מרכוס פוסטר מצטרף להפועל ת"א

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
דר שקשוקה
קיבל.ה  8 לייקים

ג'ורדן נגד יוטה < פוסטר נגד ולנסיה
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

Charlie כתב: 03 אפריל 2025, 00:52 בקרוב תלמדו בעל פה מה קפלן צרח בשידור, כמו ששיננו את מאיר איינשטיין המנוח באותו השער בטדי (ורמוט הרוש הודף....) או את יורם ארבל בשער ההוא ב-86 (הכדור אצל סיני פנימה עכשיו ללנדאו - והאמת שעד היום אני מפחד שגילי יבעט את זה גבוה הישר למוסכיםתמונה)

איזה מצחיקים אתם
מה הוא אמר? לא שמעתי כלום
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

שרים את שיר השחקןן שלו באוטובוס השחקנים בדרך לנתב"ג ומוטלי באטרף

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

לא מצליח להפסיק להסתכל על הסל ניצחון שלו, בואנ׳ה איזה דרגת קושי של זריקה, פשוט מטורף
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

Charlie כתב: 03 אפריל 2025, 00:52 בקרוב תלמדו בעל פה מה קפלן צרח בשידור, כמו ששיננו את מאיר איינשטיין המנוח באותו השער בטדי (ורמוט הרוש הודף....) או את יורם ארבל בשער ההוא ב-86 (הכדור אצל סיני פנימה עכשיו ללנדאו - והאמת שעד היום אני מפחד שגילי יבעט את זה גבוה הישר למוסכיםתמונה)

איזה מצחיקים אתם
מקווה מאוד שלא נזכור את המשפט הזה בעל פה כי זה אומר שבשלב הבא אין משפט יותר אייקוני מזה.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

הלך המומנטום כתב: 03 אפריל 2025, 01:25

איזה מצחיקים אתם
מקווה מאוד שלא נזכור את המשפט הזה בעל פה כי זה אומר שבשלב הבא אין משפט יותר אייקוני מזה.
אפשרי לנצח בלי דרמות? אני אודה לזה ממש הלב שלי לא יעמוד בעוד סדרה קשוחה כזאת
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

Red_man כתב: 03 אפריל 2025, 01:27
הלך המומנטום כתב: 03 אפריל 2025, 01:25

איזה מצחיקים אתם
תן לי תואר ולא משנה לי איך הוא מושג.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

הלך המומנטום כתב:
Red_man כתב: 03 אפריל 2025, 01:27
הלך המומנטום כתב: 03 אפריל 2025, 01:25 מקווה מאוד שלא נזכור את המשפט הזה בעל פה כי זה אומר שבשלב הבא אין משפט יותר אייקוני מזה.
תן לי תואר ולא משנה לי איך הוא מושג.
כל כך רוצה תואר, תן לי משהו כוסעמק משהו, עשרות שנים של הפועל , כל כך מגיע לנו קיבינימאט, משהו

Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

יקום מי שלא היה בטוח שהפועל לא מצליחים להכניס את הכדור.
ואם מכניסים,מאבדים.
ואם לא מאבדים,מחטיאים.
ואם לא מחטאים,ולנסיה קולעת שלשת ניצחון.
ואם הם לא קולעים,השופטים מוצאים סיבה לבטל לנו את הניצחון.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

Nati כתב:יקום מי שלא היה בטוח שהפועל לא מצליחים להכניס את הכדור.
ואם מכניסים,מאבדים.
ואם לא מאבדים,מחטיאים.
כל מילה , בדיוק אבל בדיוק ככה

ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

אגב, התקשרו מהחנות, למרות הביקוש העז, נשארו כובעים לכל מי שאמר בתחילת העונה להעיף כבר את הפלופ הזה שאין לו מושג, השמן הזה, ואיפה מנפורד.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

גביזון כתב:
Nati כתב:יקום מי שלא היה בטוח שהפועל לא מצליחים להכניס את הכדור.
ואם מכניסים,מאבדים.
ואם לא מאבדים,מחטיאים.
כל מילה , בדיוק אבל בדיוק ככה

שכחתי,כמו נגד ב״ש,בזריקה האחרונה שלהם ל3 השופטים שורקים/ממציאים פאול.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

ranjef כתב: 03 אפריל 2025, 01:47 אגב, התקשרו מהחנות, למרות הביקוש העז, נשארו כובעים לכל מי שאמר בתחילת העונה להעיף כבר את הפלופ הזה שאין לו מושג, השמן הזה, ואיפה מנפורד.
שכחת קלע שלשות גרוע
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

Nati כתב: 03 אפריל 2025, 01:41 יקום מי שלא היה בטוח שהפועל לא מצליחים להכניס את הכדור.
ואם מכניסים,מאבדים.
ואם לא מאבדים,מחטיאים.
יותר מידי דרבים צמודים
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

Nati כתב: 03 אפריל 2025, 01:41 יקום מי שלא היה בטוח שהפועל לא מצליחים להכניס את הכדור.
ואם מכניסים,מאבדים.
ואם לא מאבדים,מחטיאים.
ראיתי שוב את הדקה האחרונה. למרות ששוב עלה לי הדופק והייתי בלחץ הדברים הסתדרו ועלינו.

הבן אדם הגיע בשביל הרגעים האלה. לזכותו יאמר של האוזמן הוא אמר איזה שתי דקות לסוף כדור אחרון אצל פוסטר.
יש לו את הביצים הכי גדולות ביקום. קרח בורידים לא יודע מה עוד אפשר לומר על האיש שהיה לו את האומץ לקחת את הזריקה הזאת.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

יש לציין שאני בכלל לא בטוח שהתוכנית היתה שהכדור יגיע אליו.
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

לבחור יש ניסיון. זה הדבר הכי חשוב במעמדים כאלו.
רק נזכיר שכשהפועל נתקעה לחלוטין בדרבי הוא לקח את כל הקבוצה על הגב.
אדום-לבן. :heart:
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

לא נראה ששום דבר ממה שקרה שם היה מתוכנן
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

ranjef כתב: 03 אפריל 2025, 10:46 לא נראה ששום דבר ממה שקרה שם היה מתוכנן
זה הופך את זה לעוד יותר מתוק! כמו לנצח את מכבי בדרבי מגול בדקה 90 מאופסייד שהובקע עם היד!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Brilliant
קיבל.ה  82 לייקים

ואם מכניסים,מאבדים.
ואם לא מאבדים,מחטיאים.
נראה לי שכל אוהד הפועל סביר מרגיש בטוח שכל הדברים האלו יקרו גם בצפיה החמישית במשחק.

כל כך לא הפועל מה שהלך שם בסוף.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

ברור, זה מסוג הסלים והמשחקים שהולכים 50 שנה קדימה
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

ranjef כתב: 03 אפריל 2025, 11:19 ברור, זה מסוג הסלים והמשחקים שהולכים 50 שנה קדימה
בוא נקווה שניקח, כדי שנזכור את זה 50 שנה לשמחה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

זה חמוד זה

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... OeoE692oFQ

ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

:heart: :bow: ויאללה מרקוס פוסטר נה נה נה נה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

פועל תל אביב פתחה במשא ומתן עם מרכוס פוסטר על הארכת חוזהו במועדון, כך נודע ל"ישראל היום". האדומים מעוניינים לפתוח את החוזה של הגארד האמריקני שנגמר בסיום העונה ולשדרגו על מנת להשאיר את השחקן שהיה מהמצטיינים בדרך לזכייה ביורוקאפ.

חוזהו של פוסטר מוערך בכ-600 אלף דולרים לעונה. במועדון הבינו כי הם יצטרכו לפתוח אותו ולשדרגו על מנת להשאירו כחלק מהחלטה אסטרטגית שהתקבלה במועדון, ושמרכזה הניסיון לשמור על בסיס הסגל שהוביל את האדומים לזכייה ביורוקאפ לצד מספר חיזוקים נקודתיים בקיץ.

כפי שפורסם ב"ישראל היום", הפועל תל אביב מקיימת משא ומתן גם עם אנטוניו בלייקני על מנת להאריך את חוזהו במועדון. האדומים מעוניינים לפתוח את החוזה של הגארד האמריקני, שנגמר בסיום העונה, ולשדרגו. ברקע, השחקן שהיה מהמצטיינים בדרך לזכייה ביורוקאפ כבר מחזיק בהצעות מקבוצות יורוליג נוספות.
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

אחלה מרכוס בעולם.
אני מקווה שיהיו לנו עוד הרבה סלי מרכוס פוסטרים כאלו כדי שלא נצטרך לחזור בערגה לזה שוב ושוב גביזון סטייל.

יש לנו לפחות 2 סדרות מאד קשות
נערך לאחרונה על ידי OkloHood ב 20 אפריל 2025, 13:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
Karl Marx
קיבל.ה  220 לייקים

מאוד אוהב אותו, אבל דווקא במקרה שלו לא הייתי ממהר. הוא שחקן נהדר, אבל מאוד לא יציב. יותר מדי משחקי נפל, ולפעמים פשוט מכריח, מבלי שיהיו לו יכולות מן הסוג של בלייקני.
לפעמים הוא קצת צ׳וקר. כמו במקרה של שתי החטאות העונשין במשחק הגמר האחרון - שתי זריקות שאם היה קולע אותן, המשחק היה מסתיים גם בלי לעשות לנו התקפי לב.
redead
קיבל.ה  530 לייקים

גביזון כתב: 20 אפריל 2025, 13:36 פועל תל אביב פתחה במשא ומתן עם מרכוס פוסטר על הארכת חוזהו במועדון, כך נודע ל"ישראל היום". האדומים מעוניינים לפתוח את החוזה של הגארד האמריקני שנגמר בסיום העונה ולשדרגו על מנת להשאיר את השחקן שהיה מהמצטיינים בדרך לזכייה ביורוקאפ.

חוזהו של פוסטר מוערך בכ-600 אלף דולרים לעונה. במועדון הבינו כי הם יצטרכו לפתוח אותו ולשדרגו על מנת להשאירו כחלק מהחלטה אסטרטגית שהתקבלה במועדון, ושמרכזה הניסיון לשמור על בסיס הסגל שהוביל את האדומים לזכייה ביורוקאפ לצד מספר חיזוקים נקודתיים בקיץ.

כפי שפורסם ב"ישראל היום", הפועל תל אביב מקיימת משא ומתן גם עם אנטוניו בלייקני על מנת להאריך את חוזהו במועדון. האדומים מעוניינים לפתוח את החוזה של הגארד האמריקני, שנגמר בסיום העונה, ולשדרגו. ברקע, השחקן שהיה מהמצטיינים בדרך לזכייה ביורוקאפ כבר מחזיק בהצעות מקבוצות יורוליג נוספות.
כסף לא שלי וממש לא אכפת לי, אבל מאוד משעשע שעל פניו שצריך לשדרג את פוסטר מ600 אלף.
לא רואה מי ביורוליג ירדוף אחריו
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

redead כתב: 20 אפריל 2025, 13:58
גביזון כתב: 20 אפריל 2025, 13:36 פועל תל אביב פתחה במשא ומתן עם מרכוס פוסטר על הארכת חוזהו במועדון, כך נודע ל"ישראל היום". האדומים מעוניינים לפתוח את החוזה של הגארד האמריקני שנגמר בסיום העונה ולשדרגו על מנת להשאיר את השחקן שהיה מהמצטיינים בדרך לזכייה ביורוקאפ.

כסף לא שלי וממש לא אכפת לי, אבל מאוד משעשע שעל פניו שצריך לשדרג את פוסטר מ600 אלף.
יורוליג זו הבמה הטובה בעולם אחרי הNBA. אפשר להביא מישהו יותר טוב ממרקוס פוסטר, בטח בשכר הזה.
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

Karl Marx כתב: 20 אפריל 2025, 13:57 מאוד אוהב אותו, אבל דווקא במקרה שלו לא הייתי ממהר. הוא שחקן נהדר, אבל מאוד לא יציב. יותר מדי משחקי נפל, ולפעמים פשוט מכריח, מבלי שיהיו לו יכולות מן הסוג של בלייקני.
לפעמים הוא קצת צ׳וקר. כמו במקרה של שתי החטאות העונשין במשחק הגמר האחרון - שתי זריקות שאם היה קולע אותן, המשחק היה מסתיים גם בלי לעשות לנו התקפי לב.
אני נוטה להסכים איתך. לגמרי שווה לבחון אלטרנטיבות. בטח עם ספוטלייט של יורוליג.
אבל אסור לשכוח כמה דברים (נקרא לזה תקדים מוטלי\בנטיל לצורך הדיון):
1. הוא כבר מחובר למועדון
2. עבר עשיר בהולילנד, שזה משהו שצריך לקחת בחשבון כשאנחנו עדיין במלחמה שבנקודה הזאת אאמין גם אם תימשך עוד שנתיים שלוש אפילו.
3. מקבל את המקום שלו בהיררכיה (בלייקני לפניו).
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

Niro כתב: 20 אפריל 2025, 14:05

יורוליג זו הבמה הטובה בעולם אחרי הNBA. אפשר להביא מישהו יותר טוב ממרקוס פוסטר, בטח בשכר הזה.
מסכים.
לא באמת מכיר את השכר ביורוליג, אבל נראה לי שבשכר של יותר מ-600 אלף בהחלט אפשר להביא שחקן טוב יותר מפוסטר ליורוליג.
בטח כשמאמן אצלנו איטודיס.
מצד שני, כשאני חושב על זה שסביר מאוד שגם בשנה הבאה משחקי הבית שלנו יהיו באיזה חור, אולי כדאי לא להמר על היכולת למצוא שחקנים טובים יותר שגם יסכימו לבוא לשחק בתנאים האלה.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

רדנקו כתב: 20 אפריל 2025, 14:33

מסכים.
לא באמת מכיר את השכר ביורוליג, אבל נראה לי שבשכר של יותר מ-600 אלף בהחלט אפשר להביא שחקן טוב יותר מפוסטר ליורוליג.
מצד שני, כשאני חושב על זה שסביר מאוד שגם בשנה הבאה משחקי הבית שלנו יהיו באיזה חור, אולי כדאי לא להמר על היכולת למצוא שחקנים טובים יותר שגם יסכימו לבוא לשחק בתנאים האלה.
החלום של כל אמריקאי שנפלט מהNBA זה להגיע לחלון הראווה הזה. גם אם אנחנו נשחק בחור, ריאל ברצלונה פאו ושאר המפלצות ייאלצו לחור הזה יחד עם כל הסקאוטים והמדיה באירופה.
הפיגוע שעשה הינאס לעופר בארנק חייב להיפסק, אנחנו סחורה סופר מבוקשת אצל שחקנים מחוץ לקבוצות העשירות ביורוליג.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

כן , ראינו איך זה עבד למכבי בתחילת השנה עם שחקן שקיבל פי 2 ממה שמדובר עליו לפוסטר (ושאני בכלל לא בטוח שאני מעדיף אותו על פוסטר אגב).
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

מילפורד כתב: 20 אפריל 2025, 14:49 כן , ראינו איך זה עבד למכבי בתחילת השנה עם שחקן שקיבל פי 2 ממה שמדובר עליו לפוסטר (ושאני בכלל לא בטוח שאני מעדיף אותו על פוסטר אגב).
אתה מדבר על לויד? אתה מעדיף את פוסטר עליו? לא נראה לי שזה קונצנזוס.
ללוני ווקר היה חוזה השנה בז'לגיריס ב700 אלף דולר, לא חושב שפוסטר מצדיק כזה שכר בקבוצת יורוליג.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

לוני ווקר הגיע באמצע העונה על חוזה של 700 אלף יורו בתנאי שהוא יכול להשתחרר ל-NBA בכל רגע נתון, כמו שאכן קרה בסופו של דבר. עונה לפני ז'לגיריס הביאו את סאמנר, על פניו שחקן NBA לגיטימי והוא היה וואחד פלופ. פוסטר נתן לו בראש בסדרת הגמר. צריך להיזהר מהמחשבה שתביא שחקן NBA והוא הולך להיות פה כוכב כמו נאן.

הדאגה שלי לגבי פוסטר לא נובעת מהאיכויות שלו כשחקן. הוא לא כוכב על, אבל הוא סקורר טוב, אחלה בחור שיודע את מקומו, ובעיקר ווינר עצום. הבעיה איתו היא שהוא יושב על העמדה של בלייקני ושניהם הם אך ורק 2. בעיה.
לדעתי ישאר בכל מקרה.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

Niro כתב: 20 אפריל 2025, 14:41
רדנקו כתב: 20 אפריל 2025, 14:33
מסכים.
החלום של כל אמריקאי שנפלט מהNBA זה להגיע לחלון הראווה הזה. גם אם אנחנו נשחק בחור, ריאל ברצלונה פאו ושאר המפלצות ייאלצו לחור הזה יחד עם כל הסקאוטים והמדיה באירופה.
הפיגוע שעשה הינאס לעופר בארנק חייב להיפסק, אנחנו סחורה סופר מבוקשת אצל שחקנים מחוץ לקבוצות העשירות ביורוליג.
איזה שטויות אתה מדבר. "חלון ראווה" - כזה חלון ראווה שלוני ווקר הכניס בחוזה שהוא יכול לצאת מתי שקוראים לו חזרה (יודע מי קראה לו? קבוצה שרצתה להפסיד כמה שיותר וחשבה שהוא יוכל לעזור בזה), ששחקנים כמו ליף מעדיפים את הכסף של סין ושהכוכבי יורוליג שבאו מהנ.ב.א היו שחקנים משלימים עד שוליים (נאן או לרקין כדוגמא).

בא נגיד שפוסטר שווה 200 אלף פחות ממה שמציעים לו (לצורך הדיון, אני לא חושב). זה נראה לך הגיוני שקבוצת יורוליג שרוצה להחתים שחקנים במיליונים צריכה לחסוך 200 א' ולהתחיל להמר על זרים ועל איך הם ישתלבו? אני אפילו לא מדבר על הסל ניצחון מול ולנסיה ועל זה שהוא לקח אותך על הכתפיים ברבע גמר שאף אחד אחר, כולל בלייקני, לא הצליח לשים את הכדור בסל.

במציאות שבה קבוקלו מקבל 1.7 וזרים כמו מיצ׳יץ רוצים 5 לעונה בחוזה ארוך טווח, לדבר על ה-200 האלו זו בדיחה.

אגב, אני חשבתי שאנחנו קבוצה במדינה במזרח התיכון עם אזעקות ופיגועים, אבל מסתבר שזה לא מפריע לנו להיות סחורה "סופר מבוקשת". מאיפה בדיוק הגעת למסקנה הזו?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

הוקיץ' כתב: 20 אפריל 2025, 15:11 לוני ווקר הגיע באמצע העונה על חוזה של 700 אלף יורו בתנאי שהוא יכול להשתחרר ל-NBA בכל רגע נתון, כמו שאכן קרה בסופו של דבר. עונה לפני ז'לגיריס הביאו את סאמנר, על פניו שחקן NBA לגיטימי והוא היה וואחד פלופ. פוסטר נתן לו בראש בסדרת הגמר. צריך להיזהר מהמחשבה שתביא שחקן NBA והוא הולך להיות פה כוכב כמו נאן.

הדאגה שלי לגבי פוסטר לא נובעת מהאיכויות שלו כשחקן. הוא לא כוכב על, אבל הוא סקורר טוב, אחלה בחור שיודע את מקומו, ובעיקר ווינר עצום. הבעיה איתו היא שהוא יושב על העמדה של בלייקני ושניהם הם אך ורק 2. בעיה.
לדעתי ישאר בכל מקרה.
מסכים. הוא 2 בלבד ואפילו אין לו יכולות של קומבו. ברמת היכולת שלו לייצר לעצמו בכדרור הוא נחות מסקנד גארדים רבים ביורוליג.
שחקנים בגובה שלו הם בד"כ סקוררים מטורפים ברמת היורוליג עם יכולת לייצר מכדרור וגם לסייע בהובלת הכדור. אצלו זה כמעט ולא קיים.
אני ממש לא בטוח שהוא יהיה כזה סקורר גם ביורוליג ושיצליח לבוא לידי ביטוי מול שחקנים גבוהים ממנו ולא פחות פיזיים.
וזה כמובן יגביל אותנו כי קבוצות לא משחקות היום כמעט עם מוביל כדור אחד על המגרש.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

רדנקו כתב: 20 אפריל 2025, 15:55
הוקיץ' כתב: 20 אפריל 2025, 15:11 לוני ווקר הגיע באמצע העונה על חוזה של 700 אלף יורו בתנאי שהוא יכול להשתחרר ל-NBA בכל רגע נתון, כמו שאכן קרה בסופו של דבר. עונה לפני ז'לגיריס הביאו את סאמנר, על פניו שחקן NBA לגיטימי והוא היה וואחד פלופ. פוסטר נתן לו בראש בסדרת הגמר. צריך להיזהר מהמחשבה שתביא שחקן NBA והוא הולך להיות פה כוכב כמו נאן.

לדעתי ישאר בכל מקרה.
מסכים. הוא 2 בלבד ואפילו אין לו יכולות של קומבו. ברמת היכולת שלו לייצר לעצמו בכדרור הוא נחות מסקנד גארדים רבים ביורוליג.
שחקנים בגובה שלו הם בד"כ סקוררים מטורפים ברמת היורוליג עם יכולת לייצר מכדרור וגם לסייע בהובלת הכדור. אצלו זה כמעט ולא קיים.
אני ממש לא בטוח שהוא יהיה כזה סקורר גם ביורוליג ושיצליח לבוא לידי ביטוי מול שחקנים גבוהים ממנו ולא פחות פיזיים.
לא יודע עד כמה זה מייצג אבל בעונה האחרונה בריטאס וילנה הוא כיכב בניצחון בגמר על גלגיריס (שהיא קבוצת יורוליג )
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

זה הימור, שמאד תלוי אם נקבל שנה הבאה את בלייקני הסקורר/שומר/מייצר מצבים לחברים של החודש האחרון שהוא שחקן נ.ב.א, או את בלייקני של מרבית העונה שהוא שחקן תחתית ליגת על
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

רק הפועל כתב: 20 אפריל 2025, 16:04
רדנקו כתב: 20 אפריל 2025, 15:55

לדעתי ישאר בכל מקרה.
לא יודע עד כמה זה מייצג אבל בעונה האחרונה בריטאס וילנה הוא כיכב בניצחון בגמר על גלגיריס (שהיא קבוצת יורוליג )
אז הם קבוצת יורוליג.
הם אפילו לא קבוצת פלייאוף או פלייאין ביורוליג וזה ממש לא מייצג.
שליחת תגובה