shaar7_12 כתב: ↑19 דצמבר 2024, 10:30
זה לא מוטלי , צריך לשחרר לקבל עליו כמה שאפשר ולהביא גבוהה שמסוגל לשחק עם מוטלי
אחד שישמור יקח רבאונד וישעשה עבודה שחורה
הוא מיצה את עצמו
לא יודע כמה שחקנים יש ביורוליג שאתה יכול להגיד עליהם זה מוטלי , בתאכלס יש לנו את בנגהאם שנראה שיכול למלא את התפקיד בצורה טובה
הכוונה היית שלא צריך להתעקש עליו בניגוד למוטלי וצריך להביא שחקן שיעשה עבודה שחורה ובעיקר הגנתית וריבאונד
שחקן שיאזן
חלק מהאנשים פה נתקעו בחשבון של כיתה ד' בשלב של חיבור וחיסור
ספורט כידוע לנו זה דבר קצת יותר מסובך, לא רק חיבור של כמה קלעו מוטלי, קבקולי, מדר וכו' מול כמה קיבלנו .
כשיש אגואיסט שבאמצע משחק כל כך חשוב ( ומותח) מטריף את הסוכן על מספר הדקות זה מאוד פוגע בקבוצה
דבר שני ספורטאי ואדם כל כך לא יציב שתלוי במצבי רוח ואגו הוא לא שחקן שאפשר לבנות עליו למאני טיים באפריל מאי.
שחקן שלא בטוח שייתן לנו 100% באפריל מאי עדיף להפטר ממנו אתמול
הפועל ת"א אמנם רשמה היום (רביעי) ניצחון חשוב ביורוקאפ על בשיקטאש, אך מי שיצא לא מרוצה מהמשחק פעם נוספת היה ברונו קאבוקלו, ששיחק פחות מ-12 דקות, משחק יורוקאפ שלישי ברציפות.
בשיחה עם ערוץ הספורט הערב, דיבר סוכנו של השחקן, דניאל חזן, על הנושא: "דרשנו הסברים מהפועל ת"א תוך כדי המשחק. לא יכול להיות ששחקן כמו ברונו קאבוקלו מקבל רק 11 דקות. אמרו שיהיה שינוי, אבל כרגע אנחנו לא רואים את זה באופק".
חזן המשיך וחשף: "יש לנו הצעות עליו מקבוצות יורוליג, ביניהן פנאתינייקוס וריאל מדריד, שכבר נמצאת בשיחות מול הפועל ת"א וצפויה להשלים את העסקה בתוך 72 שעות".
קאבוקלו כאמור לא מרוצה ממעמדו בקבוצה והיה רוצה להגיע למקום שבו יקבל יותר קרדיט. מבחינת הפועל ת"א, חשוב לזכור את עניין הביי-אאוט, שכן האדומים שילמו תמורת השחקן לא מעט כסף, כך שהם ירצו לקבל ביי-אאוט אם יעזוב.
מנהלה המקצועי של הפועל, ג'ורג הינאס, בתגובה: "עוד לא קיבלנו עליו הצעה".
Sent from my 22101320G using Tapatalk
לערוץ הספורט בכל תוכניותיו יש אגנדה שלילית מראש נגד הפועל במטרה להשחיר את הפועל. שמעתי את הדווח הזה במהלך החדשות. כל ההתיחסות לניצחון של הפועל היתה שלילית מיסודה, התחילו בכך שציינו שהשבוע היה יחסית שקט בהפועל וכו. מטיל ספק בכל הסיפור שהסוכן התקשר לקבוצה תוך כדי המשחק. אולי ענה לו משיבון באגודה.
גם אדלשטיין "הבטיח" שבשידור הבא שהוא משתתף בו הוא יטפל בסוגיית מחירים ומשכורות שהפועל שילמה. כנראה שהווא מצר על זה שלא החטמנו "רכז טהור".
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
פרימו לוי כתב: ↑25 דצמבר 2024, 22:41
עדיין אוהב את הבחור אבל לא חושב שחסרה כאן סבלנות או משהו. המאצ' הזה לא תואם. גם השבוע, אני מחליף אותו אם יש אפשרות
מסכים
ניחא היה לו הגנה שתפצה על חוסר הבטחון בקליעה ,
אבל הערך המוסף שלו זה ייצור נקודות , וגם ככה יש די והותר בקבוצה שיודעים לעשות את זה
הוא כאילו מפחד לעשות דברים, לא ברור, כשהוא עושה הוא עושה את זה הכי טוב באירופה, חודר בכח לסל מדהים, יופי ברונו!
פשוט תעשה את זה יותר, קח שחקנים לסל עם הפנים לסל.
זה מרגיש ב-2 משחקים האחרונים כאילו הוא עדיף על מוטלי מבחינת איך שהקבוצה נראית, בגלל היכולת שלו לשחק גם בתוך הצבע וגם מחוצה לו (וב-2 צידי המגרש). ואני לא מנסה לומר שהוא יותר טוב ממוטלי, אלא רק להדגיש שגם הוא שחקן שובר שוויון.
אדום אש כתב: ↑08 ינואר 2025, 11:31
זה מרגיש ב-2 משחקים האחרונים כאילו הוא עדיף על מוטלי מבחינת איך שהקבוצה נראית, בגלל היכולת שלו לשחק גם בתוך הצבע וגם מחוצה לו (וב-2 צידי המגרש). ואני לא מנסה לומר שהוא יותר טוב ממוטלי, אלא רק להדגיש שגם הוא שחקן שובר שוויון.
שחקן אדיר שמתחיל עכשיו להפגין את כישוריו. לקח לאיטודיס קצת יותר זמן לקלף ממנו את האדישות ולהתאים משחק קבוצתי ליכולות שלו.
תודה לעופר שהכניס יד עמוק לכיס והביא לנו שחקן כזה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
יש לי הרבה ביקורת כלפיו
אבל ששחקן לא מקבל כדורים בצבע
ששחקן במיסמאצ על פאקינג הארפר (הפרש של מטר!)
ולא מקבל כדור אז באמת שאין מה לומר
אגב זה הדדי גם למוטלי שלא קיבל כדורים בפנים
פרימו לוי כתב:היה מצוין, הכי טוב בקבוצה. מבחינתי ההחלטה התמוהה ללכת עם מוטלי ולא איתו בדקות האחרונות עלתה לנו במשחק יותר מכל החלטה רעה אחרת (והיו הרבה כאלה)
בדיוק. זה מה שהפסיד את המשחק בסופו של דבר. לולא החילוף הזה אני בטוח שלא היינו מגיעים למצב שזריקה אחת מכריעה את המשחק.
רץ על המגרש מתנודד כמו שמנטפ
איטודיס אשכרה הלך איתו אני לא מאמין שהוא עשה את זה במקום מוטלי
אני אפילו לא יודע להגדיר אם הוא היה טוב או לא, אבל היה שם בדקות החשובות ועל זה אני אוהב אותו
פרימו לוי כתב: ↑02 אפריל 2025, 23:51
רץ על המגרש מתנודד כמו שמנטפ
איטודיס אשכרה הלך איתו אני לא מאמין שהוא עשה את זה במקום מוטלי
אני אפילו לא יודע להגדיר אם הוא היה טוב או לא, אבל היה שם בדקות החשובות ועל זה אני אוהב אותו
הוא היה זוועה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?