נערך לאחרונה על ידי tadmored ב 02 אפריל 2025, 23:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
לא אכפת לי אם הוא יחזור להיות מה שהוא היה לפני הסדרה הזאת ולא יתן עוד משחק טוב אחד בהפועל.
האיש הזה נתן את אחד המשחקים הגדולים שראיתי משחקן הפועל. אולי הכי גדול.
פסל.
פרימו לוי כתב: ↑02 אפריל 2025, 23:58
מה זה המהפך בסדרה הזאת שהוא נראה 2 רמות מעל המשחק מול העונה שלפני שהיה נראה בדרך הבטוחה להיות הזר שלא ירשם לאף משחק בפלייאוף? פשוט אמון של איטודיס?
פרימו לוי כתב: ↑02 אפריל 2025, 23:58
מה זה המהפך בסדרה הזאת שהוא נראה 2 רמות מעל המשחק מול העונה שלפני שהיה נראה בדרך הבטוחה להיות הזר שלא ירשם לאף משחק בפלייאוף? פשוט אמון של איטודיס?
חבר'ה עם כל השמחה וכל מה שעשה היום, הוא בעונה חלשה וכל הדברים הלא טובים שאמרו עליו הם בצדק. לא רואה אותו נותן הצגות כאלה בגמר וגם לא חצי. אבל מה שעשה היום זה טירוף מה אני מבין מהחיים גם.
גביזון כתב: ↑03 אפריל 2025, 00:16
עכשיו השאלה, להשאיר לעונה הבאה או לא, שואל ברצינות
Sent from my 22101320G using Tapatalk
כן.
האדום הצורר:
כמה גידופים, אפילו בראיון איתו בסוף המשחק עם איטודיס (אמרו לאיטודיס שרצו להחליף אותו), אבל זה וואחד מאדאפקר שלא מתרגש מאף אחד, משחק מטורף היה בזון ואף אחד לא יכל לעצור אותו, הקרדיט שנתן לו איטודיס ניצח את המשחק
אחד המשחקים הכי מטורפים שראיתי משחקן הפועל בחיים.
הדבר היחיד שעולה לי בשלוף שיותר גדול בעשרות שנים האחרונות זה ה-45 נק' (נדמה לי) של נייט רובינסון מול ירושלים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו