לא חושב שמיצ'יץ' רלוונטי העונה
- פניקס כבר לא יהיו בפלייאין ודי בטוח שתוך משחק-שניים גם בוקר יושבת.
- העונה ב NBA בכל מקרה מסתיימת רק עוד ב 13.4 ולפני כן אסור בכלל לפנות לשחקן.
- מיצ'יץ חתום עד לסיום העונה הנוכחית. העונה הבאה היא אופציית שחקן ופניקס יכולהל החליט עד סוף יוני.
- אם היא לא מחליטה עד אז לא חושב שמותר בכלל לפנות לשחקן. לא קבוצה באירופה ולא קבוצת NBA.
כלורמ לעונה הזו אני לא חושב שרלוונטי אלא אם פניקס תחתוף אותו מוקדם מהצפוי והוא יסכים לבוא.
חצי גמר יורוקאפ - ולנסיה נגד הפועל - משחק 2
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
מתי מיציץ נתן דקות משמעותיות במשחק תחרותי פעם אחרונה שאתם בונים על זה שיופיע פה ותוך יום יעשה את ההבדל?
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 270 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
בכנות אני לא יודע, וגם לי זה עבר בראש.מילפורד כתב:מתי מיציץ נתן דקות משמעותיות במשחק תחרותי פעם אחרונה שאתם בונים על זה שיופיע פה ותוך יום יעשה את ההבדל?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אולי בגלל שמאז הטרייד לפיניקס הוא בקושי משחק נוצר רושם כאילו הוא כבר שנתיים מחמם ספסל. בפועל, עד הטרייד הוא היה שחקן רוטציה משמעותי בשארלוט, כאשר הוא שיחק העונה 36 משחקים עם למעלה מ-21 דקות בממוצע למשחק. לצורך העניין, בראשון לפברואר שארלוט שיחקה נגד הקליפרס, מיצ'יץ' שיחק 31 דקות וסיים עם 20 נקודות ו-4 אסיסטים.
יחד עם זאת, אני חושב שאם לא הבאת את דונצ'יץ' תמיד הציפייה שתביא שחקן ותוך שניה הוא ישתלט על הקבוצה היא מוגזמת.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הוא אכן אחרון.
היחידי עם מינוס.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
זוכר את המשחק הראשון שלו בירושלים.
אם ישחק,הלוואי שישחק כמו במשחק ההוא..
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
בקשתי,והוא נתןNati כתב:זוכר את המשחק הראשון שלו בירושלים.