Red_man כתב:גביזון כתב: ↑29 מרץ 2025, 10:13
הדמעות של עופר בסיום המשחק אתמול מחזקות אצלי את ההרגשה שמתישהו יהיה תואר.
דימיטריס איטודיס בסיום על עופר: "הוא אדם מאוד עיקש - יש לו מטרה טובה בלב, וצריכים כולם לקדם את זה. הוא צריך ללמוד, הוא חדש בכדורסל אבל הוא רוצה להשקיע ולראות את הפועל ת"א במקום הכי גבוה. אני שונא לדבר על מה יקרה בעתיד, אנחנו צריכים להישאר רגועים - חגגנו מול האוהדים, מגיע להם את החגיגה עם השחקנים. מגיע להם לשמוח איתנו. אנחנו נעשה הכל על מנת לחזור לפה״
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מחזק אצלי את התחושה שהוא לא ילך מהר כמו שחלק פה מפנטזים. מעל 2000 אדומים אתמול שמרעידים את האולם וחוגגים בטירוף עם השחקנים זאת הבעת אמון גדולה, והוא יודע את זה.
איטודיס אחלה גבר, הוא יודע להעריך את הקהל והוא גם די נחמד ממה שיצא לי לראות בשדה אחרי המשחק עם טורק. דיבר עם אוהדים והצטלם בהכי סבבה שיש והוא יכל לבוא בהכי פוזה שיש
עופר אמר בראיון לגל"צ שהוא רוצה להגשים את המטרות שלו בהפועל תוך 5-10 שנים, אחרי זה הוא אמר שזה לא אומר שלא יהיה פה, אבל אולי ייתן את קדמת הבמה והמושכות הכבדות לשותף בעלים אחר או אולי לבת שלו שתהיה כבר גדולה יותר.
בקיצור, אני קונה ב20 ידיים 5-10 שנים של עופר, בינתיים הוא מביא שותפים ראויים להפועל.
דבר נוסף, לאנשים קשה מאד לוותר על בעלות קבוצות ספורט, אם הפועל תהיה מה שהוא מתכנן שהיא תהיה, ועוד הכל בידיים שלו, אני חושב שיהיה קשה לו לוותר שבעתיים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk