חיזוק - שינוי בסגל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רק הפועל
קיבל.ה  2433 לייקים

כמובן שעדיין יש לנו משחק בשישי בתקווה שזה לא יהיה האחרון ביורוקאפ אבל לדעתי אפשר וצריך להביא חיזוק לפליאוף בטח אחריי שבברלי עזב את הקבוצה , איזה אופציות ריאליות יש ?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

עופר אמר שכל עוד יש יורוקאפ זה לא רלוונטי.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

מתי בכלל המועד האחרון להחתמות של שחקנים לליגה? יש הבדל בין אם מחתימים שחקנים מהליגה בישראל או מחו"ל ?
לי תמיד זה הרגיש כסוג של צ'יט שהכדורסל פירגן לעצמו שאפשר להחליף כ|כ מאוחר את הסגל
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

בערוץ הספורט כתבו שאנחנו רוצים את אנדי אובסט הקלעי של באיירן לעונה הבאה
רק הפועל
קיבל.ה  2433 לייקים

ההוא מפעם כתב: 26 מרץ 2025, 12:02 מתי בכלל המועד האחרון להחתמות של שחקנים לליגה? יש הבדל בין אם מחתימים שחקנים מהליגה בישראל או מחו"ל ?
לי תמיד זה הרגיש כסוג של צ'יט שהכדורסל פירגן לעצמו שאפשר להחליף כ|כ מאוחר את הסגל
אני לא באמת חושב שיש כזה שזה דיי הזויי , תירואטית אני חושב שאפשר להחתים גם לפניי המשחק האחרון של העונה (אבל יכול להיות שאני טועה )
רק הפועל
קיבל.ה  2433 לייקים

lior777 כתב: 26 מרץ 2025, 14:22 בערוץ הספורט כתבו שאנחנו רוצים את אנדי אובסט הקלעי של באיירן לעונה הבאה
אני מאוד מקווה שנראה חיזוק עוד העונה לפניי הפלייאוף , אנחנו דיי חייבים את זה בשביל ללכת עד הסוף בגלל העזרה שהחלאות מקבלים מהשופטים
shaharot
קיבל.ה  554 לייקים

lior777 כתב: 26 מרץ 2025, 14:22 בערוץ הספורט כתבו שאנחנו רוצים את אנדי אובסט הקלעי של באיירן לעונה הבאה
לא אהבתי
קלעי שלוש ברמה אדירה! אבל זהו פחות או יותר מה שאפשר לספר עליו.
זכור לטובה - קלע 11 מ16 משלוש השנה נגד ברצלונה (לדעתי שיא שלשות לשחקן ביורוליג)
ונתן משחק על נגד ארהב בחצי גמר אליפות העולם עם 26 נק
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  779 לייקים

shaharot כתב: 26 מרץ 2025, 14:53
לא אהבתי
פחות תופס אצלנו שחקנים שקולעים נגד ארצות הברית בספרות כפולות לא?
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
Xavi
קיבל.ה  1080 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 26 מרץ 2025, 14:55
לא אהבתי
קיבלנו הוכחה שזה לא מדד לכלום
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

לא אהבתי
גם קבוקלו נתן משחק אדיר נגד ארהב ופה הוא נראה כמו כלום.. אבל לגבי אובסט זה שחקן מעולה שכל קבוצה צריכה אחד כזה שעולה מהספסל.
shaharot
קיבל.ה  554 לייקים

lior777 כתב: 26 מרץ 2025, 15:02

לא אהבתי
גם קבוקלו נתן משחק אדיר נגד ארהב ופה הוא נראה כמו כלום.. אבל לגבי אובסט זה שחקן מעולה שכל קבוצה צריכה אחד כזה שעולה מהספסל.
כשחקן מחליף הוא מעולה
סטייל ג'ייסי קרול - שהוא נכנס כל ההגנה מסתכלת עליו , יתן לך את ה2-3 שלשות למשחק.
מעדיף כרגע שהפועל יכוונו לזרים אחרים
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

lior777 כתב:בערוץ הספורט כתבו שאנחנו רוצים את אנדי אובסט הקלעי של באיירן לעונה הבאה
יותר מעניין שמצויין שם ששגב יהיה אצלנו עונה הבאה, ריבאונדר מעולה וישראלי חשוב שחסר לנו.
כתוב שם גם על התעניינות בגור לביא , ומנסים להנחית את מיצ'יץ' אם פיניקס לא תעלה לפלייאוף מהפלייאין, שלפי מה שכתוב שם הסיכוי לא גבוה לדעת אלי סהר, אבל עם עופר באמת אני חושב שאני כבר לא הופתע לגבי דבר.

בכל מקרה, המשתמש @רק הפועל, שאלת אם לא נתחלש? אמרתי שנהיה חזקים יותר, הכתבה הזאת מחזקת את העניין.

אני לא יכול לחכות לוולקאמים עם עופר, רענן ואיטודיס מהתחלה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 26 מרץ 2025, 15:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

בזמן שלוקח לבלייקני להרים שלשה, אובסט יכול להרים 10 שלשות, יש לו שחרור סופר מהיר והוא הרבה יותר אפקטיבי מבלייקני.
alma
קיבל.ה  8 לייקים

גביזון כתב: 26 מרץ 2025, 15:20
lior777 כתב:בערוץ הספורט כתבו שאנחנו רוצים את אנדי אובסט הקלעי של באיירן לעונה הבאה
יותר מעניין שמצויין שם ששגב יהיה אצלנו עונה הבאה, ריבאונדר מעולה וישראלי חשוב שחסר לנו.
כתוב שם גם על התעניינות בגור לביא , ומנסים להנחית את מיצ'יץ' אם פיניקס לא תעלה לפלייאוף מהפלייאין, שלפי מה שכתוב שם הסיכוי לא גבוה לדעת אלי סהר, אבל עם עופר באמת אני חושב שאני כבר לא הופתע לגבי דבר.

בכל מקרה, המשתמש @רק הפועל, שאלת אם לא נתחלש? אמרתי שנייה חזקים יותר, הכתבה הזאת מחזקת את העניין.

מה זה מהתחלה? חוץ מרגנלד שחתם ראשון נראה היה שעופר מאוד מעורב בכל החתמה. בטח בהחתמות של מוטלי,בברלי,יעקב,בלקני וקבוקלו כשרובן הגדול לא מוצלחות במיוחד.
אני מקווה שאת ההחתמות יעשו מאמן ומנהל מקצועי
רק הפועל
קיבל.ה  2433 לייקים

בכל מקרה, המשתמש @רק הפועל, שאלת אם לא נתחלש? אמרתי שנהיה חזקים יותר, הכתבה הזאת מחזקת את העניין.

מצויין אם זן המגמה , ממש מקווה שיש כוונה גם לחזק את הסגל עוד לפניי הפלייאוף כי יש פה תואר לקחת עדיין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

alma כתב:

בכל מקרה, המשתמש @רק הפועל, שאלת אם לא נתחלש? אמרתי שנייה חזקים יותר, הכתבה הזאת מחזקת את העניין.

מה זה מהתחלה? חוץ מרגנלד שחתם ראשון נראה היה שעופר מאוד מעורב בכל החתמה. בטח בהחתמות של מוטלי,בברלי,יעקב,בלקני וקבוקלו כשרובן הגדול לא מוצלחות במיוחד.
אני מקווה שאת ההחתמות יעשו מאמן ומנהל מקצועי
מהתחלה זה מהתחלת העונה: שילוב בעלים של עופר ורענן ביחד, ואיטודיס שבונה את הקבוצה הודות ליכולת שלהם והשאיפות שלהם.

ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

רק הפועל כתב: 26 מרץ 2025, 14:42
ההוא מפעם כתב: 26 מרץ 2025, 12:02 מתי בכלל המועד האחרון להחתמות של שחקנים לליגה? יש הבדל בין אם מחתימים שחקנים מהליגה בישראל או מחו"ל ?
אני לא באמת חושב שיש כזה שזה דיי הזויי , תירואטית אני חושב שאפשר להחתים גם לפניי המשחק האחרון של העונה (אבל יכול להיות שאני טועה )
לגמרי הזוי, זה אפילו יותר גרוע מפיינל פור שמקזזים עונה שלמה. אתה יכול להגיע לאליפות אם סגל שבכלל לא היה קשור לעונה הזאת זה לגמרי צ'יט.
כל מה שאתה צריך זה להגיע למקום 8 בליגה או כל מקום אחר שיספיק למאבק על העליה ואז להשכיר 3-4 תותחים לחודש חודשיים לסגור פינה.
אתה גם יכול לקמבן עם קבוצות NBA או קבוצות שגמרו את העונה על הלוואה של שחקנים שוברי שיוויון
בכדורגל החלון נסגר בינואר, אבל נניח שגם פברואר ואולי מרץ זה סבבה, אבל באפריל אחרי שרוב המטרות של רוב הקבוצות למעשה נגמרו זה כבר מוגזם (לדעתי )

( בליגת המשנה קראתי ששלוש קבוצות הביאו תותחים יקרים לחודשיים שלושה בשביל לעלות ) .
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

מיציץ העונה הזאת זה פנטזיה.. אם זה קורה גם סגל מלא בשיא הכושר לא יעזור לזונות מולנו. וגם בלי מיציץ, בהנחה ואנחנו עפים מול ולנסיה, צריך להתאבד על האליפות פה, וזה אומר להנחית שם גדול למשחקים המכריעים מולם אחרת גם את זה נפסיד ואז העונה הזאת תיזכר ככישלון מטורף.
רק הפועל
קיבל.ה  2433 לייקים

lior777 כתב: 26 מרץ 2025, 16:00 מיציץ העונה הזאת זה פנטזיה.. אם זה קורה גם סגל מלא בשיא הכושר לא יעזור לזונות מולנו. וגם בלי מיציץ, בהנחה ואנחנו עפים מול ולנסיה, צריך להתאבד על האליפות פה, וזה אומר להנחית שם גדול למשחקים המכריעים מולם אחרת גם את זה נפסיד ואז העונה הזאת תיזכר ככישלון מטורף.
לדעתי אפילו גייקובן אמור להספיק ואפשר להביא אותו בקלות
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

אם בחיזוק אפשרי עסקינן, ברייס קוטון הודיע שהוא עוזב את פרת' מהליגה האוסטרלית אחרי שמונה שנים. רק כדי לסבר את האוזן עד כמה הוא כוכב שם, בשמונה השנים האלו הוא זכה בשלוש אליפויות, גביע, חמש פעמים MVP, ובכל שמונה העונות סיים כמלך הסלים.
בינתיים הוא חתם בפורטו ריקו, אבל אני משער שאם נרצה אפשר להוציא אותו משם.
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

הוקיץ' כתב: 26 מרץ 2025, 16:34 אם בחיזוק אפשרי עסקינן, ברייס קוטון הודיע שהוא עוזב את פרת' מהליגה האוסטרלית אחרי שמונה שנים. רק כדי לסבר את האוזן עד כמה הוא כוכב שם, בשמונה השנים האלו הוא זכה בשלוש אליפויות, גביע, חמש פעמים MVP, ובכל שמונה העונות סיים כמלך הסלים.
בינתיים הוא חתם בפורטו ריקו, אבל אני משער שאם נרצה אפשר להוציא אותו משם.
בפורטו ריקו?! מפתיע מאוד לא?
הייתי בטוח שהוא ממוסמר לקבוצה שלו באוסטרליה. הלוואי ויבוא הוא חתיכת שחקן.
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

הרבה שחקנים הולכים לפורטו ריקו בסוף העונה. ליגה קצרה, משחקים בקיץ ומשלמים טוב.
בכל מקרה הוא כבר הודיע שלא יחזור לפרת'.
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

הוקיץ' כתב: 26 מרץ 2025, 19:19 הרבה שחקנים הולכים לפורטו ריקו בסוף העונה. ליגה קצרה, משחקים בקיץ ומשלמים טוב.
קראתי גם שהוא הבטיח לאוהדים שהוא לא ישחק באף קבוצה אחרת בליגה האוסטרלית. קדימה להביא אותו.
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

Niro כתב:בזמן שלוקח לבלייקני להרים שלשה, אובסט יכול להרים 10 שלשות, יש לו שחרור סופר מהיר והוא הרבה יותר אפקטיבי מבלייקני.
אצלנו קלעי שלשות פוגעים רק בטבעת.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

הוקיץ' כתב:הרבה שחקנים הולכים לפורטו ריקו בסוף העונה. ליגה קצרה, משחקים בקיץ ומשלמים טוב.
אנחנו צריכים קומבו, הוא בן 32 נכון?
הוא יכול להוביל כדור ולארגן משחק או שהוא 2 בלבד?

Niro
קיבל.ה  976 לייקים

גביזון כתב: 26 מרץ 2025, 20:24
הוקיץ' כתב:הרבה שחקנים הולכים לפורטו ריקו בסוף העונה. ליגה קצרה, משחקים בקיץ ומשלמים טוב.

ממש לא 2 בלבד
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

גביזון כתב: 26 מרץ 2025, 20:24

כמו שכתב נירו, הוא לא 2 בלבד. הוא מפעיל גבוהים יפה מאוד מהפיק אנד רול, אבל הוא בהחלט יותר קומבו סקורר ממה שהוא מנהל משחק.
בעונה האחרונה 28 נקודות למשחק (אם כי בליגה שהסקור בה מאוד גבוה).
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

אז ככה, לסיום העונה בארץ יביאו את מיציץ, אובסט וקוטון...
אפשר לרשום רק 5 זרים כן? זוכרים את זה?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

מיצ'יץ' ואובסט, אם יגיעו, זה רק עונה הבאה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

עופר הזכיר אותו בפוד קאסט עם גרשון שינסו להביא אותו עונה הבאה,
אז מעדכן שדני וולף החליט להירשם לדראפט הקרוב, למרות שיכול לשחק עוד עונה במכללות.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

גביזון כתב: 31 מרץ 2025, 08:27 עופר הזכיר אותו בפוד קאסט עם גרשון שינסו להביא אותו עונה הבאה,
אז מעדכן שדני וולף החליט להירשם לדראפט הקרוב, למרות שיכול לשחק עוד עונה במכללות.
בחירה נכונה מבחינתו...

אם הוא לא מקבל חוזה שם יש לו חוזה "מובטח" של מליונים כאן.
אדלסון / עופר ישמחו לפתוח את הארנק
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

El dudernio כתב: 31 מרץ 2025, 08:31
גביזון כתב: 31 מרץ 2025, 08:27 עופר הזכיר אותו בפוד קאסט עם גרשון שינסו להביא אותו עונה הבאה,
בחירה נכונה מבחינתו...

לא בטוח בזה,הוא שחקן עם פוטנציאל בשמיים אבל ממש שנותן עונה אדירה, אבל לא בטוח שהוא מספיק אפוי הגנתית ופיזית, ואולי עוד עונה תעשה לו טוב, אולי קפיצה מוקדמת למים תעשה הפוך בהסתכלות קריירה בנ.ב.א.

טמקא:
מומחי דראפט ממספר אתרים ומגזינים נחשבים הביעו התלהבות מהיכולת של וולף, שלמרות גודלו "רוקד על המגרש" ומשחק פיק־אנד־רול ברמה גבוהה תוך כדי שילוב יכולת קליעה מרשימה מרחוק. על פי מספר תחזיות הוא צפוי להיבחר בסיבוב הראשון בדראפט, מה שיעניק לו חוזה מובטח ב-NBA עוד העונה - אם וכאשר.
הכתב וויליאם בריידי, שמסקר את מישיגן, תהה האם מדובר בהחלטה נכונה מבחינת וולף. "מצד אחד ברוב התחזיות נכתב כי הוא צפוי להיבחר בסיבוב הראשון", כתב בריידי. "מצד שני, כלל לא בטוח שהוא שחקן שלם מספיק בשביל ה-NBA. לדעתי, כדאי לו לחזור לעוד עונה אחת על מנת להתפתח עוד קצת - ואז לנסות את מזלו".
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  71 לייקים

דואנרט גמר ת'עונה = הסאנס גמרו ת'עונה.
שבוע הבא זה גם יהיה רשמי.

מיצ'יץ'?
אדום-לבן. :heart:
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

OkloHood כתב: 31 מרץ 2025, 09:11 דואנרט גמר ת'עונה = הסאנס גמרו ת'עונה.
שבוע הבא זה גם יהיה רשמי.

מיצ'יץ'?
עופר אמר שבמידה וכן אז רק עונה הבאה, ושהוא ממש מקווה שזה יקרה אבל ממש לא בטוח.
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

מבברלי למדנו שלא בטוח שטוב ששחקן ״מורם״ מהיורוקאפ וישראל יבוא ויקבל פי 3 יותר ממה שמגיע לו
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

לאור הפציעות של מדר ורגלנד, והסיכוי שהם יעדרו לתקופה ארוכה מאד ולא יוכלו לשחק בחלק משמעותי מהמשחקים שנותרו בליגה,
חיזוק הסגל ברכז תותח הפך לקריטי ביותר לקראת המשך הליגה והמאבקים בפליאוף.
מקווה מאד שהפועל במגעים עם רכז כזה והוא יצטרף אלינו מהר ככל שניתן!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

ראיתי איפשהו שרגלנד אולי יעבור ניתוח.
אם זה נכון, אני מקווה שג'ייקובן פה בחמישי בבוקר.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  114 לייקים

גביזון כתב: 31 מרץ 2025, 08:34
בחירה נכונה מבחינתו...

לא בטוח בזה,הוא שחקן עם פוטנציאל בשמיים אבל ממש שנותן עונה אדירה, אבל לא בטוח שהוא מספיק אפוי הגנתית ופיזית, ואולי עוד עונה תעשה לו טוב, אולי קפיצה מוקדמת למים תעשה הפוך בהסתכלות קריירה בנ.ב.א.

טמקא:
מומחי דראפט ממספר אתרים ומגזינים נחשבים הביעו התלהבות מהיכולת של וולף, שלמרות גודלו "רוקד על המגרש" ומשחק פיק־אנד־רול ברמה גבוהה תוך כדי שילוב יכולת קליעה מרשימה מרחוק. על פי מספר תחזיות הוא צפוי להיבחר בסיבוב הראשון בדראפט, מה שיעניק לו חוזה מובטח ב-NBA עוד העונה - אם וכאשר.
הכתב וויליאם בריידי, שמסקר את מישיגן, תהה האם מדובר בהחלטה נכונה מבחינת וולף. "מצד אחד ברוב התחזיות נכתב כי הוא צפוי להיבחר בסיבוב הראשון", כתב בריידי. "מצד שני, כלל לא בטוח שהוא שחקן שלם מספיק בשביל ה-NBA. לדעתי, כדאי לו לחזור לעוד עונה אחת על מנת להתפתח עוד קצת - ואז לנסות את מזלו".
עצה גרועה. בנ.ב.א בוחרים שחקנים סופר בוסריים על סמך הפוטנציאל, ויש המון כאלו שנשארו במכללות ואבדו את המקום שלהם במוק דראפט כי הם נשארו "להתפתח". בכלל לא בטוח שוולף מספיק טוב לנ.ב.א, ואם יש לו סיכוי גבוה השנה בחסות הקפיצה המטורפת ביכולת והייפ מסנטרים-רכזים להיבחר סיבוב ראשון הייתי ממליץ לו בוודאות להירשם. מקסימום יראה שנתיים כוכבים מהספסל ויעבור לסין. לא בושה להיות טי ג'יי ליף.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

סכין_בבטן_האומה כתב: 31 מרץ 2025, 11:24
גביזון כתב: 31 מרץ 2025, 08:34

בחירה נכונה מבחינתו...

טמקא:
עצה גרועה. בנ.ב.א בוחרים שחקנים סופר בוסריים על סמך הפוטנציאל, ויש המון כאלו שנשארו במכללות ואבדו את המקום שלהם במוק דראפט כי הם נשארו "להתפתח". בכלל לא בטוח שוולף מספיק טוב לנ.ב.א, ואם יש לו סיכוי גבוה השנה בחסות הקפיצה המטורפת ביכולת והייפ מסנטרים-רכזים להיבחר סיבוב ראשון הייתי ממליץ לו בוודאות להירשם. מקסימום יראה שנתיים כוכבים מהספסל ויעבור לסין. לא בושה להיות טי ג'יי ליף.
:rose:
שליחת תגובה