הקשר אנריקה ג׳וקו סיכם
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אני עוד לא קלטתי אותו עד הסוף
יש מצב שהוא שחקן טוב אבל לפחות כרגע לא בקליבר שאנחנו צריכים (ברמה של חוסה נניח)
יש מצב שהוא שחקן טוב אבל לפחות כרגע לא בקליבר שאנחנו צריכים (ברמה של חוסה נניח)
בעיני המשחק הכי טוב שלו , מפגין רמות פיזיות שלא ראינו משחקן בהפועל מזמן
עדיין לא בטוח אם זה מספיק לשנה הבא .
עדיין לא בטוח אם זה מספיק לשנה הבא .
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
יהיה לו מבחן בגביע מול ב"ש להוכיח שהוא ברמה מספיקה לליגת העל
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
משחק אחד מול ב"ש עם האמצע הכי חזק בארץ זה המבחן?
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אם הוא יצליח להתמודד עם האמצע של ב"ש, סימן שיש לו מקום
מבין מה אתה אומר. אבל אני חושב שלא מעריכים דיו את החוש שלו לשערים. כמחליף זול, הוא טוב גם לליגת העל לדעתי. אני מאמין שהוא טוב לפחות משליש מהחלוצים שפותחים כרגע בליגת העל וממרבית אלו שפתחו בהפועל בשנים האחרונות
-
- קיבל.ה 157 לייקים
מחליף למי? אין חלוצים ישראלים, אומרים שברדה רוצה את אלון תורג'מן של באר שבע, לא בא לי על שחקנים מבוגרים שובarik89 כתב: ↑30 מרץ 2025, 01:41מבין מה אתה אומר. אבל אני חושב שלא מעריכים דיו את החוש שלו לשערים. כמחליף זול, הוא טוב גם לליגת העל לדעתי. אני מאמין שהוא טוב לפחות משליש מהחלוצים שפותחים כרגע בליגת העל וממרבית אלו שפתחו בהפועל בשנים האחרונות
אנחנו בעונה הבאה לא נרוץ לאליפות, הייתי מעדיף שנמלא את הקבוצה בשחקנים לפני הפריצה הגדולה שיכולים לגדול ביחד עם הקבוצה, צריך לבנות בסיס ומשם להמשיך הלאה, כרגע אין לנו את זה
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אוי ואבוי אם הוא ממשיך בעונה, אוי ואבוי
למלם שגורם לחמורטו להראות כמו פירלו
ללינגאנה להראות כמו צ'אבי
שחקן שאין בו כלום
למלם שגורם לחמורטו להראות כמו פירלו
ללינגאנה להראות כמו צ'אבי
שחקן שאין בו כלום
-
- קיבל.ה 227 לייקים
ראיתי מספיק, להגיד שלום ותודה בסוף העונה.
לא השאלות ולא כלום.
לא השאלות ולא כלום.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הוא השתפר אומנם, אבל המגבלות שלו לא יאפשרו לו להיות קשר אחורי בקבוצה שרוצה טופ 6 בליגת העל.
הבעיה האמיתית היא נאור שלא מצליח לעשות שום דבר שיבליט את ג׳וקו, לעומת ג׳וקו שמפנה הרבה פעמים את נאור.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
זה יותר פשוט מזה- הבעיה שהוא כבד מידי, דל תנועה ומוגבל בשליטה בכדור(עד כאן- מזכיר יותר בלם) ולא מספיק אגרסיבי הגנתית כחלק מתפקידו. לצד יתרון בבעיטות/הרמות אלה אבוקסיס.
לא טוב מספיק בשביל קשר בתפקידו לקבוצה שמעוניינת להיות משמעותית בפלייאוף העליון.
המשחק הזה גמר את החוזה שלו במועדון.
חשבתי שעוד הוא יכול להיות מחליף שנה הבאה, אבל גם לתפוס מקום של זר וגם ברמה המנטלית לא להיות מספיק חזק - אתה בחוץ שנה הבאה.
חשבתי שעוד הוא יכול להיות מחליף שנה הבאה, אבל גם לתפוס מקום של זר וגם ברמה המנטלית לא להיות מספיק חזק - אתה בחוץ שנה הבאה.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
למטוס.
הטעות שלו זה מה שגמר אותנו סופית פה.
הטעות שלו זה מה שגמר אותנו סופית פה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
כל מי שחושב שהיצור הלחיץ הזה מתאים לליגת העל צריך לקבל הרחקה מהפורום.
אם לא האגו של המאמן שלו הוא יוצא דקה 30 היום או לכל הפחות במחצית ולא רואה דקה עד סוף העונה.
אין לי ספק שבמשחק הקרוב הוא שוב בהרכב.
כמו שרשמתי מזמן - כל משחק שהוא פותח על חשבון אלקוקין זה פשע מקצועי.
אם לא האגו של המאמן שלו הוא יוצא דקה 30 היום או לכל הפחות במחצית ולא רואה דקה עד סוף העונה.
אין לי ספק שבמשחק הקרוב הוא שוב בהרכב.
כמו שרשמתי מזמן - כל משחק שהוא פותח על חשבון אלקוקין זה פשע מקצועי.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לספסל
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
לא מתאים לרמות האלה. חבל שיהיה על מקום של זר.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 115 לייקים
אני תולש שיערות מהנחיריים איך אלקוקין הפנינה הזה לא עולה במקומו
נערך לאחרונה על ידי צבי שיסל ב 23 אפריל 2025, 12:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
אני תולש שיערות מהנחיריים איך אלקוקין הפנינה הזה לא עולה במקומו
נערך לאחרונה על ידי צבי שיסל ב 23 אפריל 2025, 00:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
מקווה שסיים את דרכו בהפועל, אין שום סיבה שימשיך לקבל דקות.
להמשיך הוא לא ימשיך, יש לו מחליף בדמות אלקוקין.
להתראות
להמשיך הוא לא ימשיך, יש לו מחליף בדמות אלקוקין.
להתראות
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
מה שהוא עשה היום, יישר בדברי הימים של הטעויות האישיות המבישות של שחקנים
זה מהז׳אנר של דוד רוצ׳לה בדרבי, טראורה, גל שיש נוגח ומחפש כדור
זה היה מחליא. זה לא כדורגלן.
שחקן כבד, אפס הבנה טקטית, טכניקה בזויה ולא חותר למגע.
בושה.
הביתה .
זה מהז׳אנר של דוד רוצ׳לה בדרבי, טראורה, גל שיש נוגח ומחפש כדור
זה היה מחליא. זה לא כדורגלן.
שחקן כבד, אפס הבנה טקטית, טכניקה בזויה ולא חותר למגע.
בושה.
הביתה .
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
השער השני הרבה יותר מפריע לי איתו....
מישהו יכול להסביר מה האדיוט חיפש ביציע?
מישהו יכול להסביר מה האדיוט חיפש ביציע?
-
- קיבל.ה 170 לייקים
מה שהכי עצבן אותי בו היום, מעבר לטעות הפאטלית בגול כמובן שגמר לנו סופית את המשחק, זה במחצית הראשונה הוא הלך לאיטו מחוץ למגרש במשך איזה 10 שניות כי כנראה חשב שזה אווט שלנו, בזמן ששחקני בש כבר הוציאו אווט והוא לא היה חלק מהמשחק
זה דברים שלא רואים בליגות חובבניות אפילו, מה זה היה החרא הזה?? נהיית מביא כדורים?
זה דברים שלא רואים בליגות חובבניות אפילו, מה זה היה החרא הזה?? נהיית מביא כדורים?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
מה שהכי מעצבן בו זה לא שהוא שוטט באווט אלא שהוא שוטט באמצע המגרש, רחוק מהאירועים, לא נמצא איפה שהוא אמור להיות וכמובן שהכי לחיץ בארץ וכמעט כל כדור שהוא לא מסר מיד אחורה הוא איבד.בן לוז כתב: ↑23 אפריל 2025, 00:43 מה שהכי עצבן אותי בו היום, מעבר לטעות הפאטלית בגול כמובן שגמר לנו סופית את המשחק, זה במחצית הראשונה הוא הלך לאיטו מחוץ למגרש במשך איזה 10 שניות כי כנראה חשב שזה אווט שלנו, בזמן ששחקני בש כבר הוציאו אווט והוא לא היה חלק מהמשחק
זה שחקן שהוא פיגוע במרכז המגרש ופשוט ברוב משחקי הלאומית לא מרגישים את זה כי משחקים נגד אוויר חם.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
רשמתי עליו דברים טובים בעבר, במשחקים האחרונים מוכיח שאין לו קשר לליגה הלאומית שלא לדבר על ליגת על
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
תודה על השער מול הפועל חיפה
בהצלחה בליגת המילואים של טרינידד
בהצלחה בליגת המילואים של טרינידד
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
עוד לא ראיתי שידור חוזר אבל אני די בטוח שבאמת היה אאוט שלנו. בנוסף מביאי הכדורים היו ירושלמים שלא מיהרו לתת לנו כדור כל המשחק. היה איזה רגע ששחקן שלנו רץ שלושים מטר אחורה לאסוף כדור ובסוף הוציא משם אאוט. זה היה מרתיח. בלי קשר לענייננו, ג׳וקו כמו יתר השחקנים הגיע לא מפוקס אתמול ולא הצליח לבצע דברים בסיסיים שבדרך כלל הוא מצליח. הוא שחקן של מסירה בנגיעה ראשונה. ברגע שאין לו אופצייה כזו ו/או אין לו ביטחון כמו במשחק אתמול, הוא יאבד כדור. למכור או להשאיל ללאומית. ספק שזה יעזור לו. לא ישוב להפועל.בן לוז כתב: ↑23 אפריל 2025, 00:43 מה שהכי עצבן אותי בו היום, מעבר לטעות הפאטלית בגול כמובן שגמר לנו סופית את המשחק, זה במחצית הראשונה הוא הלך לאיטו מחוץ למגרש במשך איזה 10 שניות כי כנראה חשב שזה אווט שלנו, בזמן ששחקני בש כבר הוציאו אווט והוא לא היה חלק מהמשחק
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הוא שחקן מוגבל מאודSickleCell כתב: ↑23 אפריל 2025, 08:52עוד לא ראיתי שידור חוזר אבל אני די בטוח שבאמת היה אאוט שלנו. בנוסף מביאי הכדורים היו ירושלמים שלא מיהרו לתת לנו כדור כל המשחק. היה איזה רגע ששחקן שלנו רץ שלושים מטר אחורה לאסוף כדור ובסוף הוציא משם אאוט. זה היה מרתיח. בלי קשר לענייננו, ג׳וקו כמו יתר השחקנים הגיע לא מפוקס אתמול ולא הצליח לבצע דברים בסיסיים שבדרך כלל הוא מצליח. הוא שחקן של מסירה בנגיעה ראשונה. ברגע שאין לו אופצייה כזו ו/או אין לו ביטחון כמו במשחק אתמול, הוא יאבד כדור. למכור או להשאיל ללאומית. ספק שזה יעזור לו. לא ישוב להפועל.בן לוז כתב: ↑23 אפריל 2025, 00:43 מה שהכי עצבן אותי בו היום, מעבר לטעות הפאטלית בגול כמובן שגמר לנו סופית את המשחק, זה במחצית הראשונה הוא הלך לאיטו מחוץ למגרש במשך איזה 10 שניות כי כנראה חשב שזה אווט שלנו, בזמן ששחקני בש כבר הוציאו אווט והוא לא היה חלק מהמשחק
אין טעם להשאיל
-
- קיבל.ה 295 לייקים
לא יאמן שהוא ממשיך לפתוח כשאלקוקין מיובש על הספסל.