשים התחילו לקנות טיסות לסופיה עופר ושליחיו התחילו להגיד לאנשים שלא למהר לעשות את זה כי אולי יהיה במקום אחר.
כשהובן שנשארים בסומוקוב, והובן שיהיה שבוע בעייתי מבחינת מטוסים, למה לא לא לשחרר כרטיסים בלי קשר לדילים?
זה גרם לאנשים לא להזמין טיסות נורמליות לסופיה או למקומות קרובים, או קונקשנים כי לאף אחד אין מושג אם באמת יצליח להשיג כרטיס.
מה גם שכל הבלאגן הזה גורם לעיכוב והמחירים של הטיסות האלה כבר עלו בעשרות אחוזים.
גם כשמוציאים זה בהקצאות קטנות וגם בלי הודעה מראש ועוד העלימו את הקדימות למנויים שדובר עליה.
שלא לדבר על אנשים שלא קיבלו תשובות עם הירשמות בטפסים ונמצאים בחוסר אונים אז מנסים עוד דרכים ויוצרים עוד לחץ.
קיצר התנהלות חובבנית בלי קשר לעובדה שקשה למצוא מטוסים ושהלו"ז צפוף.
בהתחלה כששמעו שאנשים התחילו לקנות טיסות לסופיה עופר ושליחיו התחילו להגיד לאנשים שלא למהר לעשות את זה כי אולי יהיה במקום אחר.
כשהובן שנשארים בסומוקוב, והובן שיהיה שבוע בעייתי מבחינת מטוסים, למה לא לא לשחרר כרטיסים בלי קשר לדילים?
זה גרם לאנשים לא להזמין טיסות נורמליות לסופיה או למקומות קרובים, או קונקשנים כי לאף אחד אין מושג אם באמת יצליח להשיג כרטיס.
מה גם שכל הבלאגן הזה גורם לעיכוב והמחירים של הטיסות האלה כבר עלו בעשרות אחוזים.
גם כשמוציאים זה בהקצאות קטנות וגם בלי הודעה מראש ועוד העלימו את הקדימות למנויים שדובר עליה.
שלא לדבר על אנשים שלא קיבלו תשובות עם הירשמות בטפסים ונמצאים בחוסר אונים אז מנסים עוד דרכים ויוצרים עוד לחץ.
קיצר התנהלות חובבנית בלי קשר לעובדה שקשה למצוא מטוסים ושהלו"ז צפוף.