רגע לפני שהטירוף של סדרת חצי הגמר נגד ולנסיה התחיל, ישבנו להקליט פרק לציון עשור למותו של אורי שלף היקר. אירחנו את שניים מחבריו הטובים ביותר של אורי, גלעד שמחוני קפטן הפועל תל אביב לשעבר, ואת פיתה הגדול.
מועדון שלא זוכר את עברו, אין לו עתיד
אורי, אוהבים אותך וזוכרים אותך לעד.
אשמח מאד אם תאזינו, ועוד יותר אשמח לשמוע מכם פידבקים על הפרק
לינק להאזנה: https://open.spotify.com/episode/6NSgRA ... dGZ69-Lbjw
נערך לאחרונה על ידי hta players songs ב 31 מרץ 2025, 08:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
מדהים שלאיש הזה הוקדשו פה רק שתי תגובות.
עזברו הפועל, חצי פורום ( טוב לפחות חצי מהזקנים בפורום ) היו במסיבות שהוא היה מארגן
תכנסו תגידו מילה על אדם שהיה משכמו
לי הכי זכור ממנו עומד ב Top of the Key בעונה הראשונה של הפועל אוסישקין בליגה ב', מנהל משם את המשחק נגד שחקנים שכנראה הגיעו מהעבודה ישירות למשחק ומתאמנים במקרה הטוב פעם בשבוע.
הם לא ממש הבינו מה נחת להם בליגה המנומנמת הזו, או מה זה הדבר הזה שנקרא הפועל אוסישקין שפתאום מביס את כולם (ומעביר את כל המשחקים לקרית הצעירים, ביוזמת הקבוצות ממול אגב )
אחלה אורי. געגועים.
היה שם כדמות הבוגרת כשהמסע התחיל.
אי אפשר לדעת, אבל אני מהמר שגורל העמותה שמדברים עליו כל כך הרבה באשכול השכן, היה מאוד שונה איתו.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
סומך כתב: ↑02 אפריל 2025, 10:17
לא אשכח את המשחק שאחרי מותו, אני חושב ששרנו את השיר שלו יותר מעשר דקות רצוף, כאילו מקווים שזה יגרום לו לצאת מחדר ההלבשה לאולם.
צמרמורת... נראה לי זאת הייתה הפעם הראשונה שבכיתי ממוות של אדם (מאז לצערי היו יותר מידי כאלה)
מבלי להכיר אישית, הרגשתי כל כך קרוב אליו. אגדה אדומה, כולנו חייבים לו הרבה
לא אשכח את המשחק שאחרי מותו, אני חושב ששרנו את השיר שלו יותר מעשר דקות רצוף, כאילו מקווים שזה יגרום לו לצאת מחדר ההלבשה לאולם.
אירוע בלתי נשכח. אף אחד לא רצה ללכת ופשוט שרנו בלי להפסיק.
היה רגע שהשחקנים ירדו לחדר ההלבשה, אנחנו המשכנו לשיר ואז מתן נאור חזר לפרקט
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
כל מי שהיה שם יזכור את זה לתמיד.
לא יכולתי שלא להיזכר ולחשוב על הרגע הזה אתמול בזמן ההנפה. תוסיף לזה את העובדה שמתן נאור היה באולפן ודיבר עליו זה באמת היה הרגע של אורי אתמול. כמה הוא היה שמח אתמול האיש שבתוך הבית הפרטי שלו הרבה לפני גינת הוכיח שאהבה לעולם לא נכשלת גם אחרי המוות